2014 Mart -Nisan tüp bebek yaptıracaklar buraya

Kızlar bu yazı bızım 1020 daki topiğin en son yaZısı umut olsun tekrardan die yayınladım isteyenler gırıp okuya bılır neler yaşamışım yaşamışız zaten bizim çektiklerimizi ancak yaşayan bilir bilemiyorum ya ben cok duygulandım

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Bende eskiden sizler gibiydim daha transferin ilk gunu nette deli gibi arastiriyordum teste yakin umutsuzluga kapiliyordum bu seferde tutmadi diye agliyordum simdi anliyorum ki cok sacma hani bazilari diyor ya yok iste bugun 4.gunum bulantim,kusmam,asermem vs belirtilerim var hepsi yalan inanmayin yok iste 4.haftada bebegi gordum tekme atti daha bir suru palavra bende salak gibi okuyup agliyordum esimi cevremdekileri uzuyordum simdi hamile kalinca anladim 7+4 gunluk gebeyim hala belirtim yok bundan 4-5gun once hafif bulantim oldu o da saniyelik gecti gitti hic belirtim yok bebegimde benimle sadece kahverengi lekelenmem var zaten o da 7.gunu esimle tutmadi diye yaptigimiz bir dusuncesizlikten dolayi basladi bunu size soyluyorumki uzulmeyin test gununu bekleyin idrar testlerinede itimat etmeyin esmaul husnayi cok okuyun karniniza elinizi koyaraktan

Allah senden razı olsun saglıkla bebegını kucagına al insallah

Bebişlerimize kavuşcaz inşallah
💗👶💗

Herkese Merhabalar...

Dun gece uzun uzun yazdim bu foruma ama gonder tusuna basinca yazdiklarim uctu gitti. yazamadim tekrardan...

Az evvel girip bakayim tekrar dedim Pany_86 nin paylasimini gordum...

Gercekten dort-bes sene evvel burada oyle zamanlar gecirdik ki hep beraber hem aci hem tatli. Tedavi sureci sonrasinda hamilelik sureci sonrasinda dogum hikayeleri. Herkesi sevgiyle aniyorum...

Kisaca kendimden bahsedersem ben patly an itibariyle otuzuc yasinda olan bendenizin bir de uc yas dort aylik olan kopyasi var Allah omur versin acisini gostermesin tam bir cadi kendisi Kizimi kucagima almak icin 2009 ortasinda tedaviye baslamis ilk seferde dis gebelik yasamis daha sonar dondurulmus embryo transferi sonrasi hamile oldugumu ogrenmistik. Kizim 2010 aralik ayinda dunyaya geldi. Simdi kizima kardes icin tedavi surecindeyiz.

Gecen pazartesi yumurta toplandi ve persembe gunu 2 adet 8 hucreli embryo transfer edildi. 5 mayis benim hamilelik testi tarihim. Iki tedavi arasinda ne fark oldu diye sorarsaniz benim yumurta sayimda buyuk bir dusus yasandi. Ilk seferde 22 yumurta toplanmisken bu sefer 6 yumurta onlardan da iki embryo olustu hamd olsun. Ikisi de transfer edildigi icin artik dondurulmus yumurta secenegimiz yok bu sefer fark bu. Bize teknik bilgiler hic paylasilmiyor yani yumurtalarin buyuklugu yok duvarin kalinligi vs vs. Ne ilk seferde ne bu sefer sordum, merak etmedim sadece o ilaci ic bu igneyi yapin ultrasound a gel vs bu sekilde geciyor tedavi.

Ins yazmaya devam edebilir biraz daha geriye gidip okuyabilirim. Allah kimsenin emegine bosa cikarmasin ins. Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Sevgiler

Patly

merhaba kızlar,bugun transferın 5. gunu ve dün gece sabaha karsı inanılmaz bir kasık ağrısı ıle uyandım.cok sıkışmışım ağrısı ıle mens ağrısının karışımı berbat bıseydı.oylekı uykumdan uyandım o agrı ıle.basına böyle bısey gelen varmı?yoksa bı tek benım basımamı geldı ( bebıcıkler gıtmıs olabılırmı???

belirti aramayın kendniizi dinlemeyin bence ..rahat ol canım ben dinledim olmadı stres ve dusunmek iyi gelmiyor.

arkadaşım doğru diyorsun doğru diyorsunda herkeste öyle olmuyor işte ilk tüp bebeğimde daha transferin 11.günü turşu yemeye başladım sabah akşam.o zaman anladım kesin gebeyim dedim.hamileymişim.sonra kimyasal oldu düştü.ama anlaşılıyor vücutla emin ol :)))

günaydın kızlarr neler yapıyonuz verdimizmi kanlarınızı hade hayırlı haberlerinizi bekliyorumm canlarımm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kacıncı denemendi canım gözun aydın..

sağ o lcanım ya bugdaytanesinden haberiniz var mı nerde sonucu belli oldu mu ?

belirti aramayın kendniizi dinlemeyin bence ..rahat ol canım ben dinledim olmadı stres ve dusunmek iyi gelmiyor.

canım haklısın aslında,bu ucuncu denemem her seferınde dıyorumkı bu kez rahat olacağım ama bunu sadece bır ıkı gun becerebılıyorum sonrasında yıne aynı stres..ılk ıkısınde böyle kramplarım olmuştu ve negatıf sonuçlanmıştı bende olmamasını bu kramplara bağladım kendımce..sankı bu krampları yasayınca bebıcıklerım gıdıyor gıbı geliyor...ne berbat bısey bu ya...gecmıyor günler...sankı hergun bı aya bedel...ömrüm tükendi vallahi...

bak tecrubende varmış yerinde olsam burda cok takılmazdım cok okuma akşamdan akşama bak biraz cık dolaş sohbet et ama bu konuda degil erkenken daha vaktin varken kafandan at ben ilk deneme tecrubesizliğiyle stres yaptım 2.de tövbe düşünmicem baska işler bulucam..

Çok heyecanliyim kizlar yarin 12.günu direniyorum bugun yaptirmamak icin yarin insallah guzel haberler aliriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

inşş.zaten bi o kaldı merak ettiğim bir de prens1975 ...

Canım benim bitanem sakin üzülme benimde hiç umudum yok yarın olumlu olursa benim için mucize olucak olmazsa birlikte devam edeceğiz tam destek bırakmak yok savaşacagiz rabbım bizimde kucağımizi dolduracak ben inanıyorum sadece vakti saati gelince o kadar....

Canım ALLAH tan hayırlısı vardır bı bıldıgı ben öyle tesellı edıyorum kendımı ama çok zor ya nıye kaliteli cıkmıyoki acaba bıtkısel seyler yapıp oylemı denesen çok zor işin ALLAH kolaylık versin dıyecek bı şey bulamıyorum tez zamanda normal öldür inşallah temennim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…