2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Iste benimde carsamba gunude dogum aklima geldi gece gece :) acaba bi doktor bakmalimiydim diye.hic dusunmedim su doktor bu dotor olsun.ama anladigim cok acil bisey degil ilk asamada kontrole cagirirsa gotururum.tesekkur ederim

Iste benimde carsamba gunude dogum aklima geldi gece gece :) acaba bi doktor bakmalimiydim diye.hic dusunmedim su doktor bu dotor olsun.ama anladigim cok acil bisey degil ilk asamada kontrole cagirirsa gotururum.tesekkur ederim

rica ederim.. bende dusunmedim ama dr geldi çarşamba bana getir bende ona gdcm =) hayırlı doğumlar bu arada ..

kızlar bugün dr gittim son günümdü ve herşey normal çıktı suyu kalp atışı sancı yok çarşamba gel dedi sunu sancı vericez doğurtucaz seni dedi ve ben sunu sancı istemiyorum çok üzüldüm ve dişarı çıkınca ağlamaya başladım kafam çok karıştı birazdaha beklemelimiyim sizce yoksa offffffffffffffffffff

Ayy ne zaman gelcegi belli olmayinca ne kadar heycanli oluyo durum...annemi her aradigimda yoksa dogurdun mu diyoraslinda dogurdum kacirdin diyesim gelio ama yalanci cobana donmiyim diyorum bdt ye daha var o yuzden gelmedi henuz.biz kalanlarin yavrulari da hayirli zamanda gelsin inss....iyi geceler kizlar.....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

negüzel yavrunu aldın kucağına sağlık sıhatle büyüt inş

gözün aydın darısı hala biz bekleyenlerin başına

Arkadaslar dogumdan bebek doktora gidiyormu? Yani biliyorum dogumda hemen gereken yapiliyorda sormak ustedigim bir hafta yada bir ay sonra mesela doktor kontrolu fslan oluyormu . Yoksa hastalanincami gidiyor sadece
Canim kontrolleri cagiriyorlar zaten onlar sana zaman verir.sonrasında her ay kontrole gidiliyor.
Patati kızının iyiye gitmesine çok sevindim.aklım sende kalmıştı.çok şükür tüm sıkıntıları atlatıyoruz.herkes dogurunca da ayrı bir panayır havası olacak burada
Maşallah sutun bol olsun doğsun minikler.
Üzülme inşallah o zamana kadar kendiliğinden gelir sancın.adaçayı iç ahududu ve ananas ye.bir de yor kendini yarın yürü merdiven in
Ben de gece tuvalete kalktigimda acaba birsey var mıdır diye heyecan yapıyorum. Sonra da diyorum ki vaktini beklesin kuzum.hem gelsin hem gelmesin istiyorum duygularım karışık.

Şafak 10 oldu 9 ayı bitirdik hayırlısıyla.

Eklentiler

• $1399938629343.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 53

Sağol canım:) Herkes doğursun, bebişler biraz toplasın 2014 Mayıs Bebekleri'nde buluşuruz inşallah:) Ne kadar şahane değil mi:))
İlerde belki bu forumları okurlar ve onları beklerken neler yasadıgımızı heyecan endıse ve sevınclerımızı an be an yasarlar onlar da:)

Arkadaslar dogumdan bebek doktora gidiyormu? Yani biliyorum dogumda hemen gereken yapiliyorda sormak ustedigim bir hafta yada bir ay sonra mesela doktor kontrolu fslan oluyormu . Yoksa hastalanincami gidiyor sadece

Merhaba.
Doğumda ilk kontrol yapılıp topuk kanı alınıyor, hepatıt B asısı 1.doz ve ası karnesı cıkıyor, hastaneden çıkmadan sarılık bakılıyor.
(Topuk kanını devlet ıstıyor, dogumdan sonra bakılarak bellı olmayan ancak ileride ortaya cıkan bazı hastalıklar var. Tedavısı vıtamın vermek gıbı basıt mesela ama sonucları-Allah korusun- zeka gerılıgı gıbı cok ağır... Devlet bunu takip ediyor. )
İlk ayda kontroller daha sık oluyor.
Bir hafta sonra 2.topuk kanı alınıp, sarılık ve kilo alımı kontrollerı yapılıyor.
O ay ıcınde kılo alımı gerekıyorsa sarılık takıplerı yapılıyor.
Hersey yolundaysa 1. Ayın sonunda artık aylık perıyotlarda kontrol oluyor. Yenıdoganda asıların takıbı ve saglık-kılo alımı acısından sık rutın takıp cok onemlı...

Hiç olmuyorsa sağarak ver canım hazır sütün iyiyken, hem ikizlerdi sninkiler beslenme takibi kolay olur ?

Bence doktorunu dinlemelisin, son gunlerde bebek sıkıntıya gırmesın. Burada doğumu başlatan şeyleri konuşan anneler vardı, denedin mi sende?

Mfsni, okuduysan benım en buyuk takıntım ve sıkıntım buydu bılıyorsun. Gunlerce uykum kactı sonra cok guzel bır sekılde hallettım. O gun en cok guvendıgın, oğlunla iyi anlasan kişiden rica et evde onunla kalsın bence hastane ortamı o yaslardakı cocuklar ıcın cok stres verıcı. Aksamları babası yanına gıtsın mesela, iki gün çabucak gecer.

Restlerin ise yaşamış olmasına sevindim.yoksa iki çocukla çok zor olurdu yalnız.ayva çekirdeği mucizevi birsey desene doğumdan önce evde bulundurmak şart oldu.

Sorma canım. Bazen bazı seylerı acık acık talep etmek gerekıyor anlasıldı ki:) Ayvanın mevsımı geçmiş biz çok zor bulduk, zaman kaybetme bulursan hemen al yap

Kafan en sekılde rahat edıyorsa oyle yap arkadasım, bır kere dogum olacak onda da elalem ne de dıye dusunme. Kendını nasıl ıyı hıssedıyorsan oyle olsun.

Bebegim artik benimle :) dun 13.15 te spinal sezeryanla aramiza katildi.. cikti agladi emdi uyudu gaz cikardi kaka yapti bildiiin bebek yahu :)

Bebegim artik benimle :) dun 13.15 te spinal sezeryanla aramiza katildi.. cikti agladi emdi uyudu gaz cikardi kaka yapti bildiiin bebek yahu :)

gözünüz aydın, tebrik ederim. hamilelik heyecanı bitti, 2. raund bebek bakım telaşı başladı

Kıyamam size.. ne desem bilemedim ama sanırım bi iki hafta sonra bende aranıza katılacağım şimdiden hüzünlü hissediyorum kendimi. Geçeceğinden emin olmak lazım bence, nice arkadaşlarım girdiler bu bunalıma ama iuan hepsi turp gibi musmutlu :) geçecek arkadaşlar zor bi süreçteyiz, yepyeni bi hayat ve o hayatın içinde sana muhtaç yepyeni bi can.. Elbette alışma süreci olacak, azcık daha sabır canlar...

D

Valla tetikledigi felan yok ben her gittigimde sonuna kadar sokuyor hafif kan gelebilir korkma diyor ama tik yok

Bende onu diyecektim iki haftadır soka çıkara bi hal oldu vicdansız kadın :))) bundan sonra her kontrolde bakıcam diyor ama dediğin gibi tık yok

Bu listenin hakkını verenlerden olacağıma inanıyorum 28 mayıs canım :))

Hayırlı olsun canım iki kat mutluluk ve zorluk yaşıyorsundur.. Allah sağlıklı, huzurlu ömürler versin ikisinede..

Ay canım ya güldüm vala sabah sabah, otomatik klavye azizliği mustela yazacağına mustafa nın kremi yazmış

Slm kizlar 12 mayisda 13:40 da minik prensesimi aldim kucagima tarif edilmez bir duygu darisi dogum yapmayanlara

bizim eski oyuncak bebeklere benzemiyor hiç değil mi :)))

Hayırlı olsun kızlar, allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah..

Selamm fıstıklar,

koca iki hafta geçti buraya girmeyeli... pazar günü anneler gününüzü kutlayayım dedim, tebrik eden arkadaşların mesajlarını beğenirken elimde tablet uyuyakalmışım)

iki haftadır en uzun uykum 3 saat sürdü, kendime inanamıyorum bu kadar performans kendimden beklemezdim ama minişim gık diyince hopluyorum yataktan

felaket bi doğum yaşadım o yüzden hikayemi yazıp kimseleri ürkütmeyeyim ama epidural bi nimetmiş, Allah icat edenden razı olsun

minişim sarılık olmadı, 10. gününde doğum kilosunun 50 gr üzerine çıktı şükür doktorumuz da süt yeterli dedi... Allahıma şükürler olsun

haricinde ben de toparlandım, sezeryan sonrası iyileşme harbiden zormuş ama her geçen gün daha güçlü hissediyorum kendimi...doğum öncesi toplam 13 kilo almıştım, 9u gitti kaldı 4

birçok arkadaşımız doğum yapmış, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...evlat sahibi olmak inanılmaz bi duyguymuş, pazar günü içiminden mutluluk fışkırıyor diye sayıklayıp durdum eşime- Anneyim ya ben de artık şükür Allahıma

bekleyen canlar, hepinize sağlıklı kolay doğumlar dilerim, bi avazda yavrularınıza kavuşun inşallah...

sizleri çok özlemişim...kocaman öpücükler

Herkesin dualari,ii dilekleri ve destekleriniz icin tesekkuederim.
Pasam ile hikayemize baslayalim.,.,;Mayisin 7siydi randevumuzdan geldik sabah nst sonuclari iyimis zamani varmis(güyaa)Ben nst sonucunda cok hafif duzenli sanci gordum umursamadim.Aksam 5de hafif duzensiz sancim tuttu belim,kasiklarim ve sirtim agriyordu gitgide siddetlendi sabah 4 de dusa girdim cikinca rahatlamistim biraz.Uyuyabildim ertesi aksam 5ten sonra.duzene girdi biraz saat 7 ye kadar birazdaha siddetlendi esim cok israr etti hadi acile gidelim bebise bisi olmasindan korktuk ama hala hareketleri hafif devamliydi.Muayeneden sonra 3cmlik aciklik oldugunu ogrendik esimin yanina gittim sacma bi gulumseme vardi yuzumde agzim kulaklarimda esim nie guluon dio oda guluodu 3 cm dedim sok oldu baka kaldi bana.Nstye girdim sancilarim hala hafif ama duzene girmisti nstde cok.sanci cikmadi.Dr gordu sonucu burada yatak yok dedi (bagcilar dev.has)esimin hosuna gitmedi bana bisi olucak die korktugundan ama baska sans yokmus.Dr kanuni dev.has. Yetisebilecegimizi soyledi zaten orada dogum istiyordum.Evden esyalari alip yola ciktik yolda durup durup gulusuoduk.Hic bisi yok ortalikta birbirimize bakip bakip guluyoz sacma sacma cok komikti arkada esimin anneside oturuyodu.Acilde 12den 7:30a kadar nstde baglandim bu arada sancilarim gittikce cogaldi ama hala canimi cok yakmiodu.Sonucu dr gosterdik hala 3cm dedi karsi odaya gec dedi.Odanin ustunde soyunma odasi yazio iceriye girdim hemsire gelip soyun ve bunu giy dedi oyle Bi tepki verdimki hemsire,gulmeye basladi 'NEYY'ama benim sancim yokki nasil dogurcam dedim.Sen giy dedi.Ardindan esimin annesi geldi birden sarildi bana.Esimi gormeden gitmem die tutturdum oda arabadaymis cagirdilar onu gorunce aglamaya basladim oda beni teselli etmeye basladi.Cok uzgun oldugu ve korktugu yuzunden belliydi esimin saklamaya calistigi belliydi cok karmasik bi duyguydu.Korkdum birakamadim esimi.Ebeler ve guvenlik geldi arkamda bekledi hadi gel artik die yok birakamiom gulusmeye basladi herkes.Abimi cagirdi esim onla cok iyi anlasiriz espiriler yapip guldurmeye calisti bide ustune 'selfie' dogum kiyafetiyle hemde)Ebenin pesine takildim tahlil,falan yaptirip bi odaya yatirdi icerde 5-6 yatak falan var,yatiolar odanin ismi'sanci odasi'herkes sanci gelmesini bekliyo bi yandan klip izlioz tvden herkesi oyle gorunce guldum.Neyse yattim iste bekliom bekliom sanci yok arasira hafif hafif girip çıkıo.saat 11 gibi oglen muayene etmek istediler hic sanci cekmise benzemiodum halimi gorseniz tik yok bende.Ewett 7 cmlik aciklik yuzum gulmeye basladi eline plastik bisi aldi uzun serce parmagimdan ince.Icimde bi sıcaklık hisettim.Meger suyumu patlatmis.Saat 02'ye dogru sancim baya cogaldi.Dr geldi muayene etti zaman gelmis diince beni bi ter basti ama korkumdan degil heyecanimdan ve mutluluktan.talimatlar verdi sonra bir ses dogum varr dahada fena oldum.Tekerlikli sandalye ile dogumhanede buldum kendimi.Dogum koltuguna ciktim.Benim bi ebe arkadasim vardi bana ogut Vermisti ilerde olurda dogum yaparsan soyle yap demisti aynen yaptim anindada rahatladim.Gulusmeye basladik ondan gozlerimi alamadim hemen dogrulup izlemeye basladim tum acilarimi unutmustum.Cunku ASIK olmustum ona.Hic inanmiodum bu lafa ama ilk goruste ask iste <3.Muayene tedavi falan elleri ve ayaklari mordu ama cok tatliydi.Benim oglum ciglik atmadi attirmadilarda ebe muayenede gerek yok saglikli ve guclu dedi MASALLAH hamdolsun die gecirdim icinden.Onu elime verdiler kuruladiktan sonra hemen kesmediler bagi sicakdi cok yumusak ve yakisikliydi.Dogum aninda hepinize dua ettim.O anda herkesin,aklina ordan kurtulmak istedigi gelirmis.Benim aklima esim geldi ona sarilmak yanimda oldugunu gormek istiodum kalbim yerinden cikicak gibiydi.,.,Bizimde hikayemiz boyle boyumuz:50 cm Kg:3170 Ve cok yakisikliii,.,.9 MAYIS SAAT;02;35

Maşallah ne güzel bi hikaye allah uzun, sağlıklı, anne ve babacığıyla geçireceği nice güzel günler göstersin inşallah.. Darısıda bizlerin başına..

Maşallah çok şükür iyileşiyor canım

Hastanede olmaz canım güvendiğin onun da sevdiği biri varsa ona emanet et oynatsın eğlendirsin telden arayıp konuşursun benim oğlum da üç yaşında. Sorun olmadı anlattım ben kardeşini almaya gidiyorum diye. Bi ara hastaneye getirdiler kardeşini gördü çok sevdi
Slm kizlar 12 mayisda 13:40 da minik prensesimi aldim kucagima tarif edilmez bir duygu darisi dogum yapmayanlara

Masallh cnm ne ssirin anlatmissin.Allah anali babali saglikli sihhatli buyutmeyi nasip etsin ins...
Ben bisey merak ettim.ebe arkadasin ne tavsiye etmisti de yapinca rahatladin:)

Eyîcan yames hoşgelmiş bebekleriniz geçmiş olsun çok sevindim

Esilagulup ne kadar gülmüşsün doğumunda Allah yüzünü hep güldürsün canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…