2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah sifa versin insallah

40 nasil cikartilir anneler bizim 21. gunumuz bizim icin erken ama burdaki tum annelere lazim olucak bisi....heryerde baska baska seyler yazilmis sizler nasil yapmayi dusunuyorsunuz?
Biz 20 gunlukken 40 yaptik. Guzel koksun diye gulsuyu tarcin tuz karistirdik tulbentle sildik sonra yikadik. Sonrada 40 basmasin diye disarda bi tur atip geldik :)

merhaba herkese
umarım herkes ıyıdır fazla takip edemiyorum artık ...10 gunluk olucaz yarın bizde :) gelen giden.. vs.. fırsat bulmuşken uyumaya çalışmak derken, pc yı açamıyorum bile...

benimde ikinci bebek insan genede sasalıyor..sarılık bizimde var az dedi doktor takipte ol ilerlerse daha çok sararır teste gerek yok dedi bol bol emziriyorum.emzik alıştırmaya çalışıyorum arada bir umarım erken davranmıyırumdur doktora sormayı unuttum hoş boyle seyleri zaten pek onaylamazlar..kılo takibi bizimde iyi çıktı..gunde 6-7 kere bez değişiyorsanız iyi besleniyordur dedi..gece 1 kere bende mama veriyorum rahat uyuyor banada uyku için iyi oluyor..

arkadasım benimde acıyor çok yara değil ama ağzına aldığında yerimden hoplatıyordu...ben hiç o krem bu krem de kullanmadım hamiş ken nemlendiriyordum şimdide her emzirmeden sonra zeytınyağı surup pedle kapatıyorum...kuru kalmamalı meme ucun her gun duş al ama sabunlama goguslerini karbonatlı suyla temizle demişlerdi daha cok kurutuyormuş sakın....( zeytın yağının faydasını goreceksin eminim..hem bebeğin ağzının pamukçuk olmasınında onluyormuş...

Canım degeri öğrenmen sarılığın ciddi olup olmadıgını anlamanızı saglar..olctur icinbrahat etsin derim..
Canım kalkan kullan avent..ben kullandım memnun kaldım..

Kizlar sezeryan dikislerinde sorun koku durumu yasayan var mi ne yaptiniz

Benim ki yapistirma..
Ama bildigim kadariyla koku iyi degil..
Doktoruna ya da hastaneye danismani oneririm..

Kızlar saat 16 da kızımı normal doğum oldu. Kilo 3270 bir ara hikayeyi yazarım. Hepinize çok dua ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cnm benmde yarıldı ben bepanten ıle lansınohu kullanıyor um ıkı gundur uzerınede strecle kapatıyorum baya işe yaradı uc haftadır bende cok cektım streclemek baya fayda ettı

ACİL benim içinde dua eder misiniz benim duaya ihtiyacım var çocuğum olmuyo 2 yıldır 500 kişiye yasin okutuyorum ama kişi sayısını toplayamadım bana yardım eder misiniz msj bekliyorum yardım etmek isteyen arkadaslar benim adıma(adım hicran) çocuk olması dileğiyle her kişi sadece bi yasin dualarınızı bekliyorum rabbim çocuk isteyen her kese nasip eder işallah :) allah rızası için okuyan olursa cvp yazarsa çok sevinirim benimiçin dua eden arkadaslarında rabbim tüm dileklerini kabul eder işallah :)

BENDE ELİMDEN GELDİĞİNCE DUAYA İHTİYACI OLANLARA YARDIM EDECEĞİM İŞALLAH

Bi arkadaşimiz sarılıkla ilgili ne yapabilirim diye sormuş, dün bizde sarılıga baktirdik dr sınırda yarın gelin tekrar bakalim dedi mama takviyesi ve emzirme nin dışında sık sık su icirdik bi kaç kere de sekerli su verdik bugun değer 9 çıktı yani sarılik yok, su ve sekerli suyu sen de dene istersen

Hayirli sabahlaar hayirli kandiller herkese..
Pazar keyfi yapıp yatakta uyumak yerine yürüyüş yapiyorum bu saatte. Bugün ayaklarimda derman kalmayıncaya dek dinlenp ddinnlenip yürümek istiyorum..
Hayirlisi artik..

Son düzenleme:
Hayirli sabahlaar hayirli kandiller herkese..
Pazar keyfi yapıp yatakta uyumak yerine yürüyüş yapiyorum bu saatte. Bugün ayaklarimda derman kalmayıncaya dek dinlenp ddinnlenip yürümek istiyorum..
Hayirlisi artik..
Bence sen pazar keyfini yap yataktan çıkma bebeğin gelince çok arayacaksin zombi gibi oldum ben aynaya bakmaya korkuyorum kızım on dk da onbeş dk da uyaniyo d alamıyorum bile gogsumden ayrılmak istemiyo napcami bilemiyorum emzik vermeli miyim sizce kızlar 2 gundur harap oldum yatir kalk yatir kalk

al benden de o kadar. zombi yanimda renkli bile kalir hep memede ve kucagimda uyuur kuzu. en fazla 10 dk yatiyr yatakta. ama emzik verme cnm. ben hic dusunmuyrm. cunku kendim acisini cekiyrm. yalqnci emzigi o kadar gec yasta birwktimki suan 31 yasimdayim ama ara ara dilimi emdigimi farkediyrm fqrkinda olmadan yapiyrm tabiki.
sabir cnm az daha. suan bizlere ihtiyaclari var. 3-4 ay sonra duzene giriyrmus. buz 17 gunluk olduk bile

Kızlar ben emzik verdim iki çocukla çok zor oluyor başka türlü başedemiyorum büyük oğlum hiç tutmamıştı emzik ve biberon ben çalışmaya başlayınca annem çok zorlanmıştı şimdi baştan verdik büyük rahatlık eminim zararlı olduğu yönlerde var ama şimdilik beni rahatlattı biraz. Gece uykuları düzelecek endişe etmeyin çok sık uyanıyorsa doymuyor olabilir mama takviyesi gerekebiliyor ilk aylarda büyük oğlumda da takviye yapmıştım sonra sütüm çoğalınca yetmeye başlamıştı bu ufaklıkta da ara ara mama veriyorum yetmeyince hem uzun uyuyor hemde doyduğuna emin oluyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar saat 16 da kızımı normal doğum oldu. Kilo 3270 bir ara hikayeyi yazarım. Hepinize çok dua ettim

Gozunuzaydin :)
Allah anali babali buyutsun insallah,saglikla..

Ben emzik denedim ama almadi zaten :) kucuk bi koleksiyonumuz oldu :)
Dediginiz gb bnm ufaklikta yatinca 10 dk bile duramadan uyanirdi saatlerce nobet gb,sonra duzeldi..Lilacsofie demisti hatta buyume ataklari geciriyorlarmis ve bu zamanda sık emdikce sut cogaliyormus,oyle de oldu..sut cogaldi uyku aralari uzadi..
Insallah oyledir sizinde kizlar..Cok yorucu oluyor..

cnm benmde yarıldı ben bepanten ıle lansınohu kullanıyor um ıkı gundur uzerınede strecle kapatıyorum baya işe yaradı uc haftadır bende cok cektım streclemek baya fayda ettı

Dunden beri garmastan lansinoh ve zeytinyagi ucunu karistirip suruyorum bitanesi rahatladi diyeri hala kaniyo onuda sagip veriyorum butun gece goguslerim acik uyudum aventin kalkanini eczanelerde arattim bulamadim e bebekte var sanirim baska nerde bulabilirim bilmiyorum kalkan alinca daha rahat olur sanirim

Ya bilmiyorum...içimde hep bebeğimi zorla almışlar, o orda rahatken rahatını bozmuslar gibi hissediyorum ona bakıp bakıp ağlıyorum bazen..Kavuştuğumuz halde ayrılmışız gibi geliyor. Bunlar mantıklı değil farkındayım.
Dediğin gibi ayaklansam biraz daha iyi olacak sanırım. Kendime bile yetememek zor. Annem gibi cevval bi kadına bile is öğretiyorum bazen. Sıkıntı basıyo... Bi de kocamla uyuyamıyorum o da var
Geçecek inşallah bi 40 ımız çıksın hele herşey çok güzel olacak biliyorum.

Kıyamam..İnan öyle iyi anlıyorum ki..
Ama saglıkla kavusmak için bir yol seçtiniz öyle düşün..İkinizde iyisiniz çok şükür..
40 a bile kalmayacak inşallah,15. gunumuz bizim artık hersey normal,alışıyoruz :)
Ama eşinle zaman gecirmeye çalış çok iyi geliyor..

Merhaba kızlar.kuzum 24 mayis cumartesi günü 40+1de 13.47 de 3 300 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.gelirken gümbür gümbür salladı heryeri.artık evimizdeyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…