2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Kızlar saat 16 da kızımı normal doğum oldu. Kilo 3270 bir ara hikayeyi yazarım. Hepinize çok dua ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gözün aydın merak etmiştim seni.allah analı babalı büyütsün canım.

Çarşamba 40 bitiyo ondan sonra okuycam inş en kısa zamanda Rabbim nasip eder

Merhaba kızlar.kuzum 24 mayis cumartesi günü 40+1de 13.47 de 3 300 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.gelirken gümbür gümbür salladı heryeri.artık evimizdeyiz.

Gözün aydın canım.. en sonunda sende dogurdun:) sütün bol olsun ve gazsız bir bebek olsun inş

Merhaba kızlar.kuzum 24 mayis cumartesi günü 40+1de 13.47 de 3 300 gr 49 cm olarak dünyaya geldi.gelirken gümbür gümbür salladı heryeri.artık evimizdeyiz.

Maşallah gelişini hissettik biz de:)) hadi gözün aydın :)

Mrb kizlar epeydir yoktum allahima sukur.dogum yaptim yavrumu kucagima aldim spinal.sezeryanla..darisi.dogurmayanlarin basna malum kosusturmacayla gecoyo gunler idare ederiz simdilik..kizlar bebegimin bingildaginin inceldigini ogrendim cocuk doktorindan normalde 6 aydan once kapanmamaliymis bebegminki kapali degil ama her ay takibe alacaz dedi cocuk doktorum,kafa olcumu yapacak buyuyup buyumedigine bakacak cok korkuyorum nolur.dualarinizi esirgemeyin her sey yolunda gitsin..bole bi durumla karsilasanlardan yardim istiyorum bolbol da duaa lutfenn

Kizlar bisey sorucam. Genelde dogum yapan arkadaslar hic bahsetmemis ama normal dogum yapanlara lavman yapilmiyor mu? Ablam planli sezeryan olmustu bi gun onceki geceden bisey yememisti ve sadece sonda takilmisti. Normal dogum her an gelebilecegi icin yemek konusunda bir tedbir olamaz, hatta enerji olsun diye yiyip de gidiliyor diye biliyorum. Lavman yapiliyor mu herkese??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canim emzige nasil alistirdin 3 tane degisik marka emzik akdim hic birini emmedi nasil alisacak ta buyuk kizim gemen emmisti emzigi oysa

Geçmiş olsun gözün aydın kavuştun hele şükür

Kızlar lohusa akıntısının gittikçe rengi açılıyor dimi sarıya döndü çok az az. İkinci ama unutuyo insan.

Biz de 17.gun ümüz deyiz. .umarım dediginiz gibi düzelir.sizin kaçıncı gununuz..emzik denedim ama Bizim kız da istemedi göğsümde uyumaya devam sanırım suan ağzı açık göğsümde sereserpe yim resmen..
Hamileyken ben herkesin yanında emziremem yaa utanırm diyordum:) Ablam dediğimi hatırlatıyor bana gülüyor uz hele ki gogsum yara olduğunda açıp gezecektim az kalsin:)

Selam kizlar, herkes iyidir umarim...
Bugun 4. Haftamizi bitirdik oglumla, hersey yolunda cok sukur, tek sikintim gece uykulari soyle bolunmeden bi bes saat uyuyabilsem dunyalar benim olurdu... Ama benim ac minigimin 3 saatten uzun uyudugu olmadi hic, artik zaman bi garip akiyor benim icin...acaba kac aylik olunca daha uzun uyuyor bebekler???

Gozun aydin canim, Allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin...

Bana yapmadilar canim, bi surpriz de yasamadim ikinirken...hos yarim saat ikinip doguramadim ya ben;( sezeryan tatli son oldu benim icin

Kızlar lohusa akıntısının gittikçe rengi açılıyor dimi sarıya döndü çok az az. İkinci ama unutuyo insan.

Evet...hatta acik kahverengi gibi oldu, dunden beri de seffaf artik...benim 28 gun oldu dogum yapali, bitti diye sevinebilir miyim)

ne güzel herkes doğurmuş yeni doğum yapanlar gözünüzaydın, artık bebek muhabbetleri lohusa muhabbetleri dönüyo bende hamile hamile geziyorum buralarda

bende bunu soracaktım 10.gunumuz çok çok azaldı pembemsi kahverengimsi bişi ...ilk lohusalığımda daha farklı bayagı kırmızıydı die hatırlıyorum ...
gunluk pedi sık sık değiştirsem idare edecek durumda...doktor usg ile baktı iyi herşey dedi...

canım iki doğumumda normal doğum oldu ikisindede lavman yapıldı ilkinde 5 dk sonra wc ye yetişme şansım olmuştu....ikincisi ise tam bi rezillik anneciğimin kolları arasında iken ayakta wc ye yatişemeden ....................ikincisi normal epudural oldu dogum başlarken bu sefer doktor bişey takıp idrarı boşalttı ki bu uygulamadan zerre kadar haberim yoktu...anlayacağın içim dışım herşeyimle sere serpe bi doğum oldu....

Benim anlamadigim da o zaten. Daha onceki lavman ile ilgili konulari okudugumda da oyle seyler yaziyordu. Benim bildigim lavman onceden yapilir, ikinma sirasinda diskilama falan olmasin diye bagirsaklar bosaltilir. Ama anladigim kadariyla ilac veriliyor dogumdan sonra wcye gidiliyor? O yuzden anlayamadim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

uzun zamandır yazamadım iyi dilekleriniz için sonsuz teşekkürler bebişim 10 günlük oldu gelen giden cok fazla ama ben cok bunaldım bebişim cok mis sarılıgımız vardı azalıyo artık bende gögüs yaralarıyla bogusanlardanım kremler işe yaramıyor cıplak dolaşmak dışında iyi gelen bişey yok kızım kardeşiyle cok ilgileniyor sürekli koklamak istiyor bebegimiz ona yaradı ablalık sevdası sürekli olgun davranmaya calışıyor her işini kendi yapıyor 2 çocuk şuan cok güzel bi duygu bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak

KIZLAR DOGUM YAPAN ARKADASLARI TEBRIK EDIYORUM .UZUN ZAMANDIR YAZAMIYORUM. BEBEGIM DEDIGINI YAPTIRAN BEBEK. YAPMAM DEDIGIM HERSEYI YAPTIM OGLUM KUCAKTA UYKUYA DALIYOR HEMEN UAYANIYOR.SUREKLI AGLIYARAK ISINI YAPTIRIYOR. MEMEYI UZUN SURELI EMEMIYOR BIRAZ TEMBELMIS HEMSIREYE EMME KONUSUNDA BILGI ALMAYA GITTIM YIRMI DAKKAYA KADAR EMZIRDIM BAKTI BAKTI BU BEBEK TEMBEL DEDI:=bende once emzırıyorum sonra bıberonla sagdıgım sutu verıyorum. sut sagmak cok zamanımı alıyor. bır elımde oglan bır elımde sagma makınem. gogusler sureklı acık.artık evde oyle dolanır oldum ne ıgrenc. bu arada dogumda toplam 10 kılo aldım. dogumun ucuncu gunu 10 kılo gıtmıstı. dun gene tartıldım 14 kılo vermısım.60la hamıle kalmıstım sımdı 56 yım hemsıre uyardı beslemene dıkkat et. sureklı gozumun onu kararıyor habıre karbonhıdartlıda yıyorum ama sut sagmak benı bayagı yıprattı.uykuları cok duzensız uc saatte bır uaynıyor artık eskıden bes saat uyurdu.uayanınca hemen uykuya dalamıyor. bazı gunler sabah altıdan aksambese kadar uyumamıs oluyor. gaz sorununu dr borowns bıberonla cozduk. gobegımız uc kere kanadı ıkı kere kvıt yaptırdı dru. sarılık olmadı. pısık olmadı. hemsıre bıobaby dıye bır krem onerdı aldıgım setı cope attırdı ama ıyıkı kullanmısım bebek hıc pısık olmadı.altını pamuk ve suyla sılıyoruz. artık cok kaka yapınca alt kısmını yıkıyoruz cok hosuna gıdıyor. yıkanmaya bayılıtyor ama gıyınmeyı sevmıyor ıstıyorkı hep cıplak kalsın. altını acınca sureklı elıme yuzume septırıyor bu da cok hosuma gıdıyor. ben hala elevıtı ve demır hapını kullanmaya devam edıyorum cok ta yıyorum ama hep enerjım dusuk bayılcak gıbıyım dra gıdınce takvıye vıtamın ıstıcem. sımdılık bızden bu kadar herkese bol sutlu huzurlu uyku dolu geceler.

ne güzel herkes doğurmuş yeni doğum yapanlar gözünüzaydın, artık bebek muhabbetleri lohusa muhabbetleri dönüyo bende hamile hamile geziyorum buralarda

Biz senle başbaşa takılalım barii canımmm. Ee hamilelik daha daha nasil gidiyo. Var mi hamilelik gibisi yaa

lavman ewt doğumdan once yapılıyor bağırsaklar boşaltılıyor.açılmayıda hızlandırdığına dair bişeyler okumuştum.bende gercekten faydası oldu bide kusmak açılmaya fayda ettihe bide lavman maceram arasına kusmayı yazmayı unutmuşum bak wcye doğum başlamadan gidiyorsun... lavmandan sonra ıkınma hissin geliyorsa o gaita değil bebekkk....başın kanaldan geçişi insanda ıkınma hissi yaratıyor...

Ben sormustumm. Sekerli suyu biliyorum bizde cok uygulanir ama nedense bi iki kere verdim biraktim ben. Dun yine basladim insallah ise yarar. Surekli de emziriyorum aslinda anlamadim gitti. Tesekkur ederim cvp icin.

Bu arada mama olarak ne kullaniyosunuz kizlar? Geceleri bazen doymuyor esim aptamil almis ne zaman versem iki dk sonra biraz kusuyor hemen de kaka yapiyor. Yaramiyor galiba. Sma istemistim bulamamis o anda. Vermesem mi acaba.

HAndrake ve dogum yapan diger arkadaslar ggozunuzaydin. Bol sutlu gunleriniz olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…