- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Çook saol canm inşallah ikinci güzel haberi alırım :)Bende aylar önce donmuşunu yemiştim canım isteyince,annecimm bugün almış hemen görüncee :))
Maşallah göbişee
Valla kesin kanaatim Mayıs anneleri ayrı bi güzel göbişleriyle
Çok sevindiiiim :)
Gözünaydın canım,bi güzel haberle daha gelirsin inşallah kardeşinde kalır :)
Çok saol canm inan butun akşam sırıtıp duruorum :)) kaybolsaydı bu penguen halimle bunların 10 da 1 ini bile alamazdım neredeyse 1 yaşınada kadar kıyafet almışız..harika haber gözünaydın.
Allah bebegini saglikla vaktinde aldirsin kucagina..3,4 litre su ic canim
Saol canm gercekten aylarca yavas yavas secip begenip alip ugrasmistim annemde sagolsun el emeklerini dizmis siralamis oda almis baya kiyafet 1 haftadir uykularim kacti resmen yinede sukur ki buldukufff son aydi vukuatsiz atlatmak nasip olsun insalah ya suyumuz ya rahmimizhep bisiler yasadik hepimiz demekki son ayda bazi anormallikler uasanio hic sikma icini ne sanslisin ki dr.un ilgilenmis ve cozumuni bulmus sende biraz dikkat ettimi tamamdir....allah wakitli kucagina almayi nasip etsin....sagsaglim insallah....
canim ben prima beyazdan aldim bi paket yarisini koydum direk cantaya yarisini da ewe biraktim ama kac adet war bakmamisim hic...cunku cok kirletiolarmis altlarini sayila bas edemezsin dediler banada...kendim icin bisi almadim bi buyuk paket ped koydum normal okadar.....ayrica en minik biberonunu da koy olaki seni emmede sorun cikarsa bi kezlik bile olsa mama wermek zorundamissin sarilik olurmus ac kalirsa...
ayyy hadi gozun aydinnn el emegi goz nuru uzulmistum walla okadar ozenmistin allah ii gunlerde kullanmayi nasip etsin...
kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118
Eki Görüntüle 1030458
Bugün 32+3'ü bitirdik çok şükür... Oğlumda da böyle büyük karnım vardı ama aylar önceden oturamamaya, eğilememeye, hatta topuklarımın üzerine basamamaya başlamıştım. Kızımda daha hafif hissediyorum kendimi. Belki de peşinde tüm gün koşturacak bir haylazım olduğundan kendime nazlanamıyorumdur.
Bu göbekle oğluşu banyoya sokup yıkıyorum düşünün.... Kafasına kadar eğilmek bile bir eziyet...
Eki Görüntüle 1029892
Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..
Eki Görüntüle 1031151
Eşimin yaptığı birşey fotonun orijinali olmadığı için bunu yükledim...
ayy o modelden resmen birtane bende var gece kaldırıp soluna yat diyor bana yediklerime içtiklerime giydiklerime herşeye bir lafı var zaten dr kontrollerinde kendimi taşıyıcı anne gibi hissediyorum dr kilosunu boyunu o soruyosoda bile içsem asitli ne gerek var,uzan oturma çocuğu rahatsız etme diye delirtiyor beni aklıma geldikçe sinirlendim yine :2:
Kızlar, vallahi kıymetini bilin.....
Hele de ikinci olunca eşler o kadar farklı oluyor ki... Dün akşam eşime çıkıştım. Eve geliyorsun yemek yiyip televizyon karşısında sızıyorsun; bir kere sormuyorsun hamilelik nasıl geçiyor, ağrın sızın var mı, bugunun nasıl geçti diye dedim. Evde hamile karın var, hadi gün içinde yoğunsun arıyıp soramıyorsun bari akşam yalandan iki kelime et sor dedim... Mahçup oldu tabii hemen bişeyler söyledi ama ikinci olunca çok rahat oluyorlar benden söylemesi....
Kızımla konuşayım bu akşam, karnını seveyim dedi gece yatarken, tamam 5 dk ya geliyorum dedim bi de baktım ki ben gelene dek sızmış...
( iki ucu başka değnek desene ikincide olsa, beşincide olsa insan aynı ilgiyi görmek ister, çok özel zamanlar bunlar..
ya onada söyledim aslında, senin benimle ilgilenmen çok hoşuma gidiyor mutlu oluyorum ama abartıyosun artık nolur dur biraz diye. Ama inan bu da biraz fazla oluyor, sürekli tepemde onu yeme bunu yeme diyen bi gardiyan gibi hissediyorum onu artık
Ama senin dediğin gibi olursada çok üzülürüm biliyorum. Yok mu bunun bi ortası ya(
Hamaratli anneye de göbisinede masallah agirlamista görukmuyorsun cok tatli göbeginmerhaba;
kızlar pazartesı dogum ıznıne ayrıldım evımın her tarafını sıldım supurdum dolaplarımı sıldım camları sıldım tullerı yıkadım bugunde son olarak buzdolabımı sıldım ve kızımın cıcılerını elımde yıkadım cok guzel bır duyguydu elde yıkamanızı tavsıye ederım elde yıkadım makınada durularım ve sıktırdım elde sıkmayın sunme yapıyormus annem oyle soyledı kendımı bıraz fazla yordum galıba ama calısmaya alısık olunca duramıyorum malesef resımde ızne cıkmadan bır kac gun once cekmıstım sımdılık benden boyleEki Görüntüle 1031939 Eki Görüntüle 1031939
Ben bile guldum dedigine:)) aminnnnn canım benim..
bazen benimkinin herzamanki bilmişliği tutuyor, atıyorum "şöyle yapma kızımıza zararı olur" filan diye, birden bi parlıyorum, karışma bana ben ne yapacağımı bilirim anayım ben anaaaaa! Sakın sorgulama analığımı!!! Cennet benim ayaklarımın altındaaa!!! Susup gülüyor garibim
Bikac gun bakamayinca sayfalar cosuyo yetisemiyorum(
En son baktigimda ilk bebis dogmustu sonra devami geldimi dogumlarin ve bebisin durumu nasil iyidir ins
Havalar isininca artik doguracagim aklima geldi benimde :)) kiyafet falan daha hicbisey almadim
Bu gidisle battaniyeye sarip getircem eve :)
Ben ne serum fizyolojik nede burun aspiratöru almadim almayida dusunmuyordum siz kullandinizmi almali miyim bende acaba :44: birde marka olarak otri bebe ve nuk var hangisi daha iyi ki acep :44: bu serum fizyolojigimi almaliyim aklim karisti bu yazidan sonra biraz da arastirayimBiberon bulundur canım sütün gelmezse ya da bebiş emmeyi beceremezse falan mama veriyolar aç kalmasın diye bizim öyle olmuştu göğsümü tutamamıştı az emmişti mama verdiler hatta ebemiz tırnaklarını bile kesimişti burun aspiratörü bile koyun derim belli olmaz tıkanıyo ememiyo hastanede serum fizyolojik vermişlerdi kullandık 5 bez götürmüştüm sonra evden takviye istedik illa bi eksik çıkıyo zaten meğerse bebişler saat başı altını kirletiyomuş
Çok benziyorlarmış doğrusu. Boşver takılmıyorum cunku gercekten cok yorgun bıtkın gelıyor goruyorum. Nıyetı kotu degıl, benı ve oglumuzu-kızımızı dunyadakı herseyden cok umursadıgını bılıyorm. Bız olmasak bu kadar paralanmazdı. Bır dedıgımıze de hayır olmaz almayın, yapmayın demıyor Allah razı olsun... Hıcbır ozel hayatı yok, arada bır kahve-sigarası, bır de sporu o kadar... Nazlanıyorum bazen ılgı bekledıgımde ama ıcımden kırılmıyorum cunku bılıyorum, goruyorum. Sen de uzme kendını canım.
Ben ne serum fizyolojik nede burun aspiratöru almadim almayida dusunmuyordum siz kullandinizmi almali miyim bende acaba :44: birde marka olarak otri bebe ve nuk var hangisi daha iyi ki acep :44: bu serum fizyolojigimi almaliyim aklim karisti bu yazidan sonra biraz da arastirayim
Kızlar günaydın size bir sorum olacak lütfen bu konuda bana yardım edin eltimin oğlunun ismi deniz uras bizde umut Aras koymayı düşünüyoruz ve nedense Aras ve uras ismi birbirine benziyor diye bozuluyorlar gibi geliyor bana ben Aras ismini çok seviyorum ve bu konu kafama çok takıldı sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ismide çok içime sindi çok kararsızım
Günaydın canım ..
İstersen Uras bile koyarsın kime ne yahu!ben öyle istiyorsam da onlar once davrandıysa banane.sen koy Aras ını bence hiiiiiiç rahatsız olma.varsın kim ne istersen öyle düşünsün.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Annem tulbentle ve sutuyle hallederdı... dedıgın gibi sütün mucizesi çook...aspiratörlerin bebegın burnundaki damarlar ıcın tehlıkeli oldugunu duydugumdan almaya cekındım... yumuşatılması için okyanus suyuda var... sanırım dogumdan sonraki duruma bırakıcam sümüklü bebişim olurda başedemesem aldırıırım bitane eczane çok :)Almasan da bi şekilde halledersin cnm ne de olsa mucizevi anne sütü var burnu mu tıkandı süt damlar gözüne mi bişi olmuş süt damlat şimdi sizle mesajlaştıkça hatırlıyorum o günleri bir bir :) ben basit bi aspiratör koyarım gene de markette olanlardan
Kimseyi takma derim sonuçta anlamları farklı hem 2 isim takıyorsun. Yok benziyor yok kelimeler yakın onları bencillik edip söyleyebilir. ..ama cevabın hazır olsun ilk gunden beri bunu istiyoruz!Kızlar günaydın size bir sorum olacak lütfen bu konuda bana yardım edin eltimin oğlunun ismi deniz uras bizde umut Aras koymayı düşünüyoruz ve nedense Aras ve uras ismi birbirine benziyor diye bozuluyorlar gibi geliyor bana ben Aras ismini çok seviyorum ve bu konu kafama çok takıldı sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ismide çok içime sindi çok kararsızım
Kızlar günaydın size bir sorum olacak lütfen bu konuda bana yardım edin eltimin oğlunun ismi deniz uras bizde umut Aras koymayı düşünüyoruz ve nedense Aras ve uras ismi birbirine benziyor diye bozuluyorlar gibi geliyor bana ben Aras ismini çok seviyorum ve bu konu kafama çok takıldı sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ismide çok içime sindi çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?