2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Amerikada..aliskiniz aslinda ondan once 2 sene ayriydik tam birlestik yurtdisina gitti o arada bu sipa oldu iste :)

:)) hasretle yapılmış bi benek desene inşallah yetişir doğuma canım dualarım sizinle :)

Yok yok bu erkek türünün bi ortası yok anladım yani..

Çok sevindim benim bile içim acımıştı valla.. Güle güle kullansın miniğinn

Bi de düşünsenize bezini değiştirirken, emzirirken bilmişlik yaparlarsa kesin yeriz kafayı heralde valla kaynanadan beter olur bunlar demedi demeyin

Ben bile guldum dedigine gulmemek elde degil ama karsimadan duramiyor bunlar illaki bilmislik tasliycaklar sagolsunlar :44:

sorma yaa çok gülüyorum bende. Bazen ağzından küfür kaçıracak oluyor anayla başlayan ben direk başlıyorum anaları karıştırmayalım sinirimize lütfen, onlar en kutsal varlıklar,, sonra ekliyorum yine "anayım ben anaaaaaaaaa"

Bu arada kızlar kocamında bir ortası olmadığını dün anlamış bulundum :)) çok trip atınca her yediğime karışıyosun artık hamileliğimden keyif alamıyorum sayende diye, akşam gitmiş cips almış yemem ve hamileliğimden keyif almam için

ya lor peyniri yada cips hiç ortamız yok saolsun

Hayırdır canım neye sinirlendin??

Kendini aileden sayan ama ortalıkta görünmeyen,doğumdan sonra da annemin onlara hizmet etmesini istemediğim bir kaç kişiye !

Bizimki kv meselesi değil ama :) O zaten 70 küsür yaşında,sağlığına duacı olduğum,sevdiğim bi insan..

Hastanede neden bebek bezi versinlerki bence vermezler

Canım ben memorial atasehır'de doğum yapmıstım. Hasta bezi, bebek bezi, biberon gibi bazı şeyleri veriyorlardı. Steril aletleri vardı, ilk kes açıp steril edip veriyorlardı. Bize biberon lazım olmamıstı ama emzirmek için aparat lazım olmustu, orada tarif edip vermişlerdi. Hatta giderken bizde kalmıstı.
Bir de doumdan sonra bebeğe giydirilmesi için gönderdiğim hastane çıkısını değil, hastaneye ait olanı giydirmişlerdi neden bılmıyorum. (Dumduz beyaz, eldıvenlı, sapkalı, oenye battanıyelı bır takım) hatta dun aksam esıme soyledım o kadar ozenıp hazırlıyoruz bu sefer dıkkat edın lutfen bızım verdıgımız takımı gıydırsınler dedım.

Yazık o da ne dusunecegını yapacagını sasırmıs demek kı:)) Fırsattan ıstıfade yeseydın sen de bosver)))

Otribebe............ :) Oğlumda halen kullanıyorum, Allah bulandan yapandan razı olsun....

Buarada kargon bulunmus coooooook sevındım gozun aydın... Haydı artık hazırlıklar baslar:)

Yapma boyle bak sonra bebısın uykusuz bebıs olur benden soylemesı, hos sen de bılırsın...
Oglusun kendı odasında yatagında yatmaya alıssa acaba esın de yanına gelse daha m ıyı olur? Belkı de o da kendını dıslanmıs hıssedıyordur.

Kimseyi takma derim sonuçta anlamları farklı hem 2 isim takıyorsun. Yok benziyor yok kelimeler yakın onları bencillik edip söyleyebilir. ..ama cevabın hazır olsun ilk gunden beri bunu istiyoruz!
Evt haklısın aynen öyle söylicem rahatladım sağolun kızlar :)

Çok sevindim ya iyi olmuş Allah güle güle kullanmak nasip etsin

Ay sinir olurum tabiki benim verdiğimi giydirecekler aa..

Merhaba arkadaşlar kayınpederimi salı gecesi kaybettik. kayinpederimin hastalığı ile ilgili destek olan dua eden tüm arkadaslara çok teşekkür ediyorum.allah hepinizden razı olsun bu süreçte gelişmeleri takip edemedim umarım herkes iyidir.

:)) bulmacayı çözmeye çalışıyorum şuan kim olabilir kim olabilirrrrrrr :44::44:
Madem öyle annenide tembihle doğumdan sonra böyle beklentide olanlar varsa avuçlarını yalayıp hayal kırıklığına uğrasınlar! Görsünler anyayı konyayı!

Yazık o da ne dusunecegını yapacagını sasırmıs demek kı:)) Fırsattan ıstıfade yeseydın sen de bosver)))

Yemem miiii! Saldır corçççç diye bağırdım ve kıtlıktan çıkarcasına yedimmmm zararlı mararlı dayanamadım napimm yaa

Başınız sağolsun canım Allah sabırlar versin

Başınız sağolsun canım..Allah sabır versin..

Anneme bahsetmiyorum bunlardan :) Çocuğu atarım kucağına o zaman :) Herkes kendi işini kendi görür :)
Valla tüm sinirimi aldı minik :) Ben sevdikçe o ittiriyor kendini :)
Eşimdende güzel haberler aldım,keyfimle eziyorum bütün düşüncesizlikleri :) Değmez ne yapalım,üzülmeden öğretmek gerek :)

Cips konusu benimde aklımı bulandırıyor ya :) Normalde çok severim,şimdi yiyorum ama ara veriyorum uzunca sonra yine yiyorum,kolayıda öyle çay bardağıyla fln içiyorum çok canım istediyse :) Çok abartmadıkça gereği yapılabilir,herşey böyle zaten..

aynen oyle.. ben de aynı seyı dusunuyorum ve onların "lohusalıktan" dedıgı hersey onlara yol su elektrık olarak gerı donecek... tıpkı sımdı " hamılelıkten" dedıklerı seyler gıbı...

ay kıyamam yaa yazık :)) bak sımdı benım de canım cıps ıstedı :)) oooh afıyet olsunn bebegıne can olsun :))

KATILIYORUM !! yatak ayırmayın arkadaslar ya... ne bılım bı ayagı deger bı elı deger bı sarılır falan.. çözulur yanı sorun.. hıcbısey buyutulmeye degmez.. hıc mı barısmayacaksınız kocalarınızla yanı.. küsmeden öğretmeye calışın.. ne bılım hakaret etmeden ukala olmadan ses yukseltmeden sakın bı sekılde EGO YAPMADAN konusmaya calısın yanı..

canım basın sagolsun..Allah rahmet eylesin

Üf bende dün akşam iki bardak kola içtim öyle iyi geldimi anlatamam:18:

bak şimdi yaa!! bri cips der biri kola!! Allah tan sıgara demıyorsunuz da gaza gelıp onu da aşermiyorum

şu kola mereti bana da cok ıyı gelıyor..az da olsa Allah a emanet içiyoruz işte bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…