Burda da yağıyor. Burası dediğim Almanya
Yağmasa ayıp zaten :banghead:
bizim burda da yağmazsa ayıp olur canım (ANKARA) malum kışın kuru ayazı, baharda da bitmeyen yağmuruolsun ama çok şükür ki yağıyor toprak suya doyuyor
Kızlar;
Doğumdan bir önceki gün çok gergin olmama rağmen, ertesi sabah uyandığımda tarifsiz bir huzur vardı içimde. Gece oğlumu yanımıza alıp yattık. Zaten çok derin uyuyamadım ama sabaha dek oğlumun süt, çiş, su ihtiyaçları için birkaç kez kalkınca 1-2 saat kestirdim desem yeridir... Herhalde o da gergindi normalde bu kadar uyanmaz.
Sabah altı gibi uyandım. Banyomu sabaha bırakmıştım, iyi ki de öyle yapmışım. Güzelce hazırlandım, süslendim, rahat kıyafetlerimi giydim. Oğlumu hazırladım, sonra hep beraber çıktık ve onu okula bıraktık. Eşim çok gergindi, nasıl yolda durup biriyle kavga etmediğine şaşırıyorum.
Hastaneye varır varmaz, az zaman kaldı diyip önlüğü vs giymemi istediler. Hafiften heyecan başladı tabii. Doğum için annem, babam dahil olmak üzere herkes biraraya gelmişti. Sadece babamın eşi sorun olabilir diye gelmişti ama yukarı çıkmamış. NTS'ye bağlandım son kez. Biraz sonra hadi gidiyoruz dediler, yataktan sedyeye yerleştirildim. Asansör kapısına dek herkes beni uğurladı. Eşim fotoğraf makinasını odada unuttuğu için odaya geri dönünce ben sürekli eşimi bekleyelim, o da doğuma girecek diye sayıklamaya başladım. Kalbim güm güm atıyordu. Asansörün aşağı inişi mağma tabakasına kadar sürdü sandım:)
Derken ameliyathaneye alındım. Doktorum odaya da gelmişti ama hemen gelip elimi tuttu. Epidural takılıncaya dek Fikret bekleyecek canım merak etme biz burdayız dedi. Anestezi uzmanı beni görünce, "aaa yine mi sen?" diye espri yaptı. Ben onu 3 sene önceki doğumumdan tanıdım ama onun beni tanıması mümkün değildi; belli ki ortamı yumuşatmak için anlaşmışlar önceden. Doktorum da ""oo bu ne ki, üçüncü için gelicez, birkaç sene içinde" dedi. Buarada ben oturup çökme pozisyonu aldım. Elimi bin kişi filan tutuyordu. Anestezi uzmanı sürdüğü baticonun (steril için sıvı) vereceği hisse kadar önceden ne yapacağını adım adım söylemeye başladı. Artık eşimin gelişini filan unutmuş durumdaydım, kuzu gibi teslim oldum ellerine resmen.
Derken 1-2 dk içinde epidural katateri takılmış oldu. Hemen masaya yatar pozisyon verdiler, sn. ler içinde etkili olacak denildi. Klasik parmağımı dokunduğumu hissedeceksin ama bunu (?!?!) hissetmeyeceksin testi yapıldı. O arada kapı açıldı eşim telaşla girdi, hemen sağ taraftaki elime de o yapıştı. Yapılan test tabii oyalamak ve sakin tutmak için. Çünkü, bunu hissedeceksin, bunu hissetmeyeceksin derken; ben biraz da tecrübeden ilk katın açıldığını hissettim. Artık kızım geliyor dedim. Bir iki dua okudum ya da okumaya çalıştım ama tamamladım mı emin değilim; çübkü başının çıktığını hissettim. İki sn sonra doktorum "şuna bakın seni koca kafa" dedi. Şimdi bastıracaklar ve çıkacak dedim içimden. Derken anestezi uzmanı elime sıksıkı yapıştı. Kızım biraz zor çıkıyordu, kaburgalarıma dek bastırmaya başladılar. Derin nefes almaya çalıştım, göz bebeklerim yerinden çıkıyor gibiydi ama hiçbir acı hissettmiyordum sadece baskı, eziliyormuşum hissi... Eşim iyi misin diye soruyor ama cevap veremiyordum. Sadece derin derin nefes alıyordum ve resmen doğuruyordum o an içimden mutluydum. Doğum anında edilen dualar kabul olur denilirmiş; kan kanseri bir teyze defalarca rica etmişti bana dua et diye, tam o anda aklıma o geldi, herhalde 15-20 kere takılmış şekilde ona dua ettim, sonra sadece Allah'ım yavrularımızın sağlıklı, güzel günlerini göster, onlara hastalık, yokluk, savaş, felaket gösterme" gibisinden bir kaç şey sıralayabildim; oysa evde çok güzel çalışmıştım dileklerime ama... Sizin için edeceklerim, evlenmek isteyen candostum ve bebek isteyen doktorum için edeceklerim buharşatı biranda... Baskılar aniden durdu; "gıık" diye bir ses geldi... Doktorum "aa bu aynı Demir" dedi. Kafamı sağa çevirdim, eşimi yanımda gördüm biraz arkasında masada kızıma ilk işlemleri yapılıyordu. İlk ağlamasını duydum. Hemen sonra yanağıma doğru tuttular; gözgöze geldik. Bana dilini çıkarıp, emmeye çalışma hareketi yaptı, şok oldum. O anda kızımın tuttuğunu koparacak bir kız olduğunu düşündüm. Derken eşim kızımla yukarı çıktı. Onu yalnız bırakmaması için anlaşmıştık. Sonra bana sakinleştirici birşey verdiier, hala milyon kişi elimi tutup burdayız, şu an bu yapılıyor, yanındayız vs diyordu:) Bulutların üzerinde gibi olduğum anlarda, dikişlerim atılıyordu, yukarı çıkışımızı hayal gibi hatırlıyorum. Odaya çıkar çıkmaz, gözgöze geldiğimiz an aklıma geldi ve hemen kızımı emzirmek istiyorum dedim sarhoş bir halde. Yarım yamalak hatırladığım gögsümü çıkarır çıkarmaz gözlerimi fırlatacak şekilde saldırması oldu gögsüme. Oğlumun bir minik kopyası ama oğlumda memeyi tutturmak için bir hafta uğraşmıştım, kızım ise anında yapışmıştı. Annem "bu ne böyle sen bu kızı içerde aç bırakmışsın" diye dalga geçti.
Böylece biricik kızım Deren'im; 5 Mayıs saat 10:05'te 3.260 gr ve 51 cm olarak aramıza katıldı:)
Doğumdan 1.5-2 saat sonra yürümeye kaldırdılar. Bacaklarımın kuvveti yerindeydi ama his duygusu yerinde olmadığı için normal kalkıp yürüdüm. Aslında korkuyla beklediğm acılı ilk yürüme anı garip şekilde birşey hissetmeden tamamlandı. Bugun epidural çıkıncaya dek; yardımsız yürümek, tuvalate gitmek, banyo yapmak gibi her türlü hareketi tek başıma yardımsız yaptım. Epidural alerji yaptığı için çılgın gibi kaşınmam oldu. Antiallerjik ilaçlar yapıldı ama fayda etmeyince ben de bugun epidural çıkana dek hatur hurur bir güzel kaşındım. Bugun öğlen itibariyle üzerimde hiçbir damaryolu, kablo, sonda vb kalmamış oldu. Epiduralin etkisi geçtikçe, doğal olarak hafif dikiş yeri, bastırılan kaburgalar, vs ağrılarım oldu ama çok şükür henüz fayanılmayacak gibi birşey yok zaten en zoru ilk günün ağrısıydı, bir şekilde atlattık.
Çok bol su içtim, sondayı çıkarttırıp, sürekli tuvalate kalktım. Yemem için verilen herşeyi (iğrenç tadı olan çorbalar da dahil, tükettim:)
Herleyden önemlisi kızıma ve oğluma sağ salim kavuştum. Darısı tüm anne adaylarının başına. Dilerim en az benimki kadar rahat bir doğumuzun olur benim canyoldaşlarım.
Sanırım yarın çıkacağız evimize. Doğuran tüm anniş ve bebişlerine sevgi dolu öpücüklerimi gönderiyorum; bol süt diliyorum. Henüz doğurmayanlara azcık sabır diliyorum; Allah en kısa zamanda mucizelerinize kavuşturacak sizi de canlarım, bol dua edin, herşey çok güzel olacak, güzel düşünün...
Hepinizi çook seviyorum...
Kızlar çok sağolun desteklerini dualarıniz için 12 de suni sancim başlandı 4 buçuk ta bebeğim geldi dünyaya zordu ama geçti.uygun zamanda hikayesi anlatırım inş. Kızım uyuyo suan hemencik meme istedi aç kalmış gibi ama tutması zor oldu..Dikisler im biraz agriyo bugün kalcam hastanede yarın sabah cikacaz inş. Çok farklı bi duygu allahım herkese nasip etsin inş. .darısı diğer annelerimizin başına. .
selam arkadaşlar ,
bende doğum yaptım . 1 hafta önce 37+4 de 49cm 3000 kg sezeryan doğumla sağlıklı bir oğlum oldu.Darısı tüm bekleyenlerin başına
Kızlar pembe kanamam geldi ben napıcam şimdi biraz evde bekliyim demi hemen hastaneye gtmeyim sabah gideriz
Sanırım sancılari beklemen gerek cnm
Hiç ağrı sancı yok bebeğin hareketleri de normal. Mesai başlayınca dr umu arayım konuşayım diorum sonra bi yön çizeriz heralde
İnş sağlıkla alırsın kucağına canım sonunda kurtuluyorsunKizlar nstye bagliyim takibe alindim.3cm aciklik var bekliom sancilar bazen 7 dk bazen 6 dk araliklarla geliyo.1saate yakin once nisanim geldi kan ile birlikte bekliyoruz.Dua edin ins.
Sen de mi ankaradasın ben deebizim burda da yağmazsa ayıp olur canım (ANKARA) malum kışın kuru ayazı, baharda da bitmeyen yağmuruolsun ama çok şükür ki yağıyor toprak suya doyuyor
Geçmiş olsun canımBu saatte kendimi oyalicak bisey bulmaliydim
Heyecanlarinizi okumak icin girdim
Malum sabaha kadar nobet tutucam oglumun
Basinda aksam ustu ateslendi 2.ay asilarimizi
Oldukta annelikkk! gozumu bile kirpamiyorum
Tekrat yuksrlicek diye allah hepinizi kurtarsin guzel hamisler
bebislerine kavusanlarada saglikli hayirli omurler
Nasip etsin rabbim
7 mayısta 37+5 te sezeryanla doğum yaptım.bebeğim suyunu patlattı.sabah 5te ameliyata alındım.3kilo 200 gr ama çok küçük avuç kadar.hala sütüm yok mamaya başladık açlıktan çok ağlıyo.bugünde sarılık oldu bunun için tavsiyeleriniz varmı?
Arkadaslarr 5 gunum kaldii.ayaklarim ellerim felaket sisti.hayirlisiyla dogurmak istiyorum.temizligim bitti.oglimun dolabi kiyafetleri bittii.pasta yaptik bugun oda bittii.simdide besigi kuruluyoooo...valizde hazir.bi tek pazartesii agdaya gidecegim carsamba doguma..burada gogsumden hic akinti yada sut gelmiyo cok uzuluyorum.acaba emziremiycekmiyim oglumu(
Evet canım çok sağol.canım çok geçmiş olsun, demek hafife alınmayacak kadar ciddi bir durummuş Allah tan çabuk davranmışsınız
Teşekkür ederim canım. Senin doğum da başlıyor sanırım. Allah yardımcın olsun.Y
Geçmiş olsuı Allah şifa versin
Merhaba arkadaslar doguran herkesin gozu aydin olsun Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin... ben ayin 13unde gitcem kontrole bakalim gun verecek doktorum cok sıkıldım artik biliyorum ozluycdm bu gunleri ama yuzustu uyumayida ozledim dolabimi acip kiyafetlerime ic gecirerek bakiyorum allahim sanki birdaha hic sigamayacakmisim gibi geliyo onlara 22 kilo aldim doguma kadar 2 kilo daha alirim heralde bebeimin hareketleri eskiye nazaran daha az buyudu diye heralde
Belim cok agriyo bide uyku delisi oldum yine gecenlerde bi arkadasimla otururken sezeryan dikisini gosterdi 2 dogum yapti oda boyle nasil anlatsam sanki ic camasirinin lastigi kesmis gibi sezeryan izi benimki cok kotu acaba doktor duzelte bilirmi ya ameliyatta bunu bi sorucam 2 hafta dan az kaldi artik basladim ben gogus ucu catlagi icin kremime insallah faydasi olur o aci aklima geldikce aglayasim geliyo vallahi ama ne olursa olsun catlayacak yine biliyorum
Kizlar bebisim sık sık uyaniyo uyanmasa da ben uyandırıyorm emsin die. .
Neyse hemen anlatayım:
Doktorum pazartesi günü karnimdan baktı bebek gayet iyi suyu da iyi bekleyelim dedi kızımin zaten gelesi de yoktu.pwrsembe acikligin a bakalım cuma günü ya suni ya da sezeryan yapalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi.zaten cuma 42.haftaya giriyo Duk. Sabah geldik hemen nst ye girdim ebe kalp atışları düşük doktoruna göster hemen suni sancı olmaz sezeryan olur dedi beni korkuttu.doktora sorduk o da karnimdan baktı hiç beğenmedim kalp atislarini dedi hemen acikligin a bakalım dedi baktı 2 -3 cm bugün deneyecez yarını bekleyemeyiz dedi.ben şok tabii hem bebeğimin kalp atislarini düşünüyorum hem suni sancı yi düşünüyorum ağladım aglicam esim gözüme bakiyo sakin ol die..yatisim yapıldı e sim annemler almaya gitti o ara benim sancı takıldı başlarda ara ara geliyo sanci tabi kalp atışını da takip ediyoruz 100 un altına düşerse sezeryan a alcaz hemen dediler..benim kuzum da maşallah hiç uzmedı bizi çok güzeldi kalp atışları.annemler geldi ben d uygulandığım için Ağlıyorum daha sancı çok yok bir saat ole geçti. 2.saatte benim sancilar arttı duramıyorm artık ben Ağlıyorum annem agliyo kayinvalidem agliyo eşim ablam herkes agliyo ebe geldi kızdı annemlere napiosunuz siz moral vereceksiniz die..Tabi onların konuşmalarını hiç duymuyorum sancı gelince.3.saatte Ağlıyorum gelsin doktor baksin açıklığa yoksa sezeryan yapsın ben dayanamiyorum diorum..ebe sık kontrol etmek istemiyorum dio ama zorumlaa geldi baktı 4 cm dedi ben yıkıldım tabihala mi die halbuki daha 3 saat olmuş bana saatler gibi geliyo..umudumu kaybettim anneme yalvarıyorm sezeryan yapsınlar sole die annem cvp bile vermiyor az kaldı dio..4.saat çok kötüydü doktorum geldi biraz yürü sancı geldikçe otur dedi koridorda herkes bana bakiyo ben Ağlıyorum. .doktor tekrar geldi açıklığa bakalım dedi sonra çok güzel 6-7 cm olmuş dedi ben yine şok tabi geceye kadar çekerim zannediyordum..doktorum cesaretlendirdi çok güzel biraz daha yürü alırız seni yarım saate dedi sonrasında artık cigliklarla karşılıyorum ben sancı yi hadi dedi doktorum yat bakalım baktı sonra bebek gelecek ikinma hissi gelince ikinn dedi annemler dışarda kaldı tabi eşimi ebeler göndermiş artık ne durumdaysa benim sesimi duyunca ben sancı gelince söylüyorum doktor ikin dio ikiniyorum ama gucum kalmamış yarıda kesiliyor bu şekilde 4 kez falan oldu sonra bana oksijen taktılar bi de hemşire geldi karnima bastırıp yardimci olacakmış bana.6.sancida bastırmadi tabi ben çıkaramadım. Bi taraftan da bebek sıkışmasın die kalp atışını dinliyorlar sorun yok kuzum da. Hemşire busefer b3n de bastircam nefesini bırakma sakin bu son olsun dedi ben de bütün nefesini topladım hemşirenin de karnimdan bastirmasiyla kuzum çıktı ama öyle garip oldum ki hem Ağlıyorum hem titriyordum bitaraftan görmeye çalışıyorum. Temizlediler bebek doktoru ne kadar uuzn bi bebek dedi onu duydum hemen kilosunu sordum 2950 grammis.sonra dikişler başladı tabi öncesinde uyuşturucu iğne yaptılar hiç acimadi hiç korkmayın dikis ten. .Buarada ben hala Bebeğimi görmedim çıkarıp annemlere vermişler ama nasıl merak ediyorum.15 dk lik dikis ten sonra çıktım odama allahım bu ne cirkinlik:) kuzum gözlerini açmış dili sürekli dışarda meme ariyo hemen kucağıma verdiler ağlamak istedim o an.kizlar çok guzEl bi duygu şimdi kucağımdan bırakmak istemiyorum hep koynumda dursun istiyorum.gozumden uyku alıyo ama gözlerimi alamıyorum kizimdan. Anneme kayinvalideme esime kardeşime sürekli çok guzEl değil mi die soruyorum:) Allah herkese nasip etsin ınss. . Iste bole kızlar zordu evet ama çok tatlı ki teyzeleri yaa:) Rabbim korusun herkesinkini. .
Canım çok geçmiş olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok sık emzirin. Emzirme sonrası sağın. İki damla olsa dahi sağıp kaşık biberonla (veya steril çay kaşığı ile) muhakkak içirin. Anne sütü almış olur, tek damlası dahi değerli...7 mayısta 37+5 te sezeryanla doğum yaptım.bebeğim suyunu patlattı.sabah 5te ameliyata alındım.3kilo 200 gr ama çok küçük avuç kadar.hala sütüm yok mamaya başladık açlıktan çok ağlıyo.bugünde sarılık oldu bunun için tavsiyeleriniz varmı?
Çok güzel bi doğum hikayen var bende şubat ayında doğurdum derenimi:) allah sağlıklı mutlu bir ömür versin adaşlara inşallah
Lilacsofie çoook geçmiş olsun canım çok üzüldüm tez geçer inş
Tülayokay çok duygulandım ağla ağla üüüf kızlar ne bu annelik ya
Geçmiş olsun maşallah
İnş sağlıkla alırsın kucağına canım sonunda kurtuluyorsun
Sen de mi ankaradasın ben dee
Geçmiş olsun canım
Gözün aydın geçmiş olsun canım sen de kurtulmuşsun
Bence konu basligi değiştirilmeliiiii...
"Hala doğum yapmayan mayis anneleri " olmali çünkü bizden başka yazan çizen gelen giden yookk..
Mis kokulu yavrularini kucaklarina aldilar tabiii. Gelmemeleri de çok normal yaanii
Doğuran doğum bekleyen herkese kolay gelsin . Biz bugün ilk doktor muayenemize gittik herşey yolunda çok şükür bugün üçüncü gündeyiz dikişlerim hala acıyor ancak eskiye göre daha iyi olduğumu söyleyebilirim. Hastaneden bir günde çıktık ve eve geldiğimden beri hiç yatmadım bebeğimin tüm ihtiyaclarını gece gündüz ben yapıyorum annem ise büyük olanla uğraşıyor sadece malesef büyük oğlum inanılmaz şekilde kıskandı ve çok şiddetli tepkiler veriyor çok uğraştırıyor bizi o kadar yorgun ve kötüyümki anlatamam. Bir yandanda mecburiyetten ayağa kalkmış olmamda iyi tabi bir iki güne evimede geçerim . İnşallah oğlum durumu kabullenir kısa sürede yoksa işim çok zor.
harika bi hikaye cok duygulanarak okudum.masallahKizlar bebisim sık sık uyaniyo uyanmasa da ben uyandırıyorm emsin die. .
Neyse hemen anlatayım:
Doktorum pazartesi günü karnimdan baktı bebek gayet iyi suyu da iyi bekleyelim dedi kızımin zaten gelesi de yoktu.pwrsembe acikligin a bakalım cuma günü ya suni ya da sezeryan yapalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi.zaten cuma 42.haftaya giriyo Duk. Sabah geldik hemen nst ye girdim ebe kalp atışları düşük doktoruna göster hemen suni sancı olmaz sezeryan olur dedi beni korkuttu.doktora sorduk o da karnimdan baktı hiç beğenmedim kalp atislarini dedi hemen acikligin a bakalım dedi baktı 2 -3 cm bugün deneyecez yarını bekleyemeyiz dedi.ben şok tabii hem bebeğimin kalp atislarini düşünüyorum hem suni sancı yi düşünüyorum ağladım aglicam esim gözüme bakiyo sakin ol die..yatisim yapıldı e sim annemler almaya gitti o ara benim sancı takıldı başlarda ara ara geliyo sanci tabi kalp atışını da takip ediyoruz 100 un altına düşerse sezeryan a alcaz hemen dediler..benim kuzum da maşallah hiç uzmedı bizi çok güzeldi kalp atışları.annemler geldi ben d uygulandığım için Ağlıyorum daha sancı çok yok bir saat ole geçti. 2.saatte benim ... .
İlk bebegim olacagi icin bilgim yok ama.hayirli olsun bahti acik olsun7 mayısta 37+5 te sezeryanla doğum yaptım.bebeğim suyunu patlattı.sabah 5te ameliyata alındım.3kilo 200 gr ama çok küçük avuç kadar.hala sütüm yok mamaya başladık açlıktan çok ağlıyo.bugünde sarılık oldu bunun için tavsiyeleriniz varmı?
Kizlar nstye bagliyim takibe alindim.3cm aciklik var bekliom sancilar bazen 7 dk bazen 6 dk araliklarla geliyo.1saate yakin once nisanim geldi kan ile birlikte bekliyoruz.Dua edin ins.
allaha şükür uslu bir bebek bugün 80 günlük oldu ama uyumuyor gece boyunca tıplasan 6 saat uyuduLilacsofie .!.:Amin çok tesekkur ederim, darısı herkesin basına.
Minik kızlarımız adaş demek ki:))) İsimleriyle yaşasınlar, uzun sağlıklı hayırlı mutlu ömürleri olsun inşallah.
Şuan 3-4 aylık olmalı sizinki, nasıl uslu bir bebek mi?
Hayırlı olsun canım çok şükür sağ salim almışsın yavrunu kucağına. Darısı diğer bekleyen annelerin başına. Allah uzun ömürler versin miniğine...Kizlar bebisim sık sık uyaniyo uyanmasa da ben uyandırıyorm emsin die. .
Neyse hemen anlatayım:
Doktorum pazartesi günü karnimdan baktı bebek gayet iyi suyu da iyi bekleyelim dedi kızımin zaten gelesi de yoktu.pwrsembe acikligin a bakalım cuma günü ya suni ya da sezeryan yapalım daha fazla beklemeye gerek yok dedi.zaten cuma 42.haftaya giriyo Duk. Sabah geldik hemen nst ye girdim ebe kalp atışları düşük doktoruna göster hemen suni sancı olmaz sezeryan olur dedi beni korkuttu.doktora sorduk o da karnimdan baktı hiç beğenmedim kalp atislarini dedi hemen acikligin a bakalım dedi baktı 2 -3 cm bugün deneyecez yarını bekleyemeyiz dedi.ben şok tabii hem bebeğimin kalp atislarini düşünüyorum hem suni sancı yi düşünüyorum ağladım aglicam esim gözüme bakiyo sakin ol die..yatisim yapıldı e sim annemler almaya gitti o ara benim sancı takıldı başlarda ara ara geliyo sanci tabi kalp atışını da takip ediyoruz 100 un altına düşerse sezeryan a alcaz hemen dediler..benim kuzum da maşallah hiç uzmedı bizi çok güzeldi kalp atışları.annemler geldi ben d uygulandığım için Ağlıyorum daha sancı çok yok bir saat ole geçti. 2.saatte benim sancilar arttı duramıyorm artık ben Ağlıyorum annem agliyo kayinvalidem agliyo eşim ablam herkes agliyo ebe geldi kızdı annemlere napiosunuz siz moral vereceksiniz die..Tabi onların konuşmalarını hiç duymuyorum sancı gelince.3.saatte Ağlıyorum gelsin doktor baksin açıklığa yoksa sezeryan yapsın ben dayanamiyorum diorum..ebe sık kontrol etmek istemiyorum dio ama zorumlaa geldi baktı 4 cm dedi ben yıkıldım tabihala mi die halbuki daha 3 saat olmuş bana saatler gibi geliyo..umudumu kaybettim anneme yalvarıyorm sezeryan yapsınlar sole die annem cvp bile vermiyor az kaldı dio..4.saat çok kötüydü doktorum geldi biraz yürü sancı geldikçe otur dedi koridorda herkes bana bakiyo ben Ağlıyorum. .doktor tekrar geldi açıklığa bakalım dedi sonra çok güzel 6-7 cm olmuş dedi ben yine şok tabi geceye kadar çekerim zannediyordum..doktorum cesaretlendirdi çok güzel biraz daha yürü alırız seni yarım saate dedi sonrasında artık cigliklarla karşılıyorum ben sancı yi hadi dedi doktorum yat bakalım baktı sonra bebek gelecek ikinma hissi gelince ikinn dedi annemler dışarda kaldı tabi eşimi ebeler göndermiş artık ne durumdaysa benim sesimi duyunca ben sancı gelince söylüyorum doktor ikin dio ikiniyorum ama gucum kalmamış yarıda kesiliyor bu şekilde 4 kez falan oldu sonra bana oksijen taktılar bi de hemşire geldi karnima bastırıp yardimci olacakmış bana.6.sancida bastırmadi tabi ben çıkaramadım. Bi taraftan da bebek sıkışmasın die kalp atışını dinliyorlar sorun yok kuzum da. Hemşire busefer b3n de bastircam nefesini bırakma sakin bu son olsun dedi ben de bütün nefesini topladım hemşirenin de karnimdan bastirmasiyla kuzum çıktı ama öyle garip oldum ki hem Ağlıyorum hem titriyordum bitaraftan görmeye çalışıyorum. Temizlediler bebek doktoru ne kadar uuzn bi bebek dedi onu duydum hemen kilosunu sordum 2950 grammis.sonra dikişler başladı tabi öncesinde uyuşturucu iğne yaptılar hiç acimadi hiç korkmayın dikis ten. .Buarada ben hala Bebeğimi görmedim çıkarıp annemlere vermişler ama nasıl merak ediyorum.15 dk lik dikis ten sonra çıktım odama allahım bu ne cirkinlik:) kuzum gözlerini açmış dili sürekli dışarda meme ariyo hemen kucağıma verdiler ağlamak istedim o an.kizlar çok guzEl bi duygu şimdi kucağımdan bırakmak istemiyorum hep koynumda dursun istiyorum.gozumden uyku alıyo ama gözlerimi alamıyorum kizimdan. Anneme kayinvalideme esime kardeşime sürekli çok guzEl değil mi die soruyorum:) Allah herkese nasip etsin ınss. . Iste bole kızlar zordu evet ama çok tatlı ki teyzeleri yaa:) Rabbim korusun herkesinkini. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?