Bende eskiden sizler gibiydim daha transferin ilk gunu nette deli gibi arastiriyordum teste yakin umutsuzluga kapiliyordum bu seferde tutmadi diye agliyordum simdi anliyorum ki cok sacma hani bazilari diyor ya yok iste bugun 4.gunum bulantim,kusmam,asermem vs belirtilerim var hepsi yalan inanmayin yok iste 4.haftada bebegi gordum tekme atti daha bir suru palavra bende salak gibi okuyup agliyordum esimi cevremdekileri uzuyordum simdi hamile kalinca anladim 7+4 gunluk gebeyim hala belirtim yok bundan 4-5gun once hafif bulantim oldu o da saniyelik gecti gitti hic belirtim yok bebegimde benimle sadece kahverengi lekelenmem var zaten o da 7.gunu esimle tutmadi diye yaptigimiz bir dusuncesizlikten dolayi basladi bunu size soyluyorumki uzulmeyin test gununu bekleyin idrar testlerinede itimat etmeyin esmaul husnayi cok okuyun karniniza elinizi koyaraktan
5 Mayıs canım bakalım
merhaba kızlar,bugun transferın 5. gunu ve dün gece sabaha karsı inanılmaz bir kasık ağrısı ıle uyandım.cok sıkışmışım ağrısı ıle mens ağrısının karışımı berbat bıseydı.oylekı uykumdan uyandım o agrı ıle.basına böyle bısey gelen varmı?yoksa bı tek benım basımamı geldı( bebıcıkler gıtmıs olabılırmı???
Bende eskiden sizler gibiydim daha transferin ilk gunu nette deli gibi arastiriyordum teste yakin umutsuzluga kapiliyordum bu seferde tutmadi diye agliyordum simdi anliyorum ki cok sacma hani bazilari diyor ya yok iste bugun 4.gunum bulantim,kusmam,asermem vs belirtilerim var hepsi yalan inanmayin yok iste 4.haftada bebegi gordum tekme atti daha bir suru palavra bende salak gibi okuyup agliyordum esimi cevremdekileri uzuyordum simdi hamile kalinca anladim 7+4 gunluk gebeyim hala belirtim yok bundan 4-5gun once hafif bulantim oldu o da saniyelik gecti gitti hic belirtim yok bebegimde benimle sadece kahverengi lekelenmem var zaten o da 7.gunu esimle tutmadi diye yaptigimiz bir dusuncesizlikten dolayi basladi bunu size soyluyorumki uzulmeyin test gununu bekleyin idrar testlerinede itimat etmeyin esmaul husnayi cok okuyun karniniza elinizi koyaraktan
günaydın kızlarr neler yapıyonuz verdimizmi kanlarınızı hade hayırlı haberlerinizi bekliyorumm canlarımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
benim degerim dustu canım 17ye ...olmadıkısmet 2ye inş.olur ..biraz ara verip devam öpüldün
ya canımm kıyamam sana inşallah ikinciye üzülmek yok ve yılmak yok dualarım seninle sende dualarını eksik etme canım 😘😘🐞🐞
belirti aramayın kendniizi dinlemeyin bence ..rahat ol canım ben dinledim olmadı stres ve dusunmek iyi gelmiyor.
sağ o lcanım ya bugdaytanesinden haberiniz var mı nerde sonucu belli oldu mu ?
canım haklısın aslında,bu ucuncu denemem her seferınde dıyorumkı bu kez rahat olacağım ama bunu sadece bır ıkı gun becerebılıyorum sonrasında yıne aynı stres..ılk ıkısınde böyle kramplarım olmuştu ve negatıf sonuçlanmıştı bende olmamasını bu kramplara bağladım kendımce..sankı bu krampları yasayınca bebıcıklerım gıdıyor gıbı geliyor...ne berbat bısey bu ya...gecmıyor günler...sankı hergun bı aya bedel...ömrüm tükendi vallahi...
yokk canımm inşallah hayırlı haberlerini alırız
inşş.zaten bi o kaldı merak ettiğim bir de prens1975 ...
merhaba kızlar,
tüp bebek denemem bu yıl da yarıda son buldu.
9 yumurta 0 kalite
geçen yıl 15 yumurta 0 kalite..
bu seferki hem kalitesiz hem de anormal yapı.
sonuç embiryolog:
bir daha tüp denemenizi tavsiye etmem. sadece bu denemede kalitesiz çıksa deneyin derdim, ama önceki de kalitesiz çıkmış, muhtemelen yumurtalarınız kalitesiz.
yumurta bağışından söz edebiliriz sizin durumunuzda olanlardan
amh ım 2 nin üstünde 187.5 dozda bu kadar yumurta çıktı. ama kalitesiz.
İşte böyle kızlar.
bundan sonra ne yapacağımı bilmiyorum.
bu yazdıklarım Yaradana şikayet değil.
belki bi önerisi olan olur da bana da vesile olur diye derman arıyorum. bununla ilgili konu da açıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?