Bakalim bir de dönmesini bekliyoruz kucuk hanimin. . .
Seninki donmus mu? Valla sanirim 4 u gececek benimmi bilmiyorum ki ne yapar sezeryana mi alir normal mi yaptırır bir de korkmaya başladım oram buram kesilecek diye...
ben bulamadım bir türlü, tablo nerede?
bir de benim sezaryen 20 mayıs
kızlar herkese merhaba dün yoktum giremedim dolayısı ile listeyi de güncelliyemedim sorry
1- 2 gün içinde yaparım inşaAllah ...doğum yapannlar olmuş hepinizi tebrik ediyorum, Allah hayırlı evlat eylesin acılarını göstermesin
handrakee cim bizde tık yok hala, bacımın bugün kontrolü vardı herşey normal, sancı mancı bişey yok canım beklemeye devam ....Allah ım tüm bekleyenleri sağlıkla hayırla kavuştursun
Kızlar beklenen gününüz geçtikten sonra ne kadar beklediniz yada beklediniz mi
bekleyen annaler ne kadar beklemeyi düşünüyor???
Ben güngeçtikten sonra beklemekten korkuyorum da dr da biraz bekleriz cumaya kadar gelmezse dedi
3 er gün arayla bakarız dedi ama bana 3 gün bile çok geliyor sizin düşünceniz ne
teşekkür ederim mneeee diye aratınca çıkıyor mu doğuranlar çok merak ettim kaç gün önce kaç kilo doğum yapmışlarCanim doğuranlari mneeee doğurmayanları ben listeliyorum ekledim seni.
Benim gunum dun bitti eger doguramazsam kendim pazartesi yani tam bir hafta sonra suni sanci verilecek ama acilmam olduysa yarin kontrole cagirdi yarinda verilebilir bakalim hayirlisi 2-3gunde bir kontrole gidiyom ben
inşallah sancımız olur acılmamız olur canım sarı sümüksü şey benden de az az geliyor nişan mı bu yani bide ilişki konusunda dr mu tavsiye etti yoksa konuşmalara dayanarak mı uyguladın canım
Kizlar yeni dogum yaptim sezeryan ile.bebegimin gozunun biri kayiyo gibi normal mi bu.lutfen icimi rahatlatin olecem acidan((
Canim ben eltimden duydum sampuan losyon bakim kremi pisik kremi sabun olarak hep sebamed aldim. Normalde sebamed cok pahali ya ben de netten siparis vereyim dedim bikac seyini netten aldim. N11 .com var orda bir magaza vardi dur adina bakayim. Kozmetikburada magazasi. Iste onu buldum kargo ucreti falan da yoktu hatta. Hepsini ordan aldim. Hatta sampuan 500 ml acayip bereketli dedi eltim.
tablo için eksik bilgileri olan arkadaşlarım (kendilerini biliyolar) eksiklerimizi tamamlayalım ...sadece doğum haftası ve doğum kg si bukadarcık1: kk ne verdiyse işte )
Canim bana chicco hediye geldi set halinde.ben de chicco ya da sebamed almayi düşünüyordum Niveayi da beğeniyorum.tanıtımları verilen 2 şişe de jhonsons baby var.ama onları ilerde kullanırım ya da anneme kayınvalideme veririm oraya gidince lazım olabilir diye.
Valla dr oyle dedi telde ama tabi kontrolsuz bilemez yarin net ogrenirim doktor zaten bana iliskiyle ilgili hicbirsey dememisti sorunlu bir gebeligim yoktu cok sukur sikintili bir gebeligin yoksa sonuna kadar beraber olabilirsin ama biz esimle 34uncu haftada biraktik ben kendimi fil gibi hissediyordum ama nettende arastirdim spermin icindeki bir madde rahmin incelmesini acilmasini sagliyomus insallah acilmam olmustur ayy yarin dogursam super olur
kızlar hala doguramadım ve patlamak uzereyım sızınle paylasayım dedımEki Görüntüle 1112700
Kızlar boynumda biri sürü minik ben çıktı ne kadar zamanda gider ki bunlar hala çıkmaya devam ediyor gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?