2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Ah canimm zeytinyağı sürüyorum poposuna fayda etmiyo ebe bi Çaykasigiı ver dedi verdim o da fayda etmedi emzik tutmuyor çok uğraştım..doktor da 7 güne kadar normal dio sinir oluyorum tamam normal de napacak bu bebek ozman a kadar kulak çöpune zeytinyağı sürüp poposunu uyar dediler ama onu da yapmak istemedim korktum bi de alışkanlık yapabilirmis falan..
Haftaya kontrolum uz var bakalım ne dicek doktor fitil verir heralde..ozman a kadar yapsa da rahatlasa kuzum..

canım ben de aynı sorunları yaşıyordum bi kaç gün önce ağız dolusu kusma vardı. Emdikten sonra gaz cıkarmak için kendini sıkınca kusmaya başlıyordu önce tedirgin oldum memeyi doyana kadar vermedim kısa aralıklarla emzirip gazını cıkardım.Alttan pırtlatma da zorlanınca bezini açıp karnına masaj yapıp rahatlamsını sağladım. (bide poposuna zeytinyağ sürdüm daha rahat yapmaya başladı.) benim bebeğimin de burnu tıkalı aynı senin ki gibi uygulama yapıyorum. İçini ferah tut. 2 gün önce depresyona girmiştim bebeğimin, eşimin yüzünü görmek istemiyordum. Açlıktan vücudum iflasın eşiğine gelmişti çok şükür toparladım. Rabbim sabrını veriyor yeter ki irademizi yitirmeyelim. Burada deneyimli arkadasların verdiği tavsiyeler çok işime yaradı.[/QUOTE]
Canim aynen ben de açlıktan erişim resmen kaç kiloyum bilmiyorum ama göbek falan gitti.aile hekimime bile şaşırdı halime geçen hafta.sanki sen doğurmamışsın diyor ki ben dombiliyimdir biraz.o depresyonu ben 3 günlükken bebeğimle yalnız kaldığımda yaşadım sağolsun eşim fiziksel olarak cok yardimci olamasa da psikolojik olarak desteğini esirgemiyor.arada ağlama nöbetleri gelse de şimdilik psikolojim iyi.

Durmuyor valla sürekli meme istiyor.emzik gibi kullanıyor beni.konuşunca biraz dinliyor sonra sıkılıyor.dile gelse meme diye bagiracak.yani beni görür görmez direk aranmaya başlıyor.
Ben de xlear diye bir damla kullanıyorum peşinden pompayla çekiyorum.ağzını yediğim bir güzel uyuyo ki şimdi😊

Sabah telefonda annemle tartıştık söyledim biraz.haklı olduğunu iddia etti yine de.babam için de kızdım anneme hala gelmedi diye.az önce aradı babam yola çıkmışlar.sitem ise yaradı...onları da anlıyorum babam bu yaşında hala çalışıyor aylık ile geçinen insanlar ikiz kardeşlerim var okuyorlar...Maddi acidan istedikleri gibi hareket edemiyorlar...bana geleyim alayım seni dediği için soylendim yoksa gikim çıkmazdı.madem beni almaya gelebiliyormus torununu görmeye gelsinben takı istemem gelseniz yeter dedim kapadım telefonu.sonuç başarılı😊😊😊

Sıcak havlu falan koysan bilemedim ki benim ki kakasını yapıo ama Gazlı bi bebek ben de gazdan yana çözüm arıyorum :) hepimize şifa versin tabim ama şükretmek lazım bunlar ufak dertler

Basla bence cnm yazık kuzulara bu gaz olayı mahvedıyor.
Sabrına hayran oldum buarada Allah bu zor gunlerde lohusalara bır dayanma gucu verıyor kı ıste annelık bu dedırtıyor. Çok sevındım herseyın ıyıye gıtmesıne. Cok sıkılırsan kap Ayse'yı gel bıze yemek yer rezene ıcerız beraber:))

Evet canım aynısı. Bana veren doktor gaz olmasa da duzenlı kullanmayacaksan hıc kullanma daha ıyı demıstı. Duzenlı kullanırsan rahatlatıyormus bebegı.

Off kızlar ya rahatlık benim için bitiyor yarın yine cümbür cemaat bendeler çok sıkıldım bugünden stres bastı bana. Bundan sonrada hiçbişey eskisi gibi olmayacak istanbula taşınıyorlar offf ya içim daralıyor düşündükçe.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ah kızlar geceden beri nöbetteyiz benim acayip karnım ağrıyo adet sancısı gibi hiç dinmeden kızım da 2 uyunandı ve daha uyumak ne mümkün emiyo ağlıyo uyumuyo 10 dk uyuyo sonra başa dönüyoruz memede almıyor direniyo arada ay gece çıldıracaktım nerdeyse 5 buçukta uyuduk bisaat sonra aynı tempo tekrar başada halada devam ediyoruz babamız bu arada horul horul uyuyo tabi ama bende çok kötü oldum kahvaltı bile yapamadım tost yaptım zorla onu yemeye bile musade yok yani
neden acaba bi bilgisi olan varmı????

Banyoda mi ise yaramiyor?
Yikiyoruz sadece bezleyip havlusuna bide battaniyeye sarip emziriyorum uyuyor..Sicacik oluyor o zaman cok rahat ve cok yapiyor..
Anneannenin yontemide her duydugumda ise yaramistir.

Banyoda mi ise yaramiyor?
Yikiyoruz sadece bezleyip havlusuna bide battaniyeye sarip emziriyorum uyuyor..Sicacik oluyor o zaman cok rahat ve cok yapiyor..
Anneannenin yontemide her duydugumda ise yaramistir.
Yok canım banyodan sonra güzel uyuyor yani 2-3 saat kadar ama kakasina care olmadı banyo da..Sabun koymak bilmiyorum bi zararı olur die düşünüyorum. .

Son düzenleme:

Ben de dün gece youtube dan kolik müziği olarak bulup dinlettim anında mayıştı ve uyudu:)
Bugün de müziklerin hepsini indirdim::)
İ phone kullananlar, sleep sheep diye bir uygulama var, anne kalp sesi fon makinesi elektrik supurgesi ne sesi istiyorsan var, uygulama ucretsiz, bir deneyin

Milupanin rezenesini 30 cc verdim bebisime, bayagi ise yaradi

benimde estetikmis ama yapistirmada war mis bilmiom naptiklarini acikcasi yaaa.....dikis yok gibi war gibi ...en iisi bende cewresinden baslim....

Yok canım banyodan sonra güzel uyuyor yani 2-3 saat kadar ama kakasina care olmadı banyo da..Sabun koymak bilmiyorum bi zararı olur die düşünüyorum. .

Simdi annemle konustuk..soyledim yapamamis hala diye..
Diyor ki sabunu sulandirip enjektorle poposundan versin diyor ama tirnak mesafesi kadar fln azicik..
Buna icin elvermiyorsa yine ayni sekilde zeytinyagini versin diyor..

benimde estetikmis ama yapistirmada war mis bilmiom naptiklarini acikcasi yaaa.....dikis yok gibi war gibi ...en iisi bende cewresinden baslim....

Dümdüz cizgi bnm ki..var gb yok gbyse bence zamanla yok olacak :)
Bence de cevresinden yap kıl cikarken uzarken enfeksiyon riski daha cok olur..Allah korusun..

ewet cok haklisin madem ki doymuosa mecburen veriom bende... ve o mamayi yyip gazi bile cikmadan uyuya kalio o mutlu surat ifadesi her seye deger....vitaminsiz olur hep hasta olur diolar..napim kahwaltisina cewizler peynirler yumurtalar randolarim falan kapamaya calisirim o arayi napim yani bende ayni senin gibi yapiorum...

cok dogru hayatim 1 ayi atlat sende bebeginle kendine vakit ayirirsin..bende isten ciktim hamile kaldim...ewde kendimi okadar gereksiz hissediorum ki bazen agzimdan cika keskelerimden utaniorum allahi gucune gitmesin die .....

bende oyle yapivam hayatim erisebildigim yerleri yapip sikmicam kendimi.....saol ii dileklerin icin de canim...

Dümdüz cizgi bnm ki..var gb yok gbyse bence zamanla yok olacak :)
Bence de cevresinden yap kıl cikarken uzarken enfeksiyon riski daha cok olur..Allah korusun..

ewet dum duz cizgi fakat ara ara bi kac yerde kabuk yada dikis gibi bisi var...peki orda ki killar ne olcak sonra zaman gostericek heralde ama iyyyy bitsi su sorunlar artik yawww....

canim saki yanlis anlama fakat benimde oyledi kizim doymuo dedi ebe we dr mama weriom ek olarak bi denesen acaba acmi da o kadar aglior ya bilemedim

Ben bu insanlari hiicc anlamiyorum, tabiiki annesutu mucize, tabiki vermeliyiz ama olmuyorsa mama verecegiz tabiiki, niye vitaminsiz kalsin mama kullanan bebek? Bunu diyenler ne anne sutunun icerigini bilir ne de mamanin!! Mamalar anne sutu taklit edilerek yapilir, bir anne sutunun icerigini arastirin bir kullandiginiz mamanin , hemen hemen ayni icerige sahiplerdir. Anne sutunden gecen antikorlar onemlidir evet ama yoksa yoktur!
Ne verecegiz yetmiyorsa onlarin yillar once yaptigi gibi inek sutu mu? Kutu sut kullaniyorum inek sutu kullanmiyorum diyenlere ne demeli!! Sanki o inek sutu degil. Bi de inek sutu anne sutu kiyaslamasini arastirin ne kadar farkli oldugunu goreceksiniz, eskiden pirincin suyunu kaynatip icirirlermis anne sutu olmadiginda, bu mu vitaminli yani?
Demem o ki tatli anneler, anne sutu yoksa en iyi secenek mamadir ve bebek asla vitaminsiz falan kalmaz ve de anne sutu gibi %100 laktoz icerirler, seker icermezler dolayisiyla da kof sismanlik yapmazlar. O kof sismanligi yapsa yapsa ari mama yapar:) korkmayin ve stress yapmayin

ortak sorunumuz bebislerin kabizligi ve uykusuzlugu ben gece uykusuna gece mamayi wererk cozum buldum sanki alisti mama yi yeyip gaz sikintisini halledince uyuyo rahat ama gazi sancisi warsa tabiki ise yaramio hele 2 gun oldu kaka yapmadi en fazla 3. gun yapti bekliom 3. gunu...kaka da zeytinyagli pamuk gibi kulak tem. gibi seler surduk paposundan ....

babam sali gunu anju olucak eger damari tikaniksa stent takilcakmis...bizde saliya aldik durunun kontorlunu asi da wurulcak yanliz napicam esimle hic bi fikrim yok ilk ay asisini wurduran varmi ates felen yapio mu...benim icin 40 in dolmadan gelme 50 de de gelsen olurdedi....

Canım babana çok geçmiş olsun benim babamda yıllar önce stent taktırdı çok şükür herşey yolunda korkma iyi olacaktır inşallah. Biz ilk ay aşımızı olduk ateş yapmıyor banyoda yaptırabiliyorsun sorun olmuyor. İkinci ay aşıları biraz zor oluyor verem aşısı oluyor üç gün yıkayamıuorsun birazda ateş oluyor Bende kırktan sonra kendim için kontrole gideceğim bakalım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…