2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Hastane çantasına konulacak citcitli badi hakkında ki soruma cevap veren tüm arkadaslara çok teşekkür ederim :) üç tane koydum çantaya saolun kızlar iyi ki varsiniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sancı gelmesini bekle bence
Canim kalkan ikili ucu top gibi süt de bırakıyorum orda hava aldığı ve çamaşır degmedigi için iyileşme sürecini hızlandırıyormus mustafa nin kremi ni de duydum arkadaşım kullandı ondan yara olmamış hiç.lansinoh aldım ben en çok tavsiye edilen o diye
Evet canim normal doğum bekliyorum şu işletim bitmeden gelmese bari kuzum.
böle ucu çıkık kalsın diye dmi o benimki değil =( lazımmı yinede nasıl cıkarıcam yaa
Canim göğüs ucu çıkarıcı başka oluyor.bu arada silikon kelebeklerden de kullanılabilir bir süre.bebek kabul ederse tabi.

Kızımdan fırsat bulup giremedim hiç o bana ben ona alışmaya çalışıyoruz...
Şimdilik tek sorunum kızımın gözu ama iyiye gidiyo diğer gözle nerdeyse aynı rengi aldı kızarıklığın çoğu bitti azı kaldı inşallah... yarın kontrolumuz var yine inşallah guzel haberlerle geliriz. ..
Biraz korku var içimde.
Bu akşam duanızda bizlerede yer verin teyzeleri bir an önce iyileşsin yavrum... Anne olarak en çok beni siz anlıyorsunuz duanızı alıp kontrole gidersem daha iyi olucağına inamıyorum... tıpkı geçen seferki gibi

Canım ben zıbın seti koymustum çantaya resimlerde güzel çıksın diye takım oldukları için.... ama en rahatı kullanışlısı çıtçıtlılar... hep onları kullanıyoruz

bu gün de bitiyor gene doguramadım karnım cok sertleşti kızlar temizlik bitti annem baklava actı gelen giden için şerbetlencek bekliyor sarmalar pogacalar hazır buzlukta beşik hazır cantalar coktannn hazır bi sen gelmiyosun Alperen bebek ablan bekliyo heyecanla kızoşuma sürekli dogum hikayeleri anlatıyorum uyumadan önce karnımın agrımasını cok istiyor oda kardeşi gelcek diye :) gel de tanışalım minigim

Kızlar kuzum dan sonra takip ediyorum ama yazamıyorum. Göğüs yarasi problemi bende de var suan Lansinoh ve silikon ucla halletmeye çalışıyorum ama emerken canım çok yaniyo..bi taraftan da sık sık emzirme ye calisiyorum uyuyorsa uyandırıyorm 2 saati asmamasina dikkat ediyorum sarılık olmasından çok korkuyorum annem iyi diyor yarın kontrolum uz var bakalım doktorumuz ne dicek.simdiden topuk kanı alınırken nası olcak çok ağlar diye üzülüyorum. .Bugün odada uyurken b3n başka odadaydm bi gürültü oldu aklım çıktı Sanki büyümüş de biyerden düşmüş gibi kalbim yerinden cikacakti annelik bambaskaymis arkadaş ben onu bilir onu söylerim:)

2. Bebisini bekleyen ve dogum yapan anneler
2 yasinda 1 oglum var dogum yaklastikca stres oluorum
Ben hastanedeyken o ne olacak die. Kimi yaninda gotur hastanede kalsin dio
Kimi ne isi var hastanede dio
Sizce ne yapmaliyim oglumun en az sekilde etkilenmesi icin
Bu arada sezaryen olucam yani 2 gece hastane....

benim kızım 5 yaşında ve ben onu aylardır hazırladım dogum olayına hiç ayrı kalmadık bana da cok düşkün babamla kalıcak o gün annem ve eşim hastane yakın olduğu için kontrol edebilir ara ara cok acılı olmazsam gelir de yanıma ama seninki daha küçükmüş bence biri ona bakmalı canım hastane de kim ilgilencek

kalici olursa sayet naparim bilmem alay konusu olurum....esim dio ki senin hormonlarina duygu mu eklediler sende hic yok tu.

.

Annelik böyle birşey ooohoo dur bak daha neler oluyor:) Çok şükür tadıyoruz:)

Takip etmeye çalışıyorum canım doğurmayanları, bebekleri merak ediyorum. Kızım uslu vallahi ama en önemlisi annemlere çektiğim restler işe yaradı. Şuanda beni yalnız bırakmıyorlar. Biri gitse, öbürü geliyor. Yemek vs hrsey hazır ben sadece bebekle ve bos vakıtlerımde Demır'le ılgılenıyorum. Oglumda 3 gun sonra yapayalnız kalmıstım cok zordu, bırak ınternetı ac ya da susuz kaldıgımı bıle hatırlıyorum!(((
Gögüslere ayva çekirdeği iyi geldi. Emzirip bazen sağıyorum sanırım kanallar epeyce açıldı. Suan görüntüde yaralar aynen duruyor ama acıtmıyor eskisi kadar; yakında gececek inşallah...

Bugun ben de mutfaktayken içerden bir ses geldi, bos bulundum aa kız gelıyor dedım herkes guldu:))) o gunler de gelecek ıns:))

Gercekten hersey hazırmıs, inşallah artık gelır arkadasım hayırlısıyla.

Canım ben zıbın seti koymustum çantaya resimlerde güzel çıksın diye takım oldukları için.... ama en rahatı kullanışlısı çıtçıtlılar... hep onları kullanıyoruz

Kızını soracaktım ama sonra bır msjda okudum. Yarın cok guzel seyler duyacak ve ferahlayacaksın. Kızın ıyılesıyor uzulme canım.
Dua ettım senın ıcın.

Maasallah Allah yardımcınız olsun ıkız cok zor olmalı, bız bırıyle zorlanıyoruz.

Canim kızının iyileşmesine çok sevindim bikac güne biseyi kalmaz ınş. Zibin seti ben de koydum citcit li badi koymamistim gobegi düşmeden kullanamam diye burdaki arkadaşlara sordum hepsi koymuş kullananlar memnun bende attım cantaya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Restlerin ise yaşamış olmasına sevindim.yoksa iki çocukla çok zor olurdu yalnız.ayva çekirdeği mucizevi birsey desene doğumdan önce evde bulundurmak şart oldu.

ağzımdan bikere o laf çıktı. herkese "ne var normal doğumda, yaparım ben" dedim. şimdide dönemiyorum lafımdan suni sancıyı denicez. umarım kısa sürede açılma olur da bir an önce kurtulurum. herkes kurtulsun bir an önce

gözlerimi kapatsam ve haftaya cumaya kızımın 5-6günlük olacağı güne uyansam

Amin .. şimdilik çok zorluk çekmedim zaten Allah hem kaldıramıycağını yuklemıyo hemde zorsada zorlukla beraber kolaylıkda veriyo mutlaka annelik çok çok buyuk mutluluk hiç bişeye değişilmez .. her isteyene hayrlısıyla nasip olur inşAllah

Cokk saol canm herkese moral veren pozıtıf hıssettıren mesajlarını gördükçe sevınıyorum... hiçbirimizin birbirini tanımadığı bu sanal yerde bir aile gibi olmuşuz ayrı kalınca fark ettim bunu. hep aklım burda kım doğurdu nasıl geçti bebişi nasıl diye... kızımdan vakit bulamıyorum çok özledim bu ortamı... minik Dereni almışsın kucagına Rabbim güzel ömurler nasip edip analı babalı buyutsun inşallah...

Arkadaslar dogumdan bebek doktora gidiyormu? Yani biliyorum dogumda hemen gereken yapiliyorda sormak ustedigim bir hafta yada bir ay sonra mesela doktor kontrolu fslan oluyormu . Yoksa hastalanincami gidiyor sadece

işte silikon bişey kullandım uğraşmıyolar bende dayanamıyor o aç aç ağlamalarına mama yapıyorum.. ama az önce gittim yine emmedi sağdım 80ml süt geldi maşAllah dun 25 ml gelmıyodu... yarın şu kalkan ve meme ucu cıkarıcıyı alayım en iyisi..

Suni sancıyla açılma hızlı oluyo ama epi ile yavaşlıyor inşallah en kısa zamanda kurtulursun da alırsın miniğini eline bir avazda.

[SUB][/SUB]
Arkadaslar dogumdan bebek doktora gidiyormu? Yani biliyorum dogumda hemen gereken yapiliyorda sormak ustedigim bir hafta yada bir ay sonra mesela doktor kontrolu fslan oluyormu . Yoksa hastalanincami gidiyor sadece

doğumdn sonra bana taburcu olcağım gun çocuk dr geldi yani dun ,
çarşamba kontrole gel dedi. sağlık ocağıda 5. gun mutlaka gelmen lazım topuk bilmemnesine bakcaz dedi oda çarşambaya denk gelıyo sonra yine duzenli bişekilde çağırıyolar diye biliyorum.
özellikle sağlık ocağına aşılar için cunku sadece sağlık ocağı yapabiliyomuş aşıları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…