2014 Mayıs anneleri bebisler kaçıncı hafta kaç kilo kaç gram

Sifonella

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2011
1.964
1.366
373
Merhaba kızlar forumda sık sık soruluyor diye başlık açayım dedim ortalama bir tablo paylaşacağım fikir vermesi açısından ancak unutmayalım ki her bebek ve anne adayı kendine özgüdur...

17. Haftada 171 gr ve 15 cm.di. 30 Aralık'ta detaylı ultrasonum var heyecanla bekliyorum yazarım tekrar. Allah hepimizin yavrusunu kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.

benimde 20+2 haftada..dün rutin kontrolüm vardı,ayrıntılı ultrason içinde taa 16 ocak a randevu verildi.25cm olmuşuz ve 450gramız:)

selam kızlar bebişlerinizin kilosu doktor mu söyluyor size bende 19.haftanın ıcındeyım ama daha hıc doktroun ağırlığnı söylemedi :( neden acaba ki ? :26: en son 17 haftalıkken 19cm di boyu..

17+3 günlük 18 cm 160 gr normal sanırım bu detaylı ultrason ne dir doktorum hiç bahsetmeid bana boyle birşeyden açıklma yaparmısınjız arkadaşlar???şimdiden teşekkürler

slm arkadaşlar detaylı ult. yaptırdınız mı?21+5 günlük 410 gr.
Henüz değil haftaya detaylı için randevu almaya gideceğim insallah
selam kızlar bebişlerinizin kilosu doktor mu söyluyor size bende 19.haftanın ıcındeyım ama daha hıc doktroun ağırlığnı söylemedi :( neden acaba ki ? :26: en son 17 haftalıkken 19cm di boyu..
Tatlım karın çevresini oluyorlar ultrason la ac diye bir terim ultrason kagıtlarında değerlerin varsa kendin de hesaplayabilirsin
17+3 günlük 18 cm 160 gr normal sanırım bu detaylı ultrason ne dir doktorum hiç bahsetmeid bana boyle birşeyden açıklma yaparmısınjız arkadaşlar???şimdiden teşekkürler

19 23 haftalar arası bebeğin herseyin bakıyorlar canım yaklaşık 45 dk süren bir uygulama kendi Dr un da yapabilir perinatolog da yapabilir

Back
X