2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum ) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum

Gçmiş olsun cnm sağol bilgilendirmen için benim oğlum da 6 günlük oldu emzirmeye çalışıyorum biraz var sarılığımız yarın kontrole gitcez
Canım seninle aynıydı sezeryanımız benimki beklemedi biliyorsun 6 günlük olduk bile ben de korkuyordum ağladım hatta suyum gelince ama çok güzel geçti şimdi çok iyiyim
Ben de 10 gün var diyip pijamalarımı yıkamıştım ağda yapmıştım dışarda işlerimi halletmiştim ertesi gün doğurdum

Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum ) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum

Ben tecrübeliydim ama gene anlamadım suyum gelene kadar. Adet sancısı çektim ama vaktim daha var diye önemsemedim sonra suyum gelince anladım. İlkinde böyle bi ağrım da olmamıştı. Ağrısız 4 cm açılmışım nişanım gelince anlamıştım

Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım hayırlısı olsun, bebeğin ve sen daha önemlisiniz şu anda ben de gözümü karartıp dün gitmiştim başka bir doktora sezaryen olmaya. Sakin ol ve bebeğini sağ salim kucağına almaya odaklan, bizleri de habersiz bırakma lütfen

Melekim19 hayırlı haberlerini bekliyoruz canım. Sende kavuşuyorsun miniğine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))

Kızlar kafama ne takıldı ya. Ebelik mesleği ilgimi çekti. Doktorumu çk sevdim ondan galiba. Ben öğretmenlik mezunuyum ama çalışmıyorum. Acaba amerikada falan bu ebeliği okumak kolay mı ki. Okuyanınız tanıdığınız var mı ki

Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))

Ay canım gözün aydın iyisiniz dimi maşallah aynı benim oğlanın ölçüleri ne mutlu sana annesi

geçmiş olsun canım güle güle büyütün.

Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış

en kolayından doğumlar diliyorum canım, günümüz aynıymış, darısı başıma. Allah rast getirsin işini. ne güzel kavuşmana az kaldı bebeğine...

Ay canım gözün aydın iyisiniz dimi maşallah aynı benim oğlanın ölçüleri ne mutlu sana annesi

Cok sukur canim iyiyiz sagolasin sanada ne mutlu:)

Hayırla sağlıkla gelsin inşallah.. Ne güzel kandil günü doğacak bebişin..

Slm arkadaşlar. Zor bir doğum oldu ama yine de anlatmak istedim. Umarım sizler çok rahat bir doğum yaparsınız. 24 ünü 25 ine bağlayan gece saat 2 de hafif hafif sancılar başladı saat tuttum 20 dk da bir geliyordu. Sıcak suyla bir duş aldım. Zaten 25 inde doktor kontrolü vardı. O yüzden sabahı bekledim. Eşim işten geldi normal kontrole gittim doktora sancılarım olduğunu söyledim dakikası da 13 dk da bir dedim. Alttan muayene etti 2 cm açıklık var hastahaneye yatış yap serum vakalım dedi. Bende hem hazırlıksız geldim hem de yanımda kimse yok annem yolda geliyor ben sonra geleyim dedim. Niyetim sancı yi evde çekmekti. Neyse annem geldi eve geçtik. Öğleden sonra saat 3 e kadar evde çektim sancı yi sancı 8 dk ya düştü ama ben artık bebeği çok zor hissetmeye başladım. O yüzden çıktık hastahaneye gittik doktor tekrar kontrol etti açıklık 2,5 cm olmuş doktor yavaş açılıyor dedi. Hastahaneye yattım suni sancı verdiler. Sancı git gide arttı. Ama açıklık ilerlemiyordu. O gün akşama kadar açıklık sadece 3 cm oldu. Hastahane de kaldım o gün 26 sına doktor tekrar baktı. Açıklık aynı. Hastahaneden çıkarmak eve yollamak istedi ama benim sancı çok fazlaydı o yüzden çıkmak istemedim hem de bebeği hissetmiyordum beni sezeryan a alın dedim normal doğumun olacakken 'nden sezeryana alayım dedi. Sinir etti beni. Tekrar bir suni sancı verdi. Daha serum takılır takılmaz sancı başladı serum bitene kadar açılma 6 cm oldu. Üçüncü serumu da taktılar o da yarıya kadar geldi açılma 8 cm oldu suyumu patlattılar sancılar o kadar kötüydü ki dayanamıyor dum artık. Sonra doğumhaneye indik ama artık ıkınmaya gücüm kalmadı. Son bir kuvvetl sancı iğnesi ile 26 sına öğleden sonra 16:35 de doğum yaptım. Evdeki sancıları saymazsak tam 27 saat suni sancı çektim. Ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu 3 kilo doğdu. 51 cm boyu. İ̇nşallah sizler çok kolay bir doğum yaparsınız. Hepinizi çok öpüyorum.

canım kavuşuyosun bak bebişine ne güzel haftanda erken değil kilosuda normal herşey güzel olur inşallah
doktorunun olmamasına çok takılmamaya çalış sanırım buharada ki hastene gidiyosun ordaki doktorların hepsi iyidir merak erme içini ferah tut
bak bu gün kandil çok muberek bi günde geliyooo

meraba cnm inşş kolay doğumun olur senle aynıyızz benımde 3 mayıs tahmını dogum ama bende daha tık yok senın ne güsel başlamısss rabbim bi avazda kurtarsın darısıı benımm başımaaa :)))

Güle güle büyüt bebeğini, onu kucağına aldın ya, bütün acılarına değmiştir eminüm...

gözün aydın canım bebişinle sana bol sütlü güzel günler olsun inşallah darısı ben ve bütün bekleyen annelerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…