2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Çook saol canm inşallah ikinci güzel haberi alırım :)
Büyük bir yükten kurtuldum şükür eşyalar gelince farkettim çok şey almışız nerdeyse 1 yaşına kadar kaybolması buyuk kayıp olurdu

Allah bebegini saglikla vaktinde aldirsin kucagina..3,4 litre su ic canim

amin canım çok teşekkür ederim. bol sıvı tüketmeye özen gösteriyorum. dr.lar ne kadar yiyeceklerin bebeklere kilo aldırma konusunda etkisi olmadığını söyleseler de bebeğime yarayacağını düşündüğüm şeyler yiyorum kendimce :)

bugun sağlık ocağındaki hemşireyi aradım. durumum hakkında kendisini bilgilendirmemi istemişti. bebeğim biraz küçük henüz 1700 gr deyince; 5 ay önce 700 gr bebeğimiz doğdu şu an 3 kilo dedi. çok şaşırdım. kaç haftalık doğduğunu sormayı unuttum ama zannedersem 700 gr 20li haftaların ortası olsa gerek. demem o ki tevekkül...

Saol canm gercekten aylarca yavas yavas secip begenip alip ugrasmistim annemde sagolsun el emeklerini dizmis siralamis oda almis baya kiyafet 1 haftadir uykularim kacti resmen yinede sukur ki bulduk

kızlar bu da benim göbüşim sizin kibar göbüşleriniz yanında benim ki pek kocaman 100 kiloluk halimle işte benim göbeğim...
Eki Görüntüle 1031118

Eki Görüntüle 1029892

Bu da benim minik :)
Göbişlerin oldugu sayfada pek paylaşım olmuyor,burayada yükleyim dedim..

Eki Görüntüle 1031151
Eşimin yaptığı birşey fotonun orijinali olmadığı için bunu yükledim...

Masallah göbislerinize cok tatlilar bende imrendim en kisa zamanda ekliyorum esim yeni foto makinesi siparisi yapmis göruntu kalitesinin daha iyi oldugunu bildigim icin onun gelmesini bekliyorum umarim ben dogurmadan dogurmadan gelir

Ayni sorun bendede var bazen cok ilgisiz yatakta uyuyunca cok dönup duruyorsun uyuyamiyorum diyor bir sirtima bi masaj yapmaya usendigi gunler oluyor....... bazen de asiri ilgili aylardir normal bir cay icemiyorum imamin seyi gibi cay veriyor bana bebegi zararli diyo hergun cevizi zorla agzima tikiyordu tiksine tiksine yiyordum birde midem bulaniyor diyince hepsini kat bakim agzina sonra birden cigne suyunu ic miden bulanmaz diyordu 3-4 cevizi agzima sokmaya calisti yine gecen en son dayanamadim kavga cikarttim
birde gecen biz uyuyorken bebis ayaklarini karbugama soktu iyice sagimi solumu sisirip durdu esime bak ayaklari burada dedim elini heyecanla karnima tam katti ki bebis o an durdu bende hareket etsin diye karnimi oynattm azcik... birak uyusun ne istiyorsun cocuktan rahatsiz ediyorsun onu dedi....simdiden bile sevemiyorum dogunca kimbilir neler yapicak :18:

Hamaratli anneye de göbisinede masallah agirlamista görukmuyorsun cok tatli göbegin

Ben bile guldum dedigine gulmemek elde degil ama karsimadan duramiyor bunlar illaki bilmislik tasliycaklar sagolsunlar :44:

Ben kiyafetlerimizin hepsini Turkiyeden siparis etmistim kargomda kaybolunca elim ayagima dolasti bu saatten sonra nasil alisverise cikarim teker teker alirim diye dusunuyordum cunki evde bi donu bile yoktu garibim neyse sukurki geldi... birde Turkiyede böyle seyler cok rahat halledilebiliyor gec kalmis sayilmazsin 2-3 saatlik is heryer orada bebek magazalariyla dolu zaten ne guzel
bedevii arkadasin bebisi hala kuvezde sukur durumlari iyi 2 kilo oluncada cikicaklar ins...
birde vizeden bahsetmissiniz esiniz nerede nasil uzatti vizeyi acaba :44: benim kardesimde yanima geldi neredeyse 3 aydir burada ve simdi vizesini uzatmak istemiyorlar belki isime yaricak bisiydir diye sormak istedim

Ben ne serum fizyolojik nede burun aspiratöru almadim almayida dusunmuyordum siz kullandinizmi almali miyim bende acaba :44: birde marka olarak otri bebe ve nuk var hangisi daha iyi ki acep :44: bu serum fizyolojigimi almaliyim aklim karisti bu yazidan sonra biraz da arastirayim

Cnm bu ara gözüm göresi yok onu ne zamandır ayrı yatıoz zaten kafasına göre takılıyo biz oğlanla yatak odasında yatıoz sabah gelmiş nrymiş yerine yatcakmış tulum giydir o zaman dedim uğraşamam dedi insan üstü açılınca üşümez mi gece wcye kalktım 2 gibi saatlerce uyuyamadım bi de gelmiş hem rahatsız ediyo hem tulumu bana giydirtiyo söylendim az sinir oldum yüzünü görmek istemiyom uyanınca uyuyamıyom ki bi türlü 5.30dan beri uyanığım abuk subuk tv izliyom

Almasan da bi şekilde halledersin cnm ne de olsa mucizevi anne sütü var burnu mu tıkandı süt damlar gözüne mi bişi olmuş süt damlat şimdi sizle mesajlaştıkça hatırlıyorum o günleri bir bir :) ben basit bi aspiratör koyarım gene de markette olanlardan

Kızlar günaydın size bir sorum olacak lütfen bu konuda bana yardım edin eltimin oğlunun ismi deniz uras bizde umut Aras koymayı düşünüyoruz ve nedense Aras ve uras ismi birbirine benziyor diye bozuluyorlar gibi geliyor bana ben Aras ismini çok seviyorum ve bu konu kafama çok takıldı sizce ne yapmalıyım çok kararsız kaldım ismide çok içime sindi çok kararsızım

Günaydın canım ..
İstersen Uras bile koyarsın kime ne yahu!ben öyle istiyorsam da onlar once davrandıysa banane.sen koy Aras ını bence hiiiiiiç rahatsız olma.varsın kim ne istersen öyle düşünsün.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sağol canım doğru söylüyosun

Annem tulbentle ve sutuyle hallederdı... dedıgın gibi sütün mucizesi çook...aspiratörlerin bebegın burnundaki damarlar ıcın tehlıkeli oldugunu duydugumdan almaya cekındım... yumuşatılması için okyanus suyuda var... sanırım dogumdan sonraki duruma bırakıcam sümüklü bebişim olurda başedemesem aldırıırım bitane eczane çok :)

Kimseyi takma derim sonuçta anlamları farklı hem 2 isim takıyorsun. Yok benziyor yok kelimeler yakın onları bencillik edip söyleyebilir. ..ama cevabın hazır olsun ilk gunden beri bunu istiyoruz!

Aras umut koy kafiyesi olmaz hehe

Bigün iyi bigün kötü hissetmek çok yorucu..

Doğumdan sonra tüm sinirimi lohusalığa bağlayacaklar bazı insanlar ama bilmiyorlar ki onlara olan kırgınlığımı şimdiden kendileri besleyip büyütüyorlar !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…