2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Moralini bozma canım doğum için uygun zamandasın zaten doğsada sağlıklı bir bebek olur inşallah.. Allah yardımcın olsun. Ben plesenta yaşlanmasıyla 3 hafta sabrettim yani bebiş sabretti takma kafana

Ay çok saolun kızlar hakkaten keyiflendim akşam akşam :) güzel yorumlar için çok çok teşekkür ederim hepinize..

İşe burdan mı başlasam ozaman? kurabiye isteyen var mıııııııı???

Bellimi çok uğraşmışsınız çok profesyonel olmuş bencede güle güle dağıtın :)

Hava güzel olursa al yanına git canım bişey olmaz heralde. En kötü arabada eşin bakar :)

hayırlısıyla kavuşursun bebeğine inşallah dualarım seninle ve tüm bekleyen gün sayan arkadaşlarımla canım

Evet canım korku var biraz. Demir' in yanına bile fazla gidemiyorum ilgilenemiyorum çok garip aslında kafamın içinde hep o....
Sabahki halime göre çok daha iyiyim.

Bastırıyolar canım malesef... benimde üç kere falan bastırdılar ilk sefer zor oldu hemsirenin elini tuttum dur diye biliyorum acıyo ama yapmak zorundayım dedi

Aynen canım bende ilkini hemen odaya geldiğim gibi yaptılar. Elini tuttum hemşirenin ne olur yapmayın diye. Yapmak zorundayım Rahmi'nin toparlanması için dedi 3-4 sefer sonra kendisi gösterdi ben bütün gece kendim yaptım sonra. Resmen rahmin sertliği belli oluyor zaten ve sen taptıkta aşağı doğru iniyor. Sonrada eski haline geldi yumuşadı zaten.

Kurabiyeler çok güzel olmuş. İlk deneme için son derece profesyonel olmuşlar. Ellerinize sağlık..

Çokkk saol canım

Maşallah n güzel bi hikaye, bütün duyguları iki katı yaşamak.. Çok zor ama çok da güzeldik eminim.. Nice mutlu, bol sütlü günleriniz olsun inşallahhhh..

Heyecan, stres çok normal bence. Benimde günüm belli olsaydı eminim senin gibi bi garip olurdum. Mutlaka zorluklar olacak (abi-kardeş ilişkisi, yeni bebek zorlukları vs..) ama eninde sonunda çok mutlu olup ve güzel bi düzene kavuşacaksınız eminim.. Çok bilinçli bi annesin yormamaya çalış kendini zihnen.. Yarına dinç karşılamak lazım deren hanımı :))

Bellimi çok uğraşmışsınız çok profesyonel olmuş bencede güle güle dağıtın :)

Sorma vala acemilikten ilk başlarda bi tanesi için 30-35 dak uğraştık en az :) sonraları el alıştıkça 25 dakkaya düştü şükür çok saol canım güzel güzel dağıtmak kısmet olur inşallahh.

Öyle oluyor canım. Ilk başta su gibi sonra yağlı bişekilde kolostrum dediğimiz sonrada beyaz süt gibi geliyor :)

bebeşlerine kavuşan tüm arkadaşlaını tebrik ederim sağlıkla sıhhatle bol sütle büyütmek nasip olsun inşallah...doğumunu bekleyen arkadaşlarıma da sağlıkla bebeklerine kavuşmak nasip olsun tabi banada.bendede heyecan var ama bebişimin yeri rahat heralde gelmeye niyeti yok.günümüzde azaldı ama bende hiçbir belirti yok.nezaman gelecek merak içindeyim.doktorumda yoktu zaten yarın gelecek.inşallah yarın bende güzel haberlerle dönerim ama hiçbir belirti yok sezeryan olmaktanda korkuyorum.hayırlısı olsun bakalım ne olcak

Ay ne güzel doğum yapmışsın :) Allah analı babalı büyütsün

nisanm geldi suyum az az geliyo aciklik da baslams sancilar 20 dk bir geliyo dualarinizi beklyrm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normaldir canım bi gün önce bizim çok telaşımız vardı ama doğuma gideceğim sabah bende eşime annemlere falan kızıyordum hep. Stresten sanırım. Allah yardımcın olsun seninde ofertanında

bence canım o günkü haline bağlı kendini ve bebeğini iyi hissediyosan sonradan pişman olmamak için bebeğimle birlikte git arabasında durur ben senin yerinde olsam öyle yapardım yani

inş hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza sağlıklı bişekilde alırsınız dualarımız sizinle side bizim için dua edin doğum anında yapılar dualar kabul olurmuş Allah yardımcınız olsun

çok güzel bi hikaye olmuş seninkide canım herkesinkini okurken gözlerim doluyo sanki bende aynısını yaşıyorum bebeişinede maşallah

maşallah canım tam doğum gününe denk getirmişsin onlarında demek sna kavuşma zamanı gelmişti bundan sonrasınıda inş böyle kolay geçirirsin bolbol sütün olur inş ikizlere tetiştirmek için insanın okurken duygulanmaması elinde değil
bebeklerimizle sağlıklı ve mutlu günler geçirmek duasıyla inş

selam canlar ufff cok yoruldum hastanrde dinlenicem sanirim bi tek annem gelicekti yemek yapicaktik ve buzluga bisiler yapicaktik yarinada bi silip supurmek kalicakti...hala gelicek orayi yapim bu rayi yapim derken heran apisip kalabilirim ama det.kokusu mest edio beni tipimi gormeniz lazim hop biraz sagdan biraz hop soldan.....aksama okurum heralde ancak opuorum.....

38+1 deyim gece ve gün içinde de zaman zaman adet olacakmışım gibi ağrı oluyor. gelmesi yakn mı acaba bebeğimin? midem bulanyor bazen çok az, bir de halsizlik hissediyorum bazen..

nisanm geldi suyum az az geliyo aciklik da baslams sancilar 20 dk bir geliyo dualarinizi beklyrm.

Rabbim yardımcınız olsun...bol derin nefes sakin olmaya çalış evdeysen evi turla...ayetel kursi oku bise Summes sebile yesserah de surekli.sıcak duş al. gerçi açıklık başlamış dediğine göre sanırım hastanedesin.rabbim bir avazda kurtarsın..

yorma kendini uyu bol bol ...uyuyamayacaksın bundan sonra

Kizlar 29 nisan 21:07 de guzel kokulu melegim Zeynep'im 2990 gr 48 cm olarak sezeryanla dunyaya geldi. Cok guzel teyzelerii:))

Gozunuz aydin, masallah ona. Senden tam bir saat sonra dogurmusum :) 29 nisan 22:07'de dogdu oglusum :)

Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

38+1 deyim gece ve gün içinde de zaman zaman adet olacakmışım gibi ağrı oluyor. gelmesi yakn mı acaba bebeğimin? midem bulanyor bazen çok az, bir de halsizlik hissediyorum bazen..
Evet normal galiba bende de oluyo son bi kaç haftadır. Bebeğin gelmesi tabiiki yakın 2 haftan kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…