- 15 Temmuz 2013
- 743
- 496
- 333
gunaydınnnlarr
son zamanlarda buyudukce ayaklarını mıdeye koydugu ıcın bulantı cok oluyormus.. normal yanı.. bız de gecen gun ondan bahsettık .. benım epı topu baslarda 2 hafta mıdem bulanmıstı kusmadım bıle.. ama smdı smdı agzıma sıcak sular gelmeye basladı.. hemen kendımı baska bıseye verıyorum.. kusmamak ıcın dusunmemeye calısıyorum.. ıdare edıyorum.. tek derdım sacma sapan terlemeye basladım.. bıan ıcınde kan ter ıcınde kalıyorum nedendır bılınmez.. kesın bu da normaldır dıye artık sorgulamıyorum bıle..
hepinizi kucakliorum gelinde bi sokulaim araniza kizlar bi yapamadim net..paketi ewde telase aldi basini gidiooo anneme 1 aydir ilk geliorum cunku dedem geldi o bana gelemicek diee ben geldim gelir gelmez de size yaziorum....ewde ki telasimizzzza gelince perdeler halilar mobilya badana tam bi prenses esyalarr yikandi utulendi yerlesti ama kizlar o bidik seler oyle yoruo ki adami anlatamam hele ki yerlestirmek tam bi olay habire degistirdimmmm yerlerini oturup halime guluodum yani......masal gibi bir odamiz oldu allah her hayalini kurana nasip etsin gerceklestirmei.....sagligimiza gelince sonunda dorukta suhendana gittim 1 saat bekledim lakin degdi yarim saat muayne etti bebegimizi 1400 olmus kizim maasallahi war....fakat suyu azalmis bol visne suyu ic dedi...sekerimi yuksek buldu 120 nin alti istiorum dedi yemekten 2saat sonra olc dedi listemi degistirdi.....15 te bir kontrole cagirdi....icim hep huzursuz sizde yoksunuz (((( acaba suyu bittginde fark edcekmiyim napicam yasiomu can mi cekisio die deli oluommm aklimi oynatcam ama ne war ki 29 u bitirdik artik dogsa da her organi gelisti saglikla dogsunda erkenini dusunmuorum...ama erken dogum tehliksi bi dendi isteee akintimdan taaaa biliolar iste.....kg cok kizdi 13 kg almisim ama bi gorseniz bi gobegim cikti totom elim yuzum ayni hic bi se yemiceksin liste disinda dedi cok laf soledi cok ne war 13 kg daaa bu arada cok agirlastim artik kendi isimi kendim halledemez oldum resmen....belim agrio kasiklarim icin icin acio ve oyle bi tekme sallio anlatamam yada gerio nefesimi kesio bu kiz benim iskence edio anasina simdiden....ama sukurrr bugune geldik..odasinda oturuorum emzirme koltugu da yaptimmm cizgi film seyrediommm sanki mutlu oluo yaaa allahim herkese nasip etsinnnn aratmasin yipratmasin uzmesin....sizler nasilsiniz okuycam artik dilerim herkes saglikli mutludur...burda yazmak paylasmak sizlerin fikirleri nasil bir nimetmis anlatamam...
ama benim tansiyonum hep çok düşüktür.tuzlu yemesem ayakta duramam.çok şükür ödem sıfır bende.enbaşından beride tuzu kısmadım kısamamda.bayılacak gibi oluyom.tuzlu ayranla kendime geliyorum
Yine sanslisiniz siz göruyorsunuz bebisiniziyasadigim ulkede kanunlar geregi 1 kere giriyoruz ultrasyona dogum boyunca yani ben 17+5 te ilk ve son kez bebegimi ultrasyonda gördum hayirlisiyla gelsinler insallah görmeyince özluyor insan
benım de tansıyonum hep dusuktur ama son zamanlarda kan ılaclarından oturu de kan degerlerımız cok yukselıyor o yuzden tansıyonda yukselıyor ıster ıstemez.. sen bılırsın tabı ama yıne de dıkkat et derım..
aynı ben.......
milupadan müzikçaları açtık bebişimle mozart dinliyoruz. tepkisi baya yüksek hatta kendimi tutamıyorum ritme göre hareket ettiğinde evde tek başıma bi gülme tutuyor beniyoutubedan indirmek istedim ama bu kadar yüksek ve canlı çıkmıyor sesler. kimler mozart dinletiyor bebişine
ben once mozart dınlettım.. tekmeler gayet sakindi.. hatta aynı seyı bıkac gun ustuste dınlettım son gunlerde tekmelememeye basladı.. ben de sebastian bach a gectım..!!! anamm gecmez olaydım .. bildiğin içimde dönüyor vuruyor tekmeliyor! bach mozarta gore bıraz daha agrasıftır.. onu sevmedı bence.. zaten gecen bıyerde okudum boğa burcu bebeklerı sakin muzıklerden hoşlanıyormus :)
yerı gelmısken soyleyeyım; ona her ıstedıgınızı yaptıramazsınız, o ısterse yapar, yatagı ve yemegı kusursuz olmalı, sız hıcbısey ogretmeye calısmayın o ısterse ogrenır.. yazıyordu boğa burcu bebeklerı ıcın...
yanı kısacası ; Allah yardımcımız olsun kızlar :)
benim bebeğim ikizler olacak gibi az erken doğarsa annesi gibi boğa olur :) aman vaktinde doğsun. şuan kımıl kımıl. oda hareketli parçalarda çok hareket ediyor ben gibi sakin parçalarda onada uyuzluk çöküyo sanırımsen internetten mi dinliyosun yoksa indirdin ha nerden indirdiysen banada parça isimlerini falan ver bende pc ye yükleyeyim
ayy sorma allah kolaylık versin canım benim. ben evde dursam mutfaktan çıkamam heralde. akşam işten ççıktım eve gttim. oturdum bi güzel poaca yaptım. onu fırna attım sonrada çikolatalı cheesecake yaptım onuda dolaba koydum bu akşam yicez. düşün bi akşamda neler yapıyorum bütün gün evde otursam patlardım heralde
yok ınternetten dınletıyorum.. :) hatta o yasadıgım deneyımden sonra bırdaha dınletmedım.. korkuyormu sevıyor mu anlamadıgım ıcın rıske atmak ıstemedım..
ya canım keşke bu mesajı dün okusaydım. yeni evlilik yaptım. ilk kez dün yoğurt yaptım onuda bilmiyorum tabi. annemi aradım 10 tane soru sordum şöyle mi böylemi diyetam denk gelmiş siteye baksaydım annemi aramazdım bile. neyseki eşim beğendi ama ben beğenmedim sanki çok hafif süt tadı var gibi normalde tuzlu gibi oluyor ama benim yaptığım yoğurt öyle değil. şimdi buzdolabına koydum belki soğuyunca daha katı ve babaannemin yaptığı gibi olur :) sendende tüyolar aldım eşim sabredemez ama 2 gün yedirmicem beklesin buzdolabında
doktorun çocuğun kilosuna ne diyor canım, 31. haftada 1500 falan çıkıyor bizimkiler niye az acaba?
canım ev yapımı yoğurt dolapta bekledikçe sulanır haberin olsun :) yoğurt yapımı konusunda bi kaç püf noktası veriyim sana mesala yoğurdun daha sert olmasını istiyosan mayalamak için kaseye aldığın yoğurdun içine yarım çay kaşığı karbonat koyup iyice karıştırıp öle mayalayabilirsin yada yoğurdun hemen ekşimesin istiyosan yine kaseye ayırdığın yoğurda 1 tane küp şeker atıp iyice eriyince mayalayabilirsin son olarakta yoğurdun sulanmasını önlemek için mayalama işlemini yapıp kapağı kapatacağın zaman araya temiz kağıt koy öle kapağı kapat ama kağıt süte değmesin pilav demlendirir gibi
ayyy kendimi yaşlı teyze gibi hissettim annem bu kadar ayrıntı bildiğimi görse gözleri yaşarır
yok canım dinlet ne güzel işte tepki veriyor :) hem dış dünyaya alışır hem doğduktan sonrada dinletirsin tanır müziğini yabancılık çekmez işte.
kota bitmese daha dinleticem doyamadım çünkü o vurdukça ben kıdıklanıyorum bi hoşuma gidiyor sormakorku yapma işte hem bizim içinde iyi loğusalık döneminde bebekten uzak durmayız bize yakınlık sağlıyor. mesela bugün sanki oğlum yanımdaymışta oyun oynadık yorulduk uyuttum gibi bi hisse kapıldım ilk gebeliğim olduğu için bebeğim doğunca benim evladımmış gibi gelmiycek bundan eminim ama mozart dinleyince o an yanımda gibi banada motive oluyor. oğlumun varlığını hissetmek mükemmel bişey ya
Selam KIZLAR işteyim ama karnımın içinde bi baskı var tuhaf bişey. Ya dün akşam canım aşırı pizza istedi dışardan söylesem şekerimi çok yükseltecek diye söylemedim. Evde kendim yapayım dedim onada üşendim. Belki bu akşam yaparım üşenmezsem beyaz peynirli ve yumurtalı pizza olur mu acaba ya ben sucuk falan koymak istemiyorum pek besleyici olsun istiyorum.
Bu arada şeker kızlara soruyorum ağzınız kuruyor mu. Benim aşırı derecede kuruyor ya günde ne kadar su içiyorsunUz ben en az 4 litre sadece su içiyorum ama yetmiyor hep içmek istiyorum. Tabi hepte tuvalete.
Oferta sibela canlar şekerleriniz düştümü insülinle. Açlık kaç çıkıyor tokluk kaç çıkıyor. Benim açlığım 70-90 arası da tokluk 130-160 arası çıkıyor.
seninki kac cıktı benım zaten 28+4 gıbı gozukuyo dedı gerıden gelıyor yanı eskı ultrason goruntulerını ıstedı bıde kan ve ıdrar tatlılı ıstedı kan tahlılını yaptırdım ıdrarı yaptırıcam daha ıkı hafta sonra tekrar cagırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?