Ahh canim gecmis olsun salgin var ishal ates kusma benim ortanca kizda kusuyor atesi cikiyor yarin goturucem doktora... ya bu suriyelilerden gercekten geciyormu bizim cadde sokak dolu heryerdeler kafami cevirdigim heryerde Allah korusun ya gercekten varmi boyle bisi saglikli gorunuyolar ama simdi icime kurt dustu
ufff cok gecmis olsun canim yaaa insallah gecer kuzucuklarina allah sifa wersin.....
Benim gibisine sanırım şom ağızlı denir!
Hastalıkla ilk imtihanımız bugun başladı hadi bakalım! Abisi okuldan 39,5 ateşle geldi. Ateş düşürücülere çok dayanıklı bir virüs bir türlü düşmüyor ateşi... Ödüm kopuyor Deren'e geçer diye...
Akşamüstü babaannesi de içimi bulandırdı, Suriye'lilerden çocuk felci salgını yayılıyormuş, yeniden aşılama yapılacakmış diye... Off Allah'ım sen evlatlarımızı koru nolur....
Canım sagol kulak çubuğu olayını duymuştum ve bu sabah artık aglama ların a ve ikinma sına dayanamadım yaptım aynen tarif ettiğin gibi çok az yaptı kakasini biraz rahatladı ama bence hepsini yapamadı..bakayım duruma göre akşam bidaha denerim..o ikiniyor ya kendini sıkarak Kahroluyorum uzuntudenCnm yanlis anlama isine karismak gibi olmasin oncelikle allah anali babali buyutsun tecrubeli bi anne olaraktan ah o kaka sancilarini coook cektik simdi sipam 3bucuk yasinda kizkardeside 33haftalik temmuzda dogum insallah...benim gogsumu almadigi icin sutum olmasina ragmen bebelac vermeye basladik sonradanda sutum kesildi zaten mamasinin icine 1caybkasigindan az zeytinyagi koyuyoduk gunde 1sefer ve bebeklerin makatlari cok dar oluyor kakalarini oyuzden yapamiyolarmis kucuk bi kaba sivi yag koy kulak pamugunu yagla ama dikkat et pamuk saglam olsn sonrada bebisinin totosunuyagi sur ve hafiften saga sola dogru makati genisletki kakasini yapabilsn yag yumusatacak orayi sende biraz genislettinmi bebegin rahat edicek bak gorceksn benim oglumun doktoru onermisti bu iki yontemi oyuzdn guvenle yapabilirsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım sagol kulak çubuğu olayını duymuştum ve bu sabah artık aglama ların a ve ikinma sına dayanamadım yaptım aynen tarif ettiğin gibi çok az yaptı kakasini biraz rahatladı ama bence hepsini yapamadı..bakayım duruma göre akşam bidaha denerim..o ikiniyor ya kendini sıkarak Kahroluyorum uzuntuden
Ins canimm ya nekadar sürdü sizinkiAllah yardimcn olsn cnm cok zor bilirim cok cektm bende misafirlige giderdm 10dk oturamadan eve donerdm..iste bebeklerin makatlari dar olduklarindan kaynaklaniyomus genelde insallah cabucak atlatirsnz
Ins canimm ya nekadar sürdü sizinki
Anladım canım inş bizimki daha çabuk düzelir çok zormuş gerçekten. .suan 2 haftadir hiç kendi yapamadiYalan olmasin 3-4 ay ara ara surdu sonra zeytinyagina gectik gunde yarim cay kasigi o kakayi yumusatinca rahatladik biz hic gaz problemi yasamadik ama kaka problemi massallah cok yasadik
Merhaba sevgili mayis annesi kardeslerim ve biricik bebisleri
Buraya ugramayali bi hayli vakit gecti, ozlemisim...bazen gece emzirmelerinde uyuyakalmamak icin okuyorum ama yazacak kadar ayik olmuyorum maalesef
Biz bugun kirk olduk cok sukur:) dualandik yikanip paklandik... 2 gun once de bi hafta gecikmeli olarak aylik kontrolumuze gitmistik, minnosum iyiymis, kaybettigi dogum kilosuyla birlikte 1360 gr almis boyu da 5 cm uzamis masallahbi ay sonraki asiyla birlikte kalca ultrasonu yaptircaz, insallah bi sorunumuz yoktur... Gunlerimiz birbirinin tipkisi olarak gecip gidiyor...nasil aksam olup da babamiz geliyo anlamiyorum...esim ve annem sagolsun buyutuyoruz bidigimi, cok tatliyiz teyzeleri:) gece uykularimiz cok iyi, 2 sefer emzirmek disinda kalkmiyo ve hemen geri uyuyo ama gunduzleri hic belli olmuyo uykumuz henuz bi rutinimiz yok...haftaya easy metodunu deniycem basarili olursak yazarim )
Bu arada gaz icin 15 gunlukken biogaia damlasina basladim, sabah acken vermek iyiymis ama ben bebisi bekletmek istemedigimden ilk emzirme sonrasi veriyorum, duzenli kullaninca ise yariyo bence...zaten bi hafta bile gelisiminde asiri fark ediyor bi hafta 10 gundur kendi kendine gegirip pirtlayabiliyo minnosum, damla bi aylik zaten tekrar almayi dusunmuyorum... Doktor artik 2 saatlik beslenme periyodlari bitti, onun acikmasina gore emzir gece kaldirma dedi...bizimki zaten 3-3,5 saat dayaniyor maksimum, insallah giderek uzar
Bir de cocuk cerrahi ve urologu olan bir doktorla gorustuk 2 ay dolmadan sunnetini de yaptiricaz insallah
Cenem dustu iyice canlar, insallah hepiniz iyisinizdir...gule gule buyutun bidiklarinizi...bayagi kendime geldik, daha sik yazicam insallah:)
Gorusmek uzere...
Benim gibisine sanırım şom ağızlı denir!
Hastalıkla ilk imtihanımız bugun başladı hadi bakalım! Abisi okuldan 39,5 ateşle geldi. Ateş düşürücülere çok dayanıklı bir virüs bir türlü düşmüyor ateşi... Ödüm kopuyor Deren'e geçer diye...
Akşamüstü babaannesi de içimi bulandırdı, Suriye'lilerden çocuk felci salgını yayılıyormuş, yeniden aşılama yapılacakmış diye... Off Allah'ım sen evlatlarımızı koru nolur....
Günaydın kızlar, dün öğlen saat 2 den beri kızım uyumadı. Ben artık tükenmiş durumdayım, eşim işten gelince kucağına verdim 2 saat uyudum hepi topu o kadar bu kadar uykusuz kalınca hiç sütüm olmadı, sütüm olmadıkça mama verdik kızım daha beter oldu. Bu gaz sancısı bizi öldürecek, çok çaresizim 24 saat karnımı ovun sırtıma masaj yapın diyor adeta kafayı yicem. Gaz yapmayan bir mama yok mı arkadaşlar bildiğiniz ne olur yardım edin..
Biz de sunnet isini yaptirmak istiyoruz.arastirma yaptiysan dr onerebilir misin.gerci hangi sehirde oturuyosun bilmiyorum ama ben istanbulda oturuyorum.
Istanbulda sunnet icin onerebileceginiz dr varmi kizlar??acikcasi hangi brans dr una yaptirilir onu bile bilmiyorum.daha hicbir yere sormadim....
Bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz araştırmaya başladım bende. Cocuk cerrahı genel cerrah yada ürolog yapıyomuş dr görüşleri farklı kimi ilk 2 gün kimi 40 ı çıkmadan yada 40 tan sonra diyolar 6 aylıkken yaptıran bi arkadaş hiç zorlanmamış bi haftada iyilşti dedi. 2,5 aylıkken yaptıranda 3 günde geçti sadece ilk çişini yaparken acıdı bi daha ağlamadı dedi biz gidip dr la görüşeceğiz onun yönlendirmesiyle hareket edicez bazı dr lar küçük bebeklere yapmak istemiyorlarmış
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Günaydın kızlar, dün öğlen saat 2 den beri kızım uyumadı. Ben artık tükenmiş durumdayım, eşim işten gelince kucağına verdim 2 saat uyudum hepi topu o kadar bu kadar uykusuz kalınca hiç sütüm olmadı, sütüm olmadıkça mama verdik kızım daha beter oldu. Bu gaz sancısı bizi öldürecek, çok çaresizim 24 saat karnımı ovun sırtıma masaj yapın diyor adeta kafayı yicem. Gaz yapmayan bir mama yok mı arkadaşlar bildiğiniz ne olur yardım edin..
Büyük oğlumla çok ciddi sorunlar yaşıyorum çok mutsuzum beni istemiyor anneannede kalmak istiyor eve gelmek istemiyor beni görünce resmen sinir krizi geçiriyor sevmiyorum seni diye bağırıyor ağlıyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum oğlum benden nefret ediyor çaresizim içim acıyor. Her istediğini yapıyorum sırf onunla vakit geçireyim diye bebeğe bakmıyorum emzirmiyorum bile gerekirse mama veriyorlar. Çok yoruldum mücadele edemiyorum bittim tükendim. Uykusuzluk yorgunluk Kuzeyin davranışları mahvoldum.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?