2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
bizim burda da yağmazsa ayıp olur canım (ANKARA) malum kışın kuru ayazı, baharda da bitmeyen yağmuru olsun ama çok şükür ki yağıyor toprak suya doyuyor
Burda da yağıyor. Burası dediğim Almanya
Yağmasa ayıp zaten :banghead:

bizim burda da yağmazsa ayıp olur canım (ANKARA) malum kışın kuru ayazı, baharda da bitmeyen yağmuru olsun ama çok şükür ki yağıyor toprak suya doyuyor

Aynen öyle :thumbup:
Sen de bebeğini bekleyenlerdensin herhalde. Dogum yapanlarin sesi kesildi

Sona kalmanin sabirsizlandirma tarafi olsa da olabilecek seyleri duyma tarafi da var.o da biseyy...
Benim de 29 mayis...bekle de bekle...
Masallah yavrular pitir pitir doguyolarrr.cok heycanli cok guzellll.....
Dogum yapan arkadaslar hayirli olsun....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Bu saatte kendimi oyalicak bisey bulmaliydim
Heyecanlarinizi okumak icin girdim
Malum sabaha kadar nobet tutucam oglumun
Basinda aksam ustu ateslendi 2.ay asilarimizi
Oldukta annelikkk! gozumu bile kirpamiyorum
Tekrat yuksrlicek diye allah hepinizi kurtarsin guzel hamisler
bebislerine kavusanlarada saglikli hayirli omurler
Nasip etsin rabbim

Çok güzel bi doğum hikayen var bende şubat ayında doğurdum derenimi:) allah sağlıklı mutlu bir ömür versin adaşlara inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam arkadaşlar ,

bende doğum yaptım . 1 hafta önce 37+4 de 49cm 3000 kg sezeryan doğumla sağlıklı bir oğlum oldu.Darısı tüm bekleyenlerin başına

Kızlar hayırlı uğurlu olsun tebrik ederim mutlu saglikli aileniz birlikte bir yaşam dilegimle.

Selam kızlar doğum yapan arkadaşlar geçmiş olsun gözünüz aydın son bi iki gün takip edemedim iki çocukla girmek zorlaştı zaten

Uykuuu uykuuuu çok şükür uyuyom da bölük pörçük ufaklığın hırıltısı ıkınması kusması emmesi çişi kakası derken ) enerjim az.

Lilacsofie çoook geçmiş olsun canım çok üzüldüm tez geçer inş

Tülayokay çok duygulandım ağla ağla üüüf kızlar ne bu annelik ya
Geçmiş olsun maşallah

Kizlar nstye bagliyim takibe alindim.3cm aciklik var bekliom sancilar bazen 7 dk bazen 6 dk araliklarla geliyo.1saate yakin once nisanim geldi kan ile birlikte bekliyoruz.Dua edin ins.
İnş sağlıkla alırsın kucağına canım sonunda kurtuluyorsun

Sen de mi ankaradasın ben dee
Geçmiş olsun canım

Gözün aydın geçmiş olsun canım sen de kurtulmuşsun

Sakın böyle şeyler düşünme şimdiden. Hamileyken gögsünden süt gelecek, akacak yoksa doğumdan sonra süt gelmez diye birşey asla yok. Süt dediğin şey, kafanın içinden geçenleri dinleyen meraklı komşu gibidir. Elalemin ettiği tek bir lafına takılırsın o zaman bile etkilenir. Çok bol su içen, öğün atlamayan, sık sık emziren ve fırsat buldukça dinlenebilen her annenin sütü, bebeğinin ihtiyacı kadar gelir. Sağma makinanı da steril edip hastaneye götür canım. Emzirmek sabır ve kararlılık işi...

canım çok geçmiş olsun, demek hafife alınmayacak kadar ciddi bir durummuş Allah tan çabuk davranmışsınız
Evet canım çok sağol.

Y

Geçmiş olsuı Allah şifa versin
Teşekkür ederim canım. Senin doğum da başlıyor sanırım. Allah yardımcın olsun.

Kreme başlamak iyi fikir:)) Sezeryan yeri düzeltilebiliyor. Doktorun nasıl biri bilmiyorum ama aynı yerden açtığı zaman eski dikişi kesip çıkarıp tekrar dikiyorlar, bana öyle yapıldı da ordan biliyorum.

Ağlayarak okudum. Allah size bağışlasın.

Canım çok geçmiş olsun

Sağol canım. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Kuzey nasıl oldu, ateşi?

Çok sık emzirin. Emzirme sonrası sağın. İki damla olsa dahi sağıp kaşık biberonla (veya steril çay kaşığı ile) muhakkak içirin. Anne sütü almış olur, tek damlası dahi değerli...
Yenidoğan sarılığı geçici üzülmeyin. Gerçek sarılık gibi değil sonuçta, Allah'tan şifa dilerim en kısa sürede atlatsın kuzunuz.

Çok güzel bi doğum hikayen var bende şubat ayında doğurdum derenimi:) allah sağlıklı mutlu bir ömür versin adaşlara inşallah

Amin çok tesekkur ederim, darısı herkesin basına.
Minik kızlarımız adaş demek ki:))) İsimleriyle yaşasınlar, uzun sağlıklı hayırlı mutlu ömürleri olsun inşallah.
Şuan 3-4 aylık olmalı sizinki, nasıl uslu bir bebek mi?

Son düzenleme:

İnşallah canım çok sağol. Şuanda her emzirme sonrası kalanı çekiyorum aynen masaj yaparak...
Sadece uçları paramparça oldu hem emzir hem sağol, onlar da geçse daha ne isterim..

Bence konu basligi değiştirilmeliiiii...
"Hala doğum yapmayan mayis anneleri " olmali çünkü bizden başka yazan çizen gelen giden yookk..
Mis kokulu yavrularini kucaklarina aldilar tabiii. Gelmemeleri de çok normal yaanii

Aaa askolsun ben arada yaziyorum buraya :)

Ayy bu cocuklar varya insani parmaginda oynatiyor. Benim kizda cok kiskaniyor. Basim agriuo karnim agriyo deyip duruyo en sonunda doktora goturdum doktor psikolojik biseyi yok bu cocugun sikayet artarsa destek alin baska doktora goturun dedi. Kizima dedim bak biseyin yokmus kizimda diyor anne doktor numara yaptigimi anladiysa neden baska doktora gonderiyor :) bebegin besigind anakucagina giriyor bebek gibi konusuyor. Off allah yardimcimiz olsun

harika bi hikaye cok duygulanarak okudum.masallah

İlk bebegim olacagi icin bilgim yok ama.hayirli olsun bahti acik olsun
Kizlar nstye bagliyim takibe alindim.3cm aciklik var bekliom sancilar bazen 7 dk bazen 6 dk araliklarla geliyo.1saate yakin once nisanim geldi kan ile birlikte bekliyoruz.Dua edin ins.

Ay hadi hayirlisi.kolayca dogum olsun insallah

allaha şükür uslu bir bebek bugün 80 günlük oldu ama uyumuyor gece boyunca tıplasan 6 saat uyudu

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım çok şükür sağ salim almışsın yavrunu kucağına. Darısı diğer bekleyen annelerin başına. Allah uzun ömürler versin miniğine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…