evet burda yazdım 4 saat sonra bebiklerime sarıldım =))))
Seni merak etmiştim bakıp duruyordum yazılanlara :=)
Canim sancı gelmesini bekle benceKızlar yaaa sabah çatı muayenesi oldum ve gündüz çok yürüdüm. Akşam kahverengi akıntı geldi. Baska belirtim yok. Sadece çok yürümekten alt kemiklerim acıyo. Doktora gitmeye gerek yok di mi? Useniyorum biraz da :) Kararsız kaldık.
40+0 olduk bu arada...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim kalkan ikili ucu top gibi süt de bırakıyorum orda hava aldığı ve çamaşır degmedigi için iyileşme sürecini hızlandırıyormus mustafa nin kremi ni de duydum arkadaşım kullandı ondan yara olmamış hiç.lansinoh aldım ben en çok tavsiye edilen o diyemilkway almışım hepsi aynı demişlerdi pek bişey ifade etmedi ama nemlendiriyo işte geçen bi bluzum yapıştı kaldı pedde kremde koymamıştım uff yani milkway devam ederdimde varsa süper işe yarayan onu alıyım dedim.. ayva bulursam deniyim hemn ya..tşkkur ederim=) bide kalkan iki parça olan şey mi
Evet canim normal doğum bekliyorum şu işletim bitmeden gelmese bari kuzum.Herkesin dogum baslama sureci farkli oluyor ya.bende o gun nstden ciktim daha var diye gerim gerim gerildim.
gece wc ye kalktim.yataga geldim tam uykuya gececektim.bir sanci girdi belime.anlamadim tabi.
sonra suyum geldi yatakta.wc ye gidince nisanda geldi.sonra ishal oldum.
butun belirtiler yarim saat icinde oldu.
Sureç boyle bende cok sasirdim.sanciyi hic gormemistim o gune kadar.
hastaneyebgidinceye kadar olan sancilar cok normaldi.hic zorlamadi.
suni sanciyi yiyince anladim sanci ne demek .
sende normal dogum bekliyorsun saniyorum ?
Canim göğüs ucu çıkarıcı başka oluyor.bu arada silikon kelebeklerden de kullanılabilir bir süre.bebek kabul ederse tabi.böle ucu çıkık kalsın diye dmi o benimki değil =( lazımmı yinede nasıl cıkarıcam yaa
Canım ben zıbın seti koymustum çantaya resimlerde güzel çıksın diye takım oldukları için.... ama en rahatı kullanışlısı çıtçıtlılar... hep onları kullanıyoruzHastane çantasına konulacak citcitli badi hakkında ki soruma cevap veren tüm arkadaslara çok teşekkür ederim :) üç tane koydum çantaya saolun kızlar iyi ki varsiniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2. Bebisini bekleyen ve dogum yapan anneler
2 yasinda 1 oglum var dogum yaklastikca stres oluorum
Ben hastanedeyken o ne olacak die. Kimi yaninda gotur hastanede kalsin dio
Kimi ne isi var hastanede dio
Sizce ne yapmaliyim oglumun en az sekilde etkilenmesi icin
Bu arada sezaryen olucam yani 2 gece hastane....
kalici olursa sayet naparim bilmem alay konusu olurum....esim dio ki senin hormonlarina duygu mu eklediler sende hic yok tu.
.
Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal
Eylulguzeli 12 mayis normal
burcuarslnn 12 mayis(normal)
deniz1006 14 mayis(sezeryan)
yawyaw 14 mayis(sezeryan)
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)
Emineveaydin 15 mayıs normal
SevdaSoner 15 mayıs normal
Kocaman 16 mayis normal
Silzi22 16 mayis normal
mneeee 16 mayis(normal)
hayatnebayat 16 mayis(normal
FatmaBetül 18 mayis normal
ses06 19 mayıs(normal)
hersey_mümkün 20 mayıs (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan
Esmasrn 20 mayıs normal
esra25 21 mayıs(normal)
Tekasur 21 mayıs normal
handrake 23 mayis(normal)
Patatya005 23 mayis normal
Şenay60 26 mayis normal
Avukat16 27 mayis normal
Sec 27 mayıs normal
kubra1453 28 mayis(normal)
vefalim 29 mayis(normal)
Kolik 29 mayis normal
Ay bu gidişle ilk 100 e de giremeyecegim heralde
Bu arada mneeee yok ya nerde bu kız.bakışı doğurdu mu ki acaba😕
Lilacsofie hızlı toparladın maşallah çabuk döndün aramıza kızın uslu sanırım.göğüslerin nasıl oldu?
Kızlar kuzum dan sonra takip ediyorum ama yazamıyorum. Göğüs yarasi problemi bende de var suan Lansinoh ve silikon ucla halletmeye çalışıyorum ama emerken canım çok yaniyo..bi taraftan da sık sık emzirme ye calisiyorum uyuyorsa uyandırıyorm 2 saati asmamasina dikkat ediyorum sarılık olmasından çok korkuyorum annem iyi diyor yarın kontrolum uz var bakalım doktorumuz ne dicek.simdiden topuk kanı alınırken nası olcak çok ağlar diye üzülüyorum. .Bugün odada uyurken b3n başka odadaydm bi gürültü oldu aklım çıktı Sanki büyümüş de biyerden düşmüş gibi kalbim yerinden cikacaktiannelik bambaskaymis arkadaş ben onu bilir onu söylerim:)
bu gün de bitiyor gene doguramadım karnım cok sertleşti kızlar temizlik bitti annem baklava actı gelen giden için şerbetlencek bekliyor sarmalar pogacalar hazır buzlukta beşik hazır cantalar coktannn hazır bi sen gelmiyosun Alperen bebek ablan bekliyo heyecanla kızoşuma sürekli dogum hikayeleri anlatıyorum uyumadan önce karnımın agrımasını cok istiyor oda kardeşi gelcek diye :) gel de tanışalım minigim
Canım ben zıbın seti koymustum çantaya resimlerde güzel çıksın diye takım oldukları için.... ama en rahatı kullanışlısı çıtçıtlılar... hep onları kullanıyoruz
dunden beri okuyorum cevap veremeiyorum.. ben Allah'a sonsuz sukur kavustum yavrucanlara cuma gunu suyum geldiğinde gittim 15.40ta biri 15 42de diğeri spinal sezeryanla geldi.. Elhamdülillah dün öğlen taburcuydum..
kızım 2300 oğlum 3180 doğdu biri 48 cm biri 50 cm herşey çok güzel onlar açısından Allah'a ne kadar şükretsem az
ama ben memelerin yarasıydı spinalin baş ağrısıydı mafvoldum şu an kola kahve kafeinli ne varsa yardırıyorum diyebilirim anca kendime geldim azda olsa .. burdan spinal olacaklara sesleniyorum hastaneye mumkunse ketil falan götursunler kahve için yada kola başka kafam kalkmadı korkutmak için demiyorum ama tavsiyemdir yani çunku işe yaradı bende (herkesde başağrısı yapmıyormuş ) ..
bebeklerimde emmiyor değil ama yetmiyor hiç doymadılar
meme ucum olmadığından emerken sıkılıyolarçok çok az emiyorlar (silikon başlık gibi bişey aldım ondanda sıkılıyolar) medela pompa sipariş verdim yarın gelicek inşAllah sutum biyere gitmez yarına kadar bide ikizler zaten ek mama vermek durumdayım onada alışcaklar beni bırakcaklar diye korkuyorum .. şimdilik durum böyle Allah doğum yapacaklara hayırlı doğumlar nasip etsin.. doğurrmuş olanlarda süt ve huzur =)
Canım ben zıbın seti koymustum çantaya resimlerde güzel çıksın diye takım oldukları için.... ama en rahatı kullanışlısı çıtçıtlılar... hep onları kullanıyoruz
Annelik böyle birşey ooohoo dur bak daha neler oluyor:) Çok şükür tadıyoruz:)
Takip etmeye çalışıyorum canım doğurmayanları, bebekleri merak ediyorum. Kızım uslu vallahi ama en önemlisi annemlere çektiğim restler işe yaradı. Şuanda beni yalnız bırakmıyorlar. Biri gitse, öbürü geliyor. Yemek vs hrsey hazır ben sadece bebekle ve bos vakıtlerımde Demır'le ılgılenıyorum. Oglumda 3 gun sonra yapayalnız kalmıstım cok zordu, bırak ınternetı ac ya da susuz kaldıgımı bıle hatırlıyorum!(((
Gögüslere ayva çekirdeği iyi geldi. Emzirip bazen sağıyorum sanırım kanallar epeyce açıldı. Suan görüntüde yaralar aynen duruyor ama acıtmıyor eskisi kadar; yakında gececek inşallah...
Bugun ben de mutfaktayken içerden bir ses geldi, bos bulundum aa kız gelıyor dedım herkes guldu:))) o gunler de gelecek ıns:))
Gercekten hersey hazırmıs, inşallah artık gelır arkadasım hayırlısıyla.
Kızını soracaktım ama sonra bır msjda okudum. Yarın cok guzel seyler duyacak ve ferahlayacaksın. Kızın ıyılesıyor uzulme canım.
Dua ettım senın ıcın.
Maasallah Allah yardımcınız olsun ıkız cok zor olmalı, bız bırıyle zorlanıyoruz.
kanalda oluşu açılmayı daha arttırıyor bence bu haftaki o rahim sancılarım ve her hareket edişinde yada gerilmesindeki aşağıya olan baskı açılmayı arttırıyor.peki kanalda olmaması acaba nasıl bir yol izletecek acaba size...
Annelik böyle birşey ooohoo dur bak daha neler oluyor:) Çok şükür tadıyoruz:)
Takip etmeye çalışıyorum canım doğurmayanları, bebekleri merak ediyorum. Kızım uslu vallahi ama en önemlisi annemlere çektiğim restler işe yaradı. Şuanda beni yalnız bırakmıyorlar. Biri gitse, öbürü geliyor. Yemek vs hrsey hazır ben sadece bebekle ve bos vakıtlerımde Demır'le ılgılenıyorum. Oglumda 3 gun sonra yapayalnız kalmıstım cok zordu, bırak ınternetı ac ya da susuz kaldıgımı bıle hatırlıyorum!(((
Gögüslere ayva çekirdeği iyi geldi. Emzirip bazen sağıyorum sanırım kanallar epeyce açıldı. Suan görüntüde yaralar aynen duruyor ama acıtmıyor eskisi kadar; yakında gececek inşallah...
Bugun ben de mutfaktayken içerden bir ses geldi, bos bulundum aa kız gelıyor dedım herkes guldu:))) o gunler de gelecek ıns:))
Kızını soracaktım ama sonra bır msjda okudum. Yarın cok guzel seyler duyacak ve ferahlayacaksın. Kızın ıyılesıyor uzulme canım.
Dua ettım senın ıcın.
Maasallah Allah yardımcınız olsun ıkız cok zor olmalı, bız bırıyle zorlanıyoruz.
Cokk saol canm herkese moral veren pozıtıf hıssettıren mesajlarını gördükçe sevınıyorum... hiçbirimizin birbirini tanımadığı bu sanal yerde bir aile gibi olmuşuz ayrı kalınca fark ettim bunu. hep aklım burda kım doğurdu nasıl geçti bebişi nasıl diye... kızımdan vakit bulamıyorum çok özledim bu ortamı... minik Dereni almışsın kucagına Rabbim güzel ömurler nasip edip analı babalı buyutsun inşallah...Annelik böyle birşey ooohoo dur bak daha neler oluyor:) Çok şükür tadıyoruz:)
Dua ettım senın ıcın.
Canim sancı gelmesini bekle bence
Canim kalkan ikili ucu top gibi süt de bırakıyorum orda hava aldığı ve çamaşır degmedigi için iyileşme sürecini hızlandırıyormus mustafa nin kremi ni de duydum arkadaşım kullandı ondan yara olmamış hiç.lansinoh aldım ben en çok tavsiye edilen o diye
Evet canim normal doğum bekliyorum şu işletim bitmeden gelmese bari kuzum.
Canim göğüs ucu çıkarıcı başka oluyor.bu arada silikon kelebeklerden de kullanılabilir bir süre.bebek kabul ederse tabi.
Suni sancıyla açılma hızlı oluyo ama epi ile yavaşlıyor inşallah en kısa zamanda kurtulursun da alırsın miniğini eline bir avazda.ağzımdan bikere o laf çıktı. herkese "ne var normal doğumda, yaparım ben" dedim. şimdide dönemiyorum lafımdansuni sancıyı denicez. umarım kısa sürede açılma olur da bir an önce kurtulurum. herkes kurtulsun bir an önce
gözlerimi kapatsam ve haftaya cumaya kızımın 5-6günlük olacağı güne uyansam
Arkadaslar dogumdan bebek doktora gidiyormu? Yani biliyorum dogumda hemen gereken yapiliyorda sormak ustedigim bir hafta yada bir ay sonra mesela doktor kontrolu fslan oluyormu . Yoksa hastalanincami gidiyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?