2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bakalim bir de dönmesini bekliyoruz kucuk hanimin. . .
Seninki donmus mu? Valla sanirim 4 u gececek benimmi bilmiyorum ki ne yapar sezeryana mi alir normal mi yaptırır bir de korkmaya başladım oram buram kesilecek diye...

Benim 30.hafta dönmüştü canım, hep söylüyorlar ya son anda bile dönen var diye gönlünü ferah tut. Geçen hafta 37+1 de 3200 dü benim. Bi haftada 300 gram almıştı bende o yüzden korktum biraz her hafta 300 alırsa yandık diye :)) daha 2 hafta var günümün dolmasına, üstelik doktor 41 e de sarkabilir dedi. 4100 ile tamamlarız öyle olunca artık sende şeker var mıydı? O yüzden mi kilolu acaba? Ben de vardı şeker o sebeptendir diye düşünüyorum..

Hala dogurmayanlar😊

inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)💓

Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal💓

Eylulguzeli 12 mayis normal💓

burcuarslnn 12 mayis(normal)💓

deniz1006 14 mayis(sezeryan)💓

yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓

belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓

Emineveaydin 15 mayıs normal💜

SevdaSoner 15 mayıs normal💜

Kocaman 16 mayis normal💜

Silzi22 16 mayis normal💜

mneeee 16 mayis(normal)💜

hayatnebayat 16 mayis(normal💜

FatmaBetül 18 mayis normal💜

Hanife6n 18 mayis normal💜

ses06 19 mayıs(normal)💛

Sugar234 19 mayis normal💛

hersey_mümkün 20 mayıs💛 (sezeryan)

Mestcan 20 mayıs sezeryan💛

Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💛

Esmasrn 20 mayıs normal💛

esra25 21 mayıs(normal)💛

Tekasur 21 mayıs normal💛

handrake 23 mayis(normal)💛

Patatya005 23 mayis normal💛

Şenay60 26 mayis normal💚

Avukat16 27 mayis normal💚

Sec 27 mayıs normal💚

Vitis 27 mayıs normal-sezeryan💚

kubra1453 28 mayis(normal)💚

Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚

vefalim 29 mayis(normal)💚

Kolik 29 mayis normal💚

Mneee ve handrake dun kontrole gittigimde hala 1cm acilma var dedi persembe gel dedi dun inciyi dinledik iliski denedik geceden beri tuvalete gittigimde sumuksu bisey geliyordu emin olamadim doktoru aradim nisanin gelmis acilman baslamis demekkii dedi bizde bugun bi daha yaptik acilsin diye yarin sabah 8de cagirdi bakalim dedigi gibimi yoksa pazartesi suniyi yicem haberdar ederim

Benim gunum dun bitti eger doguramazsam kendim pazartesi yani tam bir hafta sonra suni sanci verilecek ama acilmam olduysa yarin kontrole cagirdi yarinda verilebilir bakalim hayirlisi 2-3gunde bir kontrole gidiyom ben

Benim gunum dun bitti eger doguramazsam kendim pazartesi yani tam bir hafta sonra suni sanci verilecek ama acilmam olduysa yarin kontrole cagirdi yarinda verilebilir bakalim hayirlisi 2-3gunde bir kontrole gidiyom ben

inşallah sancımız olur acılmamız olur canım sarı sümüksü şey benden de az az geliyor nişan mı bu yani bide ilişki konusunda dr mu tavsiye etti yoksa konuşmalara dayanarak mı uyguladın canım

inşallah sancımız olur acılmamız olur canım sarı sümüksü şey benden de az az geliyor nişan mı bu yani bide ilişki konusunda dr mu tavsiye etti yoksa konuşmalara dayanarak mı uyguladın canım

Valla dr oyle dedi telde ama tabi kontrolsuz bilemez yarin net ogrenirim doktor zaten bana iliskiyle ilgili hicbirsey dememisti sorunlu bir gebeligim yoktu cok sukur sikintili bir gebeligin yoksa sonuna kadar beraber olabilirsin ama biz esimle 34uncu haftada biraktik ben kendimi fil gibi hissediyordum ama nettende arastirdim spermin icindeki bir madde rahmin incelmesini acilmasini sagliyomus insallah acilmam olmustur ayy yarin dogursam super olur

Kizlar yeni dogum yaptim sezeryan ile.bebegimin gozunun biri kayiyo gibi normal mi bu.lutfen icimi rahatlatin olecem acidan ((

Kizlar yeni dogum yaptim sezeryan ile.bebegimin gozunun biri kayiyo gibi normal mi bu.lutfen icimi rahatlatin olecem acidan ((

canım hayırlı olsun benım yıgenımınde oyleydı duzeldı bır kac ay ıcınde ama sıkıntı olmasın dersen bır doktora goster kesın bısey dememız mumkun degıl

canım çok saol sebamed ve mustela arasında takılmıştım. Sebamed e karar kıldım. Alışveriş sitesine hemen bakıyorum.

tablo için eksik bilgileri olan arkadaşlarım (kendilerini biliyolar) eksiklerimizi tamamlayalım ...sadece doğum haftası ve doğum kg si bukadarcık 1: kk ne verdiyse işte )

B izi unutma mneeee teyzesi 38+2 kg:3170

Canım sebamed e karar verdim. Johnsonbaby hamıleliğimde kendimde kullanmıstım ama kendim bile memnun kalmamıştım

inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz için umarım rahat bir dogum olur bi komşumla konuştum bugün 5 cm le gitmiş dr a 20 dk da dogurmuş ay böyle bi dogum da bize nasip olsa inanamadım duyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…