Ballı limonlu ihlamur yada sıcak su, burun tıkanıklığına tuzlu su yada burnumun içine sokmadan viks sürdüm, bol karabiberli limonlu sehriye çorbası bunlar Bnm grip oldukça yaptıklarım bir de bol su ic ki vücut o enfeksiyonu atsın geçmiş olsun cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
28 Nisan Pazartesi saat 12.13 de minik prensime kavuştum. 50 cm boy ve 3480 kg ile doğdu. Normal çok istemiştim ama bebek kanala inmediği için ve suyunun azaldığı için sezaryene karar vermiştik. Epidural sezaryen oldu doğumum. Ama hiç pişman değilim. Çok güzel geçti doğumum ve o günün gecesi. 2 . Gün biraz ağrılarım zorladı. Şimdi daha iyiyim. Göğüs uçlarım çok kötü sadece birde kalkarken yürürken ağrım oluyor. Kızlar bebeğinizin çıkışını görmek sesini duymak harika. O anlayınca bende başladım ağlamayabu arada doğum yapanlara geçmiş olsun. Doğum yapacaklarda korkmayın sonucu çok güzel oluyor..
tesekkur ederim. vicks haric digerlerini yaptim. ama işe yaramadi bu kez. bir de karbonatli suyla gargara yap dediler. bi o kaldi.
Güzel olmaz mı güzeldir tabi cennet kokulu😊gözün aydın sütun bol olsun arkadaşım
Allah razi olsun canim benim. Anne olmayi olunca anliyosun gercekten.Kaseker hayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun. Daha yeni yeni bu bbenimkizim diyorum demissin ya gozlerim doldu. Ben de kizimda bakip bakip bu benim mi simdi diyordum.
Sancisi olan nisani gelen doguma giden arkadaslara Allah yardim etsin. Saglikla alin yavrulari insallah.
Cok tesekkur edrim canim.hayirli olsunn.Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsinn....masallhhh....
bugün kuaföre gittim oğlum için süslendim püslendim ohhh kendimide çok iyi hissettim doğrusu.pazar günü tekrar gideceğim saçlarımı fönleteceğim kaç bıyık işinide o güne bıraktım pazartesi oğlumu fıstık gibi karşılamak niyetindeyim.heyecan çok arttı.yaptığımız planlara görede oğlumda doğumdan sonra hemen yanıma gelecek dedesi getirecek.kuzucuğumdanda çok ayrı kalmayacağım.bu kadar çabuk geçtiğine günlerin böyle hızlı geçmesine inanamıyorum.4 gün sonra iki tane yakışıklının annesi olacağım hayal bile edemezdim çok mutluyum.allah bekleyen doğuran tüm arkadaşlarımın yanında olsun.mayıs anneleri sizi çok seviyorummm
bende oğlumdan kaptım şifayı ne yazıkki sol bademciğim şiş.bende ıhlamur limon içip duruyorum geçmedi.boğaz pastili ve gargara aldım eczaneden çaresiz pazartesiye kadar iyi olmam lazım.sanada çok geçmiş olsun.
saglıkla al kucagına oglusunu insallah,dogum deyince bi heyecan basıyo kii...:)doktorumuz inat etmezse salı gunu alıcaz biz de kızımızı kucagımaıza insallah..6 mayıs diye konustuk ama gecen gun 'biraz daha tutalım 'dedi doktor bakalım kim kazanıcak...
gecmis olsun cnm.
tam dogum arifesi kotu oldu.
ben bir de 1 kasik toz tarcin+2kasik bal+karabiber kaynar suya ekledim. 1 su bardagi. onu da ictim. belki sem de ise yararm dene istersen.
Oyy yavrum Kıyamam bebişe...Merhaba arkadaslar mayısa girdik hayirlisiyla bebislerimiz gelmeye basladi allah hamisllerin yardimcisisi olsun saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.
Bebisimiz kuvezden cikdi cok sukur simdi evde bir sikintisi yok o bize biz ona alismaya calisiyoruz cok tatli ve cok minik insan bakmaya kiyamiyor o derece :))
Maşallah darısı başımıza28 Nisan Pazartesi saat 12.13 de minik prensime kavuştum. 50 cm boy ve 3480 kg ile doğdu. Normal çok istemiştim ama bebek kanala inmediği için ve suyunun azaldığı için sezaryene karar vermiştik. Epidural sezaryen oldu doğumum. Ama hiç pişman değilim. Çok güzel geçti doğumum ve o günün gecesi. 2 . Gün biraz ağrılarım zorladı. Şimdi daha iyiyim. Göğüs uçlarım çok kötü sadece birde kalkarken yürürken ağrım oluyor. Kızlar bebeğinizin çıkışını görmek sesini duymak harika. O anlayınca bende başladım ağlamayabu arada doğum yapanlara geçmiş olsun. Doğum yapacaklarda korkmayın sonucu çok güzel oluyor..
bugün kuaföre gittim oğlum için süslendim püslendim ohhh kendimide çok iyi hissettim doğrusu.pazar günü tekrar gideceğim saçlarımı fönleteceğim kaç bıyık işinide o güne bıraktım pazartesi oğlumu fıstık gibi karşılamak niyetindeyim.heyecan çok arttı.yaptığımız planlara görede oğlumda doğumdan sonra hemen yanıma gelecek dedesi getirecek.kuzucuğumdanda çok ayrı kalmayacağım.bu kadar çabuk geçtiğine günlerin böyle hızlı geçmesine inanamıyorum.4 gün sonra iki tane yakışıklının annesi olacağım hayal bile edemezdim çok mutluyum.allah bekleyen doğuran tüm arkadaşlarımın yanında olsun.mayıs anneleri sizi çok seviyorummm
Tecrübesiz olmak böyle bişey işte doğum sancısıyla yalancı sancıyı ayırt edemiyorum) neyseki geçti biz heycan yaptık ama ... Cuma günü kontrol var bakalım ne dicek doktorum
28 Nisan Pazartesi saat 12.13 de minik prensime kavuştum. 50 cm boy ve 3480 kg ile doğdu. Normal çok istemiştim ama bebek kanala inmediği için ve suyunun azaldığı için sezaryene karar vermiştik. Epidural sezaryen oldu doğumum. Ama hiç pişman değilim. Çok güzel geçti doğumum ve o günün gecesi. 2 . Gün biraz ağrılarım zorladı. Şimdi daha iyiyim. Göğüs uçlarım çok kötü sadece birde kalkarken yürürken ağrım oluyor. Kızlar bebeğinizin çıkışını görmek sesini duymak harika. O anlayınca bende başladım ağlamayabu arada doğum yapanlara geçmiş olsun. Doğum yapacaklarda korkmayın sonucu çok güzel oluyor..
Mesajını beğenmek istedim, beceremedim.. Hemşireler ve ebeyle ilgili hediye fikrine bayıldım.. Ben sadece doktorum için bişeyler yapmayı düşünmüştüm. Kopya çekiyorum :))
Canımmmm hayırlı uğurlu olsun inşallah, Allah sizi hiç ayrı komasın, sıkıca sarıl bebişine hepimizin yerine :)Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun bir kez daha sinir oldum hastane personeline, ancak bu kadar gıcık olabilirler zaten. Bebişini kucağına almışsın, darısı bizlere de olsun inşallah.Slm arkadaşlar. Zor bir doğum oldu ama yine de anlatmak istedim. Umarım sizler çok rahat bir doğum yaparsınız. 24 ünü 25 ine bağlayan gece saat 2 de hafif hafif sancılar başladı saat tuttum 20 dk da bir geliyordu. Sıcak suyla bir duş aldım. Zaten 25 inde doktor kontrolü vardı. O yüzden sabahı bekledim. Eşim işten geldi normal kontrole gittim doktora sancılarım olduğunu söyledim dakikası da 13 dk da bir dedim. Alttan muayene etti 2 cm açıklık var hastahaneye yatış yap serum vakalım dedi. Bende hem hazırlıksız geldim hem de yanımda kimse yok annem yolda geliyor ben sonra geleyim dedim. Niyetim sancı yi evde çekmekti. Neyse annem geldi eve geçtik. Öğleden sonra saat 3 e kadar evde çektim sancı yi sancı 8 dk ya düştü ama ben artık bebeği çok zor hissetmeye başladım. O yüzden çıktık hastahaneye gittik doktor tekrar kontrol etti açıklık 2,5 cm olmuş doktor yavaş açılıyor dedi. Hastahaneye yattım suni sancı verdiler. Sancı git gide arttı. Ama açıklık ilerlemiyordu. O gün akşama kadar açıklık sadece 3 cm oldu. Hastahane de kaldım o gün 26 sına doktor tekrar baktı. Açıklık aynı. Hastahaneden çıkarmak eve yollamak istedi ama benim sancı çok fazlaydı o yüzden çıkmak istemedim hem de bebeği hissetmiyordum beni sezeryan a alın dedim normal doğumun olacakken 'nden sezeryana alayım dedi. Sinir etti beni. Tekrar bir suni sancı verdi. Daha serum takılır takılmaz sancı başladı serum bitene kadar açılma 6 cm oldu. Üçüncü serumu da taktılar o da yarıya kadar geldi açılma 8 cm oldu suyumu patlattılar sancılar o kadar kötüydü ki dayanamıyor dum artık. Sonra doğumhaneye indik ama artık ıkınmaya gücüm kalmadı. Son bir kuvvetl sancı iğnesi ile 26 sına öğleden sonra 16:35 de doğum yaptım. Evdeki sancıları saymazsak tam 27 saat suni sancı çektim. Ama dünyalar tatlısı bir kızım oldu 3 kilo doğdu. 51 cm boyu. İ̇nşallah sizler çok kolay bir doğum yaparsınız. Hepinizi çok öpüyorum.
Hehehe ben de diyorum biraz daha tutabilirim diye, karaciğer sorunu çıkamsaydı tutardım da vallaBugun kontrolum var acaba "aaa almamız gerekir der mi" diye düşünüyorum. Bir taraftan da ağrı sancı birşey yok daha kuzum hazır değil herhalde. Bir de gördüğüm kadarıyla anneler kendini hazır hissedip "yeter artık gelsin" dedikleri noktadan sonra geliyor bebekler... Ben de henüz o durum da yok. Sadece çok ağırlaştım, bu hafta artık çok çabuk yoruluyorum ve ellerimin uyusuklugu giderek yayılıyor beni çok rahatsız ediyor. Onun dısında 1-2 ay daha tasıyabılırım gıbı gelıyor.
Oyyyyyyy nasıl yenir şimdi o, hayırlı olsun :)Merhaba arkadaslar mayısa girdik hayirlisiyla bebislerimiz gelmeye basladi allah hamisllerin yardimcisisi olsun saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.
Bebisimiz kuvezden cikdi cok sukur simdi evde bir sikintisi yok o bize biz ona alismaya calisiyoruz cok tatli ve cok minik insan bakmaya kiyamiyor o derece :))
Okurken gözlerim doldu yahu, yakışıklıların annesi oferta benim işim de pazara kaldı. Ben de gidip süsleneyim bari kızım için, karaciğer böyle olmasaydı saçlarımı da boyatırdım vallahi :)bugün kuaföre gittim oğlum için süslendim püslendim ohhh kendimide çok iyi hissettim doğrusu.pazar günü tekrar gideceğim saçlarımı fönleteceğim kaç bıyık işinide o güne bıraktım pazartesi oğlumu fıstık gibi karşılamak niyetindeyim.heyecan çok arttı.yaptığımız planlara görede oğlumda doğumdan sonra hemen yanıma gelecek dedesi getirecek.kuzucuğumdanda çok ayrı kalmayacağım.bu kadar çabuk geçtiğine günlerin böyle hızlı geçmesine inanamıyorum.4 gün sonra iki tane yakışıklının annesi olacağım hayal bile edemezdim çok mutluyum.allah bekleyen doğuran tüm arkadaşlarımın yanında olsun.mayıs anneleri sizi çok seviyorummm
Bu çok güzeldi işte :)Eki Görüntüle 1096428 9 ay gecti 10 gün geçmiyor a dostlarr :))
Eki Görüntüle 1096428 9 ay gecti 10 gün geçmiyor a dostlarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?