2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canim gecmis hafta benim de oldu hem on hem arka bolgemde hep batti oturamadim 1 saat sonra gecti...drma gitigimde sordum gercek sancin olsa o kadar dayanamazdin belden kasiktan daha siddtli olur gibi bisidedi.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bunlarin en basinda gelen olarak dinlerim zewkle kontrolun ii gecmesine sewindim masallah canim....

hu hu papati teze dogurdun mu yoksa hadi gozun aydin heralde beklerse en fazla 1 hafta daha bekler gelicek kuzu sonr

Nişanin bence de :)
Hemende olabilir dogum olmayadabilir,nisan degisiyor herkese gore..
Ama zaten sancilarinda vardi sanirim duzensizde olsa..
Zaten cok yakin dogumun sancilarin duzene girmeye baslar,cok beklemezsin insallah..

Cnm plojom nasilsin naptin kiz bebis geldimi ben 27+3 oldm heyecan artiyor 30lara girsem bi zaman cabuk gecicek :):)

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Bende mayıs annelerindenim 10 Mayısta kızımı kucağıma alıcam inşallah :)

kızlar yaa sizinde gögüslerinizde acı sızı oluyomu benm oluyo bikaççgündürde normalmi acaba endişelenmelimiyimm
Bi kaç gündür hafiften sızlamaya başladı benimkiler hamıleliğin ilk aylarında çok sizlamislardi adet olacak gibi başladı ufak ufak süt doluyor sanırım
Gözün aydın canım sütün bol olsun insallah
Oyy Atlas beye bak sen 15 günlük olmuş bile sanki 1 hafta gibi geldi bana zaman ne çabuk geciyor
Kuzum ya ne güzel şeyler düşünmüşsün bana da ilham verdin. Fikirlerinin kesinleşmiş sevindim artık tek eksiğin kızın...Bu arada uygulamayı karistira karistira öğrendim alıntı yapıldığında isim çıkıyor normalde albumleri ben de henüz bulamadım resim bakacağım zaman chorme dan giriyorum 😉

Anlıyorum seni canım 2 gündür bahsettiğin şeyleri yaşıyorum yalancı kasilma gerçekten farklı olarak ağrıdan çok rahatsızlık hissi veriyormus...Ayrıca gerçek sancı da her seferi de ağrı çoğalıyor iki sancı arası süre azalıyormus...

Patati napti acaba merak içindeyim😨

selam kızlar muhtemel dogum tarıhı 6 mayıs olan mayıs annesıyım ancak 22 nısanda 38+0 da oglumu normal dogumla dunyaya getırdım allah hepınıze nasıp etsın size cok onemlı bı uyarıda bulunmak ısterım hemsıreler benım sutumn geldıgını soylemıstı sıkıncada gogsumden gelıyordu ancak yeterlı olmamıs ve yavrum sarılık oldu ıkı gun yogun bakımda yattık sımdı cok sukur ıyı ama mahvoldum yuksek rısk grubunda gıttık hem de bebegınızın cısını kakasını duzenlı yapması cok onemlı,çişinde kan olması hormonlarla ıglılı oldugu gıbı ac oldugununda gostergesıymıs rengı cok onemlı burnu dahı sararsa dıkkt edın ve gec kalmayın beslendıgınden emın olun sımdı mama takvıyesı yapıyorum yavrum toparladı Allah hıc bırımıze evladımızın acısını gostermesın hepınızın gozu aydın :) doguramayanlarıda bı nefeste kurtarsın

korktuğum yine başıma geldi oğlumdan hastalık kaptım sanırım boğazım şişmiş çok ağrıyor.pazartesi doğum var geçermiki acaba.kolum hala çok ağrıyor omuz hizasından yukarı kaldıramıyorum cuma günü ortopediye gideceğim geçmezse.bugün son kez kontrole gittim herşey yolunda doktor şeker yüzünden şu son bir iki gün bebek harektlerini takip et dedi.bugün abimle de doğum hakkında konuştum epidural olacakmış hastaneye birde yatış yapacağım saat dörtte ise sezeryana alacaklar beni.boğazımın şişliği için bir önerisi olan varsa ne olur yazsın yutkunamıyorum bile offff.

Off canim cok aciyoo. iki bacak arasi sol tarafta baya baya buyuk bi sivilce cikmis.ama ucu falan yok.bacaklarim birbirine degdikce agliyorum.neyapacagim lutfen akil verinn.

canim yani alintiya gelen cewabi tiklayip acamioz sorun ben degil boyle bu yani...ta sayfalarda aricaz ay bana ne yazdi die bitek buna uyuz oldum...watsap gibi mesaj gelio yazan oldumu cok komik
gecmis olsun cok saol hayatim bilgiler icin cok zor bi sinaw bol saglikli sutlu gunler diliorum

ah be kuzum bugun disari ciktim ya ikidir hapsiriom eger grip olursam mahwolurum spinal olamam asla diom allah buuyuk....sadece bogaz icin karbont limon gargara pastil falan heralde hayatim...

Gargaraya izin vermişti benim doktor. Hemen sor cnm izin verirse mikrobu keser atar.

Çok şükür artık neşen yerinde, Allah daim etsin canım:)

Benim de yarın son kontrolüm var. Sonraaa pzt sabahı doğumaaaa....

Geçmiş olsun.ihlamur kaynat zencefil ve cubuk tarcinla eğer bulabilirsen ayva kabuğu da koy içmeden önce bal ve limon ekle ben kışı bu çayla gecirebildim çocuklardan hastalık kapiyordum sürekli inşallah şifa olur...olmadı KBB ye görün durum ciddiyse ilaç verir
Off canim cok aciyoo. iki bacak arasi sol tarafta baya baya buyuk bi sivilce cikmis.ama ucu falan yok.bacaklarim birbirine degdikce agliyorum.neyapacagim lutfen akil verinn.
Üzerine pudra sür bildiğimiz bebe pudrasi kurutuyor sivilceyi

Gözün aydın canım geçmiş olsun bilgiler için Sağol

Çok şükür artık neşen yerinde, Allah daim etsin canım:)

Benim de yarın son kontrolüm var. Sonraaa pzt sabahı doğumaaaa....

sorma ya agzim acik geziorum resmen mutluluk saciorum ...hayirli haberler insallah sana da uff bi gun war aramizda insallahh yazabilirsin ben girene kadar...

Çok sessiz buralar arkadaşlar. Kesin birileri doğurdu görürsünüz.....

Yarın son kontrollerım var. Kan testlerım yapılacak. Çok heyecanlıyım. Artık geri sayım sona ulaşmak üzere, 2.olmasına rağmen çok heyecanlıyım. Biraz da korkuyorum. Off yaa şöyle 15 gün sonrasına atlama seçeneğimiz yok mu acaba? Hürrem'i izlerken kayıt yapmıstım reklam geldikçe hop hop ileri geri atlıyordum. Olsa öyle birşey şimdi ne kadar işe yarar ama...

sorma ya agzim acik geziorum resmen mutluluk saciorum ...hayirli haberler insallah sana da uff bi gun war aramizda insallahh yazabilirsin ben girene kadar...

Yazmayı deneyeceğim canım, ilk fırsatta. Genelde insan gelendi gidendi, hemşirelerdi, vs derken pek ilgilenemiyor.
Yine de yazmaya çalışacağım aynı gün, valla seni düşündüm. Doktorun da çok açık sözlüymüş aferin vallahi güven uyandırmıştır tabii sende. İçin daha rahat karar verebilirsin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…