2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kizlar yeni dogum yaptim sezeryan ile.bebegimin gozunun biri kayiyo gibi normal mi bu.lutfen icimi rahatlatin olecem acidan ((

canım benim kızımda da olmuştu 1aylık vardı hatta dr a sordum olabiliyo demişti şimdi kızım 5 yaşında sıkıntı yok şükür o zaman da zaten cok sürmemişti takip et tabiki ama şimdilik sıkıntı yapılcak bişey degildir merak etme

Ins.benim yasadigim bu kolayligi sizde yasarsiniz uygulayinca.Dogum da sanciniz gelince sakin bagirmayin afedersiniz inlemek daha az guc harcatiyor iki kisi bagirdigindan dolayi dogum yapamadi son anda kurtardilar onlari.7 cm aciklikliginiza,dogru kendinizi dinleyin gozlerinizi kapatip uyumaya calisin cok vaktiniz olucak.7 cm acikliktan sonra sanci gelsede gelmese 3kere derin nefes ile rahatlayin ve birkere derin ve rahat bi nefes alup nefesinizi tutun ve o gucle ikinin biraz fazla dayanin buna bide yataginizin basucundaki demir yada plastik bolgeye kendinizi ittirerek bunu yapin.Dr ve ebelere cok zorluk cikarmamis olucaksiniz sizi severlese ilgilenirler bendede oyle oldu onlara zorluk cikarmadigim icin cok.sevdiler odaya 1 hemsire gotururken benim yanimda 2-3 hemsire vardi cok sevmisler beni.Dogumda bu 3 derin nefes almayi ve son bir nefesi alip tutmayi ozellikle bagirmamayi unutmayin canlar.Ins.kolaylik olur sizede.Hee buarada ablam sakin karnina bastirtma dedi.Ben becerebilirim derseniz inaniyorlar yukaridakini uygulayinca gerek kalmadi bende pit die kucagima aldim hamdolsun kolay ve rahat dogumlar versin Rabbim sizlere.Sutunuzude bollastirsin ins.Zaten dogum anindada dua ettim size canlar.Aklima geldiniz.

Son düzenleme:
Oyy anammm oyyy.hastaneden geldik.tahlillerimi verdim odamizi tutuk...ordan cikolatalirimizi yaptirdik.guzell bi yemek yedikk.markete gidip eve erzak aldik.simdide kocacimla yatakta uzaniyoruz.birazdan besigimi odamiza tasiycaz.....aksam yasin meryem surelerini okuyup huzur bulacagim.yarin sabah8.30 da kismetse sezeryana giriyorum bacilar..dualrinizi eksik etmeyin..alahaismarladikk

sagol canım inşallah uygulayabilirim tavsiye süper bu karna bastırma olayı cok acıtıcı inşallah gerek de kalmaz

rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah canım bizlere de dua et biliyorsun başkasına yapılan dua daha etkili bende sana ve tüm bekleyenlere ediyorum duamı

Yooo bende seker yok canim cikmamisti yuklemede simdi 3600 daha dogrusu dun oyle soyledi doktor benim de var iki haftam herhalde beklerse o kadar benim de 4 u bulur gibi geliyo 3 haftada 600 gram almiss
Maasallah kuzularimiza ama bizi uzmeden saglikla gelsinlar insaallah
Ben de duydum son anda donen sanciyla bile donen varmis diye ama pimpirik yapicam ya icim rahat etmiyor

Ayni anda sezaryende olacaz canim.insallah ayni anda yasiycaz bu guzel duyguyu.dualarim senile sende bana dua et

Oh haydi sevindim birisi daha doguruyor darisi bize insaallah saglikla kucagina alırsın mis kokusunu icine cekersin

canım çok saol sebamed ve mustela arasında takılmıştım. Sebamed e karar kıldım. Alışveriş sitesine hemen bakıyorum.

Rica ederim canim ne demek. Bak bak ben ordan bebek bezi ve islak mendil de aldim hatta
Ay hatta abartip iki uc hafta once aldim bezini hemen yolladilar sagolsunlar
Sebamed cok iyiymis dedigim gibi 500 ml olani da baya bereketliymis bir senedir nerdeyse kullaniyorum dedi eltim

Maşallah canım maşallah bahtı açık olsun

Kizlar yarin dogum var.cok saskinim hala. Ben gebelige yeni alismistim :). Yarin benimle beraber dogum yapacak olan iki arkaxas daha vardi onlarada hayirli dogumlar diliyorum.dua edin benim icin
kolay doğum diliyorum miniğin sağlıkla gelsin inşallah

Maşallah bahtı açık olsun

listenin başını çekiyorum ve hiiiç doğurmaya niyetim yok.

çok iyi yapmışsınız canım.en faydalısı oymuş doktora özellikle sordum.hatta dr 2 günde nasıl açıldı diye çok şaşırmıştı

inşallah sancımız olur acılmamız olur canım sarı sümüksü şey benden de az az geliyor nişan mı bu yani bide ilişki konusunda dr mu tavsiye etti yoksa konuşmalara dayanarak mı uyguladın canım

dr tavsiye etti.sperm faydalıymış
kızlar hala doguramadım ve patlamak uzereyım sızınle paylasayım dedımEki Görüntüle 1112700
hiç kilo almamışsın sadece göbek var harikasınnn

sağlıkla gelsin inşallah. hadi sen de kavuşuyorsun darısı bize

ben de suni sancı istemiyorum cumaya kadar doğal sancı gelmezse sun i verecekmiş.istemeyeceğimi söyleyeceğim bebek için beklemek sorun olurşturmayacaksa. bu gece doğurmak istiyorum ve hiiç korkmuyorum. habi bebişim gel yaa

Gercekten simdi daha iyi anliyorum..
Yani anne olmak,onun yuzune bakmak,bi insanin ne kadar endiselenebilcegini ogretiyor..
Allah iyi haberlerini nasip etsin canim en kisa zamanda..

tablo için eksik bilgileri olan arkadaşlarım (kendilerini biliyolar) eksiklerimizi tamamlayalım ...sadece doğum haftası ve doğum kg si bukadarcık 1: kk ne verdiyse işte )

39+4 :)
2640 kg 50 cm :) spinal :) iyi ki :) cok sukur :) ohh be :))))

Gozunaydin canim :)
Hic oyle dusunme,bende spinal sezeryan oldum cok istiyordum normal dogum ama bebegim son hafta ters döndü..Kordonda dolanmisti 3 kez boynuna digumda ogrendim..ne sekilde olursa olsun,sadece saglik olsun yeter ki..
Rabbim bizlere bagisladi ya onlari sukurler olsun..

Kizlar yeni dogum yaptim sezeryan ile.bebegimin gozunun biri kayiyo gibi normal mi bu.lutfen icimi rahatlatin olecem acidan ((

Ilk zamanlarda boyle olabilecegini duymusumdur hep..
Doktor bilgi vermedi mi?

Inci doktor yarin acilma var derse esimle makara yapiyoruz diyorum ki oyle derse hep pesindeyim pazartesiye kadar kacamazsin hahah
Bu arada evet gobek var bitek ama gordugun gibi hic asagiya inmiyor bu yahu

inşallah gelir canım bekleyen cok kişi kalmadık zaten

Inci doktor yarin acilma var derse esimle makara yapiyoruz diyorum ki oyle derse hep pesindeyim pazartesiye kadar kacamazsin hahah
Bu arada evet gobek var bitek ama gordugun gibi hic asagiya inmiyor bu yahu

ben de eşimin peşindeyim. korkuyo bebeğe bi şey olur diye. dünya tersine döndü, ben kovalıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…