2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

aynı ben.......

Canım merhaba , hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah bize odanızın fotograflarını gondresene merak ettım:)

ama benim tansiyonum hep çok düşüktür.tuzlu yemesem ayakta duramam.çok şükür ödem sıfır bende.enbaşından beride tuzu kısmadım kısamamda.bayılacak gibi oluyom.tuzlu ayranla kendime geliyorum

benım de tansıyonum hep dusuktur ama son zamanlarda kan ılaclarından oturu de kan degerlerımız cok yukselıyor o yuzden tansıyonda yukselıyor ıster ıstemez.. sen bılırsın tabı ama yıne de dıkkat et derım..

Yine sanslisiniz siz göruyorsunuz bebisinizi yasadigim ulkede kanunlar geregi 1 kere giriyoruz ultrasyona dogum boyunca yani ben 17+5 te ilk ve son kez bebegimi ultrasyonda gördum hayirlisiyla gelsinler insallah görmeyince özluyor insan

papatya, hangi ülkedesin bilmiyorum ama gercekten az mis bizde almanyada en fazla 3 giriyoruz yani 3ünü sigorta karsiliyor. komplikasyon olunca daha fazla aliyorlar. ayrica sende doktoruna sor öyle yasak masak yoktur eminim, sen anne olarak her muayenede bebegini görebilirsin tabi bunun karsiligini ödeyerek. türkiyede de millet sonucta özele gitse sgk payini ödeyerek ultrason yaptiriyor ya da tamamen özel hastaneye /doktora gidenler hep cepten ödüyor. bende bebisim biraz daha büyüsün 3 boyutluya girmek istiyorum. almanyada benim doktorum 80€ istiyor ama olsun kizimin da bir 3 boyutlu resmi olsun karindayken :) normal ultrasonlarin fiyatlari benim doktorumda 30€. yani demek istedigim görmende sakinca yoktur kesinlikle doktoruna sor sana fiyatlari aciklar eminim.

sağol canım.biraz daha dikkatli olurum

milupadan müzikçaları açtık bebişimle mozart dinliyoruz. tepkisi baya yüksek hatta kendimi tutamıyorum ritme göre hareket ettiğinde evde tek başıma bi gülme tutuyor beni youtubedan indirmek istedim ama bu kadar yüksek ve canlı çıkmıyor sesler. kimler mozart dinletiyor bebişine

ben once mozart dınlettım.. tekmeler gayet sakindi.. hatta aynı seyı bıkac gun ustuste dınlettım son gunlerde tekmelememeye basladı.. ben de sebastian bach a gectım..!!! anamm gecmez olaydım .. bildiğin içimde dönüyor vuruyor tekmeliyor! bach mozarta gore bıraz daha agrasıftır.. onu sevmedı bence.. zaten gecen bıyerde okudum boğa burcu bebeklerı sakin muzıklerden hoşlanıyormus :)

yerı gelmısken soyleyeyım; ona her ıstedıgınızı yaptıramazsınız, o ısterse yapar, yatagı ve yemegı kusursuz olmalı, sız hıcbısey ogretmeye calısmayın o ısterse ogrenır.. yazıyordu boğa burcu bebeklerı ıcın...

yanı kısacası ; Allah yardımcımız olsun kızlar :)

benim bebeğim ikizler olacak gibi az erken doğarsa annesi gibi boğa olur :) aman vaktinde doğsun. şuan kımıl kımıl. oda hareketli parçalarda çok hareket ediyor ben gibi sakin parçalarda onada uyuzluk çöküyo sanırım sen internetten mi dinliyosun yoksa indirdin ha nerden indirdiysen banada parça isimlerini falan ver bende pc ye yükleyeyim

yok ınternetten dınletıyorum.. :) hatta o yasadıgım deneyımden sonra bırdaha dınletmedım.. korkuyormu sevıyor mu anlamadıgım ıcın rıske atmak ıstemedım..

ocaktan beri evdeyim çoğu zamanımı mutfakta geçiriyorum herşeyi yapıyorum gerçekten zor ama şöle bi yöntem buldum hepsini dağıtırıyorum :))) konu komşu bayram etti her yaptığımı yeseydim çookkk kilo almış olurdum insan kendini tutamıyo gerçektne

yok ınternetten dınletıyorum.. :) hatta o yasadıgım deneyımden sonra bırdaha dınletmedım.. korkuyormu sevıyor mu anlamadıgım ıcın rıske atmak ıstemedım..

yok canım dinlet ne güzel işte tepki veriyor :) hem dış dünyaya alışır hem doğduktan sonrada dinletirsin tanır müziğini yabancılık çekmez işte.
kota bitmese daha dinleticem doyamadım çünkü o vurdukça ben kıdıklanıyorum bi hoşuma gidiyor sorma korku yapma işte hem bizim içinde iyi loğusalık döneminde bebekten uzak durmayız bize yakınlık sağlıyor. mesela bugün sanki oğlum yanımdaymışta oyun oynadık yorulduk uyuttum gibi bi hisse kapıldım ilk gebeliğim olduğu için bebeğim doğunca benim evladımmış gibi gelmiycek bundan eminim ama mozart dinleyince o an yanımda gibi banada motive oluyor. oğlumun varlığını hissetmek mükemmel bişey ya

canım ev yapımı yoğurt dolapta bekledikçe sulanır haberin olsun :) yoğurt yapımı konusunda bi kaç püf noktası veriyim sana mesala yoğurdun daha sert olmasını istiyosan mayalamak için kaseye aldığın yoğurdun içine yarım çay kaşığı karbonat koyup iyice karıştırıp öle mayalayabilirsin yada yoğurdun hemen ekşimesin istiyosan yine kaseye ayırdığın yoğurda 1 tane küp şeker atıp iyice eriyince mayalayabilirsin son olarakta yoğurdun sulanmasını önlemek için mayalama işlemini yapıp kapağı kapatacağın zaman araya temiz kağıt koy öle kapağı kapat ama kağıt süte değmesin pilav demlendirir gibi

ayyy kendimi yaşlı teyze gibi hissettim annem bu kadar ayrıntı bildiğimi görse gözleri yaşarır

doktorun çocuğun kilosuna ne diyor canım, 31. haftada 1500 falan çıkıyor bizimkiler niye az acaba?

seninki kac cıktı benım zaten 28+4 gıbı gozukuyo dedı gerıden gelıyor yanı eskı ultrason goruntulerını ıstedı bıde kan ve ıdrar tatlılı ıstedı kan tahlılını yaptırdım ıdrarı yaptırıcam daha ıkı hafta sonra tekrar cagırdı

Selam KIZLAR işteyim ama karnımın içinde bi baskı var tuhaf bişey. Ya dün akşam canım aşırı pizza istedi dışardan söylesem şekerimi çok yükseltecek diye söylemedim. Evde kendim yapayım dedim onada üşendim. Belki bu akşam yaparım üşenmezsem beyaz peynirli ve yumurtalı pizza olur mu acaba ya ben sucuk falan koymak istemiyorum pek besleyici olsun istiyorum.

Bu arada şeker kızlara soruyorum ağzınız kuruyor mu. Benim aşırı derecede kuruyor ya günde ne kadar su içiyorsunUz ben en az 4 litre sadece su içiyorum ama yetmiyor hep içmek istiyorum. Tabi hepte tuvalete.

Oferta sibela canlar şekerleriniz düştümü insülinle. Açlık kaç çıkıyor tokluk kaç çıkıyor. Benim açlığım 70-90 arası da tokluk 130-160 arası çıkıyor.

Maşallah ya neler biliyorsun. Ben mayalayamıyorum ya üşeniyorum çalıştığım için akşam Halim kalmıyor. Ama yorsanın ev tipi yoğurdunu aldım geçen böyle ekşi biraz ve sulu ev yoğurdu gibi hoşuma gitti

ben hıc ole olacagımı sanmıyorum.. cok kıskanırım kımselere veremem gıbı gelıyor.. ben yengec burcuyum.. suana kadar etrafımda yenı dogupta aglarken bana verıldıgınde elimde susmayan bebek olmadı.. kendıme cok guvenıyorum o konuda

hıc yabancılık cekmeyecegım.. :) kımselere de vermeyecegım sanırım :)

cnm canın pizza istediyse tavada pratik pizza tarifi var int bak istersen 10dk hazır aklında olsun su bende cok içiyorum bide bir yerde okumuştum sekeri olanların ağzı cok kururmuş ben 3 litreye çıkıyorumdur herhalde ama seker yok dr bol bol su iç idrar yolları için dedi

sanırım sende nisaya gidiyordun yanlış hatırlamıyorsam haftalarımız yakın doğumla yada nts ile ilgili birşey söylediler mi merak ediyorum belki aynı zamanlarda doğum yaparız aynı hastanede

günaydın güzel mayıs anneleri en çok ben uyuyorum heralde
tekmeledekşöe ben öte tarafa dönüp uyuyorum, bebeklerin beşiklerine uyku setii alan oldumu nekadara aldınız fiyatları nasıl dün ben bitane beyendim beyaz gelinlik gibi çok güzeldi 300 tl peşin olur dedi normalmı sizce, ben beyaz olsun stiyoru ki içine her çeşit nevresim takımı kullana bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…