2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlar bu hafta misafir gelcek demiştim ya sizlere,dün kaynanamı aramışlar yarın gelicez diye,oda gelin hasta annesine gitti,isterseniz bize gelin demiş,haber veririz demişler,kaynanamda dün akşam beni aradı bunları anlatıyor,inş gelmezler diyor,bana bu halimle gelcekleri zaman gelsinler diyor,kendisine gelcekleri zaman inş gelmezler diyor,bende inş gelirler sana dedim ohh

insanın istediğini yemesi ne büyük bir lütufmuş meğerse.iyice paronayaklaştım bebek yarım saat oynamasa aklıma türlü türlü şeyler geliyor.şekerim sürekli yükselme eğiliminde resmen açım doymuyorum yediklerimden.2 ay nasıl geçecek bilmiyorum acayip stresliyim canım sıkkın bu ara bu yüzden.

bende isterim bu meshur tarifi :)) okudum ama kac litre sut kullanicam ? 2 tatli kasigi yogurt az degilmi ben 1 kase dolusu yogurt kullaniyorumda bide herhangi bir yohurtla olsa olur mu ?

inş düşer,bende kaç gündür okuyordum yazılanları hasta olana kadar ama kolumu kaldırıpta yazamıyordum,insanın keyfi olmayınca hiçbirşey yapası gelmiyor gerçekten,inş düşer şekerin,üzme kendinide bebişide,çok az zaman kaldı bu son aylarda hayırlısıyla geçer inş...

Bu hurma hangi hurma canim ya.daha oncede duydum dogum icin iyimis.ramazan hurmasimi, bide buyuk tatli bir hurma var domatesin sarisi gibi yumusacik, birde onun sert hali var trabzon hurmasi deniyor.
Yok canim medine hurmasi bu ramazanda yediklerimizden
Bugun gittim doktora 27+4 980 gram dr bi hafta geri dedi gelde takma simdi bol bol protein ve et yiyceksin dedi bakalim pff
Esmasrn canım hurma demişken benim doktorum yeme dedi, son 1 hafta kala ye demişti, doğumu kolaylaştırdığı için erken doğum risk varmış, çok aş eriyorsan günde 1 tane bari ye.... sonra allah korusun...

Canim benim doktor hic sakincasi yok yiyebilirsin dedi ve faydalarina baktim gercekten cok faydali erken doguma deil kolay dogum yapmaya yardimci oluyormus ben sezeryan olucam ama normal dogum yapan arkadaslar birde kendi doktorlarina danisip netten arastirabilirler tabi her doktorun dedigi birbirini tutmuyorki

evet aynen dediğin gibi oluyor sanada geçmiş olsun.kayınvalidenede iyi yapmışsın.

kızlar doğum kolay olsun diye bir tane ot varmış ya o otu burda bulamazmıyız,eşimin halası umreye gitti geldi daha yeni,yengem gitti geldi,hiç aklıma gelmedi,onlara getirttirirdim tüh ya

Biz mozart 3, pıyana concertosunu ezberledık :)

İlahi adalet buna deniyor Ot burdada bulunabiliyormuş hatta gittigidiyordu sanırım o sitede bile var,ama aktardada bulunabilir bence..Geçmiş olsun buarada canım..

bende seymin hanıma gidiyorum 22 martta gidicem 32+0 da bakalım o zaman sıklaşacak mı randevular nolcak bilmiyorum benim doğum tarihi 17 mayıs ama bebek en başından beri hep 1 hafta önde 12 mayıs çıkıyor ultrason kağıdında da nisa da mı doğum yapmayı düşünüyorsun

İlahi adalet buna deniyor Ot burdada bulunabiliyormuş hatta gittigidiyordu sanırım o sitede bile var,ama aktardada bulunabilir bence..Geçmiş olsun buarada canım..

saol cnm,o otu alalım o zaman ya,ben çok korkuyorum dogumdan,işe yarar inş..gerçekten ilahi adalet budur işte bu arada sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam kontrolün vardı sanırım bu hafta

Canım isimlerin hepsi güzel ama ben Atakan ismini çok severim bir ağırlığı var anlamı güzel bir de içinde a harfi bulunan isimler iyi oluyormuş diye biliyorum .

ben hamile kaldığımdan beri çok susuyorum ama şekerim aşırı yuksek değil. yani sabahları hala 100 civarı ama tokluklar neredeyse hiç(sapıtık sekerli gıdalar tuketmezsem) 120 yi geçmiyor. ama susuz 1 saat duramıyorum.

benmakina aldım weewell mi ne markası, kendim beceremedim bununla deniycem.

Gördüm kızçemii düüünn :) Çok şükür..
Herşey yolunda 1.400 dedi kilosu,hareketleri sordu,suyu kan akışı iyi dedi..Bol maşallahlı bir kontrol oldu :) Düzenli olmadığı sürece ağrıların,gelen sıvı normal dedi..
Minicik yüzünün fotografıyla dolaşıyorum evde :) Dün misafirliğe gitmiştim çaktırmadan ara ara çantama fotoğrafa bakıp durdum :))))
Bu haftada dönmesi dönmemesi ne anlama gelir dedim,erken daha değişir dönmesede ama zaten minik dönmüş dedi..

Haftasonu avmde gezinirken Nivea standı vardı :) Eşim gel dedi bakalım,annemde gel iç yüzünü görelim dedi :))) Kaynana damat beni nasıl dışlıyorlar :)) Maşallah tabi :)
Bayan hamileyim diye daha detaylı baktı,içyüzümü gördüm,hamilelikten dolayı cildimde lekeler başlamış onlarlada tanışmış oldum,inşallah dışa vurmazlar sona doğru :) Hamilelikte kullanabileceğim 1-2 şey önerdi,eşimde durur mu aldı tabii..

Geçen hafta düzenli uykusuzluklarım vardı bu hafta tamamen değişti herşey,gece uyanmayı geçtim sabah eşim çıkmadan öptüğünde uyanıyorum sadece :)
Çok güzel yiyorum maşallah :) Yeni lakabım hacıyatmaz :) Eğleniyorlar benle :) Kızıma şikayet ediyorum babasıyla anneannsini :))))

Birdeee hiç hesapta yokken ev işi çıktı..Şimdi alamazdık ama birden olaylar farklı gelişti,alacağız inşallah..Eşimle şaşırıp duruyoruz..Kızımızın kısmeti gerçekten..Bakalım Allah tamamına erdirsin inşallah..

Bizden haberler bu kadar..Okudum okudum ne çok paylaşım olmuş :)

saol cnm,o otu alalım o zaman ya,ben çok korkuyorum dogumdan,işe yarar inş..gerçekten ilahi adalet budur işte bu arada sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam kontrolün vardı sanırım bu hafta

Bende almayı düşünüyorum,iyice öğrenecem tabii önce :)
Çok şükür iyiyim canım,herşey yolunda,uslu kızım diyorum,doktorda gülüyor bize :)

Canım en ıyısını yapmışşın hazır gıdalardan uzak durmak lazım sen kendın daha saglıklı daha lezzetlısını yaparsın . Tatlım benım ınsulın kullanmama ragmen seker degerlerim düşmedi düşmüyor maalesef , hatta gıttıgım dopktordan suphe duyup baska bır doktorada gıttım . Oda ılave bır ınsulın daha verdı gunde 4 sefer yapmaya basladım . dıyetıme dıkkat edıyorumarada kacırdıgım da oluyor ama kacırdıgım zamanlarda olcumlerımı yapıp kontrol edıyorum cok sorun yaratmıyor.
Degerlerın aşagıdakı sekılde salı gunu tekarar endokrıne kontrole gedecegım ...

sabah aclık 130-135-140
1. saat tokluk 180-190-200
2. saat tokluk 160-180

öglen aclık 95-125
1. saat tokluk 110-140

Aksam aclık 85-90
1. saat tokluk 110-120

Son düzenleme:
netten indirdin mi canım ? indirdiysen nerden söylermisin bende indiricem ama youtubedan dinlediklerim biraz kısık ve canlı değil milupadakiler çok güzel tam istediğim gibi ama indirilmiyor

Tatlım ben cep telefonuma ındırdım :) uzgunum yardımcı olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…