Kızlar selam,
Bugün Renginimiz ile 11. Günümüz, ben sürekli ağlama krizlerindeyim. Her gece eşimin koynunda en az yarım saat ağlıyorum, kendimi hiç birşeye yetemiyormuş gibi hissediyorum. Eşimi o kadar çok özledim ki, bazen nasılsın diye bile soramıyorum, dün yarım saatliğine markete gittik adamın burnundan getirdim, Sanırım benden nefret ediyor artık. Kızımız bazen 4 saat aralıksız uyuyor, Annemler uyandırmama izin vermiyorlar, bense dayanamıyorum kaldırmak istiyorum, uyandırınca 2.5 saat memeyi bırakmadığı oluyor yorgunluktan elim ayağım çekiliyor artık çok fazla gaz sancısı oluyor kızımın, 15 dakika emzirip ayağa kaldırıp gazını mı çıkarmak lazım bilen varsa ne olur söylesin. 5. Gün kontrolümüzde 100 gr vermişti kızım, sarılığı 12 çıktı ne yapacağımı bilmiyorum doktor bir sıkıntı olmaz dedi 17 ye kadar normal dedi, gündüzleri bir odasında ışığını açıyorum kızımın. Eşim iş için bugün istanbula gitti Çarşamba akşamı gelecek, adam gelince yine ağlama krizine girecem kesin...
benim dogum yapacagim gun nst olcumum vardi.Canım doğumdan önce nstler nasıl çıkıyordu.nst de sancı yoksa 1 hafta içinde doğum olmaz diyorlar o yüzden soruyorum.
Bebek için üzülme bestecim onun sağlığı için yapılıyor o ilk anda hisseder sonra hemen unutur hiç merak etme zaten çok çabuk da iyileşiryok hayatim yaaa sarilik tehlikesi 5. gun den sonra atlattik sayioz dedi dr. ona sewindim.
hayret bu gece gelen olmadi
kg da almis zaten....goguslerim acio cok benim lansinoh ve aywa cekirdegi kullaniorum ama sizlio cok.....aynen ama bide ek kocam war nasil bi duygu ikiside yanimda olsun istiom hatta annemde ucu hep yanimda olsun istiorum okadar garip ki icin ici hickirarak agliom yarin os basi yapcak esim sanki askere yolluom yeniden allahim ben sensiz napicam die aglarmi bi insan adaminda psikosunuda bozdummm....kizimin elindrn kan aldilar bugun triodine baktilar iki elini deldiler bayilcaktim.....sonrada saglik ocaginda ayagindan aldilar mosmor hala nezaman gecicek aciomudur......offf cok uzuluorum kanim cekilio...
son hafta 80 kg dum....simdi 73 saka gibi) dikislerim hic acimio bu arada gunde 4 kez parol aliorum....
Ah canım sen lansinoh almadın mi iki tane minnos ne yapar göğüslerini.lansinoh sl bir de ayva çekirdeğini suya koy bekleyin oluşan jeli sur göğsüne yıkama gerekmiyor ve aninda rahatlatıyormus bir de avent in göğüs kalkanı çok kullanışlı oluyormuşkızlar bu arada bana göğüs ucu kremi gibi bişey lazım rahatlatan yaraları falan kapatıveren varmı bilmiyorumda
tavsiye bekliyorum lanolinli iyi değil diyolar varmı bilgisi olan ..
Hadi yaa tırstım şimdi bak iki keredir sancı çıkmıyor kendi hastanemde.ben de vaktim var daha diye düşündüm😕benim dogum yapacagim gun nst olcumum vardi.
hic sanci cikmadi.
nst yi baska bir hastanede cektirmistim.oranin doktoru git eve 2 hafta daha bekle dedi.gecesinde dogum oldu..
kızlar bu arada bana göğüs ucu kremi gibi bişey lazım rahatlatan yaraları falan kapatıveren varmı bilmiyorumda
Kızlar yaaa sabah çatı muayenesi oldum ve gündüz çok yürüdüm. Akşam kahverengi akıntı geldi. Baska belirtim yok. Sadece çok yürümekten alt kemiklerim acıyo. Doktora gitmeye gerek yok di mi? Useniyorum biraz da :) Kararsız kaldık.
40+0 olduk bu arada...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ah canım sen lansinoh almadın mi iki tane minnos ne yapar göğüslerini.lansinoh sl bir de ayva çekirdeğini suya koy bekleyin oluşan jeli sur göğsüne yıkama gerekmiyor ve aninda rahatlatıyormus bir de avent in göğüs kalkanı çok kullanışlı oluyormuş
Hadi yaa tırstım şimdi bak iki keredir sancı çıkmıyor kendi hastanemde.ben de vaktim var daha diye düşündüm😕
Ah canım sen lansinoh almadın mi iki tane minnos ne yapar göğüslerini.lansinoh sl bir de ayva çekirdeğini suya koy bekleyin oluşan jeli sur göğsüne yıkama gerekmiyor ve aninda rahatlatıyormus bir de avent in göğüs kalkanı çok kullanışlı oluyormuş
Hadi yaa tırstım şimdi bak iki keredir sancı çıkmıyor kendi hastanemde.ben de vaktim var daha diye düşündüm😕
milkway almışım hepsi aynı demişlerdi pek bişey ifade etmedi ama nemlendiriyo işte geçen bi bluzum yapıştı kaldı pedde kremde koymamıştım uff yani milkway devam ederdimde varsa süper işe yarayan onu alıyım dedim.. ayva bulursam deniyim hemn ya..tşkkur ederim=) bide kalkan iki parça olan şey mi
Gecmis olsun canim.
bugun mustelayi denedim.2 kez surdum.cok memnun kaldim daha 2 suruste.
netten bak derim.
Maşallah canım bebişlerine Allah sağlık hayırlı uzun ömürler versin spinal ağrısı üç gün ben de çektim zor bi ağrı sütün de artar inş merak etme ilk gün az oluyo zaten olduğu kadar damla damla da olsa ver sen geçmiş olsundunden beri okuyorum cevap veremeiyorum.. ben Allah'a sonsuz sukur kavustum yavrucanlara cuma gunu suyum geldiğinde gittim 15.40ta biri 15 42de diğeri spinal sezeryanla geldi.. Elhamdülillah dün öğlen taburcuydum..
kızım 2300 oğlum 3180 doğdu biri 48 cm biri 50 cm herşey çok güzel onlar açısından Allah'a ne kadar şükretsem az
ama ben memelerin yarasıydı spinalin baş ağrısıydı mafvoldum şu an kola kahve kafeinli ne varsa yardırıyorum diyebilirim anca kendime geldim azda olsa .. burdan spinal olacaklara sesleniyorum hastaneye mumkunse ketil falan götursunler kahve için yada kola başka kafam kalkmadı korkutmak için demiyorum ama tavsiyemdir yani çunku işe yaradı bende (herkesde başağrısı yapmıyormuş ) ..
bebeklerimde emmiyor değil ama yetmiyor hiç doymadılar
meme ucum olmadığından emerken sıkılıyolarçok çok az emiyorlar (silikon başlık gibi bişey aldım ondanda sıkılıyolar) medela pompa sipariş verdim yarın gelicek inşAllah sutum biyere gitmez yarına kadar bide ikizler zaten ek mama vermek durumdayım onada alışcaklar beni bırakcaklar diye korkuyorum .. şimdilik durum böyle Allah doğum yapacaklara hayırlı doğumlar nasip etsin.. doğurrmuş olanlarda süt ve huzur =)
O kremler daha çok koruyucu ama yumuşatmaya yardımcı olur medelanınki var bende koyu kıvamlı bi krem mustela da iyi diyorlar daha yoğurt kıvamlı hangisini istersen ama şu göğüs kalkanını tavsiye ederim hava alınca temas az olnca daha çabuk iyileşir lilacsofie demişti o kalkana göğüs pedinin ortasını kesip yerleştirin diye güzel bi fikir hem cildine alerji de yapmaz başıma geldi ordan biliyorum :)kızlar bu arada bana göğüs ucu kremi gibi bişey lazım rahatlatan yaraları falan kapatıveren varmı bilmiyorumda
Kalkan 2 parca olan sey evet.philps avent diye netten arat.
gercekten kalkan gibi tam anlamini tasiyor.
Mehunaaaaaawa o gün mu doğum yaptın sen gir dedigim gün maşallah sana yaa ve tabi kuzularina da :)milkway almışım hepsi aynı demişlerdi pek bişey ifade etmedi ama nemlendiriyo işte geçen bi bluzum yapıştı kaldı pedde kremde koymamıştım uff yani milkway devam ederdimde varsa süper işe yarayan onu alıyım dedim.. ayva bulursam deniyim hemn ya..tşkkur ederim=) bide kalkan iki parça olan şey mi
Maşallah canım bebişlerine Allah sağlık hayırlı uzun ömürler versin spinal ağrısı üç gün ben de çektim zor bi ağrı sütün de artar inş merak etme ilk gün az oluyo zaten olduğu kadar damla damla da olsa ver sen geçmiş olsun
O kremler daha çok koruyucu ama yumuşatmaya yardımcı olur medelanınki var bende koyu kıvamlı bi krem mustela da iyi diyorlar daha yoğurt kıvamlı hangisini istersen ama şu göğüs kalkanını tavsiye ederim hava alınca temas az olnca daha çabuk iyileşir lilacsofie demişti o kalkana göğüs pedinin ortasını kesip yerleştirin diye güzel bi fikir hem cildine alerji de yapmaz başıma geldi ordan biliyorum :)
Mehunaaaaaawa o gün mu doğum yaptın sen gir dedigim gün maşallah sana yaa ve tabi kuzularina da :)
nişanın gelmiş sanırım cnm sırf nişan hastaneye gidilcek bir belirti değil.. kasılmalarında olsa da sureleri belli aralıklarla olunca gitmen gerekir. ama suyun gelirse hemen koş =)
alttan muayene etmedi. cuma gidince sanırım muayene edecek. kontrol edecek. ona göre cuma eğer bi sıkıntı yoksapazartesiyi beklicezz :)
geçen hafta açılmam yoktu. olmuşmudurki acaba. bide bebek hala kanala bile inmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?