2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

sorma canım benimde şifrem fln değişmiş nekdr uğraştm tekrar girebilmk için. nedn böyle yaptılar anlamadım:44:

bu dr ları öldürcem sonunda!!!

yav vallahi siz olmasanız neredeyse ölüyordum!!
Allah razı olsun burada bi arkadaş KİVİ YE dedi de hayatım kurtuldu.. ben ölüyomuşum da dayanıyomuşum meğersem..

sizler burada bahsedıyorsunuz magnezyum falan dıye ama bana dr vermedıgı ıcın hıc oralı bıle olmuyordum.. kasılmalar normal , kan pıhtılaşması normal vs vs diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyodum..

en sonunda Allah binlerce kez razı olsun o arkadaşımdan (plojovicti galiba) bana kivi ye dedi.. 1 gece yedim..o da yarımcık!!! inanmazsınız mışıl mışıl uyudum.. sonraki gece yemedim ; kasılmalar sancılar uykusuzluklar devamlı susamalar devam etti...

dün gece yine yedim (ki sağlam sancım vardı) ya inanın mışıl mışıl uyudum ya!! işe geldiğim gibi araştırmaya koyuldum.. meğer magnezyum deposuymus!!

siz olmasanız ben bu ağrı sancıdan nasıl kurtulacaktım acaba !! benım dr um bunları bana neden soylemıyor!!! sinir geldi

Canım üzülme, eşim de bu sabah bana "koçum" dedi...Düşün artık:)))

canım nasıl yıkadın bebişin eşyalarını ya? ben de yıkamak istiyorum da.. çok mu sıktırdın azmı sıktırdın? beyazlarla renklileri bir mi attın ayrı ayrımı?
ben 15 dk lık programda 40 derecede yıkamayı dusunuyorum.. doğru olur mu acaba?

oyy çok tatlı allah kolaylık versin sana canım maşallah herşeye yetiyosun yinede.

Üst üste gelmiş herşey gerçekten, canınız sağolsun arkadaşım. Üzüntünü anlıyorum, herhalde en önemlisi kardeşinin vizesinin uzatılmaması... O yanında olsa hepsini daha rahat gögüslerdin. Pekii annen gelemez mi acaba? Belki kardeşin döner, annen gelir, ona vize verirler? Kargo parası da o kadar çok ki, maaşallah uçak biletiyle aynı nerdeyse, uçağa koyup kendin getirsen daha iyi:)

Bir de istersen; hastane çıkışında ve sonrasında giyeceği birkaç kıyafeti oradan alıp yıka ütüle hazırla canım. Renklere filan takılma çünkü şlk başta giydikleri kıyafetleri o kadar az süre giyiyorlar ki... Çok küçük oluyorlar, üzerlerinde süslü ya da renkli şeyler pek görünmüyor, büyüdükçe öyle şeyler almak zaten daha mantıklı belki de.... Eğer hastane çantasına koyacak kadar şeyin ve yedeklerin hazır olursa en azından kolini için daha rahat şekilde beklersin.

Son düzenleme:
oyy çok tatlı allah kolaylık versin sana canım maşallah herşeye yetiyosun yinede.

Sağol canım:) Sabah 7-7:30 da kalkıp, akşam 21:00-22:00 gibi yatana kadar hep ayaktayım. Allah'tan oğluşun çok daha akıllandı uslandı, çocuk tabii ihtiyaçları hiç bitmiyor ama en azından hiç üzmüyor beni kurban olduğum kuzum:)

canımmm

Allah beterinden saklasın.. vardır bir hayır..

en çok kardeşinin vizesinin dolmasıyla bebeğinin eşyalarının kaybolmasına üzüldüm..
kargo sırketıne dava ac eger bulamazlarsa! onların işi bu! sakın yumusak yuzlu olma bu konuda! hakkını ara! (çok sinirlendim)

sıkma canını kardeşin için de inşallah bir yol bulunur.. o işlerden hiç anlamam ama vardır illaki bi çaresi..

sorma canım benimde şifrem fln değişmiş nekdr uğraştm tekrar girebilmk için. nedn böyle yaptılar anlamadım:44:
Neden oldu bilmiyorum ama bir daha olmaz inşallah
Kız yıkamadım yaaa bir tek onlar kaldı mobilyanın kokusunun çıkmasını bekliyorum aslında ilginçtir hiç kokmuyor. Yarın temizlikçim gelecek son defa silsin de ondan sonra yıkarım sanırım. Ama yıkarken sıkıştırmayacağım ve de renklilerlr beyazları atmayı düşünmüyorum bir de bana 2 tane mevlütlük gelmişti böyle etekleri pileri felan onlar nasıl yıkanacak, yıkasam bile nasıl ütüleyecem bilmiyorum. Ben 30 derecede yıkamayı düşünüyorum lekelenmeye başladıkça artırırım herhalde derecesini

Canım gurbette olmak çok kötü, kardeşinin yanında olamamasına çok üzüldüm inşallah halledebilirsiniz ya da giriş çıkış yapsa da olmuyor mu? Kıyafetlerine üzülme inşallah gelip bulacak seni dua edeceğim senin için

oyy akıllı bıdık yerim onu ben.. abi oluyo sonuçta canım vallahi bende 6.45 te kalkıyorum işe geliyorum evde oturmam 8i buluyor. gerçi oturmuyorum yatıyorum ozamanda çünkü heryerim ağrıyor. az kaldı geçecek inşallah. gerçi bu günleride özleyeceğizde ama ben bebişimi daha çok özledim

hmmm :44:

ben de sıktırmıyım o zaman.. :)

Ben de kızım doğunca bugünleri özleyeceğime adım kadar eminim... İki çocuğa yetmeye çok fazla takık olduğum için kendimi çok zorlayacağım ve beni zor gunler bekliyor oacak biliyorum ama en kötüsünü düşünsem de 2-3 sene dişini sıkınca karşına konuşan, her istediğini anlatan, sana sabah güneşimsin annecim sana doyamam ben diyen tatlı bıdıklar çıkıyor,...... Herşeye değer onlar herşeye:))

Yok canim atlatmissin sen.allah kocalarimizi basimizdan eksik etmesin
Eki Görüntüle 1029892

Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..
Masallah canim cok tatlisiniz.
Canım benim çok sağol..2 gündür günde 2 kez emziriyorum çok değil ama toparlar inşallah..

Aman s aman emiyormuymus masalah

Günaydın hanimlar dün den beri ara ara sancim var. Gerçek sanciyla tanıştım felaket birsey öyle yalanci falan hak getirene ayni zamanddad bele vuran ağrı mahvetti beni simdilik iyiyiz bakalim. Allah yardimcimiz olsun bugünden sonraki günler asil zot olan :/

gunaydin papatyacim.okurkrn bile gerildim.gecmis olsun

ay sorma tatlim ya.....gecmis olsu insallah bi sorun yasamaz diledigin gibi dogumunu yapiwerirsin......

Sagol canim benim

Günaydıııınnn:124:
Hava çook güzel,ışıl ışıl heryeerr :) Anneme yürüyeceğim hemen yolu uzatarak tabii,bu güzel havayı kaçırmadan :)

Papatyaorj
Allah kolaylık versin canım..Bana da en zoru kardeşinin gidişi gb geldi..Tam da sadece yanında oluşu bile sana çok iyi gelecekken..Orada oluyor mudur bilemem ama aklıma rapor fln geldi,ne bileyim raporlu fln olsa yola çıkamaz göndermezler..Anlamamda aslında pek bu işlerden ama :44:
Kıyafet işinide ne kadar sevinçle aldığını biliyorum,inşallah bulunurlar,peşini bırakma derim,diret..Sürekli ara..Şimdilik oradan lazım oolacaklardan al en azından

Neshh
Kivinin işe yaramasına çok sevindim :)
Güzelce uyuyabilmek olabilecek en iyi şeylerden buara :)

İncii
Çok teşekkür ederiim :)

YAKUTESRA
Sorunu halledebildiniz mi? Merak ettim..

Son düzenleme:
canim bu ciger icin igneyi banada sordular suyum az deyince ama dr bisi vurdurmadi bana.....suyum normalin biraz altinda bol sivi takviyesi dedi.....peki sana dr un nasil bilgi werdi igneye baslatmadan once.....

2 kontrol önce suyumun azaldığını görmüştü 5 gün sonra gel tekrar dedi. 5 gün sonra gidince su hala azdı. her ihtimale karşı ciğer geliştirici yapalım dedi. doğum mu gözüküyo hocam dedim. takip edicez haftada 2 gün görücem ona göre konuşuruz dedi. bana sen sabıkalısın der zaman zaman. bir önceki gebeliğimde karnımda kalbi durduğu için 6 aylık ölü doğum yapmıştım o yüzden temkinli gidiyoruz. tedbir amaçlı verdi yani. her suyu az olan erken doğurcak diye bir şey yok tabi ki. suyu sınırda olup 40. haftada doğuranlar var. kısmet. herşeyin hayırlısı. tabi ben dün gece hastane hastane gezdim de iğnemi yaptıramadım. dr imza kaşe basmamış reçeteye kimse yapmadı iğnemi. bugun dr.un kliniğine gidicem orda yapıcaklar ilk dozu.

kolay gelsin.tatli ugraslar ben bitirdim

sifani bulmana sevindim.afiyet olsun.ben de bir kac gundur yiyorum

Canım üzülme, eşim de bu sabah bana "koçum" dedi...Düşün artık:)))
Resmini gordum cok tatlisiniz.zayif zayifsiniz
Doktor artik sanci gelebilir normal kokma dedi.
günaydın kızlar

Gunaydiinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…