bide normal ped koysaydın çıkarken falan takarsın nolur nolmaz![]()
kilot şeklinde olan hasta bezinden alacam canım, çok rahat olduğunu söylediler, ped normal zamanda yetmiyor bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide normal ped koysaydın çıkarken falan takarsın nolur nolmaz![]()
cnm bende ufaktan hazırladım çantamı ama ayrıntılı değil bebişinkiler yoğunlukta çünkü ben daha gecel,k pijama olayını haledemedim bu hafta olmadı haftaya bitircem bende buğün defter kalem kolanya vır zıvır bakacağım süsleyeceğim hastaneye gelenlerede 1 paket çikolata alırız kimse gelmez zaten arkadaş duş almak zorunda kaldım doğumda cok terlemişim dedi bende havlu felan koysam mı acaba dedim bende cok terlemiştim ama devlette öyle duş sansım yoktu fotlarda hortlak gibi çıkmışım saç baş yapış yapış fotografcıtyla ne kadara anlaştın
canım pardon, fotoğrafçım tanıdıktı, sadece resim çekecek cd ye aktaracak, çektiği resimlerden 5 tanesini de işleyecek 150 tl dedi. baskı yok fiyatta.
Hastane çantası hazırlıkları konusuluyor gördügüm kadarıyla kızlar:)) Ne guzel bunları konusacağımız zamanlar geldi çok şükür:)))
Ben 3 gecelik, 2 sabahlık aldım. Emzirirken cok terleme olmustu nedense, muhtemelen baska yedekler de koyarım.
Atlet, emzirme sütyeni, tek kullanımlık kulot, normal kulot, çorap ve terlık koyacagım.
Fazla kanamam olmamıstı. Ilk gun hasta pedı koymuslardı hastaneden, çamasır gıymemıstım kalkana kadar dıye hatırlıyorum.
Sonraki gunler normal ped yetmıstı dıye hatırlıyorum.
Islak mendil, havlu kağıt, steril el jeli, kolonya (misafir vs için) koyarım. Aslında sabun, jel, havlu kagıt vb verılıyordu vb hastanede vardı zaten... Kendım için ufak sampuan, dus jelı vs koyarım cunku banyo yapılıyordu ızın vardı hatırlıyorum 2.gun sanırım.
Makyaj malzemesi, kremler, lohusa tacı vb gıbı kadınsal seylerden vazgemıyoruz tabıı o durumda bıle:))) Parfum almamıstım hatta uzun sure hıc kulanmadım bebege dokunur ve kokumu tanımasını onler dıye dusunmustum
Bebek sekerlerım, sepetım, suslemelerım, takı yastıgı, bebegımın hastane cıkısları, bolca yedek kıyafet, 1 no bez, pamuk, ona özel ıslak mendıl
Steril edilmiş poşetlenmiş halde sağma makinam, biberon, gögüs kalkanım, gogus ucu kremım, gogus pedım ve gogus ucu aplıkatörüm (bunların cogunu da hastane ıhtıyac varsa zaten sormadan bıle getırmıstı ama yanıma alırım herhalde bu sefer) orada steril aletleri vardı, steril edip getiriyorlardı ne gerekıyorsa, belki de sağma makınasını fılan almam bılemıyorum
Aklıma gelenler daha olursa ya da hazırlarsam cantamı yazarm tekrar. Sizler ne yaptınız, cogunluk hazırladı mı cantasını?
Hastane çantası hazırlıkları konusuluyor gördügüm kadarıyla kızlar:)) Ne guzel bunları konusacağımız zamanlar geldi çok şükür:)))
Ben 3 gecelik, 2 sabahlık aldım. Emzirirken cok terleme olmustu nedense, muhtemelen baska yedekler de koyarım.
Atlet, emzirme sütyeni, tek kullanımlık kulot, normal kulot, çorap ve terlık koyacagım.
Fazla kanamam olmamıstı. Ilk gun hasta pedı koymuslardı hastaneden, çamasır gıymemıstım kalkana kadar dıye hatırlıyorum.
Islak mendil, havlu kağıt, steril el jeli, kolonya (misafir vs için) koyarım. Aslında sabun, jel, havlu kagıt vb verılıyordu vb hastanede vardı zaten... Kendım için ufak sampuan, dus jelı vs koyarım cunku banyo yapılıyordu ızın vardı hatırlıyorum 2.gun sanırım.
Makyaj malzemesi, kremler, lohusa tacı vb gıbı kadınsal seylerden vazgemıyoruz tabıı o durumda bıle:))) Parfum almamıstım hatta uzun sure hıc kulanmadım bebege dokunur ve kokumu tanımasını onler dıye dusunmustum
Bebek sekerlerım, sepetım, suslemelerım, takı yastıgı, bebegımın hastane cıkısları, bolca yedek kıyafet, 1 no bez, pamuk, ona özel ıslak mendıl
Steril edilmiş poşetlenmiş halde sağma makinam, biberon, gögüs kalkanım, gogus ucu kremım, gogus pedım ve gogus ucu aplıkatörüm (bunların cogunu da hastane ıhtıyac varsa zaten sormadan bıle getırmıstı ama yanıma alırım herhalde bu sefer) orada steril aletleri vardı, steril edip getiriyorlardı ne gerekıyorsa, belki de sağma makınasını fılan almam bılemıyorum
Aklıma gelenler daha olursa ya da hazırlarsam cantamı yazarm tekrar. Sizler ne yaptınız, cogunluk hazırladı mı cantasını?
kızlar dün komsuma bebek görmeye gittim 10 günlük oldu minnacık yaa maşşalah o sırada fotoğrafçısı geldi albümü getirmiş cok hoşuma gitti maddi acıdan cok iyi durumda değiliz kredi felan çekeceğiz doğum için 450 olur en son dedi doğum zamanı bide ertesi gün geliyormuş eşimde sen bilirsin içinde kalmasın diyor kızımda cok kötü fotolarım hiç güzel olmamıştı bizim çektiklerimiz cok kararsızım cok 450 da cok para o parayı kızım için harcam neler alınır off offf ne yapsam ki bilemedi siz ne yapacaksınız foto konusunu
ayy kızlarr neler var boyle ınternette... bayıldımm!!
hıc yaptırmıcaktım halbukı..
ınsanı heveslendırıyorlar!
ayıp vallahı
Eki Görüntüle 1022394 Eki Görüntüle 1022395
Eki Görüntüle 1022396 Eki Görüntüle 1022397
takı yastığını iyi ki hatırlattın canım, dış kılıfı hazır da içine yastık yapılacak :)) onu yaptırırım. lohusa tacını kızımınki ile takım kendim yaptım, bir arkadaşım da keçeden hazırlayıp hediye etti ikisini de götürmeyi düşünüyorum. süsleri daha tam bitirmediğim için yazmadım ama çoğu şeyi kendim yaptım. bir ara paylaşırım isterseniz.
diş fırçası ve diş macunu da çantanıza ekleyin :)
benım esım neredeyse profesyonel fotograf cekıyor ama ıstemıyor oglunu cekmek.. eve geldıgınde ıllakı ceker ama doguma gırmek ıstemıyor dayanamazmış.. ben yıne de fotografcı tutmayı dusunmuyorum.. hoş bebek sekerı yapmayı da dusunmuyodum amayaptırcam galıba.. aman ne bılım yaa.. hersey para .. dedıgın gıbı o parayla neler yapılır..
zamana bırakıyorum.. başımıza ne gelırse Allah tan artık bakıcaz.. Allah nasıp etmısse olur :)
Hastaneye süs götürmek gerekir mi acaba diye düşünüyorum ben de...Normal dogumda bir gün yatırıyorlar ya, odayı süslemek mi daha dogru olur, yoksa hazırlığı eve gelecekler için yapmak mı bilemedim...
Masallah prensine kilosuda iyiymismide yanmasi icin acile kaldirildim 10. haftamda ki öyle böyle degildi midem agzimdan cikicak kadar kötuydu ne uzanabildim ne kalkabildim dusundukce bile Allah dusmanima vermesin o sanciyi diyorum
banada ilac yazdi doktor almaya bile gitmedim sukurki sancim artik olmuyor ama mide yanmam devam ediyor vitamin haric ilac kullanma taraftari degilim pek elbet bilmedigimiz yan etkileride vardir....
seninkide asiri degilse ne olur ne olmaz kullanma derim canm nede olsa cogu bitti azi kaldi ama idare edicegin gibi degilse ayri sonucta saglikli olmaliyiz bu arada baharatli yemekler salcali yemekler tetikliyor mide yanmasini... ilik bir sutte rahatlatmaya yardim ediyor sutle az cok rahatliyorum bende simdilik Allah yardimcimiz olsun...
benim de eşim doğuma girmek istemiyor, dayanamam ben diyor. düşer, kalırım bir de benle uğraşmasınlar diyor :)
ama eşin fotoları çekmesin, heyecanını doya doya yaşasın. bir de resimdi, ışıktı, fotoyla uğraşmasın başka biri çeksin sonra nasılsa dediğin gibi evde bol bol çeker
ay kızlar sizleri okuyunca heyecanlandım ben daha aldıklarımı yıkamadım bile.32. haftayı bekliyordum yıkamak için. tabii gecelik pijama öylece pakette duruyor da aklıma bir şey takıldı ya ben hem geceliğimi hemde pijama takımlarımı uzun kollu almıştım (kanaman olacak üşürsün demişlerdi) sizce kısa kollu bir şey de almak lazım mı? bir gecelik 3 pijama takımı aldım ama...