2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım rabbim bagıslasın yavrunu,dogum tarihlerimiz aynı seninle ben de nasipolursa cuma gunu alıcam kızımı kucagıma..:)

Yarim saat once yogun bi sekilde kahverengi akintim oldu nisan mi degilmi anlamadim ufak bi parca vardi birde dr.u aradim rahim agzi acilmaya baslamis dedi gelmene gerek yok dedi 10 12 saat surermis gelsen burdada bekliceksin dedi stres yaptim sancim cok az artar diye bekliyorum :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ofertacım hayırlı dogumlar olsun insallah canım dualarım seninle ve minginle olacak..

rabbim kolaylastırsın insallah rahatolmaya calıs canım..

inşallah kolay bir doğum yaparsın.

hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah dualarım seninle ve tüm bekleyen gün sayan arkadaşlarımla canım

Çok teşekkür ederim amin, hepimiz kavuşalım inşallah.

En yakın arkadaşım öğleden sonra geldi, havam değişti resmen. O giderken biraz duygusallaştık ama daha iyiyim...

Normaldir canım bi gün önce bizim çok telaşımız vardı ama doğuma gideceğim sabah bende eşime annemlere falan kızıyordum hep. Stresten sanırım. Allah yardımcın olsun seninde ofertanında

Hiç huyum değildir ama sabah o suratsız gergin terslemeye hazır hava bende de vardı. Özellikle Demir'imden uzak durdum baktım ne yapacak o kadar adam var evde diye. Cips dondurma yedi. Dogru durust yemek yemedi. Burnu tıkalı pijamayla gezdi vs... Cinlerim tepeme çıktı tabii önümüzdeki 2-3 günü düşününce. Umarım çok hızlı iyileşirim ve çok güçlü olurum.

Amin canım. İnşallah çok güzel olur hepimizin doğumları.

Doğum yapan arkadaslarımız bebeklerini ânalı babalı büyütsünler, dualarımız da yarın doğum yapacak arkadaşlarımızla ama sezeryan olmayacak arkadaslarımız biraz daha beklesin lütfen çok özeniyoruz hemen doğurmak istiyoruz biz de :)

Lilacsofie canım niye bu kadar gerginsin yarın çok güzel olacak . Demiri dert etme bügün bizimkide bütün gün pijama üstünde dolaştı yemek desen iki lokma zor yedi ama dondurma ve çukulata bol bol yedi hiç ses çıkarmadım kızmadım aaa bide bizimkinin bilgisayar oyunu var saatlerce gözleri kızarana kadar oynadı hiç müdahale etmedim. Mümkün olduğunca rahat olmaya çalışıyorum kuaföre gittim süslendim püslendim çocuğuda anneme bıraktım eşimle yemeğe çıktık dışarı. Ne yapalım öyle böyle zor olsada bu süreci atlatacağız sende rahat olmaya çalış canım sen gerildikçe ortamda gerilecek yarın iki kat daha mutlu olacaksın ikinci melek kollarında Demirin yanında olacak. Bir gece kaldı sabır canım rahatlatacak bişeyler bulsam kendine. Biraz dışarı çıksanız havada çok güzel iyi gelirdi belki

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar benim ufak kiz daha bebek gelmeden stresini yasamaya basladi uzun uzun konusuyorum anlatiyorum doktorlar kardes kiskancligini birakin yasasin diyolar ama bizimki bana asik bi cocuk oldugu icin ne yapacagimi sasirdim buyuk kizim hic boyle seyler yapmiyodu bebegin besigi geldi gece orda yatsam bisi olurmu anne dedi yok kizim kardesin dogana kadar yatabilirsin dedim yatmadi geldi yine yanimda yatti bu arada hala birlikte uyuyoruz ben yatagina goturdukce o yanima geliyo oda ayri bi dert neyse sabah kalktim dirsekleri egzema gibi yaralar dokmus annem kiskandigindan oldu dedi yarin cildiyeye goturucem kimseyle konusmama musade etmiyo kimseyi yaklastirmiyo yanima bebek dogunca ne yapicaz biz ya

Arkadaslar 12 mayista sezeryan olacagim ama grip oldum. Gripliyken de genel anestezi degil spinal yapiyorlarmis.ben korkudan bayilirim.genel anestezi isyiyorum.var mi benim gibi olan

Risk alma konusunda guvenilmez oldugunu biliyorum. Kizimda da ekstradan acibademe ggidiyordum ben. Ama genelinde iyi bir doktor diye dusunuyorum. Senin sorununu gormeyip basindan savmasi da kabul edilemez ayrica. Iyi ki de baska bir yere gitmissin. Neyse ki oglun da ssen de iyisiniz :)

suan ayni durumdayz parca seklnde kahverengmsi akintim oldu suyum geldi az az.sancm sabah yoktu smdi 15 dakikada bir sanci giriyo ALLAH yardmcmz olsn

suan ayni durumdayz parca seklnde kahverengmsi akintim oldu suyum geldi az az.sancm sabah yoktu smdi 15 dakikada bir sanci giriyo ALLAH yardmcmz olsn

Rabbim bi avazda kurtarsin canim benim cok duzensiz sancilarim beklemedeyim sen kacinci haftadasin telefndan giriyorum goremiyorum

Rabbim bi avazda kurtarsin canim benim cok duzensiz sancilarim beklemedeyim sen kacinci haftadasin telefndan giriyorum goremiyorum

38+3 oldk canm doktorum 5 dakikaya dusunce gel dedi beklyrm insallah hepimizi kurtarsn Rabbm

Kızlar bugün kimseyle konuşasım yok surat asıyorum gerginim kızıyorum herşeye. Ağlayasım bile var lohusa depresyonuna mı girdim on gündür evdryim diye mi bunaldım

Bi hafta sonra sarmaya başladık 2-3 gün kuşakla sardık şimdi korse takıyorum

Ayniymisiz :)
Artik gelsinn istiyorum..
Bugun cok keyifliydi son pazarimizdir diye gezdik esimle annemle :)
Ama biara surekli terstim kendimi salsam aglayacaktim..
Ne hissettigimi anlayamiyorum :)

Normal dogum icinde ebemiz soylemisti..
Yani dogum gerceklesti mesela bebisi kucaginiza isteyin bi elinizlede karninizdaki sertligi farkedeceksiniz onu ovalayin dedi..Rahmin toplanmasiyla ilgiliymis kanama asiri olmasin diye..
Sezeryandada boyledir sonucta normalde olsa sezeryanda,esin ayrildigi yerin cabucak toparlanmasiyla ilgili kanamalar..

Son düzenleme:

Hyırlı olsun canım süpriz yumurtan bi anda çalmış kapıyı :)) doya doya kokla meleğini bizim yerimizede. Bazen planladığımız gibi olmuyor bişeyler, böyleside başka güzel :)) hayırlı olsun tekrar, güzel bi ömrü olsun neva hanımın inşallahhh..

Neden en yakınlarımız bile anlamaz ki ne istediğimizi bakalım ben neler yaşayacağım düşünüp duruyorum günlerdir..

Çok heyecanlı ama gerçekten :) hele tarihi bilmek başlı başına bi heyecan bence.. Allah yardımcınız olsun canım, sorunsuz güzel bi doğum olur inşallah..

En yakın arkadaşım öğleden sonra geldi, havam değişti resmen. O giderken biraz duygusallaştık ama daha iyiyim...

Arkadaşlar iyi ki varlar.. :) eminim doğumdan sonra düzelecek havan, meleğini bi kucağına al bak bakalım bişeyin kalıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…