Kızlar sizi çok özledim şifrem felan herşeyim gitmiş yahu, inşallah sizlerde bir problem yoktur hepiniz iyisinizdir. Bebişimin odası ve perdesi geldi ev kira olduğu için duvar kağıdı yaptırmayacağız, sanırım halı da alamayacağım çünkü odada halıyı serecek yer kalmadıSıra geldi eşyalarını yıkayım ütülemeye onları da bi yandan halledersem bebek bezi felan dışında hiç bir eksiğimiz kalmayacak inşallah. Hepinizi öpüyorum bir daha site kapanmasın lütfen, çok moralim bozuldu iki gündür
Insallah gonlune gore bir yardimci bulursun. Bayagi sıkıntı cektin. Eminim bebisin dogmasina yakin hersey duzene girecektir. Allah saglik versin yeter:)
Ne guzel uzunsunuz kilolariniz goze batmiyor. Benim boy 1.60 iki kilo da alsam dikkat cekiyo. Kizilay cadiri gibi oluyorum:)) Hem de bacaklarim sisiyo direkt. Az once banyodan ciktim kizim anne paten mi yapiyorsun dedi :)) Bacaklarim birbirine surtmesin diye penguen gibi yuruyorum dedim. Halbuki 56 idim 61 oldum :/
Kızlar sizi çok özledim şifrem felan herşeyim gitmiş yahu, inşallah sizlerde bir problem yoktur hepiniz iyisinizdir. Bebişimin odası ve perdesi geldi ev kira olduğu için duvar kağıdı yaptırmayacağız, sanırım halı da alamayacağım çünkü odada halıyı serecek yer kalmadıSıra geldi eşyalarını yıkayım ütülemeye onları da bi yandan halledersem bebek bezi felan dışında hiç bir eksiğimiz kalmayacak inşallah. Hepinizi öpüyorum bir daha site kapanmasın lütfen, çok moralim bozuldu iki gündür
bu hormanlar beni mahvediyor ne görsem ne okusam başlıyorum ağlamaya şunu okudum çok beğendim sizinle de paylaşayım dedim
Eki Görüntüle 1030314
Eki Görüntüle 1030458
Bugün 32+3'ü bitirdik çok şükür... Oğlumda da böyle büyük karnım vardı ama aylar önceden oturamamaya, eğilememeye, hatta topuklarımın üzerine basamamaya başlamıştım. Kızımda daha hafif hissediyorum kendimi. Belki de peşinde tüm gün koşturacak bir haylazım olduğundan kendime nazlanamıyorumdur.
Bu göbekle oğluşu banyoya sokup yıkıyorum düşünün.... Kafasına kadar eğilmek bile bir eziyet...
2 gundur kk ye girilmiyordu buyuk eksiklik hissetim avatar resmim silinmis sifrem degistirilmis arkadas listem bosaltilmis puanlar bile gitmisti gidenler bunlar olsun dedim halledilir sonucta ama buradan herseyi paylasmak bir nebze olsun skintilari unutmamiza yardim ediyor
Bu hafta hersey okadar ust uste geldi ki acaba birine kötu biseymi yaptim yada nazarmi var diyorum moralim cok bozuk aklim karisik
öncelikle yurtdisindan bi besik almistik 600 tl ye geldi ama malesef eve getirene kadar baya hasar görmustu monte ettikten sonra hasarlar altta vs kaldi ama yinede geri vermek istedik paypal sorun cikardi geri gönderin gönderirseniz ancak para iadenizi yapariz dediler...göndermesi 1,5 milyara geliyor 34 kiloluk besik yani besigin 2 kati bizde vazgectik yollamaktan sanirim yollamiycaz... bu kucuk bir sorun sayilir yinede Allah baska dert vermesin dedik...
Ve Kiyafetlerimiz Turkiyeden gelicekti hepsini oradan aldim butikbebe gibi sitelerden anneme kargoyla gitti annemde sagolsun el emegi suveter yelek hirka patik vsvs elinden geleni almis ve yapmis ilk torunu icin 18 kilo olarak paketi bantlayip yollamis bana... oradan esyalari almamin sebebi burdaki bebek kiyafetleri hem cok sade hem turkiyedeki gibi secenek yok bebekler icin eldiven bile yok....kargo gelsin yikiyim hastane cantami hazirliyayim diye beklerken kargo gelmez oldu ortada yok kayiplarda yerini bilmiyoruz diyorlar yani insallah oda bulunur ne diyim gec bulunmasindan korkuyorum sadece yetismemesinden....
hastane cantam bile daha hazir degil....
birde 3 ayi olucak kardesimin yanima getirttim turkiyeden 3 ayi dolmak uzere vizesini istedik dun uzatmadilarbari doguma kadar kalsin hic olmazsa dedik ama olmaz 90 gunluk suresi dolunca Turkiyeye gitmesi lazim dediler cok uzuluyorum kardesim arkadasimdi esim isi geregi hep yurtdisinda kardesim yanimda oldugunda okadar rahatimki simdi gidicek olma ihtimali bile beni uzuyor... nolur doguma kadar bile kalsin raziyim diye dua ediyorum dunden beri
kayinbabami aradi esim ona soralim belki uzatabiliriz su vizeyi cevresi tanidiklari cok vardir dedik kaynanam cikti ev teline kayinbabam evde yokmus Turkiyeye gitmis hemde 20 gundur Turkiyedeymis ama haberimiz yok tabi ordanda kötu haber aldik
esimin amca oglunun 46 yasindaki esi ölmus cenazesi turkiyeye gönderilmis ama kocasi aylardir lösemi hastaligiyla ugrasiyor hastaneden bile cikamadigi icin turkiyede bile degil tedavi altinda suan hepimiz kocasindan kötu haber gelmesin diye dua ederken esinden kötu haber geldi 2 kez kalp krizi gecirmis kocasinin tedavi skintisindan stesinden malesef 2. de kurtaramamislaroda ayri bir sok yaratti bende hamileyim diye kaynanam söylememisti ama esim duyunca bende anlayinca durgunlugundan mecbur kaldi söylemeye cok tanimazdim ama gencti sonucta Allah mekanini cennet etsin...
(1 fatihada olsa eksik etmezseniz cok sevinirim.)
sonra esim tercumanlik yapan bir arkadasini aradi o bu tur seylerden anliyor diye telefon actigi gibi esim kendi soracagini bile unuttu cunki aradigi gibi adam derdini anlatti 8 yillik esi ondan bosanmak istiyor 3 aydir ayri yasiyolar ve 1 kizlarida var adam perisan oldum dio karim bu ulkeye 8 yildir geldi artik ayaklarinin ustunde durabiliryor is buldu kendi ayaklarinin ustunde durdugu gibi bosanma meselesini acti diyor Allah yardimcisi olsun kizlarina ve babaya yazik olucak
en buyuk sorunumuz besik diye dusunurken Allah baska dert vermesin dedik dun bu olanlarin hepsini duyduktan sonra gercekten bazen ufacik seyleri buyutup taktigimizin farkina vardimama ben hala kargoyu takiyorum hakli olaraktan hicbirseyimiz yok ve hazir degil buradan bebegime bir atlet bile almadim nerdeyse kaybolursa bu saatten sonra yetisirmiyim almaya ayakta bile duramazken nasil gezicegimi dusunuyorum insallah bulunurda silbastan alisverise gerek kalmaz
18 kiloluk koli kaybolabilmesi bile insani geriyor ufak birsey degil sonucta...
ve kardesimin gitme ihtimalini insallahhhh gitmez cok alistim ona gurbette oldugum aklima bile gelmiyor eltilerim kaynanam kimse beni aramasa bile umrunda degildi cunki canim kanimdan olan kardesim yanimdaydi o gidince yine özlem hasret gurbetlik hislerim daha kötu olucak biliyorum
Nolur gitmesin bir yolu bulunsun istiyorum Allahim hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin ama bu halimle onun samataligina alismisken onsuz gecirecegim bu geri kalan gunlerimi dusununce bile uzuluyorum insallah ilk yegenini görur... dunden beri cok uzgunuz
Basinizi sisirdim biliyorum ama bunlari kimseye anlatamiyorum esime biraz bile moralim bozuk desem konuyu degistiriyor guldurmeye calistiriyor bebegi dusun diyor takma diyor takmamak elde degilki 1 degil 2 degil sorunlar
oyy çok tatlıallah kolaylık versin sana canım maşallah herşeye yetiyosun yinede.
2 gundur kk ye girilmiyordu buyuk eksiklik hissetim avatar resmim silinmis sifrem degistirilmis arkadas listem bosaltilmis puanlar bile gitmisti gidenler bunlar olsun dedim halledilir sonucta ama buradan herseyi paylasmak bir nebze olsun skintilari unutmamiza yardim ediyor
Bu hafta hersey okadar ust uste geldi ki acaba birine kötu biseymi yaptim yada nazarmi var diyorum moralim cok bozuk aklim karisik.....
Neden oldu bilmiyorum ama bir daha olmaz inşallahsorma canım benimde şifrem fln değişmiş nekdr uğraştm tekrar girebilmk için. nedn böyle yaptılar anlamadım:44:
Kız yıkamadım yaaa bir tek onlar kaldı mobilyanın kokusunun çıkmasını bekliyorum aslında ilginçtir hiç kokmuyor. Yarın temizlikçim gelecek son defa silsin de ondan sonra yıkarım sanırım. Ama yıkarken sıkıştırmayacağım ve de renklilerlr beyazları atmayı düşünmüyorum bir de bana 2 tane mevlütlük gelmişti böyle etekleri pileri felan onlar nasıl yıkanacak, yıkasam bile nasıl ütüleyecem bilmiyorum. Ben 30 derecede yıkamayı düşünüyorum lekelenmeye başladıkça artırırım herhalde derecesinicanım nasıl yıkadın bebişin eşyalarını ya? ben de yıkamak istiyorum da.. çok mu sıktırdın azmı sıktırdın? beyazlarla renklileri bir mi attın ayrı ayrımı?
ben 15 dk lık programda 40 derecede yıkamayı dusunuyorum.. doğru olur mu acaba?
Canım gurbette olmak çok kötü, kardeşinin yanında olamamasına çok üzüldüm inşallah halledebilirsiniz ya da giriş çıkış yapsa da olmuyor mu? Kıyafetlerine üzülme inşallah gelip bulacak seni dua edeceğim senin için2 gundur kk ye girilmiyordu buyuk eksiklik hissetim avatar resmim silinmis sifrem degistirilmis arkadas listem bosaltilmis puanlar bile gitmisti gidenler bunlar olsun dedim halledilir sonucta ama buradan herseyi paylasmak bir nebze olsun skintilari unutmamiza yardim ediyor
Bu hafta hersey okadar ust uste geldi ki acaba birine kötu biseymi yaptim yada nazarmi var diyorum moralim cok bozuk aklim karisik
öncelikle yurtdisindan bi besik almistik 600 tl ye geldi ama malesef eve getirene kadar baya hasar görmustu monte ettikten sonra hasarlar altta vs kaldi ama yinede geri vermek istedik paypal sorun cikardi geri gönderin gönderirseniz ancak para iadenizi yapariz dediler...göndermesi 1,5 milyara geliyor 34 kiloluk besik yani besigin 2 kati bizde vazgectik yollamaktan sanirim yollamiycaz... bu kucuk bir sorun sayilir yinede Allah baska dert vermesin dedik...
Ve Kiyafetlerimiz Turkiyeden gelicekti hepsini oradan aldim butikbebe gibi sitelerden anneme kargoyla gitti annemde sagolsun el emegi suveter yelek hirka patik vsvs elinden geleni almis ve yapmis ilk torunu icin 18 kilo olarak paketi bantlayip yollamis bana... oradan esyalari almamin sebebi burdaki bebek kiyafetleri hem cok sade hem turkiyedeki gibi secenek yok bebekler icin eldiven bile yok....kargo gelsin yikiyim hastane cantami hazirliyayim diye beklerken kargo gelmez oldu ortada yok kayiplarda yerini bilmiyoruz diyorlar yani insallah oda bulunur ne diyim gec bulunmasindan korkuyorum sadece yetismemesinden....
birde 3 ayi olucak kardesimin yanima getirttim turkiyeden 3 ayi dolmak uzere vizesini istedik dun uzatmadilarbari doguma kadar kalsin hic olmazsa dedik ama olmaz 90 gunluk suresi dolunca Turkiyeye gitmesi lazim dediler cok uzuluyorum kardesim arkadasimdi esim isi geregi hep yurtdisinda kardesim yanimda oldugunda okadar rahatimki simdi gidicek olma ihtimali bile beni uzuyor... nolur doguma kadar bile kalsin raziyim diye dua ediyorum dunden beri
kayinbabami aradi esim ona soralim belki uzatabiliriz su vizeyi cevresi tanidiklari cok vardir dedik kaynanam cikti ev teline kayinbabam evde yokmus Turkiyeye gitmis hemde 20 gundur Turkiyedeymis ama haberimiz yok tabi ordanda kötu haber aldik
esimin amca oglunun 46 yasindaki esi ölmus cenazesi turkiyeye gönderilmis ama kocasi aylardir lösemi hastaligiyla ugrasiyor hastaneden bile cikamadigi icin turkiyede bile degil tedavi altinda suan hepimiz kocasindan kötu haber gelmesin diye dua ederken esinden kötu haber geldi 2 kez kalp krizi gecirmis kocasinin tedavi skintisindan stesinden malesef 2. de kurtaramamislaroda ayri bir sok yaratti bende hamileyim diye kaynanam söylememisti ama esim duyunca bende anlayinca durgunlugundan mecbur kaldi söylemeye cok tanimazdim ama gencti sonucta Allah mekanini cennet etsin...
sonra esim tercumanlik yapan bir arkadasini aradi o bu tur seylerden anliyor diye telefon actigi gibi esim kendi soracagini bile unuttu cunki aradigi gibi adam derdini anlatti 8 yillik esi ondan bosanmak istiyor 3 aydir ayri yasiyolar ve 1 kizlarida var adam perisan oldum dio karim bu ulkeye 8 yildir geldi artik ayaklarinin ustunde durabiliryor is buldu kendi ayaklarinin ustunde durdugu gibi bosanma meselesini acti diyor Allah yardimcisi olsun kizlarina ve babaya yazik olucak
en buyuk sorunumuz besik diye dusunurken Allah baska dert vermesin dedik dun bu olanlarin hepsini duyduktan sonra gercekten bazen ufacik seyleri buyutup taktigimizin farkina vardimama ben hala kargoyu takiyorum hakli olaraktan hicbirseyimiz yok ve hazir degil buradan bebegime bir atlet bile almadim nerdeyse kaybolursa bu saatten sonra yetisirmiyim almaya ayakta bile duramazken nasil gezicegimi dusunuyorum insallah bulunurda silbastan alisverise gerek kalmaz
ve kardesimin gitme ihtimalini insallahhhh gitmez cok alistim ona gurbette oldugum aklima bile gelmiyor eltilerim kaynanam kimse beni aramasa bile umrunda degildi cunki canim kanimdan olan kardesim yanimdaydi o gidince yine özlem hasret gurbetlik hislerim daha kötu olucak biliyorum
Nolur gitmesin bir yolu bulunsun istiyorum Allahim hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin ama bu halimle onun samataligina alismisken onsuz gecirecegim bu geri kalan gunlerimi dusununce bile uzuluyorum insallah ilk yegenini görur... dunden beri cok uzgunuz
Basinizi sisirdim biliyorum ama bunlari kimseye anlatamiyorum esime biraz bile moralim bozuk desem konuyu degistiriyor guldurmeye calistiriyor bebegi dusun diyor takma diyor takmamak elde degilki 1 degil 2 degil sorunlar
Sağol canım:) Sabah 7-7:30 da kalkıp, akşam 21:00-22:00 gibi yatana kadar hep ayaktayım. Allah'tan oğluşun çok daha akıllandı uslandı, çocuk tabii ihtiyaçları hiç bitmiyor ama en azından hiç üzmüyor beni kurban olduğum kuzum:)
Kız yıkamadım yaaa bir tek onlar kaldı mobilyanın kokusunun çıkmasını bekliyorum aslında ilginçtir hiç kokmuyor. Yarın temizlikçim gelecek son defa silsin de ondan sonra yıkarım sanırım. Ama yıkarken sıkıştırmayacağım ve de renklilerlr beyazları atmayı düşünmüyorum bir de bana 2 tane mevlütlük gelmişti böyle etekleri pileri felan onlar nasıl yıkanacak, yıkasam bile nasıl ütüleyecem bilmiyorum. Ben 30 derecede yıkamayı düşünüyorum lekelenmeye başladıkça artırırım herhalde derecesini
oyy akıllı bıdık yerim onu ben.. abi oluyo sonuçtacanım vallahi bende 6.45 te kalkıyorum işe geliyorum evde oturmam 8i buluyor. gerçi oturmuyorum yatıyorum ozamanda çünkü heryerim ağrıyor. az kaldı geçecek inşallah. gerçi bu günleride özleyeceğizde ama ben bebişimi daha çok özledim
Ne romantiksiniz yaaokurken ayni benle esim dedim 1 gun önceden veya ayni gun kararlastiririz suraya gidicez ben 4 te isten cikicam gelince hazir ol beklemiyim der ok derim... hazirlanirim suslenirim puslenirim eve gelir hayirdir bir yeremi gidicez der daha dun ordaydik veya daha dun hallettik onlari der... tam kandirikci yok gitmiyoruz öylesine hazirlandim bende zaten diyorum tabi jeton dusunce hadi kalk gidelim vs der ama sizinki gibi ben kuserim o dil döker hep
Bende evlenince 4 ay iliskiye girememistim acaba vajinusmuydum ben de ozamanlar bunu nasil anlarim :26:
tabi sonralari cok doktora gittim kontrol amacli tup bebek vs ama sorun cikmadi hersey dahil ötekisi haric bir iliski yasadik ilk aylarda ilk gece korkusu sanirim benimki vajinusmus deyince olabilirmi dedim:44:
Yok canim atlatmissin sen.
Bendede 30. haftadan beri cok kasilma oldu hatta bazen karnim tas gibi oluyordu sanki tutmasam karnimi dusurucekmisim gibi... birde kasiklarimda batma oldu cok ama bugun masallah sanki hamile degilmissim gibi hissediyorum kendimi ama yarin kasilmalarim yine fazlalasabilir belli olmuyorda benim duydugum gunde 8-10 kez olmasi normalmis bu kasilmalarin cok takilma derim
Masallah canim cok tatlisiniz.Eki Görüntüle 1029892
Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..
Canım benim çok sağol..2 gündür günde 2 kez emziriyorum çok değil ama toparlar inşallah..
gunaydin papatyacim.okurkrn bile gerildim.gecmis olsun2 gundur kk ye girilmiyordu buyuk eksiklik hissetim avatar resmim silinmis sifrem degistirilmis arkadas listem bosaltilmis puanlar bile gitmisti gidenler bunlar olsun dedim halledilir sonucta ama buradan herseyi paylasmak bir nebze olsun skintilari unutmamiza yardim ediyor
ay sorma tatlim ya.....gecmis olsu insallah bi sorun yasamaz diledigin gibi dogumunu yapiwerirsin......
canim bu ciger icin igneyi banada sordular suyum az deyince ama dr bisi vurdurmadi bana.....suyum normalin biraz altinda bol sivi takviyesi dedi.....peki sana dr un nasil bilgi werdi igneye baslatmadan once.....
kolay gelsin.tatli ugraslar ben bitirdimKızlar sizi çok özledim şifrem felan herşeyim gitmiş yahu, inşallah sizlerde bir problem yoktur hepiniz iyisinizdir. Bebişimin odası ve perdesi geldi ev kira olduğu için duvar kağıdı yaptırmayacağız, sanırım halı da alamayacağım çünkü odada halıyı serecek yer kalmadıSıra geldi eşyalarını yıkayım ütülemeye onları da bi yandan halledersem bebek bezi felan dışında hiç bir eksiğimiz kalmayacak inşallah. Hepinizi öpüyorum bir daha site kapanmasın lütfen, çok moralim bozuldu iki gündür
sifani bulmana sevindim.afiyet olsun.ben de bir kac gundur yiyorumbu dr ları öldürcem sonunda!!!
yav vallahi siz olmasanız neredeyse ölüyordum!!
Allah razı olsun burada bi arkadaş KİVİ YE dedi de hayatım kurtuldu.. ben ölüyomuşum da dayanıyomuşum meğersem..
sizler burada bahsedıyorsunuz magnezyum falan dıye ama bana dr vermedıgı ıcın hıc oralı bıle olmuyordum.. kasılmalar normal , kan pıhtılaşması normal vs vs diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyodum..
en sonunda Allah binlerce kez razı olsun o arkadaşımdan (plojovicti galiba) bana kivi ye dedi.. 1 gece yedim..o da yarımcık!!! inanmazsınız mışıl mışıl uyudum.. sonraki gece yemedim ; kasılmalar sancılar uykusuzluklar devamlı susamalar devam etti...
dün gece yine yedim (ki sağlam sancım vardı) ya inanın mışıl mışıl uyudum ya!! işe geldiğim gibi araştırmaya koyuldum.. meğer magnezyum deposuymus!!
siz olmasanız ben bu ağrı sancıdan nasıl kurtulacaktım acaba !! benım dr um bunları bana neden soylemıyor!!! sinir geldi
Resmini gordum cok tatlisiniz.zayif zayifsinizCanım üzülme, eşim de bu sabah bana "koçum" dedi...Düşün artık:)))
Doktor artik sanci gelebilir normal kokma dedi.Günaydın hanimlar dün den beri ara ara sancim var. Gerçek sanciyla tanıştım felaket birsey öyle yalanci falan hak getirene ayni zamanddad bele vuran ağrı mahvetti beni simdilik iyiyiz bakalim. Allah yardimcimiz olsun bugünden sonraki günler asil zot olan :/
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?