2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Aglattin beni gece gece saglikla buyutmeyi nasip etsin rabbim insallah

Aglaya aglaya okudum. Allah uzun sağlıklı ömürler versin inşallah:) ben daha yolun çok başındayım. Hemen gelsin o gün istiyorum

Günaydın güzel anneler uzun zaman oldu benim prensesden firsat bulamıyorum hiç. Çok yaramaz bir kizizm var gece hiç uyumuyor. Kucak istiyor hep ve bu arada 7 yasindaki oglum kıskançlık dan kişilik degistirdi. Bu arada kizimin cildide cok hassas benden masrafli cadi kremleri benim kozmetik masraflarini aştı. :) Saglik olsun. Dikislerimin durumu iyi ama eğer ki o gun fazla is yaptiysam sağ tarafi genelde inanilmaz aciyor. Ara arada hala çok olmasada kanama oluyor bugün 24. Günümüz. Kizim o kadar çirkin o kadar çirkin ki anlatamam :S Gözleri sanirim maviş degismezse tabi.Burun da okka gibi cimcimenin. Bazen bu cocuk benim degil herhal diyorum :) Başka başka hı bu arada göğüs kalkanina bir ara veriyim dedim 1,2 gün demez olaydım. Hemen yara oldu. Hemwn bugün tekrar taktim. Doğum yapmamış butunt arkadaslarima tavsiyem göğüs kalkani almadan dogurmayin kizlar Doguran anneler kaybolmayin arada bir sizde yazin.

Maşallah kızına :) göğüs kalkanını ben denedim göğüs ucum kocaman oluyor diğer yerlere kan gitmio gibi beyazlıo o yüzden 1 saat uzun süre takamıyorum

Son düzenleme:
Canim benim strese sokma kendini de bebisinde huzursuzlanmasin doktor degil dediyse sigil degildir zaten taharetlenirken bile eline gelir sigil olsa git ama bi doktira daha bazi ozeller para almak icin tahlil mahlil sacmaliyolar bazen

iki dr da sigil degil risksiz dedi şükür canım kızlar ya ben bu kadın dogum odası önü sohbetlerinden cok geriliyorum zaten geriliyorum hepten korkuyorum

sagol cevap için canım 2 dr da zararsız bişey dedi görür görmez bildikleri vardır rahatladım allahın izniyle bişey olmaz

maşallah canım hayırlı ugurlu olsun inşallah

Arkadaşlar göğüs kalkanı mi yoksa silikon uç mu almak lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım maşaAllah çirkin kızına Allah esirgesin ... göz rengi konusun da muhtemelen geçicidir çünkü; genellikle yeni doğan tüm bebeklerin gözleri laciverte yakın bir renkte doğuyor ve zamanla kaybolup kendi rengini alıyor

iki dr da sigil degil risksiz dedi şükür canım kızlar ya ben bu kadın dogum odası önü sohbetlerinden cok geriliyorum zaten geriliyorum hepten korkuyorum

Ayy sevindim cok sukur tika kulaklarini banada bir suru seyler soyluyolar ben kimseyi dinlemiyorum doktoruma guveniyorum o ne derse o sigiller icin bana bosver yaktirma bende de vardi diyen bir suru kadin cikti cocugumuza bisey olmadi diyen doktorum ise kesinlikle normal yapip o riski alamam dedi bebegin agzina bulasiyormus cunku

ayyy canım ya anne olmak cok zor degil mi kim için cekilir bunca şey rabbim başımızdan eksik etmesin hayır görmeyi nasip etsin

:) benimde 8 yaşında bi kızım var bakalım o ne tepki verecek...

Kizlar nstye bagliyim takibe alindim.3cm aciklik var bekliom sancilar bazen 7 dk bazen 6 dk araliklarla geliyo.1saate yakin once nisanim geldi kan ile birlikte bekliyoruz.Dua edin ins.

hadi hayırlısı kurtuluyorsun ha gayret..Rabbim yardımcınız olsun...

bende aynı tabiri kullanıyorum alt yapı çalışması yapıyor kazıyor aşağıyı diyorum...bugun ayaklarım şiş ve kırmızı yer yer beyaz lıklar var odem sanırım pek ayaklarımı havaya kldırmıyorum ondan mı acep?

gozlerimden yaşlar gelerek okudum doğum hikayenizi ilk doğumumu hatırlattı bana...

Doguran dogurmak uzere olan tum arkadaslara Allah yardim etsin. Masallah topigin bebekleri cogaldi. Yalniz doguran herkes kosesine cekiliyor mecburen :) Yavrular duzen kuruyor kendilerine. Geriye de benim gibi mayisin son gunlerini bekleyenler kaliyor. Ben de artik sabirsizlanmaya basladim. Su onbes gun gecse diye dua ediyorum. Cok mmera kediyorum sipami. Herseyimiz hazir. Yarim kontrolumuz var artik bi tarih belirleriz diye dusunuyorum. Hala genel mi spinal mi olsun kararsizim. Hayirlisi olsun insallah.

+esilaG ne yaptıki inşaAllah kavuşmuştur yavrusuna meraktayım:26:

canım kanama dikiş yerlerindemi oluyor benimde olduda pansuman yapan hemşire dikişşin açılmış dedi doktora gittim doktor bu kadar normal dedi ama o kadar korktum kı doktora gidene kadar benim gibi olan varmı dikiş yerinde kanama olan şuan geçti Allaha şükür yarayı açık bırakıp hergün pansuman yapıyorum banyoyu da su geçirmeyen bant takıp yapıyorum üzüntümden bebeğimle bile ilgilenemiyorum

hayırlı olsun canım hep suni sancı mı kendi sancın da oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…