hoyyy ben o ulkenin uptrasonuna ne diyim isin zormus kardesim.....ben her ayyy goruo da dr yinee panigim.....walla siwrimis benim erkek diolar ama kiz....ozaman senin siwri degilse kiz oluo tezelerin soylemesine gore....
merhaba canım fiyatlar nasıl?Evet canim banada 2 haftada bir geleceksin dedi buarada dogum yapacagim hastaneye karar verdim gec de olsa, ankarabetimesgutta etimed hastanesi doktorum cok tatli bir bayan arkadasim da orada hemsire refakatcim o ve esim olacak insallah fiyatlarda cuk uygun aklinizda ola...
mayaladığının aynı günü yenmez.2gün bekleki tam tutsun mayası.yoksa ne kaymak olur nede bahsettiğin gibi süt tadı geçer.valla benim yaptığım yoğurt tabiri caizse :) ciğer gibi oluyo.kaymağını 3 gün yiyoz.bi dahakine benim dediğim gibi yaparsın artık.
Kızlar herkese günaydın!
Ben sizlere bir şey danışacağım. Son 2 haftadır fln benim iştahım hiç yok, zorla yemek yiyorum resmen. Zaten ne zaman normal bir öğün yapsam, yani mesela okulda çıkan yemeği yesem, midemde durmuyo, çıkarıyorum hemen... Var mı benzer durum yaşayan? Neden böyle olur ki? Daha önce epey iştahlıydım yani...
günaydın herkese nasılsınız kızlar dün cok kötüydüm belim cok ağrıdı kraplar tavan yaptı gece bide bebeğimin hareketleri cok aşağıda kasıklarımda hatta dün gece yattım kasığımın üstünde nerdeyse hıçkırık tutmuş eşim bile ne kadar aşağıda bu dedi dün wcye oturduğumda bile baskı hissediyordum bebeği aşağıda yada dönmüş kafası aşağıda diyeneler nasıl bebeişin hareketleri asağıdamı korkuyorum lütfen cvp verin kızlar
kızlar benim uykusuzluk sorunum olduğu için papatya çayı içiyordum doktorum çok şaşırdı hamilelikte kesnlikle ada çayı papatya içilmez, biz anne vücuduna su koymaya çalışırken sen suyu dışarıya atıyorsun dedi.
aklınızda bulunsun bitki çayları içmeyin bence.... ha birde maydonoz dedi....
evet canım yazdığın tarifi kopyaladım notlarımın arasına yapıştırdım :) ben bide çok yaptım 2 kişiyiz sonuçta. ekşimemesi için ne yapabilirim
ayyyy çok güzel yaaa. benim eşimde şimdi msj atmış çok özledim kızımı herşeyi hazır bi kendi yok diye:) rabbim hepimize bebişlerimize sağlık sıhhat versinBenim eşim bugün yine İstanbul'a gitti, göbeğimin fotosunu çekip gönderdim " Babacım seni çok özledim hemen gel" diyo bebeğimiz dedim. Eşim de diyor ki yaaaa ben Rengin'imi bırakıp nasıl geleceğim kiiii, yeter artık bir önce çıkar yavrumuzu, onu öpüp koklamak istiyorum. Allah herkese evlatlarını zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Yatıyorum canım bir değişiklik yok durumda inşallah perşembe günü gidip tahlilleri tekrarlayacağız, onları götürürüm doktora inşallah en kısa zamanda toparlayacağız teyzesi. Senin bebişte durumlar nedir??
ayy sorma allah kolaylık versin canım benim. ben evde dursam mutfaktan çıkamam heralde. akşam işten ççıktım eve gttim. oturdum bi güzel poaca yaptım. onu fırna attım sonrada çikolatalı cheesecake yaptım onuda dolaba koydum bu akşam yicez. düşün bi akşamda neler yapıyorum bütün gün evde otursam patlardım heraldeCanım ben 2 gündür evde oturuyorum, anneme demin dedim ki "Allah kimseyi işsiz edip de evde oturtmasın" hakkaten insan çok daralıyor. Tv izlemeyi de sevmiyorum yat kalk, yemek ye, kitap oku, zaten temizlik yapamıyorum diye kuduruyorum :)
Canım magnezyum içiyorsan aç karnına içtiğin vakit, bağırsaklarını çalıştırmaya yardımcı oluyor, prospektüsünde de yazıyor. Bir dene istersen umarım faydasını görürsün..
.
Valla biz yeni doğan bebişi (yeğenimi ) yan da yatırıyoruz, sırt üstü de, yüz üstü de yatırıyoruz özellikle yüz üstünde kendisi de çok rahat ediyor çünkü ziyadesiyle gaz çıkarıyor.
Bebeğin konumlandığı pozisyona bağlı olarak değişiyor, eskiden benimki de yayvan ve küçüktü fakat bu son yaşadığım rahatsızlıktan ötürü bebek aşağıda ve top şeklinde duruyor.
Canım ben hamileliğimin başından beri evde mayalanmış yoğurt yiyorum, çok şükür bir sıkınrı da yaşamadım. Güvendiğin bir sütçü varsa en sağlıklısını yapmış olursun.
Canım ne güzel benim evimde çok sorunlu taşınmayı çok istedim lakin kısmet olmadı, inşallah yorulmazsın çok sık eğilmemeye ve ağır şeyler kaldırmamaya dikkat et lütfen...
Canım onları kimse kullanmıyormuş, çok tatlı ve şirin geldi aldık ama hiç kullanmadık dedi tüm arkadaşlarım, bir de dediğin gibi yaz bebeği olacak bebeklerimiz, ben şortlu body ve çorap düşünüyorum, çünkü evimiz cehennemin yeryüzüne yansımış hali adeta
Bebeğin kısmetiyle ve şansıyla gelip evinize bereket getirir inşallah, Allah kimseyi gördüğü günden geri bırakmasın hakikaten alışması çok zor oluyor.
ayy sorma allah kolaylık versin canım benim. ben evde dursam mutfaktan çıkamam heralde. akşam işten ççıktım eve gttim. oturdum bi güzel poaca yaptım. onu fırna attım sonrada çikolatalı cheesecake yaptım onuda dolaba koydum bu akşam yicez. düşün bi akşamda neler yapıyorum bütün gün evde otursam patlardım heralde
Esmasrn canım hurma demişken benim doktorum yeme dedi, son 1 hafta kala ye demişti, doğumu kolaylaştırdığı için erken doğum risk varmış, çok aş eriyorsan günde 1 tane bari ye.... sonra allah korusun...
hadi yabende eşime kızıyordum hurma al hurma al diye başının etini yiyorum oda unutup duruyor. Allahtan duydum ha ben şimdi değil sonra aldırayım bari gerçekten bunu duymam iyi oldu sağol.
bu yoğurt 15 gün boyunca ekşimez canım.ama şöyleki buzdolabından çıkardığın gibi lazım miktarını hep üstü düz olacak şekilde çıkar ve hemen buzdolabına bırak.çok bekletme dışarda.. sadece bi taraftan alırsan yoğurdu o boşluk suyla dolar ve daha çabuk ekşitir.hep üstten ve eşit al.etrafta kalıyo bazen azar azar onlarıda peçteyle sil.bekledikçe ekşi koku yapar.tavsiyelerim bunlar.ha bi de yoğurdu mayalarken dikkat et çok sıcak mayalarsan ve çok yoğurt koyarsan içine ekşi olur.
cnm demekki bu haftalarda öyle oluyor demekki aynı seyleri yaşan tek benim diye korktum bikaç gün daha devam ederse baskı giderim dr cnm içim rahatladı biraz daha iyiyim bugün bakalım senin dr knt ne zman ben 30+0 gittim 1 ay sonra gel dedi :))
ihmal edilecek gbi değil aslında:) bir de ne diyeceğim göğüslerinizden sıvı geliomu bnm 1 kaç haftadır çok gelioo. bi sıkıntı olmaz değil mi.bazen sütyenim ıslanmış oluo. bn çok mu sütlü olacam acep
güle güle kullansın miniş odasnı bende bitirdim hafta sonu yerleştrmeyi bekli görmüşssündr resimlerini. iiyide oldu gttikçe daha çok erinmeye başlaıyorum ağırlaşıyorum bnecde yapacaklar biran önce yapın derim. sende koysana fotolarını nasıl yerleştrdin merak ettim. fikir oluyy belki değiştirirm. dha 3 5 kez oynarım diyorum doğana kadaramin hayatim minicik bir oda minicik esyalar ama bitirdi beni benim gibi yanliz yapanlar herseini uzatmayin daha fazla ertelemein tek tawsiyem.......insallahhh daha guzellerini yapmai nasip etsin rabbim sanada
canım her bebek bir değildir minyon olur belki senin bıcırık. ama suyuna diikkat et. en az 3 lt su iç günlük. yemenede dikkat ediyosundur. hep söylüyorum burda süt yumurta hergün mutlaka.. ayrıca günlük 1kase yoğurt ve kaşar peyniri bunlar bebişine kilo aldıırır. ihmal etme sakın. bak hergün yemekten yumurta görmek istemiyorum ama bebeğim için mutlaka yiyorum.. benim 28+2 de 1377 gr çıktı. sanırım faydası oluyor.Kızlar dün doktordan geldim 50 gr almış çok az değilmi kızlar, benim bebiş 1350 gr.
bieyler aldım dahada eksik var ama korkuyorum, çokda ümit bağlamak istemiyorum, sonra çok üzülürüm die, suyumda azmış zaten napıcam bilmiyorum.
kızlar artık sizide 2 haftada bir kontrole çağırıyormu doktorunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?