10 tane bebek bezi yeterli olmayabilir çünkü ilk doğduğu gün bebek çok tuvaletini yapar saatte bir bile değiştirmen gerekebilir. Tabiki minik totosunun pişik olmasını istemiyorsan.
Walla sen de kıymetini bil cnm bizimkinin içi geçik daha o bana naz yapmaya çalışıyo az önce çıkıştım gelip yemek yiyp elinde tel karşısında tv hiç yardım etmiyosun dedim alttan alcağına üste çıkıyo ben bütün gün evdemişim o çalışıyomuş yoruluyomuş herkesin kocası çalışıyo dedim hiç iki çift güzel laf edip gönül almayı bilmiyo çok üzülüyorum bazen şimdi surat yapıyorum napim böyle biraz kıpırdıyo ben yemek hazırlarken gelsin bi iki bişi de o taşısın sofraya da diye beklerken o oturup yemeye başlıyo beni beklemeden ağrıma gidiyo gerçekten hamileliğile hiç ilgilenmiyo zaten acık ilgilensin die oram ağrıdı buram ağrıdı yapıyorum çoğu zaman cevap bile vermiyo
Yaaaaaaa artırayım sayısını o zaman canım hatta 1 paket götüreyim garanti olsun
Ahhhh bacım ahhh hiç sorma bi de ben çalışıom köpek gibi hem ev işi hem dışarı işi canımdan bezdim valla ama yok hora geçemiosun adamda acıma vicdan yok salonda yiyo mutfağa bile götürmüo dün paşa hazretleri oturmuş tv izlio bana çayı bitmiş hadi kalkıp bana çay koysana diyo düşün yaaaa yuhhh dedim yuhhh allah vicdan versin yok neymiş çok yoruluomuş lan ne olacak sanırsın ben değilim paşam hamile valla yavuz hırsız ev sahibini bastırımış derler ya afrasından tafrasından aynen o duruma geldik sinir oluom sinirrrrrrrr
Canım şöyle bi liste yapayım
-1 Yeni doğan seti, 1 adet de yeni doğan setinin 5 parçalıları oluyor ya onlardan
-Yaklaşık 10 kadar bebek bezi,
-Biri kalın biri penye battaniye,
-Ne olur ne olmaz süt gelir gelmez diyerekten bir adet biberon,
-Bir gecelik, 1 pijama takımı
-Kırmızı saç bandı (mutlaka olmalı)
-Hasta bezi,
-süt artırrıcı içeceklerden 2 kutu ,
-kalınca bir şal (üşürsem diye)
koyduklarımdan şimdilik bunlar geldi aklıma canım hatırlarsam yine yazarım ama bu kadar sanırım aldıklarım.
Ahhhh bacım ahhh hiç sorma bi de ben çalışıom köpek gibi hem ev işi hem dışarı işi canımdan bezdim valla ama yok hora geçemiosun adamda acıma vicdan yok salonda yiyo mutfağa bile götürmüo dün paşa hazretleri oturmuş tv izlio bana çayı bitmiş hadi kalkıp bana çay koysana diyo düşün yaaaa yuhhh dedim yuhhh allah vicdan versin yok neymiş çok yoruluomuş lan ne olacak sanırsın ben değilim paşam hamile valla yavuz hırsız ev sahibini bastırımış derler ya afrasından tafrasından aynen o duruma geldik sinir oluom sinirrrrrrrr
-1 Yeni doğan seti, 1 adet de yeni doğan setinin 5 parçalıları oluyor ya onlardan
-Hasta bezi,
koyduklarımdan şimdilik bunlar geldi aklıma canım hatırlarsam yine yazarım ama bu kadar sanırım aldıklarım.
Yaaaaaaa artırayım sayısını o zaman canım hatta 1 paket götüreyim garanti olsun
Hastanede verıyorlardı degıl mı?
-Hasta bezi,
Ben hasta bezi aldım canım doğuma girenler öyle önerio aksi halde batıomuşsun ilk gün kanama çok oluomuş
öyle dusunme derim sonucta bilmiyorsun burayi Turkiyeden buraya gelmis cooook kisi taniyorum hem orada doguran hem burada doguran normal dogumda arkasina kadar yirtigi olanlar sirf insanlardan biraz para koparabilmek icin sezeryana zorlayan Turkiyedeki doktorlar....senin yasadigin yerde olmadigim cok mutluyum sukur ettim allahima ;))
Bu arada KIZLAR ben sölemesi yasaklı meyveyi buldum ve yedim oh mis. Ama kesmedi tabiki. Bu arada her yere gelmiş artık kilosu 100 liraymış.
Yasaklı meyve demişler handrake te görünmüyor iyimi aceba
Maşallah göbişeemerhaba;
kızlar pazartesı dogum ıznıne ayrıldım evımın her tarafını sıldım supurdum dolaplarımı sıldım camları sıldım tullerı yıkadım bugunde son olarak buzdolabımı sıldım ve kızımın cıcılerını elımde yıkadım cok guzel bır duyguydu elde yıkamanızı tavsıye ederım elde yıkadım makınada durularım ve sıktırdım elde sıkmayın sunme yapıyormus annem oyle soyledı kendımı bıraz fazla yordum galıba ama calısmaya alısık olunca duramıyorum malesef resımde ızne cıkmadan bır kac gun once cekmıstım sımdılık benden boyleEki Görüntüle 1031939 Eki Görüntüle 1031939
Kizlar kargo dönup dolasip geldi 2 kez yanlis sehire yollandiktan sonra hemde :)) Dun esim almaya gitti 5 te sansini denemis depoya gitmis oradan aldi hic gelicegine inanmiyordum ama sukur ki haloldu...tekrar bu halimle alisveris yapma skintisindan kurtuldum
farkli bir ulke bu zamana kadar hep ilgimi cekmistir hatta izledigim belgesel kanalim sayesinde turkiye disindaki hayvanlarin bile oralarda cok sansli oldugunu dusunmusumdur.....ama konu dogum olunca soyle bir durdum....sen anlattgin gibi cewren ve orada yasamisligin tecrubesi ile normal olarak goruosun....ve bu gercekten cok guzel bisi cesaretli olman ii seleri ornek alman ve yapilani kabullenmen buna hazirlanman .....sonucta normal dogum yapmak isteyen bi anne ne kadar yirtigi olur dusunmez.....ama 2.oldu madem ki nie anneleri okadar zorluga sokuolar....dilerim en hafif dogum geciren sen olur ve ailenin 1.sirasina gecersin tatlim....öyle dusunme derim sonucta bilmiyorsun burayi Turkiyeden buraya gelmis cooook kisi taniyorum hem orada doguran hem burada doguran normal dogumda arkasina kadar yirtigi olanlar sirf insanlardan biraz para koparabilmek icin sezeryana zorlayan Turkiyedeki doktorlar....
burada ve orada dogum yapanlar bu hristiyan doktorlara dua edip duruyorlar 5 eltim kaynanam arkadaslarim akrabalarim ve niceleri kimsenin dogumla alakali bir sorununu duymadim simdiye kadar isvec dogum yönunden en iyi standarlarda olan Norvecten sonra ikinci ulke...
Kizlar kargo dönup dolasip geldi 2 kez yanlis sehire yollandiktan sonra hemde :)) Dun esim almaya gitti 5 te sansini denemis depoya gitmis oradan aldi hic gelicegine inanmiyordum ama sukur ki haloldu...tekrar bu halimle alisveris yapma skintisindan kurtuldum
ufff son aydi vukuatsiz atlatmak nasip olsun insalah ya suyumuz ya rahmimizhep bisiler yasadik hepimiz demekki son ayda bazi anormallikler uasanio hic sikma icini ne sanslisin ki dr.un ilgilenmis ve cozumuni bulmus sende biraz dikkat ettimi tamamdir....allah wakitli kucagina almayi nasip etsin....sagsaglim insallah....merhaba hamişler
gece bayağı sancım olmuştu.1 1.5 sa surmuştu karın ağrısıyla başlayıp bele dogru yayılan bi ağrı ve şiddetliydi uykumdan uyandım gezindim ...daha sonra yattım uyumusum hali hazırda bir haftadır sadece akşamları heryerim kşınıyordu doktor randevumda haftayaydı ama hal böyle olunca sabah apar topar randevu bile almadan doktorda aldım soluğu muayene boy kilo su olcumleri normaldı ağrımdan bahsedince ki gecen kontroldede yapmıştı allttan ultrasonla muayene etti rahim kalınlığı 2.7 mm olmuş incelmiş ddedi erken doğum riski imiş.hemen progestana başlıyoruz sabah akşam ve bebeğin ciğer gelişimi için iğne verdi.idrar da kan olduğunu söyledi.off ne guzel herşey normal gidiyordu.bol istirahat fazla yurumek zıppıdı zppdı gezmek yok yani.ilk hamileliğimde hiç ble sorunlar yaşamamıştım gayet seyrinde gitmişti heşey normal doğurdum 5 saate kucağıma almıştım yavrumu ama bu.. nie böle yaa..bu kızımıda sağlıkla miadında kucağıma alsam Rabbim nasip et.
canim ben prima beyazdan aldim bi paket yarisini koydum direk cantaya yarisini da ewe biraktim ama kac adet war bakmamisim hic...cunku cok kirletiolarmis altlarini sayila bas edemezsin dediler banada...kendim icin bisi almadim bi buyuk paket ped koydum normal okadar.....ayrica en minik biberonunu da koy olaki seni emmede sorun cikarsa bi kezlik bile olsa mama wermek zorundamissin sarilik olurmus ac kalirsa...Yaaaaaaa artırayım sayısını o zaman canım hatta 1 paket götüreyim garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?