2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Koseden beni anlatmissin arkadasim.
sarilik icin şekerli su verdim.3.4 cay kasigi.
Sık emzirmek gerek.mutlaka 2 saatte bir uyandir bebegini.gunde 5 ve fazlasi bez kirletiyorsa sorun yok demisti doktorumuz.

gaz sancisina gelince bizdede basladi.buyuk ve kucuk tuvaletini yaparken inanilmaz zorlaniyor.kaskati oluyor.direniyor.altini bile degistirmiyor.kipkirmizi oluyor.neticede yapiyor tuvaletini ama yapana kadar kan kusturuyir bize inanin.
doktor ilac vermiyor.hangi kaslarini calistiracaginibilmiyor henuz diyor.

uyku duzeni yok.gecem gece gunduzum gunduz degil.dungece dayanamayip gece 2 de yikadik uyusun diye.

gecmis olsun.allah kolaylik versin bize , annelik cok zor

kızlar bu arada bana göğüs ucu kremi gibi bişey lazım rahatlatan yaraları falan kapatıveren varmı bilmiyorumda
tavsiye bekliyorum lanolinli iyi değil diyolar varmı bilgisi olan ..

Canım doğumdan önce nstler nasıl çıkıyordu.nst de sancı yoksa 1 hafta içinde doğum olmaz diyorlar o yüzden soruyorum.
benim dogum yapacagim gun nst olcumum vardi.
hic sanci cikmadi.
nst yi baska bir hastanede cektirmistim.oranin doktoru git eve 2 hafta daha bekle dedi.gecesinde dogum oldu..

Kızlar yaaa sabah çatı muayenesi oldum ve gündüz çok yürüdüm. Akşam kahverengi akıntı geldi. Baska belirtim yok. Sadece çok yürümekten alt kemiklerim acıyo. Doktora gitmeye gerek yok di mi? Useniyorum biraz da :) Kararsız kaldık.
40+0 olduk bu arada...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar alinti yapmadim.
tesekkurler yorumlariniz icin.
Bugun 19.gun hic bir iyilesme olmadi.
saniyorumbenim cildimle de ilgili bir durum.acimi icime cekip oturuyorum

BEBEK GÖBEK BAĞINI SORMUŞ BIR ARKADAŞ,
bizim gobek 13.gunde dustu.hastane sıkı tembihledi gobek dusmeden yikamayin diye.
dustukten sonra 2 gun bekleyip oyle yikayin dediler .ne dedilerse oyle yaptik.
Pansuman vs bisey yapmadik.bir sorun yok.

HASTANE CIKISI VE GIBEK BAGI KONUSU

ben komple hastane cikisini yanima almistim.ancak hastanemiz orda kaldigimiz surece cikarken ve hediye ettigi hastane cantasinda k3ndi giysilerini verdiler.

icten citcitli zibin, distan onden citcitli tulum takimi giydirdiler.cok kullanisli.
eve geldim vetdiklerini degistir degistir giydirdim.cok kullanisli.aldigim onca giysiden daha rahat geldi kullanimi.

gobek baginin ucunda bir aparat vardi.ne bez, nede giysiler engel olmadi ne giydirirsem giydireyim.o nedenle takimlarinizi rahat kullanirsiniz diye dusunuyorum.

Bebek için üzülme bestecim onun sağlığı için yapılıyor o ilk anda hisseder sonra hemen unutur hiç merak etme zaten çok çabuk da iyileşir
İyi kilo vermişsin bayılıyorum bunhızlı kilo verme işine hamileyken sürekli arterken şimdi sürekli azalıyo ben de 10 kilo kadar verdim 87 yi bulmuştum sanırım

kızlar bu arada bana göğüs ucu kremi gibi bişey lazım rahatlatan yaraları falan kapatıveren varmı bilmiyorumda
Ah canım sen lansinoh almadın mi iki tane minnos ne yapar göğüslerini.lansinoh sl bir de ayva çekirdeğini suya koy bekleyin oluşan jeli sur göğsüne yıkama gerekmiyor ve aninda rahatlatıyormus bir de avent in göğüs kalkanı çok kullanışlı oluyormuş
benim dogum yapacagim gun nst olcumum vardi.
hic sanci cikmadi.
nst yi baska bir hastanede cektirmistim.oranin doktoru git eve 2 hafta daha bekle dedi.gecesinde dogum oldu..
Hadi yaa tırstım şimdi bak iki keredir sancı çıkmıyor kendi hastanemde.ben de vaktim var daha diye düşündüm😕

Gecmis olsun canim.
bugun mustelayi denedim.2 kez surdum.cok memnun kaldim daha 2 suruste.
netten bak derim.

nişanın gelmiş sanırım cnm sırf nişan hastaneye gidilcek bir belirti değil.. kasılmalarında olsa da sureleri belli aralıklarla olunca gitmen gerekir. ama suyun gelirse hemen koş =)

milkway almışım hepsi aynı demişlerdi pek bişey ifade etmedi ama nemlendiriyo işte geçen bi bluzum yapıştı kaldı pedde kremde koymamıştım uff yani milkway devam ederdimde varsa süper işe yarayan onu alıyım dedim.. ayva bulursam deniyim hemn ya..tşkkur ederim=) bide kalkan iki parça olan şey mi

Herkesin dogum baslama sureci farkli oluyor ya.bende o gun nstden ciktim daha var diye gerim gerim gerildim.
gece wc ye kalktim.yataga geldim tam uykuya gececektim.bir sanci girdi belime.anlamadim tabi.
sonra suyum geldi yatakta.wc ye gidince nisanda geldi.sonra ishal oldum.
butun belirtiler yarim saat icinde oldu.
Sureç boyle bende cok sasirdim.sanciyi hic gormemistim o gune kadar.
hastaneyebgidinceye kadar olan sancilar cok normaldi.hic zorlamadi.

suni sanciyi yiyince anladim sanci ne demek .

sende normal dogum bekliyorsun saniyorum ?

Kalkan 2 parca olan sey evet.philps avent diye netten arat.
gercekten kalkan gibi tam anlamini tasiyor.

Maşallah canım bebişlerine Allah sağlık hayırlı uzun ömürler versin spinal ağrısı üç gün ben de çektim zor bi ağrı sütün de artar inş merak etme ilk gün az oluyo zaten olduğu kadar damla damla da olsa ver sen geçmiş olsun

O kremler daha çok koruyucu ama yumuşatmaya yardımcı olur medelanınki var bende koyu kıvamlı bi krem mustela da iyi diyorlar daha yoğurt kıvamlı hangisini istersen ama şu göğüs kalkanını tavsiye ederim hava alınca temas az olnca daha çabuk iyileşir lilacsofie demişti o kalkana göğüs pedinin ortasını kesip yerleştirin diye güzel bi fikir hem cildine alerji de yapmaz başıma geldi ordan biliyorum :)

Mehunaaaaaawa o gün mu doğum yaptın sen gir dedigim gün maşallah sana yaa ve tabi kuzularina da :)

yaa iyi oldu söylediğin tecrubesizlikten çok çektim şu 3 gun.. teşekkür ederim sağsalim gecirelim su 40 gunu bakalm huf

nişanın gelmiş sanırım cnm sırf nişan hastaneye gidilcek bir belirti değil.. kasılmalarında olsa da sureleri belli aralıklarla olunca gitmen gerekir. ama suyun gelirse hemen koş =)

Dimi ya... Gitmiim en iisi. inşallah bi kaç güne geleceğinin haberidir...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kanalda oluşu açılmayı daha arttırıyor bence bu haftaki o rahim sancılarım ve her hareket edişinde yada gerilmesindeki aşağıya olan baskı açılmayı arttırıyor.peki kanalda olmaması acaba nasıl bir yol izletecek acaba size...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…