- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
Sağolun KIZLAR deneyeceğim dediklerinizi ama bugün yarın bilmem üşenmediğim zaman
Oferta canım senin durumun dahada zor. En azından ben canımın istediğini yiyorum azda olsa. Senin hiç yemeden bukadar yüksek ve insülin kullandığın halde. 2 ay kaldı canım sabır diyeceğiz artık ne yapalım
bende isterim bu meshur tarifi :)) okudum ama kac litre sut kullanicam ? 2 tatli kasigi yogurt az degilmi ben 1 kase dolusu yogurt kullaniyorumda bide herhangi bir yohurtla olsa olur mu ?mayaladığının aynı günü yenmez.2gün bekleki tam tutsun mayası.yoksa ne kaymak olur nede bahsettiğin gibi süt tadı geçer.valla benim yaptığım yoğurt tabiri caizse :) ciğer gibi oluyo.kaymağını 3 gün yiyoz.bi dahakine benim dediğim gibi yaparsın artık.
sorma ya benimki düşmüyor insülünüde artırdık ama açlık 90-110 arası birinci saat tokluk 180 gibi çoğunlukla ikinci saat tokluk ise 150 gibi.diyet insülün bir arada yapıyorum ama düşmüyor acayipte sıkıldım artık.bebeğin kilosuda geriden geliyor zaten ben 1 ayda hiç kilo almadığım gibi 1.5 kiloda verdim.ne yesem ne yapsam şaşırmış durumdayım açıkçası.hiç keyfimde yok bu yüzden iki gündür yazılanları okuyorum sadece bişey yazmak içimden gelmiyor ama.
Yok canim medine hurmasi bu ramazanda yediklerimizdenBu hurma hangi hurma canim ya.daha oncede duydum dogum icin iyimis.ramazan hurmasimi, bide buyuk tatli bir hurma var domatesin sarisi gibi yumusacik, birde onun sert hali var trabzon hurmasi deniyor.
Bugun gittim doktora 27+4 980 gram dr bi hafta geri dedi gelde takma simdi bol bol protein ve et yiyceksin dedi bakalim pffbende çok takığım kilosuna, ilk oğlumda doğumdan sonra yoğun bakımda gözlerimi açtım çocuk kaç kilo doğdu dedim :)
hemşireyi bıktırmışım narkozun etkisiyle. benim ilk oğlan 2700 doğdu, 2. onu bile göremeyecek galiba.
2800 doğsa yine razıyım, rabbim eli ayağı düzgün sağlıklı versinde varsın düşük kilolu doğsun.
senin bebek kaç kilo ve kaçıncı haftaasın canım...
Esmasrn canım hurma demişken benim doktorum yeme dedi, son 1 hafta kala ye demişti, doğumu kolaylaştırdığı için erken doğum risk varmış, çok aş eriyorsan günde 1 tane bari ye.... sonra allah korusun...
inş düşer,bende kaç gündür okuyordum yazılanları hasta olana kadar ama kolumu kaldırıpta yazamıyordum,insanın keyfi olmayınca hiçbirşey yapası gelmiyor gerçekten,inş düşer şekerin,üzme kendinide bebişide,çok az zaman kaldı bu son aylarda hayırlısıyla geçer inş...
milupadan müzikçaları açtık bebişimle mozart dinliyoruz. tepkisi baya yüksek hatta kendimi tutamıyorum ritme göre hareket ettiğinde evde tek başıma bi gülme tutuyor beniyoutubedan indirmek istedim ama bu kadar yüksek ve canlı çıkmıyor sesler. kimler mozart dinletiyor bebişine
kızlar bu hafta misafir gelcek demiştim ya sizlere,dün kaynanamı aramışlar yarın gelicez diye,oda gelin hasta annesine gitti,isterseniz bize gelin demiş,haber veririz demişler,kaynanamda dün akşam beni aradı bunları anlatıyor,inş gelmezler diyor,bana bu halimle gelcekleri zaman gelsinler diyor,kendisine gelcekleri zaman inş gelmezler diyor,bende inş gelirler sana dedim ohh
Biz mozart 3, pıyana concertosunu ezberledık :)
Evet nısaya gıdıyorum fatma nurgule gıdıyodum cocugunun bı sah-glık problemı varmıs 2 ay ızne ayrılmıs alev orala gıtmeye basladım ayın 17sınde gıdıcem tekrar bısey soylemedı sadece erken dogum rıskın yok dedı o kadar gıdınce bısey dermı bılmıyorum haber verırım sen hangı doktora gıdıyosun
evet aynen dediğin gibi oluyor sanada geçmiş olsun.kayınvalidenede iyi yapmışsın.
İlahi adalet buna deniyorOt burdada bulunabiliyormuş hatta gittigidiyordu sanırım o sitede bile var,ama aktardada bulunabilir bence..Geçmiş olsun buarada canım..
Allah bağışlasın yavrularını :)
benımkı de erkek ama ben daha ısım secemedım
doruk
bora
oğuz
giray
mert
efe mert
mert ali
alp
batuhan
atakan
bunlar aklımdakıler.. ne olur bılmıyorum :) ama en zoru ısım secmekmıs gercekten..
dogurmadan once "oğlum olursa sunu kızım olursa bunu koycam" demek ne kadar basıtmıs..
Selam KIZLAR işteyim ama karnımın içinde bi baskı var tuhaf bişey. Ya dün akşam canım aşırı pizza istedi dışardan söylesem şekerimi çok yükseltecek diye söylemedim. Evde kendim yapayım dedim onada üşendim. Belki bu akşam yaparım üşenmezsem beyaz peynirli ve yumurtalı pizza olur mu acaba ya ben sucuk falan koymak istemiyorum pek besleyici olsun istiyorum.
Bu arada şeker kızlara soruyorum ağzınız kuruyor mu. Benim aşırı derecede kuruyor ya günde ne kadar su içiyorsunUz ben en az 4 litre sadece su içiyorum ama yetmiyor hep içmek istiyorum. Tabi hepte tuvalete.
Oferta sibela canlar şekerleriniz düştümü insülinle. Açlık kaç çıkıyor tokluk kaç çıkıyor. Benim açlığım 70-90 arası da tokluk 130-160 arası çıkıyor.
Maşallah ya neler biliyorsun. Ben mayalayamıyorum ya üşeniyorum çalıştığım için akşam Halim kalmıyor. Ama yorsanın ev tipi yoğurdunu aldım geçen böyle ekşi biraz ve sulu ev yoğurdu gibi hoşuma gitti
saol cnm,o otu alalım o zaman ya,ben çok korkuyorum dogumdan,işe yarar inş..gerçekten ilahi adalet budur iştebu arada sen nasılsın yanlış hatırlamıyorsam kontrolün vardı sanırım bu hafta
Selam KIZLAR işteyim ama karnımın içinde bi baskı var tuhaf bişey. Ya dün akşam canım aşırı pizza istedi dışardan söylesem şekerimi çok yükseltecek diye söylemedim. Evde kendim yapayım dedim onada üşendim. Belki bu akşam yaparım üşenmezsem beyaz peynirli ve yumurtalı pizza olur mu acaba ya ben sucuk falan koymak istemiyorum pek besleyici olsun istiyorum.
Bu arada şeker kızlara soruyorum ağzınız kuruyor mu. Benim aşırı derecede kuruyor ya günde ne kadar su içiyorsunUz ben en az 4 litre sadece su içiyorum ama yetmiyor hep içmek istiyorum. Tabi hepte tuvalete.
Oferta sibela canlar şekerleriniz düştümü insülinle. Açlık kaç çıkıyor tokluk kaç çıkıyor. Benim açlığım 70-90 arası da tokluk 130-160 arası çıkıyor.
netten indirdin mi canım ? indirdiysen nerden söylermisin bende indiricem ama youtubedan dinlediklerim biraz kısık ve canlı değilmilupadakiler çok güzel tam istediğim gibi ama indirilmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?