2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Mrb kizlar tsk ediyoruz iyi dilekleriniz icin bende bisey paylasiyim belki birine faydasi olur benim sabah doguma gidecegimi bildigim icin aksamki hafif pihtili kanamayi dikkate almadim sabah gittik suni sanci verildi ama aciklik olana kadar kanamam oldu ama yine pihtiliydi esle alakaliymis nisan diyip beklemeyin bence esin ayrilma ihtimali vardi ama dogum gecikmedi allahtan dogumdan sonra es kocamis dedi ebe 36. haftadaydik bide

bugün kuaföre gittim oğlum için süslendim püslendim ohhh kendimide çok iyi hissettim doğrusu.pazar günü tekrar gideceğim saçlarımı fönleteceğim kaç bıyık işinide o güne bıraktım pazartesi oğlumu fıstık gibi karşılamak niyetindeyim.heyecan çok arttı.yaptığımız planlara görede oğlumda doğumdan sonra hemen yanıma gelecek dedesi getirecek.kuzucuğumdanda çok ayrı kalmayacağım.bu kadar çabuk geçtiğine günlerin böyle hızlı geçmesine inanamıyorum.4 gün sonra iki tane yakışıklının annesi olacağım hayal bile edemezdim çok mutluyum.allah bekleyen doğuran tüm arkadaşlarımın yanında olsun.mayıs anneleri sizi çok seviyorummm

tesekkur ederim. vicks haric digerlerini yaptim. ama işe yaramadi bu kez. bir de karbonatli suyla gargara yap dediler. bi o kaldi.

hayırlı olsun canım minik prensesi bol bol öp kokla benim içinde.

tesekkur ederim. vicks haric digerlerini yaptim. ama işe yaramadi bu kez. bir de karbonatli suyla gargara yap dediler. bi o kaldi.

bende oğlumdan kaptım şifayı ne yazıkki sol bademciğim şiş.bende ıhlamur limon içip duruyorum geçmedi.boğaz pastili ve gargara aldım eczaneden çaresiz pazartesiye kadar iyi olmam lazım.sanada çok geçmiş olsun.

Güzel olmaz mı güzeldir tabi cennet kokulu😊gözün aydın sütun bol olsun arkadaşım

Tesekkur ederim canimcim darisi basina.

Allah razi olsun canim benim. Anne olmayi olunca anliyosun gercekten.

hayirli olsunn.Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsinn....masallhhh....
Cok tesekkur edrim canim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saglıkla al kucagına oglusunu insallah,dogum deyince bi heyecan basıyo kii...:)doktorumuz inat etmezse salı gunu alıcaz biz de kızımızı kucagımaıza insallah..6 mayıs diye konustuk ama gecen gun 'biraz daha tutalım 'dedi doktor bakalım kim kazanıcak...

gecmis olsun cnm.
tam dogum arifesi kotu oldu.
ben bir de 1 kasik toz tarcin+2kasik bal+karabiber kaynar suya ekledim. 1 su bardagi. onu da ictim. belki sem de ise yararm dene istersen.

aslında benim doktorumda daha geç söyledi ama benim şeker tavan yapınca bide düzensiz gidince erken almaya karar verildi.yoksa beklerdim bende.sanada hayırlı doğumlar önümüzdeki hafta epey planlı doğum var.

gecmis olsun cnm.
tam dogum arifesi kotu oldu.
ben bir de 1 kasik toz tarcin+2kasik bal+karabiber kaynar suya ekledim. 1 su bardagi. onu da ictim. belki sem de ise yararm dene istersen.

evet doğum öncesi kötü oldu cidden neyseki önümde bir kaç gün var geçer diye umuyorum.birde senin dediğini deniyeyim belki iyi gelir.

Oyy yavrum Kıyamam bebişe...
Maşallah darısı başımıza

Ohhhh ne güzel yapmışsın. Ben de doğumdan sonra masaj spa sauna hamam... artık ne varsa yaptırmak istiyorum çok ihtiyacım var bakıma

Hayırlı kandiller anneler
hepinizin kandili mübarek olsun dogum yapmak için ne de güzel bir gün rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Dogmuş güzel bebeklerimize hep birlikte sevindik sizlerle cok şey paylaştık kızlar hepinize samimiyetinizden dolayı teşekkür ederim sizi seviyorum mayıs anneleri bu gecede dualarım tüm mayıs anneleri tüm hamileler ve tüm yeni dogan mis kokulu melekler için olacak sizlerinde dualarını bekliyorum tekrar iyi kandiller...

Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum ) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum

hayatim hepimiz yasioruz bunu malesef kac cocuk olursa olsu farkli seler hissedip yasayabiliriz.....hep ayni olmaz icini ferah tut....

Hayırlı uğurlu olsun arkadasim maşallah

Gözün aydin canım maşallah size :*
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaslar. Bu mübarek gunlerde dogum yapacagimiz icin cok sansliyiz.

Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))

Canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah sizi hiç ayrı komasın, sıkıca sarıl bebişine hepimizin yerine :)
Hayırlı olsun bir kez daha sinir oldum hastane personeline, ancak bu kadar gıcık olabilirler zaten. Bebişini kucağına almışsın, darısı bizlere de olsun inşallah.

Hehehe ben de diyorum biraz daha tutabilirim diye, karaciğer sorunu çıkamsaydı tutardım da valla

Oyyyyyyy nasıl yenir şimdi o, hayırlı olsun :)

Okurken gözlerim doldu yahu, yakışıklıların annesi oferta benim işim de pazara kaldı. Ben de gidip süsleneyim bari kızım için, karaciğer böyle olmasaydı saçlarımı da boyatırdım vallahi :)

Eki Görüntüle 1096428 9 ay gecti 10 gün geçmiyor a dostlarr :))
Bu çok güzeldi işte :)

hayirli kandiller kizlar mubarek gun derinnefes almaktan icim sisti.....annemle konustum tel.alip wc de oturup size yaziorum hem cis vabiorum hem agliorum cok acik oldu dimi uff ufff....napim kizlar salya sumuk cani cikio resmen hem kandil hem dogum gunu die disarda iki lokma yedirelim hem morel olur degisik olur dedik istemedi gayet sert bi dille....ee biz gidelim bisiler alalim dedik neyse burun kiwirdi......aksam gitcez ama bi yudum istegim kalmadi acikcasi simdi de aramis dio ki ewi ne zaman temizlicem bilmiom sana ne gun gelim....dio hergun ya dedim kac gun kaldi gel bi tatli yap bi hosaf yap alisweris yapalim buzluga bisler atalim.....hik mik anne kapi galiba dedim kapadim....tamam umursamamaya calisiom ama elimde degil bu hakmi adelet mi yaaa annesin ya cocuklarin dogum gunune plan yapmis 1 saat ayircan olurmusun oksursen iki hapsursan bu zamana kadar anasi babasi zeytinligi zaten 9 ayi bitirdim tek yaa son 3 gun u bile mi ayiramion ya allahim ben kime ne yaptim ya....

Doğumdan sonra kardeşim bende kalıyodu kaç gündür annem eve gel camı sil temizlik yap diye rahat bırakmadı ( evde gelin hamile annemde 4 e kadar çalısıyo) bende buğün git dedim kardeşimde gitti ama ben çok kötü oldum hala ağlıyorum anneme çok kırıldım demin geldi oglumu yıkamaya niye aglıyosun kafayımı yedin gene gelir kalır diyo kardesimi aradı ablan aglıyo diye ona kırıldığımı anlamadı bile niye bukadar ağlıyon baska bişeymi var diyo esimle kavga ettik sandı galiba... ama ben sana kızdım diyemedim tabi üzülmesin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…