2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Bugun kontrolumuzden geldik 28 gunluk olduk.Doktorumuz iyi oldugunu soyledi.Kilosu ve boyunu olcmedi bende soylemeyi unuttum oda unuttu herhalde.İshal ve gazini cikarabildigi halde ikindigini soyledim cok normal dio 2,3aya kadar devam eder dedi hic bi gaz ilaci fayda etmio ama ben bi ilac verdim benim oglum icin ama ogluma icirmedim esim icti bebegimizin gazi kisa surede duzeldi sukur dedi dr.Anne sutunde bir madde varmis ve bu ilac o madde ile birlesince cok fayda ediyor oyuzden esime icirdim dedi.İlacin ismi BİGOİ yazio recetede daha almadim.Ama bebisim bugun cok rahat bi sekilde kakasin yapti kendim ishal olmak icin eczaneye gonderdim esimi eczane drlarin emzirenlere ve cocuklara duphalac die bi surup verdigini soylemis onu vermisti kullanmistim hem ben hemde bebigim rahatladik.Dunde 25ml ictim bebisim ikinio die bugun birden rahatladi sukur tavsiye ederim.

Sağlık Bakanlığı yazı yazmış deniliyor bilmiyorum ki, arastırıyoruz ama muhtemelen dogru....

ufff cok gecmis olsun canim yaaa insallah gecer kuzucuklarina allah sifa wersin.....

Sagol canım amin, baban için çok sevindim üzülme artık bebeğini düşün olur mu?

Ahh canım ya üzüldüm bende korkuyorum bu hastalıklardan
Çocuk felci aşısını bende duydum ama kesin bilgim yok bir bilgi alırsan paylaşırsan sevinirim gerekliyse hemen yaptırmak lazım bu Suriyeliler heryerde var nerdeyse.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar, dün öğlen saat 2 den beri kızım uyumadı. Ben artık tükenmiş durumdayım, eşim işten gelince kucağına verdim 2 saat uyudum hepi topu o kadar bu kadar uykusuz kalınca hiç sütüm olmadı, sütüm olmadıkça mama verdik kızım daha beter oldu. Bu gaz sancısı bizi öldürecek, çok çaresizim 24 saat karnımı ovun sırtıma masaj yapın diyor adeta kafayı yicem. Gaz yapmayan bir mama yok mı arkadaşlar bildiğiniz ne olur yardım edin..

Kizlar az once annemi gonderdim.3 gun yalnizim evde.umarim zor gecmez.hadi hayirlisi bakalim.korkuyormuyum ne

Canım sagol kulak çubuğu olayını duymuştum ve bu sabah artık aglama ların a ve ikinma sına dayanamadım yaptım aynen tarif ettiğin gibi çok az yaptı kakasini biraz rahatladı ama bence hepsini yapamadı..bakayım duruma göre akşam bidaha denerim..o ikiniyor ya kendini sıkarak Kahroluyorum uzuntuden

Allah yardimcn olsn cnm cok zor bilirim cok cektm bende misafirlige giderdm 10dk oturamadan eve donerdm..iste bebeklerin makatlari dar olduklarindan kaynaklaniyomus genelde insallah cabucak atlatirsnz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ins canimm ya nekadar sürdü sizinki

Ins canimm ya nekadar sürdü sizinki

Yalan olmasin 3-4 ay ara ara surdu sonra zeytinyagina gectik gunde yarim cay kasigi o kakayi yumusatinca rahatladik biz hic gaz problemi yasamadik ama kaka problemi massallah cok yasadik

Anladım canım inş bizimki daha çabuk düzelir çok zormuş gerçekten. .suan 2 haftadir hiç kendi yapamadi

Masallah sizee :)
Merak ediyordum seni,bir de NESH'i merak ediyorum nasillar :)
Sunnetide hayirlisiyla atlatirsiniz insallah..

Ahh lilac ahh..Allah yardimcin olsuun..
Demir'i dusundukce basina bisy gelir oldu cocugun..
Insallah cabuk atlatir ismi gb guclu o,Deren'e ve sana gecmesinde..

Bugun kontrolumuzden geldik 28 gunluk olduk.Doktorumuz iyi oldugunu soyledi.Kilosu ve boyunu olcmedi bende soylemeyi unuttum oda unuttu herhalde.İshal ve gazini cikarabildigi halde ikindigini soyledim cok normal dio 2,3aya kadar devam eder dedi hic bi gaz ilaci fayda etmio ama ben bi ilac verdim benim oglum icin ama ogluma icirmedim esim icti bebegimizin gazi kisa surede duzeldi sukur dedi dr.Anne sutunde bir madde varmis ve bu ilac o madde ile birlesince cok fayda ediyor oyuzden esime icirdim dedi.İlacin ismi BİGOİ yazio recetede daha almadim.Ama bebisim bugun cok rahat bi sekilde kakasin yapti kendim ishal olmak icin eczaneye gonderdim esimi eczane drlarin emzirenlere ve cocuklara duphalac die bi surup verdigini soylemis onu vermisti kullanmistim hem ben hemde bebigim rahatladik.Dunde 25ml ictim bebisim ikinio die bugun birden rahatladi sukur tavsiye ederim.

Bebelac nutrikonfor 1 diye bir mama var ama bebelac 1 degil uzerinde NUTRİKONFOR yazacak, gaz sorunu olan bebekler icin yeni cikti bi dene istersen, arkadasim cok memnun kalmisti

Hemsire ile konustum, umraniye sancaktepe gibi suriyelilerin cok oldugu aile sagligi merkezlerine yazi gitmis, orda asilama yapiliyormus ama asilari tam olan cocuklara gerek yok, bebeklere de 6. Ayda yapiliyormus. Benim hemsirenin bildigi bilgiler bunlar arkadaslar, kampanya baslatilan bolgelerde aileleri ariyorlarmis. Zaten aile sagligi personellerinin bebek cocuk asisi kacirmama gibi bir performans kriterleri oldugu icin gerekiyorsa mutlaka arayacaklardir. Yine de iciniz rahat olmasi icin arayip sorulabilir

Bizde sünnet yaptırmayı düşünüyoruz araştırmaya başladım bende. Cocuk cerrahı genel cerrah yada ürolog yapıyomuş dr görüşleri farklı kimi ilk 2 gün kimi 40 ı çıkmadan yada 40 tan sonra diyolar 6 aylıkken yaptıran bi arkadaş hiç zorlanmamış bi haftada iyilşti dedi. 2,5 aylıkken yaptıranda 3 günde geçti sadece ilk çişini yaparken acıdı bi daha ağlamadı dedi biz gidip dr la görüşeceğiz onun yönlendirmesiyle hareket edicez bazı dr lar küçük bebeklere yapmak istemiyorlarmış

Büyük oğlumla çok ciddi sorunlar yaşıyorum çok mutsuzum beni istemiyor anneannede kalmak istiyor eve gelmek istemiyor beni görünce resmen sinir krizi geçiriyor sevmiyorum seni diye bağırıyor ağlıyor çok üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım korkuyorum oğlum benden nefret ediyor çaresizim içim acıyor. Her istediğini yapıyorum sırf onunla vakit geçireyim diye bebeğe bakmıyorum emzirmiyorum bile gerekirse mama veriyorlar. Çok yoruldum mücadele edemiyorum bittim tükendim. Uykusuzluk yorgunluk Kuzeyin davranışları mahvoldum.

Tesekkur ederim bilgiler icin:).ins rast gider.en acisiz en sagliga uygun sekilde atlatiriz...

Arkadaşım bu gaz sancıları bizimde bitirdi oğlum şimdi 90 günlük artık biraz daha iyiyim iki önerim var biri biogaia gaz damlası ikincisi humana antikolik mama ben bunlardan çok fayda gördüm doktorum tavsiye etmişti acil şifalar dilerim

Kizimin başında nöbet tutuyorum resmen uyurken ne zaman kendini sıkıp çığlık atacak die.renkten renge giriyor yavrum ne bitmez gazmis anlamadım ki çıkarıyor çıkarıyor hala ayni zaten kaka da yapmıyor..ben de 90 günlük olduk rahatladik demek istiyorum kizimi alip disari cikabilecekmiyim die hayaller kuruyorum.. güzel zamanları belki şimdi ama yasayamiyorum bu anların tadını alamiyorum..yarın bir aylik olucaz zaman çabuk geçsin istiyorum çok yoruldum nankörlük mu ediyorum zaten bi garibim bi yanıyorum bi donuyorum bi Ağlıyorum bi gülüyorum bi de bulantı var ki psikolojim bozuldu sanırım kızım çok çok ağlayıp susturamayinca benim bulantım tutuyo içim dışıma çıkacak tutuyorum kendimi ki zaten iki lokma yiyorum onlar da cikmasin ne garip değil mi arkds lar kızım agliyo die ben kusuyorum:) kafayı yedim galiba:)
Başınızı sisirdim burası da olmasa evde kimseyle iki laf etmiyorum zaten iyi ki varsınız..

Canım, biraz duygularını yaşamasına izin ver. Demek ki Kuzey duygularını içinde tutmayan biriktirmeyen bir çocuk. Demir de tam tersi, kardeş olayına o kadar yaklaşması gerektiği gibi yaklaştı ki, bazen bizim onayımız ve beğenimiz olsun diye böyle davranıyor diye düşünüyorum.

Bırak biraz uzaklaşıp anneannede kalmak istiyorsa kalsın, biraz düşünme ve sakinleşme şansı olur. Artık çocuk değiller, her duyguyu biliyorlar.
Sen de bebeğinden bu kadar uzaklaşmamaya çalış canım. Sonra içinde telafisi zor başka türlü pişmanlıklar olur. İkisi de senin çocugun. Kuzey kardeşini muhakkak kabullenecek, birgün size karşı onu savunacak, tutacak, kardeşim diyip başka sey demeyecek. O günler çok yakın ama bugun böyle davranıslar sergilemesi çok normal.

Senden nefret ettıgını söyledıgınde, ona sakın sekılde neden böyle hıssedıyorsun vs dıyerek konus. Duygularını reddetmeden, simdi boyle hıssetmekte haklısın. Eskıden sana daha cok zaman ayırabılıyordum ama sımdı kardesın cok kucuk bır bebek beslenmek uyumak ve hersey ıcın buyuklere, en cok ta bana ıhtıyacı var. Ona zaman ayırdıgım ıcın kendını ıyı hıssetmıyorsun ama bu sana olan sevgımı degıstırmez. Ben de senı cok ozluyorum bu yuzden bırlıkte gecırdıgımız zamanları boyle kotu seyler soyleyerek degıl, oynayarak eglenerek gecırelım vs desen?

Bır de bılmıyorum eğer ıse yararsa vıcdanına seslensen:) mesela kardesın cok uzun zaman sana gelmeyı bekledı. Beklerken hep senın sesını dınledı ıcerden ve senı cok ozledı. Sana cok ıhtıyacı var. Bıran once buyuyup senle oynamak, senın elını tutmak yanında olmak ıstıyor vs desen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…