2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım ben hiç düzenini bozmayacağım sabah okulana gidecek normalde babası bırakıyor her sabah belki o gün bende gidebilirim okula.zaten tam gün okulda akşamda teyzem alacak okuldan oğlumu.oğlum çok seçer onu hatta onada anneanne der.akşamda babası hastaneden eve dönecek zaten alır eve getirir diye düşünüyorum sabahında yine okula hazırlar bırakır babası.yani biz düzenini bozmayacağız evde vakit geçirmesi daha zor olur .inşallah hastaneden de bir gün kalırımda oğlumdan çok ayrı kalmam.

En son 36.haftaydi sanirim söyledi doktor. hatta o kadar netti ki ben bile anladim :))) belki pozisyonu uygun degildir gorememistir doktor bi sonraki kontrolde sen sor cinsiyetini bence.

merhaba arkadaşlar bende mayıs annesiyim nasip olursa inşallah bende 36+4 oldum bende sezeryanla doğum yaptım ama şimdi normal doğum yapmak istiyorum nasip olursa çok istiyorum normal doğum yapmayı sezeryan istemiyorum son zamana kadar direneceğim bende ve bebeğimde sorun olmassa dr da kabül etti

Galiba ben de göndereceğim. Saat birde geliyor zaten. Sabah kahvaltısını ettirip ben hazırlıyordum hep, bakalım tekbasına yardımcı ne kadar yapabılecek cunku sımdıye dek hep ben vardım, doguma sabah sekızde cıkarız en gec. Oglum da dokuz bucukta gıdıyor okula.
Okuldan gelınce de babası alıp hastaneye getırır dıye dusunuyorum, heyecanı stresı daha az yasar.
Pekı sen bugun dogum yapacagım, kardesın dogacak dıyecek mısın acıkca?

evet söyleyeceğim canım gece evde olmayacağım için endişe etmesini istemiyorum. ilk defa oda anneanne dışında bir yerde bizden ayrı tek başına duracak neticede ama alışık olduğu insanlar inşallah sorun yaşamaz.gecede babası evde olacak neticede ertesi günde bizi çıkarmaya gelecek hastaneye.
zaten tek düşüncem oğlum inan ne kendim ne de bebek gözümde değil şu ara.bilemiyorum vakit yaklaştıkça endişelerimde artıyor.

hay masallah ya super bi haber bu...dikkat ettigin puf nokta war mi canikom...ay masallahhh aksin o sutler gidigindan pasanin....

canim dusundugum
balim masal oyku bade idi
ama kizim DURU ;)) listeden alakasiz )

Emzirmeye çalıştım hep bi iki damla da olsun alsın diye onun dışında pek bişi yapmadım bi kaç hurma bi incir bi kayısı biraz çerez normal yemek yedim canım emzirmek çok önemliymiş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar spinal yaptılar beni ama benim de doktorumun da sonradan haberimiz oldu ilk başlarda çok rahattım ama dünden beri baş boyun ağrısı başladı başıma gelmez sanıyodum yatınca rahatlıyo sadece kuvvetli bi ağrı

Kızlar ben kardeşini almaya gidiyorum dedim oğluma. Doğumdan sonra da babası yanıma getirdi çok sevindi çok heyecanlandı çıktı yatağa yanıma yattı o gece de evde bizimkilerle ve babasıyla kaldı kardeşinin getirdiği kumandalı arabasıyla oynadı telden konuştuk iyi geçti çok şükür

bnmde ilk gebeliğimde karnım çok büyüktü 4.200 doğdu ..görenler çok şaşıryordu iizmi diyorlardı diye diye şimdi ikiz beklıorum
masallahh nasil oldu o kg ne ictin ne yedin
canim neden dr.n la karar wermediniz mi yaaa

kizlar belirsiz bir bas donmem war....we belim e bi sanci girio ama cok hafif sik degil.....walla gelsin artik kizim yaaa ;))) )))

masallahh nasil oldu o kg ne ictin ne yedin

canim neden dr.n la karar wermediniz mi yaaa

Evet doktorumla konuştuk ama iletişimde bi kaza oldu sanırım ayarlanan tarihten erken geldi suyum sancım herhalde çok acil mi sandı anestezist noldu bilmiyorum

kizlar belirsiz bir bas donmem war....we belim e bi sanci girio ama cok hafif sik degil.....walla gelsin artik kizim yaaa ;))) )))

İnş canım sağ salim gelsin hamilelik son dönemi zor seninle bdt aynıymış seninki daha tosun çıkar inş benimki 2900 içinden çıkan şeye inanamayacaksın ikinci doğumum olmasına rağmen bakıp bakıp içimdeki sen miydin sen mi çıktın içimden diyipduruyorum :))

ay epidural olsa daha az bas agrisi oluo die biliorum ama cok ii oldu anlatman kismet iste bi sekilde yasamak warsa yasiosun bakalim bni neler beklio....suan 3200 ama illa daha kucuk cikiomus....kismet canim bak senin ki kuzu gibi emmelere basladi ah ah

bebek artık iyice sıkıştığı için bacak arasını görmek mümkün olmayabiliyor.

Merhaba kızlar,

yanılmıyorsam bu topikte görmüştüm,minik şişelerde bebek kolonyaları vardı,özel sticker ile süslenmişti.yaptıranlar ya da yappanlar detayları paylaşırlarsa çok sevinirim.

Bu arada doğum yapan arkadaşları kutlarım,harika bi duygu olmalı.
Yapacak annelere de (bende dahil) sabır,kolaylık diliyorum.

ben uğraşıyorum ama benimkileri mi kastediyorsun bilmiyorum, son halini çekebilirsem atayım buraya şimdi. hem bir yorum almış olurum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…