Bana yakında senin doğum haberini alacağız gibi geliyor canım. Hayırlısı ile sağlıkla kucağına al kızını-oğlunu?!? :)))
Bir sürpriz olacak mı bakalım inan ben çok merakla bekleyeceğim, çünkü karnın için sürekli erkek karnı diyorlardı sanki öyle birşey hatırlıyorum:)
Oğlum 2.5 yaşını geçince yuvaya yarım gün başlattım, sonra hamile kaldım. Tüm bunlar planlıydı. Eğer hamile kalınca ya da doğurunca başlarsa kendini aynen senin dediğin gibi dışlanmış hisseder diye... Doğum yapacağım gün sabah ben hastaneye gidince evde mi beklesin yoksa okuluna mı gidip gelsin hiç bilmiyorum onu düşünüyorum.
Kizlar dun anlattim ama pek gören olmadi sanırım....
Doktor dun usg de bebisi kontrol etti cinsiyetini biliyor musunuz dedi.... evet 18. Haftada 1 kizimiz olucagini ögrendigimizi söyledik...haklisiniz 1 kiziniz olucak der diye dusundum....sizde göruyormusunuz dedigimizde...
Hayir 16 ila 20 haftalar arasi görunur simdi göremem deyip konuyu kapatti seyine bile bakmadi.... benim bildigim her zaman görunur doktorun dedigi inandirici gelmedi sizcede öyle degilmi?
canım ben hiç düzenini bozmayacağım sabah okulana gidecek normalde babası bırakıyor her sabah belki o gün bende gidebilirim okula.zaten tam gün okulda akşamda teyzem alacak okuldan oğlumu.oğlum çok seçer onu hatta onada anneanne der.akşamda babası hastaneden eve dönecek zaten alır eve getirir diye düşünüyorum sabahında yine okula hazırlar bırakır babası.yani biz düzenini bozmayacağız evde vakit geçirmesi daha zor olur .inşallah hastaneden de bir gün kalırımda oğlumdan çok ayrı kalmam.
Galiba ben de göndereceğim. Saat birde geliyor zaten. Sabah kahvaltısını ettirip ben hazırlıyordum hep, bakalım tekbasına yardımcı ne kadar yapabılecek cunku sımdıye dek hep ben vardım, doguma sabah sekızde cıkarız en gec. Oglum da dokuz bucukta gıdıyor okula.
Okuldan gelınce de babası alıp hastaneye getırır dıye dusunuyorum, heyecanı stresı daha az yasar.
Pekı sen bugun dogum yapacagım, kardesın dogacak dıyecek mısın acıkca?
hay masallah ya super bi haber bu...dikkat ettigin puf nokta war mi canikom...ay masallahhh aksin o sutler gidigindan pasanin....
canim dusundugum
balim masal oyku bade idi
ama kizim DURU ;)) listeden alakasiz )
ARKADAŞLAR bebeklerinize ne gibi hazırlıklar yaptnız? bebek şekeri- kurabiye gibi...
masallahh nasil oldu o kg ne ictin ne yedinbnmde ilk gebeliğimde karnım çok büyüktü 4.200 doğdu ..görenler çok şaşıryordu iizmi diyorlardı diye diye şimdi ikiz beklıorum
canim neden dr.n la karar wermediniz mi yaaaKızlar spinal yaptılar beni ama benim de doktorumun da sonradan haberimiz oldu ilk başlarda çok rahattım ama dünden beri baş boyun ağrısı başladı başıma gelmez sanıyodum yatınca rahatlıyo sadece kuvvetli bi ağrı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
masallahh nasil oldu o kg ne ictin ne yedin
canim neden dr.n la karar wermediniz mi yaaa
kizlar belirsiz bir bas donmem war....we belim e bi sanci girio ama cok hafif sik degil.....walla gelsin artik kizim yaaa ;))) )))
İnş canım sağ salim gelsin hamilelik son dönemi zor seninle bdt aynıymış seninki daha tosun çıkar inş benimki 2900 içinden çıkan şeye inanamayacaksın ikinci doğumum olmasına rağmen bakıp bakıp içimdeki sen miydin sen mi çıktın içimden diyipduruyorum :))
sabah kalktigimda siddetli bas agrim vardi ilacla gecmeyince hastaneye gittim yine ve tum gunumuz orada gecti idrarda protein ve s1n1rda olan tansiyonum cikti... kandaki degerler normal....
NST ye baglandim en az 20 olmasi gereken sancim 10 u gecmiyordu bilehep 1 ila 8 arasiydi..... birden karnim sertlesti kasilma yasadim makineye baktim hemen 70 i gördum coook sevindim iste sancim var dedim ama 1 dk kadar bile surmedi bidahada görmedim sanciyi filan...10 un altinda cikip durdu hep...
bebisime ultrasyonda bakti doktor hersey normal gayet iyi diye diye ayrintili inceledi... cinsiyeti biliyormusunuz diye sordu evet 18. haftada bir kizimiz olucagini ögrendigimizi söyledik....
esimde göruyormusunuz sizde kiz oldugunu dedi......... dogru bir prensesiniz gelicek yanitini beklerken biz....bizim bu haftalarda görmemiz pek mumkun degil genelde 16 ila 20 hafta arasi daha iyi sonuc alinir dedi ve bebegin cinsiyetini söylemedi.
Benim bildigim cinsiyeti her zaman görunur tmm 2d ultrasyondu ama görmemek mumkunmu ki ?
Bi yandanda neden saklasinki cinsiyetini diyorum görse söylemesi gerekirdi. ama herseyini tamamladigi bu haftalardada görmemek pek inandirici gelmedi bana
Dogumu yaptiricak olan doktor degildi o yuksek tansiyondan dolayi bebegi detayli incelemeye almisti banada inandirici gelmedi göremedigi...
Kizimiz olucak dedik evet dogru yada degil diyebilirdi bi yandada azicik sure kaldi (insallah) bizim görmemizi istedi heralde... bi yandanda acaba tersidir oglandir diyemi söylemeye cekindi diyede korkmuyor degilim hep kizim diye sevdim bebisimi:26:
Ayrica olgun tecrubeli bir doktordu 55 yaslarinda vardi[/QUOTE
Canim 37 hafta raporunu aldığım gün beni muayene eden doktora kızımın cinsiyetini sordum. Sonuçta farklı doktor bakım o ne diyecek merak ettim. Sorduğumda tamamen kendini kapatmis göremiyorum dedi. Bence endişelenme. Belki gerçekten gorememistir. Çünkü meleklerimiz büyüdüler ve karnimizda eskisi gibi değiller. Internetten bebeklerin anne karnındaki pozisyonlarina bakabilirsin.
Kızlar sabah doğuma gireceğim nasipse. Dualarınızı esirgemeyin. Geliyor sonunda prensim :)
Merhaba kızlar,
yanılmıyorsam bu topikte görmüştüm,minik şişelerde bebek kolonyaları vardı,özel sticker ile süslenmişti.yaptıranlar ya da yappanlar detayları paylaşırlarsa çok sevinirim.
Bu arada doğum yapan arkadaşları kutlarım,harika bi duygu olmalı.
Yapacak annelere de (bende dahil) sabır,kolaylık diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?