Allah anali babali buyutsun guzel ömurler nasip etsin prensese....riske atmamakla iyi yapmissin keske heryerde sezeryan secenegi sunulsa...
Sen cok zorlanmissin canim korkmaktada haklisin sezeryana niye almazlar bilmem cok karsiydim ben sezeryana ama bebegi riske atmaktansa sezeryan en guzeli...iyiki Ömer bebisi sezeyanla almislar da suniye zorlamamislar... Benim 5 dikisim oldu dogumdan 2 veya 3 saat sonraydi sanirim kendi basima banyomu yaptim sorunsuz gecti sonrasi normal olarak oturup kaltigimda agrim oluyordu azicik onlarda bikacgune gecti... ama zamani geriye alabilseydim asla tercih etmezdim gerci sormadilar ya sezeryan isteyip istemedigimi zavalli yavruma olan oldu gözunde sorun cikti ayni gun halada acisini cekiyor Rabbim yavruma merhamet ederde sifasini gönderir insallah.
Biz 20 gunlukken 40 yaptik. Guzel koksun diye gulsuyu tarcin tuz karistirdik tulbentle sildik sonra yikadik. Sonrada 40 basmasin diye disarda bi tur atip geldik :)40 nasil cikartilir anneler bizim 21. gunumuz bizim icin erken ama burdaki tum annelere lazim olucak bisi....heryerde baska baska seyler yazilmis sizler nasil yapmayi dusunuyorsunuz?
Gecmis olsun kizlar. Biz dr kontrolynden donuyorduk hicbise hissetmedik.
Birsey sormak istiyorum. Kontrolde dr azcik sarilik var ama yatacak kadar degil dedi. Teste yolladi. Ben de farkindayim ama yuksek olmadigi belli surekli de takip edip emziriyorum. Gece de vi kere mama veriyorum. Cisi kakasi normal ve sık sık yapiyor. Bu yuzden test yaptirmadim cani yanmasin diye. Sali gunu saglik ocaginda dr gosteririm dedim o zzamana kadar gecer belki. Var mi tavsiyeniz?
Bu arada 2990 dogdu oglum dort gun once bugun 3020 cikti. Dr cok iyi dedi demek ki doyuyor degil mi? Ikinci cocuk ama unutmusum. Basladi yine kaka cis kilo takibi :)
Kizlar ölüyorum meme ucum cok kotu oldu agladim agliycam bebegin uyanmasini istemiyorum o derece oldum yarildi kan geliyo kirmizi et gorunuyo mamaya baslamak istemiyorum sutu emince doyuyo bebek ya yok boyle bi agri krem suruyorum fayda etmiyo ne yapacagimi sasirdim dogumdan 2 hafta once basladim kreme banamisin demedi kemiklerime kadar isliyo agrisi bebek emerken sagiyorum daha cok yariliyo kalkan kullaniyorum cocuk kalkanla cekemiyo sutu uykusuzluk dikis agrisi hicbiri umrumda degil suan ne yapayim kizlar akil verin dayanamiyorum biran once iylesmesi icin ne yapayim
Canım degeri öğrenmen sarılığın ciddi olup olmadıgını anlamanızı saglar..olctur icinbrahat etsin derim..Gecmis olsun kizlar. Biz dr kontrolynden donuyorduk hicbise hissetmedik.
Birsey sormak istiyorum. Kontrolde dr azcik sarilik var ama yatacak kadar degil dedi. Teste yolladi. Ben de farkindayim ama yuksek olmadigi belli surekli de takip edip emziriyorum. Gece de vi kere mama veriyorum. Cisi kakasi normal ve sık sık yapiyor. Bu yuzden test yaptirmadim cani yanmasin diye. Sali gunu saglik ocaginda dr gosteririm dedim o zzamana kadar gecer belki. Var mi tavsiyeniz?
Bu arada 2990 dogdu oglum dort gun once bugun 3020 cikti. Dr cok iyi dedi demek ki doyuyor degil mi? Ikinci cocuk ama unutmusum. Basladi yine kaka cis kilo takibi :)
Canım kalkan kullan avent..ben kullandım memnun kaldım..Kizlar ölüyorum meme ucum cok kotu oldu agladim agliycam bebegin uyanmasini istemiyorum o derece oldum yarildi kan geliyo kirmizi et gorunuyo mamaya baslamak istemiyorum sutu emince doyuyo bebek ya yok boyle bi agri krem suruyorum fayda etmiyo ne yapacagimi sasirdim dogumdan 2 hafta once basladim kreme banamisin demedi kemiklerime kadar isliyo agrisi bebek emerken sagiyorum daha cok yariliyo kalkan kullaniyorum cocuk kalkanla cekemiyo sutu uykusuzluk dikis agrisi hicbiri umrumda degil suan ne yapayim kizlar akil verin dayanamiyorum biran once iylesmesi icin ne yapayim
Kizlar sezeryan dikislerinde sorun koku durumu yasayan var mi ne yaptiniz
Kizlar ölüyorum meme ucum cok kayrıotu oldu agladim agliycam bebegin uyanmasini istemiyorum o derece oldum yarildi kan geliyo kirmizi et gorunuyo mamaya baslamak istemiyorum sutu emince doyuyo bebek ya yok boyle bi agri krem suruyorum fayda etmiyo ne yapacagimi sasirdim dogumdan 2 hafta once basladim kreme banamisin demedi kemiklerime kadar isliyo agrisi bebek emerken sagiyorum daha cok yariliyo kalkan kullaniyorum cocuk kalkanla cekemiyo sutu uykusuzluk dikis agrisi hicbiri umrumda degil suan ne yapayim kizlar akil verin dayanamiyorum biran once iylesmesi icin ne yapayim
Bence sen pazar keyfini yap yataktan çıkma bebeğin gelince çok arayacaksin zombi gibi oldum ben aynaya bakmaya korkuyorum kızım on dk da onbeş dk da uyaniyo d alamıyorum bile gogsumden ayrılmak istemiyo napcami bilemiyorum emzik vermeli miyim sizce kızlar 2 gundur harap oldum yatir kalk yatir kalkHayirli sabahlaar hayirli kandiller herkese..
Pazar keyfi yapıp yatakta uyumak yerine yürüyüş yapiyorum bu saatte. Bugün ayaklarimda derman kalmayıncaya dek dinlenp ddinnlenip yürümek istiyorum..
Hayirlisi artik..
Bence sen pazar keyfini yap yataktan çıkma bebeğin gelince çok arayacaksin zombi gibi oldum ben aynaya bakmaya korkuyorum kızım on dk da onbeş dk da uyaniyo d alamıyorum bile gogsumden ayrılmak istemiyo napcami bilemiyorum emzik vermeli miyim sizce kızlar 2 gundur harap oldum yatir kalk yatir kalk
Kızlar saat 16 da kızımı normal doğum oldu. Kilo 3270 bir ara hikayeyi yazarım. Hepinize çok dua ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence sen pazar keyfini yap yataktan çıkma bebeğin gelince çok arayacaksin zombi gibi oldum ben aynaya bakmaya korkuyorum kızım on dk da onbeş dk da uyaniyo d alamıyorum bile gogsumden ayrılmak istemiyo napcami bilemiyorum emzik vermeli miyim sizce kızlar 2 gundur harap oldum yatir kalk yatir kalk
al benden de o kadar. zombi yanimda renkli bile kalirhep memede ve kucagimda uyuur kuzu. en fazla 10 dk yatiyr yatakta. ama emzik verme cnm. ben hic dusunmuyrm. cunku kendim acisini cekiyrm. yalqnci emzigi o kadar gec yasta birwktimki suan 31 yasimdayim ama ara ara dilimi emdigimi farkediyrm fqrkinda olmadan yapiyrm tabiki.
sabir cnm az daha. suan bizlere ihtiyaclari var. 3-4 ay sonra duzene giriyrmus. buz 17 gunluk olduk bile
cnm benmde yarıldı ben bepanten ıle lansınohu kullanıyor um ıkı gundur uzerınede strecle kapatıyorum baya işe yaradı uc haftadır bende cok cektım streclemek baya fayda ettı
Evet dogru :)
Iyiyiz,alisiyoruz iste :) Bazen sakin uykulu,bazen bol sesli uykusuz,bazende muhabbet dinler vaziyette :)
Sezeryan mi? Yoksa herseyin birden degismis olmasi,birilerine muhtac olmak,evle ilgilenememek vs mi?
insan kendini bi caresiz hissediyor..Ama geciyor ayaklandikca bisyler yapmaya basladikca..
Bende gecirdim canim aglama nobetlerine tutuldugum oldu bikac kez sebepsizce :) esim konusturdukca acildim :)
Surekli odada oturmaktan,hicbisy yapamamaktan,gelen gidenden,gelen gidenin zamanimizdan calip esimle zaman gecirememekten vs..
Insan hic gecmeyecek gb dusunuyor ama gececek
Ya bilmiyorum...içimde hep bebeğimi zorla almışlar, o orda rahatken rahatını bozmuslar gibi hissediyorum ona bakıp bakıp ağlıyorum bazen..Kavuştuğumuz halde ayrılmışız gibi geliyor. Bunlar mantıklı değil farkındayım.
Dediğin gibi ayaklansam biraz daha iyi olacak sanırım. Kendime bile yetememek zor. Annem gibi cevval bi kadına bile is öğretiyorum bazen. Sıkıntı basıyo... Bi de kocamla uyuyamıyorum o da var
Geçecek inşallah bi 40 ımız çıksın hele herşey çok güzel olacak biliyorum.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?