2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canim senin durumun nasil oldu?

Kandirikci seni :)) ne bisey yazdin nede ortalarda görunuyorsun artik insallah almissindir bebisini eline :)
Gunaydin kizlar..valla cnm kandirikci degilima annemlerde kaliyorum pc de sorun var giremiyorum suan hastanedeyim bebisimin tahlilini yaptiriyoruz,21 nisan saat 17:45 de normal dogum yaptim,suyum azalmis wc de gelmis anlamadim acil doguma alindim 1,5 cm acilmayla suni sanciyla biraz zorlu bir dogum yaptim,nete girebildigimde mutlaka yazicam hikayemi,dua edin bize kizlar bebisimde sarilik var sutum yetmiyor mama verdi doktor herkese hayirli dogumlar diliyorum kendinize ve bebislere iyi bakin..

Canim ya uzulme bebeginle ilgilen zamanla duzelir sutunde gelir insallah. Kimseye de boyun eyme ne derlerse desinler ben artik icimdeki herseyi soyluyorum onlarin vicdani sizliyor ben uzulmus olmuyorum. Kimsenin seni uzmesine izin verme. Insallah hersey duzelir.

Gozun aydin. Allah saglikla sihhatle anali babali buyutsun insallah:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok geçmiş olsun, beslenmesi düzene girdikçe düşecektir sarılık, endişelenme cnm. Bu suyun gelmesi ama anlaşılmaması filan çok geriyor beni. Çünkü bende de günde birkaç kez (o da yoruldugumda) giren kasılma dısında bır dogum belirtisi yok sanki bizim miniş 1 ay daha kalabilir yani içerde keyfi yerinde herhalde.

Mutlu uzun yasasin bebisiniz, sikintilariniz en kisa zamanda gecsin insallah!

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok hayatim yaa yok, doguramadim ben de bi :) yazamadim ama takipteyim. Bi durgunluk geldi bana da bir belirti olsun da heyecanlanalim artik iki hafta oldu nisan gibi kan geleli ama siviydi baya benden gelen.. Nisan degildi belki de..
Onceki gece mide bulantisi sirt agrisitla kalktim, acaba mi dedim, wc ye gittim buyuk tuvaletimi yaptim ilk kez gece, sonra uyudum uyandim yok bisi dun gece yine regl agrisitla kalktim wc ye gittim ayni dedigin gibi su gelir mi diye baktim bisi yok..
Bakalim stres olmamaya calisiyorum iyice geciktirmesin diye..

Insallah dogru zamani bekler prenses zaten artik gelsede gelisimini tamamladi insallah.... hep erken dogum riskin vardi erkende gelmesini bekliyordum ama bak bekledi masallah
Cok sukur canim bekliyor bakalim yarin ne olacak :)
Sanada cok gecmis olsum bi sorun cikmadan bebegini alirsin kucagina insallah.

Arkadaş iki günlük bir aradan sonra ben geldim. Dün saat 16:30 da 51 santim 3 kilo ile dünyalar tatlısı kızım dünya ya geldi. Darısı sizlere.
Gozun aydin hayirli olsun:))

Valla canım aslında çok haklısın bu tip hareketlerde bulunmamam lazım gerçekten ama dayanamıyorum evde otur otur canım sıkılıyor ya uyuyakalıyorum bir kalkıyorum ki tüm enerjim sömürülmüş ya da böyle deli dana gibi ne yapacağımı bilemiyorum. Ben de seninle beraber bekliyorum valla, herkes gününü aldı Oferta ile 1 gün var aramızda o da gününü aldı ben alamadım ama ((

Yaaaa sen böyle anlattıkça var ya benim yüreğim parçalanıyor resmen, bunalıma giriyorum iyice hele bir de her ihtimal var demez misin (( Allah seni çocuklarına ve eşine bağışlasın inşallah gönlünce onları yetiştir ve büyüt. Lütfen bu kadar fazla düşünme bebeğine de, oğluna da, kendine ve eşine de zarar verme ne olur. Moralini hep yüksek tut evine sağ salim döneceksin çünkü :)

Canım hayırlı uğurlu olsun, arada gördüklerimi alıntılıyorum bebeğinin sarılığı inşallah en kısa zamanda toparlar ver mamasını annesi toparlanıncaya kadar, toparladıktan enerjisini biriktirdikten sonra seni nasıl emecektir bebeğim yok ama, yeğenimden biliyorum. Dualarımdasın...

Son düzenleme:

Nesh bacim ne yaptin? Nasil gidiyor?
Hypnobirthing kitabini bitirdim artik dogurabilirim hadi dedim olmadi icgudusel doguma gectim ortasina kadar ilerledim genellikle hikayeler anlatiyor :) sonlarda bir tek normal dogumda epiduralin riskleri fln bi bolum var iyiydi.
Ozetle diyor ki dogumunuz uzadiysa, yorulduysaniz mutlaka epidurali isteyin. Ama hizli ilerliyorsa acilmaniz az bir sey kaldi demektir dayanin, yan etkilerine degmez.

Dun saat 08.40 da kizim nehir fulden dunyaya geldi. 38 + 3 de 3350 kilo 49 cm boyu. Darisi bekleyen tum annislere
Hayirli olsun gozun aydin hosgelmis prenses:)

Hiccc takilma canim benimde cok buyuk ikiz falanmi diye soruyorlar.
Hatta nst icin beklerken konusuyorduk herkes birbirne kac aylik falan diye soruyo bitanesi bana seninki kac 10 aylikmi dedi onunda karni ufacik bende seninki 5 aylik herhalde dedim yoo bi haftam var dedi hic bakamamissin bebegine dedim alakasi yok ama o an kizdirdi beni iste bide hamile yani halden anlamasi gerekenlerden..

Anacım napim ev berbat bebek yola girmiş geçen nişanım geldi neredeyse bebek gelecek biz annemle ev temizliyoruz daha..kitabı bitiremedim henüz bitiremeyeceğim de muhtemelen.. Artık normal bi şekilde gelmesini bekliyorum.. Şimdi biraz değişik şeyler hissettimde oturdum

Temizlik iyi gelmistir ama asagi inisine minnosunn
Of boyle beklemek cok heyecanli olmali, bizimki de inse de azicik heyecan yasasak

Kızlar sabah doğuma gireceğim nasipse. Dualarınızı esirgemeyin. Geliyor sonunda prensim :)
Hayirli haberlerini bekliyoruz canim:)

Sana yat dinlen diye rapor verdiler senin yaptiklarina bak:)) dikkat et canim gelsin diye bekliyoruz ama vakit erken olunca icinde ne firtinalar kopuyor. Yarin hayirli haberlerle gelirsin insallah:)

Cok gecmis olsun canim tez vakitte sagligina kavusur insallah bebegin.

Bendede hic bir belirti yok sancilar 10 da cikiyor ama suyum geliyor iste.
Ikizler olsun ne olacak:)) boga kizlari cok konusur:)

Kizlar bebis asiri hareketli ve cok rahatsiz oluyorum suan sanci girip cikiyor benimki bugun suyunu patlatmazsa daha hic patlatamaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…