2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kaseker hayırlı olsun doğum yapmışsın canım . Doğum haberlerini oludıkça burda çok heyecanlanıyorum çok duygulanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum ) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum

Canm çok çekmişsin geçmiş olsun çok güZel çok değerli bişi bize veriliyo sıkıntısı da o nispette fazla

Bugun kontrolum var acaba "aaa almamız gerekir der mi" diye düşünüyorum. Bir taraftan da ağrı sancı birşey yok daha kuzum hazır değil herhalde. Bir de gördüğüm kadarıyla anneler kendini hazır hissedip "yeter artık gelsin" dedikleri noktadan sonra geliyor bebekler... Ben de henüz o durum da yok. Sadece çok ağırlaştım, bu hafta artık çok çabuk yoruluyorum ve ellerimin uyusuklugu giderek yayılıyor beni çok rahatsız ediyor. Onun dısında 1-2 ay daha tasıyabılırım gıbı gelıyor.

canım ilk dogumum da bende buna benzer bi anı yaşadım bu nedenle hep korkuyorum bende ilk sancınj evde cekeyim diyorum ama sende cok farkettirmemiş galiba suni sancı beni cok korkutuyor bakalım benim hikayem nasıl olacak neyseki bebişine kavuştun

Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hayirli olsun cnm. saglikla buyut guzel kizini.

Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))

Oyy masallahh :) gozunaydin canim :)
Allah mahrum etmesin birbirinizden guzel kizinla..

Bende suni sancidan korkuyorum..
Istememek gb bi hakkimiz oldugunu bilmemiz gerekiyor..
Acaba beklense ne olurdu diye dusundum sadece..
Herseyden ote saglikla kavustunuz ya en onemlisi bu..
Sevmedim doktoru ama :) senin ve rahminin bu kadar yorulabilecegini bilmeliydi..suni sancida vucut kendini iyilestirecek hicbir hormon salgilamiyor..Buda anneyi cok yoruyor..

Ama hersey bi yana oldu bitti miniginlesin,herseye de deger :))

Alıntılarda gördüm önce tüylerim diken diken oldu bir anda. Aylar önce başlayan maceramız tek tek doğumlarla sona eriyor artık. Topik sahibimiz de yavrusuna kavustu. Güle güle büyüt canım, hayal gibi değil mi kollarında olması. Bizim için de öp kokla. Umarım eşine de kavusursun hemen.

Ne kadar çok suni sancı verilmiş inanamıyorum, herkes suni sancı ile zor oluyor der sen duyduğum en çok suni sancıyı alan insansın şuana dek. 27 saat ne demek? Allah yardımcın olmuş yine de dayanma gücü vermiş. Analı babalı, mutlu sağlıklı büyütün inşallah.

Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış

İnşallah bir avazda kurtulursun arkadaşım. Sağlıkla kısa sürede kucağına almanı dilerim yavrunu.

İnsanları makina ya da robot gibi görem sağlık personellerine sinir oluyorum. Yaptıkları işin kutsallığının farkında değiller. Sadece biraz empati, güleryüz ve hassasiyetle, bir sürü güzel hayır duası alabilmek varken, kötü anılmak, hatırlanmak niye ki?

Sen nasılsın buarada canım? Ağrı sancı yok henuz sanırım nişanın gelmişti değil mi?

herkese merhaba, bugün daha iyi gibiyim
kaseker çok sevindim canım mutlu mesut bir hayat dilerim yavrunuzla beraber
mlgencer tebrik ediyorum umarım bir an önce alırsın yavrunu kucağına
sivasbursa sende kavuştun ne güzel miniğine Allah sağlık sıhhat versin canım
emine yıldız anne olmak gibisi var mı ? miniğin yanında ya sağ selamet o yeter Allah acılarını göstermesin hiç birimize
melekim19 maşaAllah hızına canım , hayırlı haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın inşallah kısa zamanda kavuşursun minnagina😊
Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış

Canim ya çok heyecanlandim hayırlısıyla kolay bir doğum olur umarım
Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum ) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Ben de tecrubesizim ilk doğumum bunlar araştırmalarımdan edindiğim bilgiler

Güzel olmaz mı güzeldir tabi cennet kokulu😊gözün aydın sütun bol olsun arkadaşım
Keşke daha kolay olaymış neyseki artık yanında yavrun allah bol süt versin cok cok emsin minik kızın😊

gözün aydın canım bebişinle sana bol sütlü güzel günler olsun inşallah darısı ben ve bütün bekleyen annelerin başına

Amin canimm insallah inan baska bisey tarifsiz garip Rabbim sizede nasip etsin bu guzel duyguyu

Kaseker hayırlı olsun doğum yapmışsın canım . Doğum haberlerini oludıkça burda çok heyecanlanıyorum çok duygulanıyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim canimm. Heyecanlanip duygulanmamak elde degilki

hayirli olsun cnm. saglikla buyut guzel kizini.

Sagol canimm darisi basina

Sagol canimcim. Etmesin valla bakmaya doyamiyorum.

Aynen canim hayal gibi ameliyattan cikinca hemen kucagima verdiler inanamadim. Daha yeni yeni evet benim kizim bu diyebiliyorum o kadar guzel ki insan inanamiyor. Esim pazartesi rest cekip gelmisti aslinda ben esimin yaninda olcam diye:) beraber gitmistik muayeneye:)
Tesekkur ederimm canimm

arkadaslar. gebeligim boyunca sukur hic ilac almak zorunda kalmadim. grip oldukca da ihlamurla atlattim. ama 2-3 gundur bogazim fena..demin baktim iltihaplanmis. ihlamur işe yaramadi bu kez.
basina gelen oldu mu? nasil.atlattiniz? tam dogum.oncesi cok sinir bozucu oldu bu.

Kaseker hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun. Daha yeni yeni bu bbenimkizim diyorum demissin ya gozlerim doldu. Ben de kizimda bakip bakip bu benim mi simdi diyordum.
Sancisi olan nisani gelen doguma giden arkadaslara Allah yardim etsin. Saglikla alin yavrulari insallah.

Bilincli insanlari cok bilmis gb gorup ezerler,bilmesende cahil derler bide..
Halbuki kendilerini karsilarindakinin yerine koyabilmek kadar basit bi hamle varken,herseyi is gb gormek acinilasi..Hic aynayi kendilerine tutmazlar..

Minigin ne kadar buyudugunu ve sıkıstıgını hissediyorum 2 gundur :) yakin gb gelisi..
Nisan mi sandim diyorum buara olmadikca :) degilsede koyu olmasada kanamaydi sanirim,kontrole gittigim icin icim rahat..

Artik gelsin istiyorum..Aksam ayak serce parmagini hayal ediyordum :)
Esimde guldu o nerden geldi aklina diye :)
Miniminnacik diye geziyorum ortalarda :)

Seninde az kaldi canim kavusmana :) ruyam geldi aklima geliyor guzel kizin,sana benzeyecek bence :)

Ballı limonlu ihlamur yada sıcak su, burun tıkanıklığına tuzlu su yada burnumun içine sokmadan viks sürdüm, bol karabiberli limonlu sehriye çorbası bunlar Bnm grip oldukça yaptıklarım bir de bol su ic ki vücut o enfeksiyonu atsın geçmiş olsun cnm

hayirli olsunn.Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsinn....masallhhh....

Maşallah sana göbüşün baya büyük nasıl taşıyosun ben ağırlaşıp uorulmuştum baya erken gelmesine sevindim hem de kendi isteğiyle gelmesine.

Merhaba arkadaslar mayısa girdik hayirlisiyla bebislerimiz gelmeye basladi allah hamisllerin yardimcisisi olsun saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.
Bebisimiz kuvezden cikdi cok sukur simdi evde bir sikintisi yok o bize biz ona alismaya calisiyoruz cok tatli ve cok minik insan bakmaya kiyamiyor o derece :))

hayırlısı olsun sizin içinde..bir haftadır özellikle son uç gundur bu psikolojideyim doğurayımda kurtulayım diyorum..
bende ilk doğumumda suni sancı aldım ama 4 saat hafif son bir saat çok acı verici ve zorlayıcıydı 5 saat çekip aldım kucağıma ama gene bile korkuyorum çok çekmek istemiyorum belli bi saat çekip gelmiyorsa zorlamayın alın sezeryana ddie konuşsam diyorum doktorumla????

çok zor bi doğum olmuş arkadaşım Rabbim dayanma gucu vermiş size ne guzel.ben bu kadar dirayetli olabilirmiyim bilmiyorum.sağlıkla buyutun yavrunuzu bol sutlu gunler diliyorum.

ben tecrubeliyim ama 8 sene geçti aradan;hala acaba diyorum ilkiyle iikincisi farklı oluyror dyor etrafımdakiler gerçekten öyle.ilk kızımda hiç böle sancılarım olmamıştı haifi kasılmalar haif bel ağrısı ;nişanım gelmiş ertesi gecede suyum gelmiş bir iki saat sonra sancılarım artmaya başlamıştı ..ama bunda daha gunum olmasına ragmen şiddetli kasık sancısı ve bel ağrısı oluyor

bende anlamamıştım ama bu kez çok rahatsızım ve sancım çok bana kalsa bugun yarın doğuracak gibiyim ama son kontrolde doktor daha var dedi kanala oturmamış plesantada yaşlanma yok dedi .bana kalsada dursun kilosu az çunku ama çok ağrım var

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

28 Nisan Pazartesi saat 12.13 de minik prensime kavuştum. 50 cm boy ve 3480 kg ile doğdu. Normal çok istemiştim ama bebek kanala inmediği için ve suyunun azaldığı için sezaryene karar vermiştik. Epidural sezaryen oldu doğumum. Ama hiç pişman değilim. Çok güzel geçti doğumum ve o günün gecesi. 2 . Gün biraz ağrılarım zorladı. Şimdi daha iyiyim. Göğüs uçlarım çok kötü sadece birde kalkarken yürürken ağrım oluyor. Kızlar bebeğinizin çıkışını görmek sesini duymak harika. O anlayınca bende başladım ağlamaya bu arada doğum yapanlara geçmiş olsun. Doğum yapacaklarda korkmayın sonucu çok güzel oluyor..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…