canim gecmis hafta benim de oldu hem on hem arka bolgemde hep batti oturamadim 1 saat sonra gecti...drma gitigimde sordum gercek sancin olsa o kadar dayanamazdin belden kasiktan daha siddtli olur gibi bisidedi.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorumBi kaç gündür hafiften sızlamaya başladı benimkiler hamıleliğin ilk aylarında çok sizlamislardi adet olacak gibi başladı ufak ufak süt doluyor sanırım
Gözün aydın canım sütün bol olsun insallah
Oyy Atlas beye bak sen 15 günlük olmuş bile sanki 1 hafta gibi geldi bana zaman ne çabuk geciyor
Kuzum ya ne güzel şeyler düşünmüşsün bana da ilham verdin. Fikirlerinin kesinleşmiş sevindim artık tek eksiğin kızın...Bu arada uygulamayı karistira karistira öğrendim alıntı yapıldığında isim çıkıyor normalde albumleri ben de henüz bulamadım resim bakacağım zaman chorme dan giriyorum 😉
Anlıyorum seni canım 2 gündür bahsettiğin şeyleri yaşıyorum yalancı kasilma gerçekten farklı olarak ağrıdan çok rahatsızlık hissi veriyormus...Ayrıca gerçek sancı da her seferi de ağrı çoğalıyor iki sancı arası süre azalıyormus...
Patati napti acaba merak içindeyim😨
Gçmiş olsun cnm sağol bilgilendirmen için benim oğlum da 6 günlük oldu emzirmeye çalışıyorum biraz var sarılığımız yarın kontrole gitcezselam kızlar muhtemel dogum tarıhı 6 mayıs olan mayıs annesıyım ancak 22 nısanda 38+0 da oglumu normal dogumla dunyaya getırdım allah hepınıze nasıp etsın size cok onemlı bı uyarıda bulunmak ısterım hemsıreler benım sutumn geldıgını soylemıstı sıkıncada gogsumden gelıyordu ancak yeterlı olmamıs ve yavrum sarılık oldu ıkı gun yogun bakımda yattıksımdı cok sukur ıyı ama mahvoldum yuksek rısk grubunda gıttık hem de bebegınızın cısını kakasını duzenlı yapması cok onemlı,çişinde kan olması hormonlarla ıglılı oldugu gıbı ac oldugununda gostergesıymıs rengı cok onemlı burnu dahı sararsa dıkkt edın ve gec kalmayın beslendıgınden emın olun sımdı mama takvıyesı yapıyorum yavrum toparladı Allah hıc bırımıze evladımızın acısını gostermesın hepınızın gozu aydın :) doguramayanlarıda bı nefeste kurtarsın
Canım seninle aynıydı sezeryanımız benimki beklemedi biliyorsun 6 günlük olduk bile ben de korkuyordum ağladım hatta suyum gelince ama çok güzel geçti şimdi çok iyiyimÇok sessiz buralar arkadaşlar. Kesin birileri doğurdu görürsünüz.....
Yarın son kontrollerım var. Kan testlerım yapılacak. Çok heyecanlıyım. Artık geri sayım sona ulaşmak üzere, 2.olmasına rağmen çok heyecanlıyım. Biraz da korkuyorum. Off yaa şöyle 15 gün sonrasına atlama seçeneğimiz yok mu acaba? Hürrem'i izlerken kayıt yapmıstım reklam geldikçe hop hop ileri geri atlıyordum. Olsa öyle birşey şimdi ne kadar işe yarar ama...
Ben de 10 gün var diyip pijamalarımı yıkamıştım ağda yapmıştım dışarda işlerimi halletmiştim ertesi gün doğurdumdaha doğuma 15 gün var, çantam ve bebeğin odası bile hazır değil ama ...
Burada her mutsuzluğumda, korkumda bana destek olan herkese, her anneye, her anne adayına çok teşekkür ediyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Sevgiler.
Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Canım hayırlısı olsun, bebeğin ve sen daha önemlisiniz şu anda ben de gözümü karartıp dün gitmiştim başka bir doktora sezaryen olmaya. Sakin ol ve bebeğini sağ salim kucağına almaya odaklan, bizleri de habersiz bırakma lütfenKızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış
Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))
Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))
Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış
Ay canım gözün aydın iyisiniz dimi maşallah aynı benim oğlanın ölçüleri ne mutlu sana annesi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış
Telden girdigim icin tek tek alinti yapamadim.. Iyi dileklerde bulunan tum arkadaslar cok saolun Allah hepimizin yardimcisi olsun...
Dogurdum sandiniz belki sizlere haber verip duanizi almadsn doguma girmem ins...
Tabi bi aksilik olmassa :))
Sancimin siddeti gitgide artti sancim geldikce nefesim kesiliyor adet sancisi hiçbirşeymis buna göre... dunden beri uykusuzum sanci geldikce kalkip durdum uykumdan...umarim açılma oluyordur. ama hala duzensiz 4 dk da 1 e düşmedi... bahsettigim akinti nisan dedikleri seyde rengi kahverengiyi aldi ve hala gelmeye devam ediyor
Handrake kac gunum kaldigini sormussun son 2 gunum kalmis 40 olmaya..
Slm arkadaşlar. Zor bir doğum oldu ama yine de anlatmak istedim. Umarım sizler çok rahat bir doğum yaparsınız. 24 ünü 25 ine bağlayan gece saat 2 de hafif hafif sancılar başladı saat tuttum 20 dk da bir geliyordu. Sıcak suyla bir duş aldım. Zaten 25 inde doktor kontrolü vardı. O yüzden sabahı bekledim. Eşim işten geldi normal kontrole gittim doktora sancılarım olduğunu söyledim dakikası da 13 dk da bir dedim. Alttan muayene etti 2 cm açıklık var hastahaneye yatış yap serum vakalım dedi. Bende hem hazırlıksız geldim hem de yanımda kimse yok annem yolda geliyor ben sonra geleyim dedim. Niyetim sancı yi evde çekmekti. Neyse annem geldi eve geçtik. Öğleden sonra saat 3 e kadar evde çektim sancı yi sancı 8 dk ya düştü ama ben artık bebeği çok zor hissetmeye başladım. O yüzden çıktık hastahaneye gittik doktor tekrar kontrol etti açıklık 2,5 cm olmuş doktor yavaş açılıyor dedi. Hastahaneye yattım suni sancı verdiler. Sancı git gide arttı. Ama açıklık ilerlemiyordu. O gün akşama kadar açıklık sadece 3 cm oldu. Hastahane de kaldım o gün 26 sına doktor tekrar baktı. Açıklık aynı. Hastahaneden çıkarmak eve yollamak istedi ama benim sancı çok fazlaydı o yüzden çıkmak istemedim hem de bebeği hissetmiyordum beni sezeryan a alın dedim normal doğumun olacakken 'nden sezeryana alayım dedi. Sinir etti beni. Tekrar bir suni sancı verdi. Daha serum takılır takılmaz sancı başladı serum bitene kadar açılma 6 cm oldu. Üçüncü serumu da taktılar o da yarıya kadar geldi açılma 8 cm oldu suyumu patlattılar sancılar o kadar kötüydü ki dayanamıyor dum artık. Sonra doğumhaneye indik ama artık ıkınmaya gücüm kalmadı. Son bir kuvvetl sancı iğnesi ile 26 sına öğleden sonra 16:35 de doğum yaptım. Evdeki sancıları saymazsak tam 27 saat suni sancı çektim. Ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu 3 kilo doğdu. 51 cm boyu. İ̇nşallah sizler çok kolay bir doğum yaparsınız. Hepinizi çok öpüyorum.
Sagol canim benim.Maşallah, güle güle büyüt bebişini..
Sagolasin canim darisi basina olsun insallahh cok degisik bi duygu:)Hayirli olsun.darisi basima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?