2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Tesekkur ederim icimi rahatlattiniz bir nebze olsun anneligin sevincini yasayamadim uzuntuden

Ah anacımm aahh bende de seker yok ammaa Benim Pıtırcık da azıcık tombiklerden. (Dün) 37+5 3510kilocuk tuu.. :18: Ucümüzün de BDT nerdeyse ayni. Hadi bakalim once hangi tosuncuk teşrif buyurcak

Ah anacımm aahh bende de seker yok ammaa Benim Pıtırcık da azıcık tombiklerden. (Dün) 37+5 3510kilocuk tuu.. :18: Ucümüzün de BDT nerdeyse ayni. Hadi bakalim once hangi tosuncuk teşrif buyurcak

Anam anam yedigim yumurtalar yogurtlar sutler pekmezler yatamis benim dombisime insaallah saglikla kucagimiza alalim doktorun dogumu icin birsey dedi mi normal ya da sezeryan diye?

Canim kordon dolandigini nerden anladin daha dogrusu ne zaman soyledi doktor ne zaman anladi? Benim de bebegim donmedi daha asagi inmedi Allah korusun kordon dolanmasi farkedilir mi onceden?

Hepinize tesekkur ediyorum can arkadaslar......dilerim allahtan sag saglim meleklerimizi kucaklariz....deniz06 seninle ayniyiz simdiden hayirlii olsun arkadasim...nasil uyudu yarina dogumu olanlar akil verirlerse sevinirin.cunku ben bi hallerdedim

canım hayırlı haberlerle gel inşaAllah, bekliyor olucaz yarın ses vermeni .... bide tablo için de en erken şekilde dönersen bize iyi olur canım . muhtemelen yarın akşam güncellerim, neden senin adında olmasın bir an önce dimi ama
Kizlar yarin dogum var.cok saskinim hala. Ben gebelige yeni alismistim :). Yarin benimle beraber dogum yapacak olan iki arkaxas daha vardi onlarada hayirli dogumlar diliyorum.dua edin benim icin

güzelim meleğine sağ sağlim kavuşmuşsunya gerisi hiç önemli değil, takma kafana bişey anneliğin tadını çıkar canım Allah bağışlasın

canım senin listede git gide kalabalıklaşıyo mu ne ... ama merak etme benim liste senin listeyi döver o derece yani

canım başka mesjnda sormuştun, onu bulamayınca burdan cvp vereyim dedim ...benim oğlum 41+2 de geldi dünyaya ve kg side 4.200 gr idi normal doğumdu ama epey zordu...Rabbim veriyo yolunu illa ki hiç korkma ...
Bakalim bir de dönmesini bekliyoruz kucuk hanimin. . .
Seninki donmus mu? Valla sanirim 4 u gececek benimmi bilmiyorum ki ne yapar sezeryana mi alir normal mi yaptırır bir de korkmaya başladım oram buram kesilecek diye...

burcucğum o dediğin akıntı haftalardır var bacımda son 1 haftadır daha yoğunmuş , dr normal akıntı diyor...inşaAllah senin ki doğumun habercisidir ... birde o ne güzellik öyle hiçte bir yerin fazla mazla değil gayet fitsin

Ayy canim benim tesekkur ederim hayirlisiyla bur doguralim da kilo felan son derdimiz olsun canim akinti benim hamileliktede oncesindede hep cektigim bisey ama bu igrenc anlatmasi bile cok kotu yapis yapis uzayan bisey iyyyyy hem akinti gibi degil daha kivamli

canım senden önce bestekıza yazdım ... buraya bakıcaksın ara da haftada 1-2 kere güncelliyorum yarın akşam Allahtan birşey çıkmazsa sıcak sıcak bakabilirsin
teşekkür ederim mneeee diye aratınca çıkıyor mu doğuranlar çok merak ettim kaç gün önce kaç kilo doğum yapmışlar

canım sende hayırlı haberlerini verirsin inşaAllah ... bekliyoruz senide

canım bacımda aynı şekilde olduğunu söylüyor ... hatta anneler gününden önceki pazar ilişki sonrası banyoya gittiğinde 1 su bardağı kadar bacaklarımın arasından istem dışı bişey geldi diyor (ki öncesinde wc yede girdim ,idrarda değildi diyor) ona rağmen dr herşey normal diyor bizde anlamadık :44:

Teşekkürler Handrakecim ellerine sağlık...

Enteresan doktor bana camasirini islatacak kadar geldiyse suyundur hemen hic beklemeden geleceksin dedi bende o kadar yok dedim neyse bakalim yarin sabah 8.30 hastanede olucam bakalim ne dicek kardesinin acilmasi var mi peki

Yarin aksama kadar haber veririm insallah.tabi bir an evvel adim doguranlara gecsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…