teşekkür ederim canım.sende ihmal etme kontrol ettir koseden de böyle olmuştu hatırlarsan.
aynı sıkıntı bende de var,doktorum tnsiyon ilacı ve heyecandn olabilecegini söyledi. sizilaca baslaınızmı bilmiyorum ama
kızlar heyecandan uyku tutmuyor.oğluşum anneanneden geldi bu gece kalmak istememiş ilk defa böyle yaptı hiç geri eve geleyim demezdi annemi özledim demiş az önce beraber sarılarak uyudum bin kere daha şükrettim allaha.isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.şimdi yarın ikinci oğlumu alacağım kucağıma ikinci kez anneliği yaşayacağım çok heyecanlıyım.bu gece oğlumun kokusunu içime çeke çeke uyumak istiyorum.
Yarın sabah 90:30-10:00 gibi kızımı dünyaya getireceğim inşallah kızlar... Aylardır yazışıyoruz, birbirimizin her türlü dert ve sevinçlerine ortak olduk, şimdi de tek tek rüyalarımıza kavuşuyoruz.
Umarım kızım ve ben de sağlıkla kurtuluruz; eşime ve oğlumuza kavuşuruz... Dualarınızı bekliyorum arkadaşlarım... Doğumdan sonra en kısa sürede yazmaya çalışacağım.
Bende çok heyecanlıyım aynı gün doğacak kuzularımız sabah çok dua edeceğim senin için benim sezeryanım öğleden sonra dörtte olacak. Bütün gün panikten heyecandan ne yapacağım bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yarin allah yardimciniz olsun hic bi sikinti yasamayin dilerim kizlar hepinizi cok sewiorum....ertesi gu doguma gidicem dondugunuzde burda olmayabilirm o yuzden simdikte saglikli gunler ve bol sutler diliorum
bende cok gerginim ordan cikmasinida istiorum cikmamasinida ve sanirim artik bi korku da peydah oldu icimde allahim yardim ert...
Snickers verilmiş muazzez abacı kıvamına geldim :))Bi kaç saat de olsa uyuyabilirim umarım. 8 de ameliyathaneye alacaklar, dualara beni de katın
38+2 gunluk gebelik 38 haftalık mı oluyor 39 haftalık mı ...
kizlar ikinizidr kucakliormm ben de yarini nasil atlaticam bilmiorum suan zaman dursun istiorum sanki hazir degilim allah hepumize yardim etsin.....
duamı ettim canım.guzel haberlerini bekliyorumKızlar saat 04:05 itibari ile suyunun gelmesiyle uyandım.şuan çok azıcık ağrım var.hastaneye o yüzden sabah saat 09:00 dan önce gitmek istemiyorum.ağrıyı evimde çekmek istiyorum.şimdi Meryem ana otuna eşim ve annem suya okuyup atıyorlar.bende evde geziniyorum.son hazırlıklarımı yapıyorum.okadar çok korkuyorum ki anlatamam size.şimdi duşa girip bende Meryem süresi okuyacağım.sınrada saçlarımı yapayım ojemi süreyim istiyorum.yarabbim inşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yaparım.doğumdan sonra sizlerle paylaşıyor olacağım sonucu.Allah rızası için dua edin çoooook korkuyorum 😞😞😞😰😰😰
Günaydın canım. Bütün günü "zaman dursun hazır değilim" diye düşünerek geçirdim. Çok gergindim. Sana tavsiyem yarını sevdiğin birileriyle eve kapanmadan geçir. Yakın arkadaşların filan gelsin ya da siz yakın bir yerlerde yorucu olmayan birşeyler yapın, zaman daha kolay geçiyor.
Şimdi sabah oldu; kendimi iyi ve hazır hissediyorum. Hep iyi düşünmeye çalış. Aylardır hasret kaldığımız kokularına kavuşacağız diye düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?