2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bugün mutsuzum ben...nedenin bilmedigim bi sıkıntı..iş yerinede kimseyle konuşmak istemiyorum......galiba oglumu özledim cumartrsii görüş günü

günaydın herkese nasılsınız kızlar dün cok kötüydüm belim cok ağrıdı kraplar tavan yaptı gece bide bebeğimin hareketleri cok aşağıda kasıklarımda hatta dün gece yattım kasığımın üstünde nerdeyse hıçkırık tutmuş eşim bile ne kadar aşağıda bu dedi dün wcye oturduğumda bile baskı hissediyordum bebeği aşağıda yada dönmüş kafası aşağıda diyeneler nasıl bebeişin hareketleri asağıdamı korkuyorum lütfen cvp verin kızlar

hoyyy ben o ulkenin uptrasonuna ne diyim isin zormus kardesim.....ben her ayyy goruo da dr yinee panigim.....walla siwrimis benim erkek diolar ama kiz....ozaman senin siwri degilse kiz oluo tezelerin soylemesine gore....

banada hep senin erkek diolar.karnım baya sivri.annemde erkek kardeşimde ne yemiş karnı nasılsa bende de aynısı.doğuma kadar herkes bi teredütle bekleyecek.yüzüm gözüm hiç değişmedi hatta gören güzellik gelmiş sanadiyo.ama nasip herkesin hamileliği farklı işte.hani ne yalan diyim bazen bende ya erkek olursa demeden geçemiyorum.bazen düşünüyorum olabilir mi?dr net kız dedi ama etrafımızdakiler baya etkiliyo beni.bu arada bu gece rüyamda aramızdan biri erken doğum yapmıştı.çok şükür durumuda iyiydi ama bi türlü ismini hatırlayamıyorum.ALLAH korusun inş öyle bişey olmaz ama rüya işte içim bi tuhaf oldu uyanınca

evet canım yazdığın tarifi kopyaladım notlarımın arasına yapıştırdım :) ben bide çok yaptım 2 kişiyiz sonuçta. ekşimemesi için ne yapabilirim

Günaydın kızlar,

Yine sürüne sürüne geldim işe, artık çok zor geliyor, nasıl 37yi tamamlıycam bilemiyorum((

Benim de iştahım kayboldu, zorla yiyorum...zaten midem de daraldı gibi hissediyorum normal porsiyon yesem hepsi çıkacak gibi geliyor, göbek büyümesinden ötürü olabilir mi??? benimki kacaman oldu da...ama ben çıkarmıyorum canım, sana çok geçmiş olsun, mideni üşütmüş de olabilirsin belki, küçük ve kuru porsiyonlar tüketmeye çalış birkaç gün

Ben de çok aşağıda hissediyorum hıçkırıkları canım ama endişelenmemiştim, hatta cumartesi günü yürüyüş yaparken bana çok eziyet etti, sanki çıkacak gibi...ben de iyice aşağıya indi diye düşünmüştüm...hareketleri iyi olduğu için takılmadım, herşey yolundadır diye düşündüm, biraz gamsızım herhalde:)
Ama senin için rahat etmeyecek gibi görünüyor, bi acile gidip bebişine baktır istersen, nasılmış durumu diye...umarım sıkıntılı bir durum yoktur

evet canım bende küçük gelin diye dizi var ona bakarken ordan öğrendim bitki çayları ilk 3 ay çok içersen düşük yaptırıyormuş. bende çay yerine kuşburnu içerdim Allahtan bişey olmadı şimdi duyunca temelli kestim. eşimde o kadar internette geziyosun insan bir araştırır dedi tabi oda endişelendi bir an ben bile şaşırdım bunları öğrenince.. en iyisi su yatıp kalkıp su içelim. ne yer içersem korkar oldum yaw

evet canım yazdığın tarifi kopyaladım notlarımın arasına yapıştırdım :) ben bide çok yaptım 2 kişiyiz sonuçta. ekşimemesi için ne yapabilirim

bu yoğurt 15 gün boyunca ekşimez canım.ama şöyleki buzdolabından çıkardığın gibi lazım miktarını hep üstü düz olacak şekilde çıkar ve hemen buzdolabına bırak.çok bekletme dışarda.. sadece bi taraftan alırsan yoğurdu o boşluk suyla dolar ve daha çabuk ekşitir.hep üstten ve eşit al.etrafta kalıyo bazen azar azar onlarıda peçteyle sil.bekledikçe ekşi koku yapar.tavsiyelerim bunlar.ha bi de yoğurdu mayalarken dikkat et çok sıcak mayalarsan ve çok yoğurt koyarsan içine ekşi olur.

ayyyy çok güzel yaaa. benim eşimde şimdi msj atmış çok özledim kızımı herşeyi hazır bi kendi yok diye:) rabbim hepimize bebişlerimize sağlık sıhhat versin

ayy sorma allah kolaylık versin canım benim. ben evde dursam mutfaktan çıkamam heralde. akşam işten ççıktım eve gttim. oturdum bi güzel poaca yaptım. onu fırna attım sonrada çikolatalı cheesecake yaptım onuda dolaba koydum bu akşam yicez. düşün bi akşamda neler yapıyorum bütün gün evde otursam patlardım heralde

bende pasta türü şeyleri seviyorum ya.ALLAHtan evde var.öğlen gider yerim.

Esmasrn canım hurma demişken benim doktorum yeme dedi, son 1 hafta kala ye demişti, doğumu kolaylaştırdığı için erken doğum risk varmış, çok aş eriyorsan günde 1 tane bari ye.... sonra allah korusun...

hadi ya bende eşime kızıyordum hurma al hurma al diye başının etini yiyorum oda unutup duruyor. Allahtan duydum ha ben şimdi değil sonra aldırayım bari gerçekten bunu duymam iyi oldu sağol.

Ben de çok aşağıda hissediyorum hıçkırıkları canım ama endişelenmemiştim, hatta cumartesi günü yürüyüş yaparken bana çok eziyet etti, sanki çıkacak gibi...ben de iyice aşağıya indi diye düşünmüştüm...hareketleri iyi olduğu için takılmadım, herşey yolundadır diye düşündüm, biraz gamsızım herhalde:)
Ama senin için rahat etmeyecek gibi görünüyor, bi acile gidip bebişine baktır istersen, nasılmış durumu diye...umarım sıkıntılı bir durum yoktur[/QUOTE]

cnm demekki bu haftalarda öyle oluyor demekki aynı seyleri yaşan tek benim diye korktum bikaç gün daha devam ederse baskı giderim dr cnm içim rahatladı biraz daha iyiyim bugün bakalım senin dr knt ne zman ben 30+0 gittim 1 ay sonra gel dedi :))

hadi ya bende eşime kızıyordum hurma al hurma al diye başının etini yiyorum oda unutup duruyor. Allahtan duydum ha ben şimdi değil sonra aldırayım bari gerçekten bunu duymam iyi oldu sağol.

doğuma yakın hurma yiyin diyolar bol bol rahimin açılmasını hızlandırıyormuş bide ben doğum hikayelerinde Fatma anamızın eli diye bir ot duydum nurdada konuşuldu hacıdan gelmiş birinden bulduk bakalım allah hayırlısıyla doğururuz inş

ay canım benim ya çok sağol bundan iyi tavsiyemi olur teşekkür ederim ben bunuda notların arasına ekliyim

Muhtemelen bebeklerimiz baş aşağı dönmüş o yüzden böyle hissediyoruz, baskı-ağrı kendiliğiden geçtiği için kafama takmıyorum, bir de bebeğin hareketleri içimi rahatlatıyor...kıpır kıpır oldukça sıkıntı olmaz gibi geliyor

Ben cumartesi gidicem, o zaman 31+4 olucaz, sorarım ben bu durumu, paylaşırım burda da

kız yoksa çok mu oynadın göğüslerini.. ben bir kere denedim sarımsı bişey akınca bir daha ellemedim. herkez der bir kere kanalları açtın mı durmaz akar durur diye. hem ilk gelen ağız sütü bebek için faydalı biliyosundur. ama inşallah bol sütlü oluruz. doktorunda kötü bişey demez inşallah :)

amin hayatim minicik bir oda minicik esyalar ama bitirdi beni benim gibi yanliz yapanlar herseini uzatmayin daha fazla ertelemein tek tawsiyem.......insallahhh daha guzellerini yapmai nasip etsin rabbim sanada
güle güle kullansın miniş odasnı bende bitirdim hafta sonu yerleştrmeyi bekli görmüşssündr resimlerini. iiyide oldu gttikçe daha çok erinmeye başlaıyorum ağırlaşıyorum bnecde yapacaklar biran önce yapın derim. sende koysana fotolarını nasıl yerleştrdin merak ettim. fikir oluyy belki değiştirirm. dha 3 5 kez oynarım diyorum doğana kadar

canım her bebek bir değildir minyon olur belki senin bıcırık. ama suyuna diikkat et. en az 3 lt su iç günlük. yemenede dikkat ediyosundur. hep söylüyorum burda süt yumurta hergün mutlaka.. ayrıca günlük 1kase yoğurt ve kaşar peyniri bunlar bebişine kilo aldıırır. ihmal etme sakın. bak hergün yemekten yumurta görmek istemiyorum ama bebeğim için mutlaka yiyorum.. benim 28+2 de 1377 gr çıktı. sanırım faydası oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…