2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Neden annelerimizle yüzleşip konusamıyoruz acaba bak sen de oylesın. Çözemedim bunu. Tüm hamileliğim boyunca neler yasadım hastanede yattım cocugum ve ben hasta olduk yalnız kaldık ama annem gelmedi. Şimdi doğumdan sonra kendim için birşey istemiyorum ki yine. Gel bana yemek yap, ütü yap, iş yap demiyorum. Zaten yatılı yardımcı var dört dönüyor evin içinde. Sadece emzirme uyku düzeni oturup, ben biraz ayaklanana kadar oğlum yalnızlık ilgisizlik çekmesin istiyorum çok mu???? ((
Ablamın oğlu gecen hft sunnet oldu, ardından ıkı gun sınra su cıcegı doktu. Kızcagız bunlarla ugrasırken babamla annem arasında, yok once o geldı ben geldım cekısmesı oldu. Bırbırlerı ıle hıc konusmuyorlar da, bıze trıp yaparak zor gunlerımızde destek olmak yerıne kostek oluyorlar. Eslerıyle bıraraya gelmek ıstemıyorlar aynı ortamda, bızım ayarlama yapmamızı ıstıyorlar ama yaptıgımı her ayarlamaya da once bız gelecektık vs dıye tavır koyuyorlar, ıkısnden bırı muhakkak bozulup cocuk gıbı kaprıs yapıyor.
Cocuklarımzıın dogumları, dogumgunlerı, sunnet, dugun vs ozel tum gunlerde bunları yasatmalarından artık coook bıktım.
Ablam dogumda ne yapacaksın dedı? Valla abla, dogum yapacagım tarih belli, yer belli, kım ısterse gelır, ısteyen yalnı ısteyen esıyle gelır, begenmeyen gelmez; herbırını ayrı saatte cagırıp ıkı kere doguracak halım yok dedım. Kendılerı halletsınler ben bu sefer hıc karısmayacagım...
Hıc olmazsa boyle derdın yok cnm sukret. Hem bır faydaları yok, hem de onemlı gunlerde stres ve sıkıntı kaynagı oluyorlar.

Haklısın cnm. Senın yazdıgın konuyu hatırlıyorum ama olayı tam hatırlayamadım. Bır kadının annesıne ennn cok ıhtıyac duydugu zaman bence dogumu.
Bak ben de bır kız evladı doguracagım kısmetse ıns
Eger Allah ızın verır de o gunkerı gorursek, bırgun anne oldugunda keyfı olarak yanında olmadıgımı dusunemıyorum
Elalemın tum ısıne kosan evladına gelınce mesgul olan annelerı kınıyorum(

Bestecim sen de hemen aayaga kalkıcam dıye zorlama kendını. Naz kaprıs yapanlar daha degerlı oluyor. Ay oram buram agrıyo, canım sunu cektı bunu cektı dıye annenı yanında tut bır sure benden boyle tavsıye, bılmem kendım yapabılecek mıyım

Kızlar bugün ücüncü günümüz ve göğüslerim bugün doldu oğlum lıkır lıkır içti çok sevindim gelmezse diye korkmuştum bikaç kez mama verdim mecburen. Darısı başınıza :)

cok haklisiniz hatirliom sanirim arkadasina giderken wazgecip ewde aglamaktan helak olmus annen bunu anlamamisti bile sanirim....yani bunlarin hepsi birbirinin ayni sebepleri kendince farkli sozde

.....iste o annelerden bnm annemde herkese kosuo sabah 7 den beri bu saate bakin hala ordamis gebertmege calisio kendini resmen....ben bana bi tatli yapmaya cagiramdim dinlensin die.....

ewet bu durummda cok karisik bosanip baskalariyla ewlencek kadar olgun ve genis bakis acisina sahiplerken ewlatlarinin ozel gunlerini burunlarindan getiriolar cocuk gibi.....

dedigin gibi yapabilsek keske ah ah ama imkansiz gibi tam aksine kotu de olsam iim deyip gitmesine sebep olabilirim cunku sanirim eski halim yok yani cocuk sahibi olucam anneyim ewliyim bi cok zorlukta dediginiz gibi yanlizdik yanlizim 3 ,,5 gun sonra ne naz ne surat cekemiyebilirim.....insanlarin kaynanasi ewini temizlio yatio kalkio yardim edio ( bu ornekler bicak gibi kesio etimi duyunca ) biz krndi annelrimize su bu diemioz.....

napalim allah bizede guc werir bunun mukafatini werir dilerim sutumuz bol olur cocuklarimiz sakin olur gelen giden az olur ufak kardesler bebosleri kiskanmaz hep yanlarinda gulicuk sacar ..allah yardimcimiz olsun hepimizin.....aglamiodum bayadir hep sizin yuzunuzden ;;))) ;;))) ;;))

..

cnm bende korkuyorum ama doktorum normal doğurmam konusunda baştan beri ısrarcı, daha çatı muanesi yapmadı ondan sonra karar vereceğiz sanırım .ben korkuyoum dedikçe oda doktoruna güven yapabilirsin modunda bakalım sonu ne olcak :18:

hakkinda hayirlisi olsun canim senin icin dogru olan yola soksun rabbim.....ben dogumun acisindan degil cok farkli sebeblerim war nedenini bilemedigim...gerekirse uyutmadan ugusturmadan kessin canim acidi demem inadimdan ;;))) sebepleri sorma ;) sonra ya daha cok tedirgin oluolar yada beni yerden yere wururlar
.....
fakat eger gercekten korkun warsa bunu net bi sekilde sole dr.na derim ama sende kararssizsan dr.na ve zamana birak tabi ki......

Kızlar bugün ücüncü günümüz ve göğüslerim bugün doldu oğlum lıkır lıkır içti çok sevindim gelmezse diye korkmuştum bikaç kez mama verdim mecburen. Darısı başınıza :)
hay masallah ya super bi haber bu...dikkat ettigin puf nokta war mi canikom...ay masallahhh aksin o sutler gidigindan pasanin....
kız anneleri bebeklerinize ne isim koymaya karar verdiniz paylaşabilir misiniz?

canim dusundugum
balim masal oyku bade idi
ama kizim DURU ;)) listeden alakasiz )

arkadaşlar ben 33 haftalık oldum ..ikiz benm bebekler..ve 2 gündür çok halsizim.hiç bişi yiyemıyorum yesemde çıkıyor yarın doktora gidecem aranızda böyle olan varmıydı .kasıklarıma da kramp şeklinde ağrı giriyor acaba sancı mı kasılma mı bu..2.gebeliğim ama hiç bilemiyorum

Aminnn kuzumm yine ağlama:) Anne oluyoruz artık, bizim naz kapris yapma dönemlerimiz bitip, çok şükür ki bize nazlar niyazlar yapılacak günler geliyoruz. Belli ki kendi annelerimiz gibi olmayacağız.
Hep derim ki, bşr aielnin çocuğuna bırakacağı en büyük miraz ne para ne mal mülktür; mutlu bir aile ve çocukluktur diye... Allah bize son nefesimizde bile bunu çocuklarımıza verebildiğimizi hissettirsin inşallah.

doğum yapan arkadaşlar kutluyorum herbirinizi, topiğimiz yavaş yavaş, hamile topiğinden anne topiğine dönüşüyor, kozadan çıkan kelebekler gibi (hafifliği vurgulamak istedim).
tüm sabırla bebeklerini karınlarında besleyip buyuten hamişlerimizi de öpüyorum, çok ama çok az kaldı vuslata... sağlıkla sıhatle buluşalım herbirimiz bebeklerimize inşallah.

psikologanne, emineyıldız,nurgul, fuldenirem, gulsum84 allah minişlerinizi analı babalı sağlıkla sıhatle mutlulukla buyutsun. doğum hikayelerinizi merakla bekliyoruz.

Kizlar dun anlattim ama pek gören olmadi sanırım....
Doktor dun usg de bebisi kontrol etti cinsiyetini biliyor musunuz dedi.... evet 18. Haftada 1 kizimiz olucagini ögrendigimizi söyledik...haklisiniz 1 kiziniz olucak der diye dusundum....sizde göruyormusunuz dedigimizde...
Hayir 16 ila 20 haftalar arasi görunur simdi göremem deyip konuyu kapatti seyine bile bakmadi.... benim bildigim her zaman görunur doktorun dedigi inandirici gelmedi sizcede öyle degilmi?

Aaaa çok saçma.eğer doktorun cinsiyetini göremiyorsa doğumu nasıl yaptıracak.korkutmak istemem canım ama böyle birşeyi hiç duymamıştım.sen prensesini bekle.inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin yarabbim 🐣🐥

oncelıkle psikologanne, emineyıldız,nurgul, fuldenirem, gulsum84 arkadaslarımızın bebeklerı hayırlı olsun allh analı babalı buyutsun*papatyacım senın dr sacmalamıs -20 haftada gorulen cınsıyet 39 haftada gorulmezmı ne komık ben her druma gıttıgımde oglun kocaman olmus yakısıklı olmus dıyor*sımdı kontroller sıklastı ama eskıden ayda bır gıderdım her ay hala cınsıyet erkek derdi*bence sızın ordakı drlar ne ıs yapıyor her ısı ebe yapıyor dr bır cınsıyetı bıle dıyemıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…