kıızlar ben bebekler ters diye sezeryana gidicemde suyum geldi hemen gidiyimmi evde bekliyiymmi napcamay dun doğurmam dediydim =)
Kizlar nstye bagliyim takibe alindim.3cm aciklik var bekliom sancilar bazen 7 dk bazen 6 dk araliklarla geliyo.1saate yakin once nisanim geldi kan ile birlikte bekliyoruz.Dua edin ins.
bu akşam muhtemelen tabloyu güncelliyeceğim , doğum yapan annelerimizden ricam bebeklerinin doğum haftalarını ve kilolarını da girerlerse çok iyi olur, zira bu yönde istek çok fazla
buraya yazan arkadaşlardan benim yetişip not edebildiklerim şöyle;
dalokaysmom, nurgulalper, gülsüm84, goforit, ayne bu annelerimizin doğum haftası da kilosu da elimde
psikologanne, fuldenirem,buryuk bu annelerimizin de sadece haftaları var elimde
diğer annelerimizinkileri bilmiyorum maalesef ... giren arkadaşlar yazarsa sevinirim
Merhaba güzel anneler haftalardır giremiyorum maalesef...prematüre bebek olunca daha bi ilgilenmek gerekiyor şimdi zor uyuttum valla..gaz sancılarımız var çok fazla ve 3 lü aşımızı olduk gece uyku yok anlayacağınız...bir de size bişey soracam kızlar kızım dilini çiğniyor bu aralar neden acaba bilginiz var mı?:26:
Bedeviii hoşgeldin nasılsin? Kızınin gelişimi nasıl maşallah kuzuna aşılarini da olurmuş minik kuş
27+5 doğum yaptım canım 1020 gr 43 cm benim minik kuşum
Hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın? Kızım 3 kilo oldu nihayet gelişimi iyi gidiyor Allah'a şükürler olsun
76 mesaj var kutumda alintiliyamasamda telden okudum firsat buldukca bazilarini dua eden arkadaslar Allah razi olsun hepinizden...
Kizimin durumu iyiye gidiyor ve eminimki hepside sizin dualariniz sayesinde...
iltihaplanma tum gözunde vardi cornea olan kisma kadar kirmiziydi suan beyaz olan yerdeki kizariklik gecmis durumda ama o cornea bölumunundeki renk hala kirmizi kirmiziyi kaybedip normal rengine dönunce iyilesicek insallahh.. keske kucuk bir enfeksiyon veya cornea kisima ulasmamis bir iltihap olsaydi 5 gunluk bebegim saat basi damla aliyor gözune..
Dun doktordaydik gözunun cok daha iyi oldugunu söyledi ilacin dozunu ayni sekilde kullanmaya devam edicez sali gunune kadar sonra yavas yavas azalticakmisiz insallah bir yan etkisi cikmaz ileride dualarinizi eksik etmeyin masum yavrum daha fazla zorluk ceksin istemiyorum.
Cogunuz bebeklerini almis kucagina Rabbim guzel ömurler nasip etsin dogum yapmamis olanlarida Allah bir avazda kurtarsin ve kavustursun meleklerine...
3 gun boyunca hastanede dogum yaptirmaya calistilar 7 defa epidural aldim, sancim yetersiz oldugu icin suni sanci verildi bir hortum vardi basimdaki damarlari hoplatan icime cekip durdum sancilarim dinsin diye 10 cm acikliga ragmen kafasi asagi gelmeyen kuzumu vakumla cekmek zorunda kaldilar dogru zorlandim ama tum bu zorluklara ragmen Rabbim bir evlad nasip etti kucagima aldigim gibi hepsini unuttum dikisim atildiktan yarim saat sonra banyomu yaptim gecti ve bitti dogum yapicak anneler korkmayin o ani yasamak kocaman bir mucize.
Mneee benim minnoşta 37+4 te 2950 gr ve 49 cm doğdu.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
insallah canim Rabbim duysun sesini insallah.papatyam Allah ın izniyle hiç bir şey olmayacak , bak dr da iyiye gidiyor demiş ne mutlu annesi üzme hiç kendini ona sen lazımsın, öpüyorum ikinizi de
canım birde doğum haftasını ve kg sini yazarsan iyi olur tabloyu yenileyecğimde
Canim benim oglum var onun daha koyuydu rengi bu tizin rengi bildiğin mavi. Ama belli de olmaz tabi bakalim isterse eşşek gözlü olsun sipam o benin hihihihihihi :)canım maşaAllah çirkin kızına Allah esirgesin ... göz rengi konusun da muhtemelen geçicidir çünkü; genellikle yeni doğan tüm bebeklerin gözleri laciverte yakın bir renkte doğuyor ve zamanla kaybolup kendi rengini alıyor
Canim kanamam orda değil alttan ama inanilmaz canim aciyor bazen diyorum acildini acaba inşallah bir an önce döneriz eski gunlerimize...canım kanama dikiş yerlerindemi oluyor benimde olduda pansuman yapan hemşire dikişşin açılmış dedi doktora gittim doktor bu kadar normal dedi ama o kadar korktum kı doktora gidene kadar benim gibi olan varmı dikiş yerinde kanama olan şuan geçti Allaha şükür yarayı açık bırakıp hergün pansuman yapıyorum banyoyu da su geçirmeyen bant takıp yapıyorum üzüntümden bebeğimle bile ilgilenemiyorum
Canim benim kizda 37+ 6 da dogdu 3,550 kilo 50 cm dogdu adi da Alya Su :)bu akşam muhtemelen tabloyu güncelliyeceğim , doğum yapan annelerimizden ricam bebeklerinin doğum haftalarını ve kilolarını da girerlerse çok iyi olur, zira bu yönde istek çok fazla
buraya yazan arkadaşlardan benim yetişip not edebildiklerim şöyle;
dalokaysmom, nurgulalper, gülsüm84, goforit, ayne bu annelerimizin doğum haftası da kilosu da elimde
psikologanne, fuldenirem,buryuk bu annelerimizin de sadece haftaları var elimde
diğer annelerimizinkileri bilmiyorum maalesef ... giren arkadaşlar yazarsa sevinirim
Canim benim kiyamam çok çok gecmisler olsun insallah melegin bir an once iyilesir. Annesi üzülme herşey yoluna giricek inşallah. Sen moralini yüksek tut. Pozitif düşün hep. Üzme kendinicanim dualarimiz sizinle.76 mesaj var kutumda alintiliyamasamda telden okudum firsat buldukca bazilarini dua eden arkadaslar Allah razi olsun hepinizden...
Kizimin durumu iyiye gidiyor ve eminimki hepside sizin dualariniz sayesinde...
iltihaplanma tum gözunde vardi cornea olan kisma kadar kirmiziydi suan beyaz olan yerdeki kizariklik gecmis durumda ama o cornea bölumunundeki renk hala kirmizi kirmiziyi kaybedip normal rengine dönunce iyilesicek insallahh.. keske kucuk bir enfeksiyon veya cornea kisima ulasmamis bir iltihap olsaydi 5 gunluk bebegim saat basi damla aliyor gözune..
Dun doktordaydik gözunun cok daha iyi oldugunu söyledi ilacin dozunu ayni sekilde kullanmaya devam edicez sali gunune kadar sonra yavas yavas azalticakmisiz insallah bir yan etkisi cikmaz ileride dualarinizi eksik etmeyin masum yavrum daha fazla zorluk ceksin istemiyorum.
Cogunuz bebeklerini almis kucagina Rabbim guzel ömurler nasip etsin dogum yapmamis olanlarida Allah bir avazda kurtarsin ve kavustursun meleklerine...
3 gun boyunca hastanede dogum yaptirmaya calistilar 7 defa epidural aldim, sancim yetersiz oldugu icin suni sanci verildi bir hortum vardi basimdaki damarlari hoplatan icime cekip durdum sancilarim dinsin diye 10 cm acikliga ragmen kafasi asagi gelmeyen kuzumu vakumla cekmek zorunda kaldilar dogru zorlandim ama tum bu zorluklara ragmen Rabbim bir evlad nasip etti kucagima aldigim gibi hepsini unuttum dikisim atildiktan yarim saat sonra banyomu yaptim gecti ve bitti dogum yapicak anneler korkmayin o ani yasamak kocaman bir mucize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?