2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
yaaa ben nerdeyim hani uff kustum sana herkesin dogurmasini mi beklicem kendimi gormek ici ;,,((( ühu

benim de bu carsamba mewlutum bende beklerim buyrun gelin 23 gunluk olcaz ama hawalar ramazan erken yapmak istedik...ben emziriom hala ama inan ki zorla emio heran birakabilir...benim de annem bakio ama hep uykum war hep...

aynen ya ne sancı ne açılma var bekliyoruz böyle

Yalanci da olsa sancilarim vardi atraksiyon oluyordu. Nstde hep sancim cikinca dr magnezyumu gunde 2 kez onerdi. Simdi o sancılar da yok... Hamiş miyim değilmiyim unutuyorum bazen

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Anladımm.bilgiler için teşekkürler :) tekrar tekrar geçmiş olsunn... Güle güle büyütün yavrularınızı...

evet biz kaldık bizde başbaşa takılalım barisen kaç haftalıksın tam olarak canım

39+4 um canim bugün.. BDT 28 mayis şafak 3 yani. Fazlası olmaz inşaallah. Hayirlisi.. Senin kacti BDT?

Kızlar ben de varım, ne sancım var ne de açılmam. Haziran anneleri bile doğurmuş, bizim kızlar tembel çıktı..

Benim ara ara olan adet sancılar ına benzer agrımdan başka biseyim yok.. Acılma olmaya baslasın diye de zeytinyagını hafif ılıtıp pamukla koyuyorum 2 gundur. Faydası olur insaallah..

Sunun surasında dogumlarımıza ne kaldı ki canım ya neden sancılarını durdurmaya calısıyo doktor. Ben bıraktım birkaç hafta önce magnezyumu.. 40haftasını dolduran birinin sancılarını durdurmaya calismak ne kadar doğru kii:44:

Son düzenleme:
Evet onu duymustumda doktorun bana sordugu ilk sey 6. aydan sonra gitmeyi dusunuyormusunuz evet hatta önce gitmeyi istiyorum dedigimde gitmemeniz daha iyi 6. aydan sorna hepatit B asisi olucak ve ondan önce giderseniz Turkiyede hastalik kapma riski var dedi ve kulagi icin iyi degil ucak yolculuk 1 saatten fazlaysa önermiyoruz dedi...
Acaba Almanya dahami yakin turkiyeye[/QUOTE]

Hmm demek ki aşılardan dolayı öyle demiş. Hepatit turkiyede dogum itibari ile yapılıyor. Almanya'da ise anca 3 aylıkken. Oğlumda sorun olmamıştı gec yapılması. Türkiye'ye döndüğümüzde yine aynen kızım için de olacak.

Aynen bende senin gibi yapıyorum Oferta. Sütüm gec geldi kilosu henüz dogum kilosuna ulaşmadığı için bende hastanede oldugu gibi hem iki göğüsü emziriyorum sonra hala aranıyor bende formül süt veriyorum ve rahat 70 ml de şişeden iciyor. Gece 5-6 saat uyuduğu oluyor keske uyanmada emzirsem.

Emziğe oğlumda kesinlikle karşıydım ama bu kez beni emzik olarak kullanmaya başlamıştı. Tam vereyim dediğimde ne yaptıysam bu kez oğlum istemedi. Şimdi kızımda bastan alıştırayım diyorum. Biliyorum henüz 2 haftalık fakat tutamıyor. Iki farklı marka denedim nuk ve avent ikisini de almıyor. Alsa en azında uyumak için beni emmesi ortadan kalkmış olur.

son haftanda niye magnezyum verdiki ,öyle hafif sancılar bendede var ama vurup geçiyo daha ileri gitmiye sancıları böyle hasretle bekleyeceğim hiç aklıma gelmezdi

Benim aşırı sancım çıkıyordu 90-100lerde. Günlük hayatımı aşırı etkiliyordu hiç dinlenemiyordum. Dr alttan muayene etti, açılma olmadığı gibi rahim ağzı da tam aşağıya dönmemiş 3-4 günden önce doğum olmaz dedi. O yüzden artırdık magnezyumu. Benim bdt de 27 mayıs.. Doktorum izindeydi 5 gündür yarın dönüyor. Biraz da onu bekledim yürüyüşleri falan azalttım. Yarından itibaren yürüyüşleri arttırıp magnezyumu bırakıyorum :)))

bende 39+3 üm 29 mayıs bdt böyle giderse zorla doğurtacaklar oda olmadı sezercik yolu görünüyo okadarda hurma yiyorum yürüyorum ılık suya oturuyorum yapmadığım kalmadı, hayırlısı olsun hepimiz için

papatyaorj sen ilk kizin olmadi mi oglun mu war anlamadim

bence gunduzde gunun ortasinda bi kez de olsa mama wer bence faydasi olur..nasilsa emio..

canim lansoh muydu mor renk o ve ayva cekirdegi suyla beklet bi gece jel oluo..ben ikisini yapiorum...

Herkese Merhaba ;

Uzun süredir giremiyordum gecmişi okuyamadım doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ederim.

İkizlerim sağlıklı doğdular cok şükür 36+1 de 26 nisan sabah 8.30 da doğum yaptım.3 gün tedbir amaçlı küvözde kaldık ve yarın 1 aylık oluyoruz.Çok yoğun bi tempodayım kızlar daha yeni kendime geliyorum desem yeridir.besle altını değiştir felan derken ikisi 3 saatimi alıyor bazen :) ama bugünlere cok şükür çünkü hamileliğimin son ayı cok zor geçti.

selqm kizlar burnumda tutuyorsunuz....

sizi cok ozledim suan size yaziorum ya sanki hepinizi kucakliyorum gibi bir his.....bende kizim da iyiz ikinci kontrolude atlatik...ilk asi tarihimizi beklioz...saglik ocagina gitmicez hastaneye gitcem hem kalca film icin tarih wercek hemde saglik o. 4 ebe war 3 dogum izninde war olanda hamile ... topuk kani icin gittigimizde kabustu resmen...artik allahim lazim etmesi gitmeyiz...cunku esimde ben de benden panik agresif o yuzden oyle karar aldik....
kizim 20 gunluk 3900 kg da masallhimiz war kizlar hem emio gecede mama werioz bi kez sabaha karsi annem oyle yapio hhemde sabah a karsi uyumus oluoz bari....

cok huysuz ve agresif bi kizim war..cani istemede uyumuo emmio uyanmio kaslarini catip bakio....

ana deli baba deli cok normal dediginizi duyorum :)))
babasinin kopyasi hic bir alakasi yok benim ile sadece gidigi war benim gibi ))

carsamba gunu mewlutumuz war buyrun....artik hersey olsun bitsin ewde ellerinden gelse mutfagi banyoya banyoyu yatak odasina falan tasicaklar bana pil takip anten dikip kafama kumandala idare etcekler....artik kendimi sakinlestirmeye sebepler bulamaz haldeyim...tam 9 kg werdim bu arada ;;))

Canim hamdolsun dune gore daha iyiyim lansinoh garmastan ve zeytinyagini karistirip suruyorum kalkan aldim bugun dun gece goguslerim acik uyudum bugun daha iyiyim birini emzirebiliyorum digerini gece emzireyim dedim ama yavrum kan yuttu gece kustu cok korktum sagiyorum simdi ama oda daha iyi

ayyy cok guldum anyen olayina. ))
cogumuzun ortak derdi sanirim. benim de mutfaktaki esyalar dans ediyr. hangisi nerde bilmiyrm.

benim oglumda gazli masallah. baya yoruyr beni. dr nurse harvey's bitkisel surubunu verdi. gunde 1 cay kasigi veriyrm sikintisi olunca. cok sukur kurtaricim oldu.

pisik icinde annemin eski metodunu denedim..zeytinyagini tavada iyice yakti. soguttu. dunden beri kullaniyrm cok sukur pisik de gecti. krem surmekmistemedim. belki sizlere de faydasi olur.

buarada soyle bir baktim da cogunuz 1-2 sefer mama veriyrsunuz. dr bana sutun yeterli demisti . hic mama vs demedi. oysa benim oglumda gece 2 kez kalkiyr ama her kalkis da 2 saat ayakta kaliyr. en fazla 2-3 saat kesintisiz uyuyor gece.

Handrake arkadaşım çok sevindim doğum çabuk olmuş maşallah. Herkese teşekkür ederiz biz eve geldik iyiyiz ancak kızım bir günde fazla kilo vermiş Mana ver aralarda dediler.gece şekeri düştü çok ağladı yavrum aciklikta mis ama.neyse sürüm geliyor gerisi kolay da meme ucum acimaya başladı bile.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben de doymadigi zaman aptamil veriyorum dr muz aptamil yada sma yi önermişti, bizde öyle bir durum olmadı mamayi değiştir istersen, Bnm çocuk genelde emdirme sonrası biraz kusuyor, çevredekilerin söylediğine göre bebek sütun yararlı kısmını yiyip posasını çıkarirmis bana öyle diyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni çok merak etmiştim ikizlerine maşallah canım ara sıra yaz görüşmek üzere

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…