ben de eşimin peşindeyim. korkuyo bebeğe bi şey olur diye. dünya tersine döndü, ben kovalıyorum artık
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz bir nebze olsun anneligin sevincini yasayamadim uzuntudencanım benim kızımda da olmuştu 1aylık vardı hatta dr a sordum olabiliyo demişti şimdi kızım 5 yaşında sıkıntı yok şükür o zaman da zaten cok sürmemişti takip et tabiki ama şimdilik sıkıntı yapılcak bişey degildir merak etme
Yooo bende seker yok canim cikmamisti yuklemede simdi 3600 daha dogrusu dun oyle soyledi doktor benim de var iki haftam herhalde beklerse o kadar benim de 4 u bulur gibi geliyo 3 haftada 600 gram almiss
Maasallah kuzularimiza ama bizi uzmeden saglikla gelsinlar insaallah
Ben de duydum son anda donen sanciyla bile donen varmis diye ama pimpirik yapicam ya icim rahat etmiyor
Benim 30.hafta dönmüştü canım, hep söylüyorlar ya son anda bile dönen var diye gönlünü ferah tut. Geçen hafta 37+1 de 3200 dü benim. Bi haftada 300 gram almıştı bende o yüzden korktum biraz her hafta 300 alırsa yandık diye :)) daha 2 hafta var günümün dolmasına, üstelik doktor 41 e de sarkabilir dedi. 4100 ile tamamlarız öyle olunca artıksende şeker var mıydı? O yüzden mi kilolu acaba? Ben de vardı şeker o sebeptendir diye düşünüyorum..
Ah anacımm aahh bende de seker yok ammaa Benim Pıtırcık da azıcık tombiklerden. (Dün) 37+5 3510kilocuk tuu.. :18: Ucümüzün de BDT nerdeyse ayni. Hadi bakalim once hangi tosuncuk teşrif buyurcak
Gercekten simdi daha iyi anliyorum..
Yani anne olmak,onun yuzune bakmak,bi insanin ne kadar endiselenebilcegini ogretiyor..
Allah iyi haberlerini nasip etsin canim en kisa zamanda..
39+4 :)
2640 kg 50 cm :) spinal :) iyi ki :) cok sukur :) ohh be :))))
Gozunaydin canim :)
Hic oyle dusunme,bende spinal sezeryan oldum cok istiyordum normal dogum ama bebegim son hafta ters döndü..Kordonda dolanmisti 3 kez boynuna digumda ogrendim..ne sekilde olursa olsun,sadece saglik olsun yeter ki..
Rabbim bizlere bagisladi ya onlari sukurler olsun..
Ilk zamanlarda boyle olabilecegini duymusumdur hep..
Doktor bilgi vermedi mi?
Kizlar yarin dogum var.cok saskinim hala. Ben gebelige yeni alismistim :). Yarin benimle beraber dogum yapacak olan iki arkaxas daha vardi onlarada hayirli dogumlar diliyorum.dua edin benim icin
04.05.2014 Sabah ağrıyla uyandım. Kızım ayağını dayamıştı yine küreğime bi farkla bu sefer canım çok yanıyordu. Kalkıp tuvalete gitmemle suyum geldi. Panikten ve korkudan tek düşünebildiğim daha erken olduğuydu. Ağlamaya başladım eşim yanımdaydı Allahtan .Banyomu yapıp hastaneye gittik. Saat 10 da hastanedeydik. Önce muane ettiler suyum gerçekten geldi mi diye baktılar. 2cm açılmayla yatış yaptık.Ama suyum erken geldiği ve sancım olmadığı için ayağa kaldırmadılar. Aklımda sadece bebeğim için erken olduğu keşke biraz daha dayansaydı diye düşünceler fır dönüyordu. Eşim eve gidip malzemelerimizi aldı. Ne çikolatamız hazırdı nede daha meleğime koyacağım isim  Çikolataları hastanede annem, eşim ve ben beraber yaptık. Sonra kapımızı süsledik. Bir yandan doktorum konferansta olduğu için ebem benimle ilgilendi. Doktoruma bilgi verdi.Bende daha doğum şeklini konuşmadığımız için sezeryan mi normal mi diye düşünmeye başladım. Sancılar yavaş yavaş geliyordu. 12 saatin sonunda açılma 3cm oldu. Doktorumda geldi. Normal doğum konusunda beni cesaretlendirdi. Ama ben suyumun erken gelmesi ve sabah yaşadığım panikle artık normal yapamayacağıma karar verdim sezeryana evet dedim. Beni hazırladılar. Ameliyathanede kendimi o kadar çaresiz hissettim ki bebeğimin ilk sesini duyamayacaktım onu göremeyecektim. Bu duygularla bayıldım. Meleğim 38+0 da ,23:06 da, 2550 gram dünyaya geldi. Babasının yanına indirmişler hemen. Çığlıklarıyla koridoru inletmiş. Ben onlara 1 saat sonra katıldım. Kucağıma verdiler hemen miniğimi.Öyle acıkmış ki. O kadar ancının güzel tarafı biraz da olsa emzirmeme yardımcı olması oldu. Şimdi geriye dönüp baktığımda keşke normal doğursaydım diyorum. Sanki yarım kalmış gibi yarım anneymişim gibi bir duygu var içimde. Meleğimin ismi Müge oldu. Annesi kuzusunu çok seviyor
Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)💓
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal💓
Eylulguzeli 12 mayis normal💓
burcuarslnn 12 mayis(normal)💓
deniz1006 14 mayis(sezeryan)💓
yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓
Emineveaydin 15 mayıs normal💜
SevdaSoner 15 mayıs normal💜
Kocaman 16 mayis normal💜
Silzi22 16 mayis normal💜
mneeee 16 mayis(normal)💜
hayatnebayat 16 mayis(normal💜
FatmaBetül 18 mayis normal💜
Hanife6n 18 mayis normal💜
ses06 19 mayıs(normal)💛
Sugar234 19 mayis normal💛
hersey_mümkün 20 mayıs💛 (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan💛
Esmasrn 20 mayıs normal💛
esra25 21 mayıs(normal)💛
Tekasur 21 mayıs normal💛
handrake 23 mayis(normal)💛
Patatya005 23 mayis normal💛
Şenay60 26 mayis normal💚
Avukat16 27 mayis normal💚
Sec 27 mayıs normal💚
Vitis 27 mayıs normal-sezeryan💚
kubra1453 28 mayis(normal)💚
Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚
vefalim 29 mayis(normal)💚
Kolik 29 mayis normal💚
Bakalim bir de dönmesini bekliyoruz kucuk hanimin. . .
Seninki donmus mu? Valla sanirim 4 u gececek benimmi bilmiyorum ki ne yapar sezeryana mi alir normal mi yaptırır bir de korkmaya başladım oram buram kesilecek diye...
Mneee ve handrake dun kontrole gittigimde hala 1cm acilma var dedi persembe gel dedi dun inciyi dinledik iliski denedik geceden beri tuvalete gittigimde sumuksu bisey geliyordu emin olamadim doktoru aradim nisanin gelmis acilman baslamis demekkii dedi bizde bugun bi daha yaptik acilsin diye yarin sabah 8de cagirdi bakalim dedigi gibimi yoksa pazartesi suniyi yicem haberdar ederim
kizlar bu tablolar nerde ben mi goremiom))
burcucğum o dediğin akıntı haftalardır var bacımda son 1 haftadır daha yoğunmuş , dr normal akıntı diyor...inşaAllah senin ki doğumun habercisidir ... birde o ne güzellik öyle hiçte bir yerin fazla mazla değil gayet fitsin
teşekkür ederim mneeee diye aratınca çıkıyor mu doğuranlar çok merak ettim kaç gün önce kaç kilo doğum yapmışlar
B izi unutma mneeee teyzesi 38+2 kg:3170
Oyy anammm oyyy.hastaneden geldik.tahlillerimi verdim odamizi tutuk...ordan cikolatalirimizi yaptirdik.guzell bi yemek yedikk.markete gidip eve erzak aldik.simdide kocacimla yatakta uzaniyoruz.birazdan besigimi odamiza tasiycaz.....aksam yasin meryem surelerini okuyup huzur bulacagim.yarin sabah8.30 da kismetse sezeryana giriyorum bacilar..dualrinizi eksik etmeyin..alahaismarladikk
Ayy canim benim tesekkur ederim hayirlisiyla bur doguralim da kilo felan son derdimiz olsun canim akinti benim hamileliktede oncesindede hep cektigim bisey ama bu igrenc anlatmasi bile cok kotu yapis yapis uzayan bisey iyyyyy hem akinti gibi degil daha kivamli
Teşekkürler Handrakecim ellerine sağlık...Hala dogurmayanlar😊
inci 11-18 mayıs (normal-sezeryan)💓
Ladydiamond 11-20 mayıs sezeryan-normal💓
Eylulguzeli 12 mayis normal💓
burcuarslnn 12 mayis(normal)💓
deniz1006 14 mayis(sezeryan)💓
yawyaw 14 mayis(sezeryan)💓
belinayazra61 14 mayis(sezeryan)💓
Emineveaydin 15 mayıs normal💜
SevdaSoner 15 mayıs normal💜
Kocaman 16 mayis normal💜
Silzi22 16 mayis normal💜
mneeee 16 mayis(normal)💜
hayatnebayat 16 mayis(normal💜
FatmaBetül 18 mayis normal💜
Hanife6n 18 mayis normal💜
ses06 19 mayıs(normal)💛
Sugar234 19 mayis normal💛
hersey_mümkün 20 mayıs💛 (sezeryan)
Mestcan 20 mayıs sezeryan💛
Halauniversiteli 20 mayıs sezeryan💛
Esmasrn 20 mayıs normal💛
esra25 21 mayıs(normal)💛
Tekasur 21 mayıs normal💛
handrake 23 mayis(normal)💛
Patatya005 23 mayis normal💛
Şenay60 26 mayis normal💚
Avukat16 27 mayis normal💚
Sec 27 mayıs normal💚
Vitis 27 mayıs normal-sezeryan💚
kubra1453 28 mayis(normal)💚
Sefamolsunnn 28 mayıs normal💚
vefalim 29 mayis(normal)💚
Kolik 29 mayis normal💚
canım bacımda aynı şekilde olduğunu söylüyor ... hatta anneler gününden önceki pazar ilişki sonrası banyoya gittiğinde 1 su bardağı kadar bacaklarımın arasından istem dışı bişey geldi diyor (ki öncesinde wc yede girdim ,idrarda değildi diyor) ona rağmen dr herşey normal diyor bizde anlamadık :44:
canım hayırlı haberlerle gel inşaAllah, bekliyor olucaz yarın ses vermeni .... bide tablo için de en erken şekilde dönersen bize iyi olur canım . muhtemelen yarın akşam güncellerim, neden senin adında olmasın bir an önce dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?