2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Oferta ve lilacsofie kolay dogumlar diliyorum kizlar.Allah rast getirsin en rahat sekilde atlatin ins.
Dogum yapmis arkadaslar da hayirli olsun.masallah baya yogunlasti artik dogumlar.geride kalan bizler de kolaycacik atlatiriz ins....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı sıkıntı bende de var,doktorum tnsiyon ilacı ve heyecandn olabilecegini söyledi. sizilaca baslaınızmı bilmiyorum ama

Evet iki gündür ilaç kullanıyorum alfamed ... Salı tekrar kontrol var bakalım ... Haberleşelim sizin beklenen doğum tarihi ne zaman

Ben de kuzumu koynuma alıp yattım Oferta, gördüğün gibi pek uyku tutmasa da:))

kizlar ikinizidr kucakliormm ben de yarini nasil atlaticam bilmiorum suan zaman dursun istiorum sanki hazir degilim allah hepumize yardim etsin.....

yarin allah yardimciniz olsun hic bi sikinti yasamayin dilerim kizlar hepinizi cok sewiorum....ertesi gu doguma gidicem dondugunuzde burda olmayabilirm o yuzden simdikte saglikli gunler ve bol sutler diliorum

bende cok gerginim ordan cikmasinida istiorum cikmamasinida ve sanirim artik bi korku da peydah oldu icimde allahim yardim ert...

Aynen, içimdeki kımıl kımıl hareketleri bi daha hissedemeyeceğim aklıma gelince ağlamak geliyor. Bi yandan da çok ağırlaştım, hareket etmeyi özledim, kızım gelsin ama kimse ona dokunmasın, hatta bakmasın istiyorum. Ona bakabilmişmiyim, yeterli olabilecek miyim diye düşünmekten uykuyu da unuttum. Yarın bi sürü insan gelecek, fotoğraflar vs. Zombi gibi görünücem. Ama uyku yok. Gelmedikçe daha da geriliyorum.

Snickers verilmiş muazzez abacı kıvamına geldim :))Bi kaç saat de olsa uyuyabilirim umarım. 8 de ameliyathaneye alacaklar, dualara beni de katın

of of nasıl heycan vardır şimdi kaç kişi doğuruyo yarın yaa..
Belirsizlikte zor böyle saat saymakta dimi ama ..
yarın doğurucak herkese ( sizinki belli bide patar küter suyu vs gelenlerde oluuur ) kolay doğumlar diliyorum.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah .. süper anneler hadi artık hamilelik bitti sırada uyumadı emdi emmedi kısmı var.. sütünüz bol, uykuları düzenli olsun inşAllah
anne olmak ne güzel çok çok şükretmek lazım.. isteyenede nasip oolsun innşAllah

Oferta lilacsofia domatespatates
Allah yardimciniz olsun.Kolay dogum ve hayirli saglikli evlat diliyorum.

Bende bugun dogurmak isterdim.kocamin dogum gunu 5 mayis

Kızlar saat 04:05 itibari ile suyunun gelmesiyle uyandım.şuan çok azıcık ağrım var.hastaneye o yüzden sabah saat 09:00 dan önce gitmek istemiyorum.ağrıyı evimde çekmek istiyorum.şimdi Meryem ana otuna eşim ve annem suya okuyup atıyorlar.bende evde geziniyorum.son hazırlıklarımı yapıyorum.okadar çok korkuyorum ki anlatamam size.şimdi duşa girip bende Meryem süresi okuyacağım.sınrada saçlarımı yapayım ojemi süreyim istiyorum.yarabbim inşallah herşey yolunda gider ve normal doğum yaparım.doğumdan sonra sizlerle paylaşıyor olacağım sonucu.Allah rızası için dua edin çoooook korkuyorum 😞😞😞😰😰😰

kizlar ikinizidr kucakliormm ben de yarini nasil atlaticam bilmiorum suan zaman dursun istiorum sanki hazir degilim allah hepumize yardim etsin.....

Günaydın canım. Bütün günü "zaman dursun hazır değilim" diye düşünerek geçirdim. Çok gergindim. Sana tavsiyem yarını sevdiğin birileriyle eve kapanmadan geçir. Yakın arkadaşların filan gelsin ya da siz yakın bir yerlerde yorucu olmayan birşeyler yapın, zaman daha kolay geçiyor.

Şimdi sabah oldu; kendimi iyi ve hazır hissediyorum. Hep iyi düşünmeye çalış. Aylardır hasret kaldığımız kokularına kavuşacağız diye düşün...

duamı ettim canım.guzel haberlerini bekliyorum

Günaydın kızlar bugün büyük gün lilacsofie canım dua edicem sana senin daha önce.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…