Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Slm arkadaşlar. Zor bir doğum oldu ama yine de anlatmak istedim. Umarım sizler çok rahat bir doğum yaparsınız. 24 ünü 25 ine bağlayan gece saat 2 de hafif hafif sancılar başladı saat tuttum 20 dk da bir geliyordu. Sıcak suyla bir duş aldım. Zaten 25 inde doktor kontrolü vardı. O yüzden sabahı bekledim. Eşim işten geldi normal kontrole gittim doktora sancılarım olduğunu söyledim dakikası da 13 dk da bir dedim. Alttan muayene etti 2 cm açıklık var hastahaneye yatış yap serum vakalım dedi. Bende hem hazırlıksız geldim hem de yanımda kimse yok annem yolda geliyor ben sonra geleyim dedim. Niyetim sancı yi evde çekmekti. Neyse annem geldi eve geçtik. Öğleden sonra saat 3 e kadar evde çektim sancı yi sancı 8 dk ya düştü ama ben artık bebeği çok zor hissetmeye başladım. O yüzden çıktık hastahaneye gittik doktor tekrar kontrol etti açıklık 2,5 cm olmuş doktor yavaş açılıyor dedi. Hastahaneye yattım suni sancı verdiler. Sancı git gide arttı. Ama açıklık ilerlemiyordu. O gün akşama kadar açıklık sadece 3 cm oldu. Hastahane de kaldım o gün 26 sına doktor tekrar baktı. Açıklık aynı. Hastahaneden çıkarmak eve yollamak istedi ama benim sancı çok fazlaydı o yüzden çıkmak istemedim hem de bebeği hissetmiyordum beni sezeryan a alın dedim normal doğumun olacakken 'nden sezeryana alayım dedi. Sinir etti beni. Tekrar bir suni sancı verdi. Daha serum takılır takılmaz sancı başladı serum bitene kadar açılma 6 cm oldu. Üçüncü serumu da taktılar o da yarıya kadar geldi açılma 8 cm oldu suyumu patlattılar sancılar o kadar kötüydü ki dayanamıyor dum artık. Sonra doğumhaneye indik ama artık ıkınmaya gücüm kalmadı. Son bir kuvvetl sancı iğnesi ile 26 sına öğleden sonra 16:35 de doğum yaptım. Evdeki sancıları saymazsak tam 27 saat suni sancı çektim. Ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu 3 kilo doğdu. 51 cm boyu. İ̇nşallah sizler çok kolay bir doğum yaparsınız. Hepinizi çok öpüyorum.
Gçmiş olsun cnm sağol bilgilendirmen için benim oğlum da 6 günlük oldu emzirmeye çalışıyorum biraz var sarılığımız yarın kontrole gitcez
Canım seninle aynıydı sezeryanımız benimki beklemedi biliyorsun 6 günlük olduk bile ben de korkuyordum ağladım hatta suyum gelince ama çok güzel geçti şimdi çok iyiyim
Ben de 10 gün var diyip pijamalarımı yıkamıştım ağda yapmıştım dışarda işlerimi halletmiştim ertesi gün doğurdum
Slm arkadaşlar. Zor bir doğum oldu ama yine de anlatmak istedim. Umarım sizler çok rahat bir doğum yaparsınız. 24 ünü 25 ine bağlayan gece saat 2 de hafif hafif sancılar başladı saat tuttum 20 dk da bir geliyordu. Sıcak suyla bir duş aldım. Zaten 25 inde doktor kontrolü vardı. O yüzden sabahı bekledim. Eşim işten geldi normal kontrole gittim doktora sancılarım olduğunu söyledim dakikası da 13 dk da bir dedim. Alttan muayene etti 2 cm açıklık var hastahaneye yatış yap serum vakalım dedi. Bende hem hazırlıksız geldim hem de yanımda kimse yok annem yolda geliyor ben sonra geleyim dedim. Niyetim sancı yi evde çekmekti. Neyse annem geldi eve geçtik. Öğleden sonra saat 3 e kadar evde çektim sancı yi sancı 8 dk ya düştü ama ben artık bebeği çok zor hissetmeye başladım. O yüzden çıktık hastahaneye gittik doktor tekrar kontrol etti açıklık 2,5 cm olmuş doktor yavaş açılıyor dedi. Hastahaneye yattım suni sancı verdiler. Sancı git gide arttı. Ama açıklık ilerlemiyordu. O gün akşama kadar açıklık sadece 3 cm oldu. Hastahane de kaldım o gün 26 sına doktor tekrar baktı. Açıklık aynı. Hastahaneden çıkarmak eve yollamak istedi ama benim sancı çok fazlaydı o yüzden çıkmak istemedim hem de bebeği hissetmiyordum beni sezeryan a alın dedim normal doğumun olacakken 'nden sezeryana alayım dedi. Sinir etti beni. Tekrar bir suni sancı verdi. Daha serum takılır takılmaz sancı başladı serum bitene kadar açılma 6 cm oldu. Üçüncü serumu da taktılar o da yarıya kadar geldi açılma 8 cm oldu suyumu patlattılar sancılar o kadar kötüydü ki dayanamıyor dum artık. Sonra doğumhaneye indik ama artık ıkınmaya gücüm kalmadı. Son bir kuvvetl sancı iğnesi ile 26 sına öğleden sonra 16:35 de doğum yaptım. Evdeki sancıları saymazsak tam 27 saat suni sancı çektim. Ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu 3 kilo doğdu. 51 cm boyu. İ̇nşallah sizler çok kolay bir doğum yaparsınız. Hepinizi çok öpüyorum.
Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))
Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış
Oyy masallahh :) gozunaydin canim :)
Allah mahrum etmesin birbirinizden guzel kizinla..
Bende suni sancidan korkuyorum..
Istememek gb bi hakkimiz oldugunu bilmemiz gerekiyor..
Acaba beklense ne olurdu diye dusundum sadece..
Herseyden ote saglikla kavustunuz ya en onemlisi bu..
Sevmedim doktoru ama :) senin ve rahminin bu kadar yorulabilecegini bilmeliydi..suni sancida vucut kendini iyilestirecek hicbir hormon salgilamiyor..Buda anneyi cok yoruyor..
Ama hersey bi yana oldu bitti miniginlesin,herseye de deger :))
Gözün aydın inşallah kısa zamanda kavuşursun minnagina😊Karin icinde gelisimi durdugu icin gecen hafta doktor acilen 35. hafta icinde sezeryana alinmami istemisti. Cumartesi sezeryan a girdik. Solunum yetmezliginden cok korkuyorduk fakat, bebegimi benden cikardiklarini hisseder hissetmez bebegim aglamaya basladi. Bugun 5. gunumuzdeyiz 2 gun once beni hastaneden cikardilar ben cok iyiyim ertesi gun yurumeye basladim. Bebisimin seker dengesi premature oldugu icin stabil degil. Buyuzden besgundur damardan glukoz veriliyordu onuda bugun cikardilar ve gozlem surecini baslattilar. Yarina kadar durumunu inceleyecekler.Insallah yarin guzel haberler alip oglum Deniz i evimize en yakin zamanda getirecegiz.
Hepinize saglikli dogumlar diliyorum.
Canim ya çok heyecanlandim hayırlısıyla kolay bir doğum olur umarımKızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış
Ben de tecrubesizim ilk doğumum bunlar araştırmalarımdan edindiğim bilgilerTecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum
Güzel olmaz mı güzeldir tabi cennet kokulu😊gözün aydın sütun bol olsun arkadaşımKizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))
Keşke daha kolay olaymış neyseki artık yanında yavrun allah bol süt versin cok cok emsin minik kızın😊Slm arkadaşlar. Zor bir doğum oldu ama yine de anlatmak istedim. Umarım sizler çok rahat bir doğum yaparsınız. 24 ünü 25 ine bağlayan gece saat 2 de hafif hafif sancılar başladı saat tuttum 20 dk da bir geliyordu. Sıcak suyla bir duş aldım. Zaten 25 inde doktor kontrolü vardı. O yüzden sabahı bekledim. Eşim işten geldi normal kontrole gittim doktora sancılarım olduğunu söyledim dakikası da 13 dk da bir dedim. Alttan muayene etti 2 cm açıklık var hastahaneye yatış yap serum vakalım dedi. Bende hem hazırlıksız geldim hem de yanımda kimse yok annem yolda geliyor ben sonra geleyim dedim. Niyetim sancı yi evde çekmekti. Neyse annem geldi eve geçtik. Öğleden sonra saat 3 e kadar evde çektim sancı yi sancı 8 dk ya düştü ama ben artık bebeği çok zor hissetmeye başladım. O yüzden çıktık hastahaneye gittik doktor tekrar kontrol etti açıklık 2,5 cm olmuş doktor yavaş açılıyor dedi. Hastahaneye yattım suni sancı verdiler. Sancı git gide arttı. Ama açıklık ilerlemiyordu. O gün akşama kadar açıklık sadece 3 cm oldu. Hastahane de kaldım o gün 26 sına doktor tekrar baktı. Açıklık aynı. Hastahaneden çıkarmak eve yollamak istedi ama benim sancı çok fazlaydı o yüzden çıkmak istemedim hem de bebeği hissetmiyordum beni sezeryan a alın dedim normal doğumun olacakken 'nden sezeryana alayım dedi. Sinir etti beni. Tekrar bir suni sancı verdi. Daha serum takılır takılmaz sancı başladı serum bitene kadar açılma 6 cm oldu. Üçüncü serumu da taktılar o da yarıya kadar geldi açılma 8 cm oldu suyumu patlattılar sancılar o kadar kötüydü ki dayanamıyor dum artık. Sonra doğumhaneye indik ama artık ıkınmaya gücüm kalmadı. Son bir kuvvetl sancı iğnesi ile 26 sına öğleden sonra 16:35 de doğum yaptım. Evdeki sancıları saymazsak tam 27 saat suni sancı çektim. Ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu 3 kilo doğdu. 51 cm boyu. İ̇nşallah sizler çok kolay bir doğum yaparsınız. Hepinizi çok öpüyorum.
gözün aydın canım bebişinle sana bol sütlü güzel günler olsun inşallah darısı ben ve bütün bekleyen annelerin başına
Kaseker hayırlı olsun doğum yapmışsın canım . Doğum haberlerini oludıkça burda çok heyecanlanıyorum çok duygulanıyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayirli olsun cnm. saglikla buyut guzel kizini.
Oyy masallahh :) gozunaydin canim :)
Allah mahrum etmesin birbirinizden guzel kizinla..
Bende suni sancidan korkuyorum..
Istememek gb bi hakkimiz oldugunu bilmemiz gerekiyor..
Acaba beklense ne olurdu diye dusundum sadece..
Herseyden ote saglikla kavustunuz ya en onemlisi bu..
Sevmedim doktoru ama :) senin ve rahminin bu kadar yorulabilecegini bilmeliydi..suni sancida vucut kendini iyilestirecek hicbir hormon salgilamiyor..Buda anneyi cok yoruyor..
Ama hersey bi yana oldu bitti miniginlesin,herseye de deger :))
Alıntılarda gördüm önce tüylerim diken diken oldu bir anda. Aylar önce başlayan maceramız tek tek doğumlarla sona eriyor artık. Topik sahibimiz de yavrusuna kavustu. Güle güle büyüt canım, hayal gibi değil mi kollarında olması. Bizim için de öp kokla. Umarım eşine de kavusursun hemen.
Ne kadar çok suni sancı verilmiş inanamıyorum, herkes suni sancı ile zor oluyor der sen duyduğum en çok suni sancıyı alan insansın şuana dek. 27 saat ne demek? Allah yardımcın olmuş yine de dayanma gücü vermiş. Analı babalı, mutlu sağlıklı büyütün inşallah.
İnşallah bir avazda kurtulursun arkadaşım. Sağlıkla kısa sürede kucağına almanı dilerim yavrunu.
Tesekkur ederimm canimmherkese merhaba, bugün daha iyi gibiyim
kaseker çok sevindim canım mutlu mesut bir hayat dilerim yavrunuzla beraber
mlgencer tebrik ediyorum umarım bir an önce alırsın yavrunu kucağına
sivasbursa sende kavuştun ne güzel miniğine Allah sağlık sıhhat versin canım
emine yıldız anne olmak gibisi var mı ? miniğin yanında ya sağ selamet o yeter Allah acılarını göstermesin hiç birimize
melekim19 maşaAllah hızına canım , hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnsanları makina ya da robot gibi görem sağlık personellerine sinir oluyorum. Yaptıkları işin kutsallığının farkında değiller. Sadece biraz empati, güleryüz ve hassasiyetle, bir sürü güzel hayır duası alabilmek varken, kötü anılmak, hatırlanmak niye ki?
Sen nasılsın buarada canım? Ağrı sancı yok henuz sanırım nişanın gelmişti değil mi?
arkadaslar. gebeligim boyunca sukur hic ilac almak zorunda kalmadim. grip oldukca da ihlamurla atlattim. ama 2-3 gundur bogazim fena..demin baktim iltihaplanmis. ihlamur işe yaramadi bu kez.
basina gelen oldu mu? nasil.atlattiniz? tam dogum.oncesi cok sinir bozucu oldu bu.
Bugun kontrolum var acaba "aaa almamız gerekir der mi" diye düşünüyorum. Bir taraftan da ağrı sancı birşey yok daha kuzum hazır değil herhalde. Bir de gördüğüm kadarıyla anneler kendini hazır hissedip "yeter artık gelsin" dedikleri noktadan sonra geliyor bebekler... Ben de henüz o durum da yok. Sadece çok ağırlaştım, bu hafta artık çok çabuk yoruluyorum ve ellerimin uyusuklugu giderek yayılıyor beni çok rahatsız ediyor. Onun dısında 1-2 ay daha tasıyabılırım gıbı gelıyor.
hayırlısı olsun sizin içinde..bir haftadır özellikle son uç gundur bu psikolojideyim doğurayımda kurtulayım diyorum..Bugun kontrolum var acaba "aaa almamız gerekir der mi" diye düşünüyorum. Bir taraftan da ağrı sancı birşey yok daha kuzum hazır değil herhalde. Bir de gördüğüm kadarıyla anneler kendini hazır hissedip "yeter artık gelsin" dedikleri noktadan sonra geliyor bebekler... Ben de henüz o durum da yok. Sadece çok ağırlaştım, bu hafta artık çok çabuk yoruluyorum ve ellerimin uyusuklugu giderek yayılıyor beni çok rahatsız ediyor. Onun dısında 1-2 ay daha tasıyabılırım gıbı gelıyor.
bende ilk doğumumda suni sancı aldım ama 4 saat hafif son bir saat çok acı verici ve zorlayıcıydı 5 saat çekip aldım kucağıma ama gene bile korkuyorum çok çekmek istemiyorum belli bi saat çekip gelmiyorsa zorlamayın alın sezeryana ddie konuşsam diyorum doktorumla????canım ilk dogumum da bende buna benzer bi anı yaşadım bu nedenle hep korkuyorum bende ilk sancınj evde cekeyim diyorum ama sende cok farkettirmemiş galiba suni sancı beni cok korkutuyor bakalım benim hikayem nasıl olacak neyseki bebişine kavuştun
ne mutlu size...Rabbim nazarlardan saklasın analı babalı buyutsun..
çok zor bi doğum olmuş arkadaşım Rabbim dayanma gucu vermiş size ne guzel.ben bu kadar dirayetli olabilirmiyim bilmiyorum.sağlıkla buyutun yavrunuzu bol sutlu gunler diliyorum.Slm arkadaşlar. Zor bir doğum oldu ama yine de anlatmak istedim. Umarım sizler çok rahat bir doğum yaparsınız. 24 ünü 25 ine bağlayan gece saat 2 de hafif hafif sancılar başladı saat tuttum 20 dk da bir geliyordu. Sıcak suyla bir duş aldım. Zaten 25 inde doktor kontrolü vardı. O yüzden sabahı bekledim. Eşim işten geldi normal kontrole gittim doktora sancılarım olduğunu söyledim dakikası da 13 dk da bir dedim. Alttan muayene etti 2 cm açıklık var hastahaneye yatış yap serum vakalım dedi. Bende hem hazırlıksız geldim hem de yanımda kimse yok annem yolda geliyor ben sonra geleyim dedim. Niyetim sancı yi evde çekmekti. Neyse annem geldi eve geçtik. Öğleden sonra saat 3 e kadar evde çektim sancı yi sancı 8 dk ya düştü ama ben artık bebeği çok zor hissetmeye başladım. O yüzden çıktık hastahaneye gittik doktor tekrar kontrol etti açıklık 2,5 cm olmuş doktor yavaş açılıyor dedi. Hastahaneye yattım suni sancı verdiler. Sancı git gide arttı. Ama açıklık ilerlemiyordu. O gün akşama kadar açıklık sadece 3 cm oldu. Hastahane de kaldım o gün 26 sına doktor tekrar baktı. Açıklık aynı. Hastahaneden çıkarmak eve yollamak istedi ama benim sancı çok fazlaydı o yüzden çıkmak istemedim hem de bebeği hissetmiyordum beni sezeryan a alın dedim normal doğumun olacakken 'nden sezeryana alayım dedi. Sinir etti beni. Tekrar bir suni sancı verdi. Daha serum takılır takılmaz sancı başladı serum bitene kadar açılma 6 cm oldu. Üçüncü serumu da taktılar o da yarıya kadar geldi açılma 8 cm oldu suyumu patlattılar sancılar o kadar kötüydü ki dayanamıyor dum artık. Sonra doğumhaneye indik ama artık ıkınmaya gücüm kalmadı. Son bir kuvvetl sancı iğnesi ile 26 sına öğleden sonra 16:35 de doğum yaptım. Evdeki sancıları saymazsak tam 27 saat suni sancı çektim. Ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu 3 kilo doğdu. 51 cm boyu. İ̇nşallah sizler çok kolay bir doğum yaparsınız. Hepinizi çok öpüyorum.
Kızlar suyum geldi benim şuan hastanedeyim mst ye bağladılar. Hiç ağrı hissetmiyorum dr umda şehir dışındaymış
hadi hayırlısı en kısa suerde alın kucağınız inş.belki bu saatlerde almışsınızdır bile...
ben tecrubeliyim ama 8 sene geçti aradan;hala acaba diyorum ilkiyle iikincisi farklı oluyror dyor etrafımdakiler gerçekten öyle.ilk kızımda hiç böle sancılarım olmamıştı haifi kasılmalar haif bel ağrısı ;nişanım gelmiş ertesi gecede suyum gelmiş bir iki saat sonra sancılarım artmaya başlamıştı ..ama bunda daha gunum olmasına ragmen şiddetli kasık sancısı ve bel ağrısı oluyorTecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum
bende anlamamıştım ama bu kez çok rahatsızım ve sancım çok bana kalsa bugun yarın doğuracak gibiyim ama son kontrolde doktor daha var dedi kanala oturmamış plesantada yaşlanma yok dedi .bana kalsada dursun kilosu az çunku ama çok ağrım varBen tecrübeliydim ama gene anlamadım suyum gelene kadar. Adet sancısı çektim ama vaktim daha var diye önemsemedim sonra suyum gelince anladım. İlkinde böyle bi ağrım da olmamıştı. Ağrısız 4 cm açılmışım nişanım gelince anlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?