Amerikada..aliskiniz aslinda ondan once 2 sene ayriydik tam birlestik yurtdisina gitti o arada bu sipa oldu iste :)
:)) hasretle yapılmış bi benek desene
Walla sen de kıymetini bil cnm bizimkinin içi geçik daha o bana naz yapmaya çalışıyo az önce çıkıştım gelip yemek yiyp elinde tel karşısında tv hiç yardım etmiyosun dedim alttan alcağına üste çıkıyo ben bütün gün evdemişim o çalışıyomuş yoruluyomuş herkesin kocası çalışıyo dedim hiç iki çift güzel laf edip gönül almayı bilmiyo çok üzülüyorum bazen şimdi surat yapıyorum napim böyle biraz kıpırdıyo ben yemek hazırlarken gelsin bi iki bişi de o taşısın sofraya da diye beklerken o oturup yemeye başlıyo beni beklemeden ağrıma gidiyo gerçekten hamileliğile hiç ilgilenmiyo zaten acık ilgilensin die oram ağrıdı buram ağrıdı yapıyorum çoğu zaman cevap bile vermiyo
Ahhhh bacım ahhh hiç sorma bi de ben çalışıom köpek gibi hem ev işi hem dışarı işi canımdan bezdim valla ama yok hora geçemiosun adamda acıma vicdan yok salonda yiyo mutfağa bile götürmüo dün paşa hazretleri oturmuş tv izlio bana çayı bitmiş hadi kalkıp bana çay koysana diyo düşün yaaaa yuhhh dedim yuhhh allah vicdan versin yok neymiş çok yoruluomuş lan ne olacak sanırsın ben değilim paşam hamile valla yavuz hırsız ev sahibini bastırımış derler ya afrasından tafrasından aynen o duruma geldik sinir oluom sinirrrrrrrr
Yok yok bu erkek türünün bi ortası yok anladım yani..
Kizlar kargo dönup dolasip geldi 2 kez yanlis sehire yollandiktan sonra hemde :)) Dun esim almaya gitti 5 te sansini denemis depoya gitmis oradan aldi hic gelicegine inanmiyordum ama sukur ki haloldu...tekrar bu halimle alisveris yapma skintisindan kurtuldum
Çok sevindim benim bile içim acımıştı valla.. Güle güle kullansın miniğinn
kizlar gobisleriniz harika nasil ekliosunuz bende eklemek istiorum deli olcam yaaaaaaa...bu yenilik ne mis ki ogrenen yok.mu......
kocalar.......
bir adet de bende war insanlarin yanin da bile sen arkada biraz ayagini uzat kasilcak cocuk iki buklum oturma dio nasi utaniom insanlara git der gibi yapio....gece ayaklarimi kolumu nasil attigima karisio.....yedigime ictigim suya bile bakio......boyunu kg sunu arastirio biberonlar emzikler surekli iclerini okuyup nette arastirio saymakla bitmez asla bitmez simdikten bana tembih edio cocuga bole yaparsin sunu sole edersin allahimmm diorum sana geliorum sabir wer bana....ama kizmiorum napim....gecen aksam dedim ki ciddi ifade ile ASKİM BAK 8.AYA GİRDİK ALLAH ASKİNA AL 1 AYDA SEN TASİ HEM CALİSAMAZ RAPORUDA ALİR EWDE KEYF YAPARSİN WALLA 8AYİN HESABİNİ SORMUCAM...bu durdu durdu bi patlatti kahkayi saka sandi oysa ki ben ciddiydim.....(((
Ayni sorun bendede var bazen cok ilgisiz yatakta uyuyunca cok dönup duruyorsun uyuyamiyorum diyor bir sirtima bi masaj yapmaya usendigi gunler oluyor....... bazen de asiri ilgili aylardir normal bir cay icemiyorum imamin seyi gibi cay veriyor bana bebegi zararli diyohergun cevizi zorla agzima tikiyordu tiksine tiksine yiyordum birde midem bulaniyor diyince hepsini kat bakim agzina sonra birden cigne suyunu ic miden bulanmaz diyordu 3-4 cevizi agzima sokmaya calisti yine gecen en son dayanamadim kavga cikarttim
birde gecen biz uyuyorken bebis ayaklarini karbugama soktu iyice sagimi solumu sisirip durdu esime bak ayaklari burada dedim elini heyecanla karnima tam katti ki bebis o an durdu bende hareket etsin diye karnimi oynattm azcik... birak uyusun ne istiyorsun cocuktan rahatsiz ediyorsun onu dedi....simdiden bile sevemiyorum dogunca kimbilir neler yapicak :18:
Bi de düşünsenize bezini değiştirirken, emzirirken bilmişlik yaparlarsa kesin yeriz kafayı heralde
Ben bile guldum dediginegulmemek elde degil ama karsimadan duramiyor bunlar illaki bilmislik tasliycaklar sagolsunlar :44: