Hastane çantası hazırlıkları konusuluyor gördügüm kadarıyla kızlar:)) Ne guzel bunları konusacağımız zamanlar geldi çok şükür:)))
Ben 3 gecelik, 2 sabahlık aldım. Emzirirken cok terleme olmustu nedense, muhtemelen baska yedekler de koyarım.
Atlet, emzirme sütyeni, tek kullanımlık kulot, normal kulot, çorap ve terlık koyacagım.
Fazla kanamam olmamıstı. Ilk gun hasta pedı koymuslardı hastaneden, çamasır gıymemıstım kalkana kadar dıye hatırlıyorum.
Sonraki gunler normal ped yetmıstı dıye hatırlıyorum.
Islak mendil, havlu kağıt, steril el jeli, kolonya (misafir vs için) koyarım. Aslında sabun, jel, havlu kagıt vb verılıyordu vb hastanede vardı zaten... Kendım için ufak sampuan, dus jelı vs koyarım cunku banyo yapılıyordu ızın vardı hatırlıyorum 2.gun sanırım.
Makyaj malzemesi, kremler, lohusa tacı vb gıbı kadınsal seylerden vazgemıyoruz tabıı o durumda bıle:))) Parfum almamıstım hatta uzun sure hıc kulanmadım bebege dokunur ve kokumu tanımasını onler dıye dusunmustum
Bebek sekerlerım, sepetım, suslemelerım, takı yastıgı, bebegımın hastane cıkısları, bolca yedek kıyafet, 1 no bez, pamuk, ona özel ıslak mendıl
Steril edilmiş poşetlenmiş halde sağma makinam, biberon, gögüs kalkanım, gogus ucu kremım, gogus pedım ve gogus ucu aplıkatörüm (bunların cogunu da hastane ıhtıyac varsa zaten sormadan bıle getırmıstı ama yanıma alırım herhalde bu sefer) orada steril aletleri vardı, steril edip getiriyorlardı ne gerekıyorsa, belki de sağma makınasını fılan almam bılemıyorum
Aklıma gelenler daha olursa ya da hazırlarsam cantamı yazarm tekrar. Sizler ne yaptınız, cogunluk hazırladı mı cantasını?