2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
10 tane bebek bezi yeterli olmayabilir çünkü ilk doğduğu gün bebek çok tuvaletini yapar saatte bir bile değiştirmen gerekebilir. Tabiki minik totosunun pişik olmasını istemiyorsan.

Yaaaaaaa artırayım sayısını o zaman canım hatta 1 paket götüreyim garanti olsun

Çok benziyorlarmış doğrusu. Boşver takılmıyorum cunku gercekten cok yorgun bıtkın gelıyor goruyorum. Nıyetı kotu degıl, benı ve oglumuzu-kızımızı dunyadakı herseyden cok umursadıgını bılıyorm. Bız olmasak bu kadar paralanmazdı. Bır dedıgımıze de hayır olmaz almayın, yapmayın demıyor Allah razı olsun... Hıcbır ozel hayatı yok, arada bır kahve-sigarası, bır de sporu o kadar... Nazlanıyorum bazen ılgı bekledıgımde ama ıcımden kırılmıyorum cunku bılıyorum, goruyorum. Sen de uzme kendını canım.

Ayıp etmıs gercekten bıraz ama demekkı sen de benım gıbı hıc soylenmeden , sızlanmadan evın tum işini sırtlanıyorsun.
Bu kadar vurdumduymazsa bıraz sızlanmak gerekebılır. Ben bugun cok yorulmustum cok agrılarım vardı bıraz sızlandım baktım ılk defa makınaya bulasıkları koydu, ortuyu fılan sılkeledı:))))) sevındırık oldum ben de:)))

canım bugün bebek mağazasına gittik önümüze hep senin saydıklarını koydu portbebe falan fazla bişey götürmeyin hastaneye bunlar yeterli dedi. benimde bunlardan hariç birşey gelmiyor aklıma

Sizinkiler hepten fena. Ben hakkını yiyemem kocamın okadar değil. Yemek tepsisini mutfağa getirir su şişemi doldurur hemen hemen her akşam ayaklarıma bacaklarıma masaj yapar sağolsun. Yardım etmez pek ama olsun doğasında yok alıştım ben artık

BEBEĞE.... BANA...
alltan çıtçıtlı uzun kollu body kurdele :)
patikli tulum atlet
eldiven düğmeli pijama
burun aspiratörü terlik
yenidoğan bezi çorap
ıslak mendil emzirme südyeni
pişik kremi iç çamaşırı
ağız bezi peçete
ufak biberon havlu
2 battaniye büyük boy orkid
anakucağı göğüs pedi
fotoğraf mak.

canım yanyana liste yaptım inşallah bu şekilde gönderir liste karışık gelmez sana :)

ahh canım aynı modelden bende de mevcut ne desem bilemedim.bazen bide ikinciyi yapıyorum delimiyim diye düşünüyorum inanki.

ben extra terlik koydum, banyo malzemeleri(diş fırçası-saç fır.-şampuan-deodorant-toka-vs), bebeğe 6 takım kıyafet koydum, ped, süt pompası(memeyi uyarmak ve sutu getirmek için-inşallah gerekmez.), meme başı için krem.

Kizlar kargo dönup dolasip geldi 2 kez yanlis sehire yollandiktan sonra hemde :)) Dun esim almaya gitti 5 te sansini denemis depoya gitmis oradan aldi hic gelicegine inanmiyordum ama sukur ki haloldu...tekrar bu halimle alisveris yapma skintisindan kurtuldum

senin yasadigin yerde olmadigim cok mutluyum sukur ettim allahima ;))
öyle dusunme derim sonucta bilmiyorsun burayi Turkiyeden buraya gelmis cooook kisi taniyorum hem orada doguran hem burada doguran normal dogumda arkasina kadar yirtigi olanlar sirf insanlardan biraz para koparabilmek icin sezeryana zorlayan Turkiyedeki doktorlar....
burada ve orada dogum yapanlar bu hristiyan doktorlara dua edip duruyorlar 5 eltim kaynanam arkadaslarim akrabalarim ve niceleri kimsenin dogumla alakali bir sorununu duymadim simdiye kadar isvec dogum yönunden en iyi standarlarda olan Norvecten sonra ikinci ulke...

Bu arada KIZLAR ben sölemesi yasaklı meyveyi buldum ve yedim oh mis. Ama kesmedi tabiki. Bu arada her yere gelmiş artık kilosu 100 liraymış.
Yasaklı meyve demişler handrake te görünmüyor iyimi aceba

Bende aylar önce donmuşunu yemiştim canım isteyince,annecimm bugün almış hemen görüncee :))

Maşallah göbişee
Valla kesin kanaatim Mayıs anneleri ayrı bi güzel göbişleriyle

Çok sevindiiiim :)
Gözünaydın canım,bi güzel haberle daha gelirsin inşallah kardeşinde kalır :)

Son düzenleme:
farkli bir ulke bu zamana kadar hep ilgimi cekmistir hatta izledigim belgesel kanalim sayesinde turkiye disindaki hayvanlarin bile oralarda cok sansli oldugunu dusunmusumdur.....ama konu dogum olunca soyle bir durdum....sen anlattgin gibi cewren ve orada yasamisligin tecrubesi ile normal olarak goruosun....ve bu gercekten cok guzel bisi cesaretli olman ii seleri ornek alman ve yapilani kabullenmen buna hazirlanman .....sonucta normal dogum yapmak isteyen bi anne ne kadar yirtigi olur dusunmez.....ama 2.oldu madem ki nie anneleri okadar zorluga sokuolar....dilerim en hafif dogum geciren sen olur ve ailenin 1.sirasina gecersin tatlim....

harika haber gözünaydın.

kizlar gobisleriniz harika nasil ekliosunuz bende eklemek istiorum deli olcam yaaaaaaa...bu yenilik ne mis ki ogrenen yok.mu......
kocalar.......
bir adet de bende war insanlarin yanin da bile sen arkada biraz ayagini uzat kasilcak cocuk iki buklum oturma dio nasi utaniom insanlara git der gibi yapio....gece ayaklarimi kolumu nasil attigima karisio.....yedigime ictigim suya bile bakio......boyunu kg sunu arastirio biberonlar emzikler surekli iclerini okuyup nette arastirio saymakla bitmez asla bitmez simdikten bana tembih edio cocuga bole yaparsin sunu sole edersin allahimmm diorum sana geliorum sabir wer bana....ama kizmiorum napim....gecen aksam dedim ki ciddi ifade ile ASKİM BAK 8.AYA GİRDİK ALLAH ASKİNA AL 1 AYDA SEN TASİ HEM CALİSAMAZ RAPORUDA ALİR EWDE KEYF YAPARSİN WALLA 8AYİN HESABİNİ SORMUCAM...bu durdu durdu bi patlatti kahkayi saka sandi oysa ki ben ciddiydim.....(((

ufff son aydi vukuatsiz atlatmak nasip olsun insalah ya suyumuz ya rahmimizhep bisiler yasadik hepimiz demekki son ayda bazi anormallikler uasanio hic sikma icini ne sanslisin ki dr.un ilgilenmis ve cozumuni bulmus sende biraz dikkat ettimi tamamdir....allah wakitli kucagina almayi nasip etsin....sagsaglim insallah....
Yaaaaaaa artırayım sayısını o zaman canım hatta 1 paket götüreyim garanti olsun
canim ben prima beyazdan aldim bi paket yarisini koydum direk cantaya yarisini da ewe biraktim ama kac adet war bakmamisim hic...cunku cok kirletiolarmis altlarini sayila bas edemezsin dediler banada...kendim icin bisi almadim bi buyuk paket ped koydum normal okadar.....ayrica en minik biberonunu da koy olaki seni emmede sorun cikarsa bi kezlik bile olsa mama wermek zorundamissin sarilik olurmus ac kalirsa...

ayyy hadi gozun aydinnn el emegi goz nuru uzulmistum walla okadar ozenmistin allah ii gunlerde kullanmayi nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…