2014 mayıs anneleri için geri sayım başlasın...

Benimde 35 gün kaldı sezeryan olacağı için :) Allah'ım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tüm kötülüklerden sakınsın kuzucukları inşallah

Mayis anneleri 30 haftalık hamileyim bebeğim şuan ters kasıklarıma çok baskı yapıyor yürüyemiyorun ağrıdan aynı sorunla karşılaşan varmı

Merhaba arkadaşım. Ben de 31.haftamdayim. gecen hafta yani 30 haftalikken doktora gittim. Bebek daha dönmemis dedi. Baya moralim bozulmuştu. 2 gün önce döndü çok şükür. Nasil anladin dersen, kipirdamalari genelde karnimin alt taraflarindaydi. Zaten doktor da demisti ayaklari burda diye. Basi olan yerde hic hareket olmuyor genelde. Simdi tam tersi kipirtilar yukari çıktı :) yani kisacasi üzülme döner ins. Bebeklerin sadede yüzde 5'i ters kaliyormus. Canını sıkma

teşekkür ederim arkadaşım bende pazartesi gidicem doktora bakalım dönmüşmü bebeşim:)normal doğummu düşünüyorsun?

teşekkür ederim arkadaşım bende pazartesi gidicem doktora bakalım dönmüşmü bebeşim:)normal doğummu düşünüyorsun?

Allah nasip ederse öyle düşünüyorum. Dogumum almanyada olacak kısmetse. Normal doğum istediğim için bebeğin donmemesini biraz kafaya takmistim. Ama seninki de döner evelallah

Ayy oglusumunda az gunu kalmis kucagima gelmesine ins.55-56 gun falanimiz kalmis.Rabbim cocuklarimizi hayirlisiyla sagsalim kucagimiza versin ins.

EsilaGuluBb cihazimdan gönderildi

kızlar izmirden olan varmı bebişlerimizi beraber takip etsek neler oluyo neler yapmammız gerek hem konuşur hem kaynaşırız

Gunaydin kizlar 4 gun once benim sancim tuttu.Once karnima bir agri girdi sonra belime ve kasiklarima vurdu yavas yavas catimda agrimaya basladi.Esimin annesi korktuda hastaneye kaldirdilar beni ben gaz sancisidir dedimde degilmis merak etmis pasam disariyi:)Ultrasonda sancilari cikti.Nstye bagladilar iki kez ondada sanci cikti.Saat 4 de gittik 10da donduk eve.Sonra sancilari gecmis dedi doktor.Cok korkuttu oglusum herhalde biz mayis degilde nisan anneleri olcaz gibi geliyor

Dun kasiklarima ve catiya batmalar.cogaldi zaten hareketlerimizde iyice kesildi galiba pasam dayanamayacak su 34.haftayida sagsalim sabirla bitirelim ins.Istiyorum.Sizede batma oluyormu boyle birde kafasiyla vuruyormus gibi oluyor mu.

Dun kasiklarima ve catiya batmalar.cogaldi zaten hareketlerimizde iyice kesildi galiba pasam dayanamayacak su 34.haftayida sagsalim sabirla bitirelim ins.Istiyorum.Sizede batma oluyormu boyle birde kafasiyla vuruyormus gibi oluyor mu.

günaydın canım benimde 2 gündür ağrım oluyor belimde ve karnım böyle adet sancısı gibi, bebişin hareketlerini aşağı kısımda daha çok hissediyorum acaba benimki de mi yakın 37 den sonra gelse hayırlısıyla ne güzel olur

Olabilir canim sanada gunaydin.Iyi dinlen yinede simdiki bebisler cok sabirsiz.cunku Doktor ablamiz bize yatis verdi zaten arada bi yokluyo benimki

Olabilir canim sanada gunaydin.Iyi dinlen yinede simdiki bebisler cok sabirsiz.cunku Doktor ablamiz bize yatis verdi zaten arada bi yokluyo benimki

2 hafta sonra Allahın izniyle izne ayrılıcam yatış yok bende maalesef ama iyice heyecanlanmaya başladık bu hafta sonu oğluşumuzun odasını hazırlıyıcaz inşallah, bi de lansinohun meme ucu kremini alıp hemen kullanmaya başlamam lazım sen de başlamadıysan öneririm önden başlamak daha iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…