Tesekkurler tatlim)
Nesh benden de hayirsiz cikti:)) saka bi yana hersey yolundadir umarim...yepyeni bi hayat onumuzde Allah hepimize guc kuvvet versin, ben baska bi zaman dilimine gecmis gibi hissediyorum kendimi hamileligin basindan beri simdi ise zaman iyice yumusadi sanki, aliskanliklarima cok bagliydim, simdi hersey degisti, en cok bu yoruyor beni galiba
Allah razı olsun derdimi dinliyorsunuz kendimi anlatabildiğim tek yer burası. Kötüyüm diye yazmaya çekiniyorum keşke hep çok iyiyim diye yazabilsem ama değilim hepten içine çekiliyorum mutsuz ruh halimin. Dediklerine katılıyorum o kadar mutsuzumki etrafımada bir faydam yok olmuyor mutsuz ediyorum herkesi. Misafirlerim artık canıma yetti haklısın konuşmak lazım ama yarın eşyaları taşınıyor istanbula bu kadar sabrettim iki gün daha dayanırım artık. Çok yoruldum biraz molaya ihtiyacım var galiba. Herşey üst üste geldi limitlerimi çok zorladım artık ruhum dayanmıyor sanki olanlara olacaklara.
Iki cocuk konusunda bi fikrim olmasa da bu zamanlarin hepimiz icin gecici odugunu soyleyebilirim.Allah hepimizin yardimcisi olsun.oferta senin gercekten zor bir hayatin var.ama sen bunlarin ustesinden gelebilirsin.belki bircogumuz gelemez ama sen basarabilirsin.umarim kolaylikla ve en yakin zamanda atlatirsin....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim ben ankaradayim maalesef doktor oneremiycem, ama cerrah olmasi gerekiyor bi de hastanede yapilmasi temel olarak...bizim denk geldi rutin kontrol icin gittigimiz hastanede bi prof vardi, hem cocuk urologu hem cerrah, hakkinda yaptigim arastirmalarda hep olumlu yorumlar gordum insallah biz de memnun kaliriz...bize ne kadar erken o kadar iyi dedi hatta 20 gunlukken gelswydiniz bile dedi, bizim 2 ay dolmadan yapilacak...sen de iyi birini bulursun ins.
Ins bulabiliriz.tesekkur ederim.bakalim zaten once esim ve ailesine kabul ettirmek gerekicek sanirim.dugun falan olaylarina takilma ihtimalleri var.ama cocuk icin en saglikli ve acisiz olani olsun istiyorum.hayirlisi olsun....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Pasta olayına bayıldımmmmm gerçekten :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar benim sikintim da kendimle(
Ben de kronik bi hastalik vardi zaten sol kolumda %35 guc kaybina neden olan, hamileligin son ayinda karpal tunel eklenmisti uzerine, doktor odemdendir gecer demisti, ama kirkimiz cikti gecmedi maalesef...bende odem kaldigini da sanmiyorum hepi topu 3 kilo fazlam kaldi ama kolum bilegim felaket, hem guc kaybi hem his kaybi hem de agri hissediyorum( bi fikri tecrubesi olan var mi??? Bi iki gundur sag bilegimde de basladi korkuyorum acikcasi, cunku benim kronik hastaligim da alevlenirse kendi basima giyinemeyecek kadar kotu oluyorum (
Bir de cok oturmaktan kuyruk sokumu kemigim agriyor...amma curukmusum ben yaaa... Ya da anne olmak icin gec kalmisim galiba vucut cokuyor ufaktan
Mutluu bir pazariniz olsuuuunn
Butun anneler ve minik melekler iyidir insallahh
Iyi ki varsiniz :)
Daha çokk erken canım ikisi de zamanla geçecek...Benim gobegimde koyu renkli kaldi onceden acik tenliydim birde hamilelikte gobegin altından başlayıp yukaei cikan ortada duz bie cizgi vardı oda gitmedi ne zaman giderki
Benim dr korseye izin verdi hemen bu hftiçi ilk iş daracık bir korse alacağım.kızlar göbekleriniz eridi mi ne yöntemler denediniz. ben normal doğum yaptım sürekli sarıyorum bayağı toplandı ama hala mayalı hamur gibi yumuşacık. var mı pratik bilgisi olan
İyi pazarlar canım sana da:)) ve gercekten bugun pazar mıymış? :)))Mutluu bir pazariniz olsuuuunn
Butun anneler ve minik melekler iyidir insallahh
Iyi ki varsiniz :)
Kizlar benim sikintim da kendimle(
Ben de kronik bi hastalik vardi zaten sol kolumda %35 guc kaybina neden olan, hamileligin son ayinda karpal tunel eklenmisti uzerine, doktor odemdendir gecer demisti, ama kirkimiz cikti gecmedi maalesef...bende odem kaldigini da sanmiyorum hepi topu 3 kilo fazlam kaldi ama kolum bilegim felaket, hem guc kaybi hem his kaybi hem de agri hissediyorum( bi fikri tecrubesi olan var mi??? Bi iki gundur sag bilegimde de basladi korkuyorum acikcasi, cunku benim kronik hastaligim da alevlenirse kendi basima giyinemeyecek kadar kotu oluyorum (
Bir de cok oturmaktan kuyruk sokumu kemigim agriyor...amma curukmusum ben yaaa... Ya da anne olmak icin gec kalmisim galiba vucut cokuyor ufaktan
Benim gobegimde koyu renkli kaldi onceden acik tenliydim birde hamilelikte gobegin altından başlayıp yukaei cikan ortada duz bie cizgi vardı oda gitmedi ne zaman giderki
kızlar bebeğim 2 haftalık oldu
hamileliğimde bir sayfayı bile kaçırmadan okudum ama şimdi içimden girmek gelmiyor zaman da bulamıyorum yorgunum.as aslında girdiğimde size söyleyeceğim bi şey var da söylemek içimden gelmiyor.üzülüyorum.
normal doğum yaptım bebeğim tam dört kilo doğdu. doğumum 2 saat sürdü en son vakumla çekildi.korkmayın çok acı çekmedim epidural almıştım.yalnız bebeğim 3 gün sonra sağ kolunu oynatamadığını fark ettik. doğum esnasında sağ kolunda sinirler zedelenmiş. kırık çıkık yok. bebeğim çok güzel teyzeleri 4 doktora gittim haftaya bir doktora daha gideceğim üniversiteden prof . inşallah yavrum şifa bulur.
kızlar göbekleriniz eridi mi ne yöntemler denediniz. ben normal doğum yaptım sürekli sarıyorum bayağı toplandı ama hala mayalı hamur gibi yumuşacık. var mı pratik bilgisi olan
ilk günden beri korse takıyorum epey toparladı.40 çıkana kadar takıcam. eski haline döneceği umudunu taşıyorum ama spor şart. Sezaryen oldum ne zaman spor yapabilirim bilmiyorumNormal Doğum yapanlar şanslı. Dikişler düzelince spor da yapılır heralde...
güzel anneler mis kokulu bebekler merhaba,
vakit buldum hemen yazayım istedim tesadüfmüdür bilmem ama dün geceden beri gaz ilacı olarak biogaia kullanmaya başladık maşallah bebeğim çok rahat etti mıkır mıkır fıkır fıkır olan çocuk rahat bugün daha iyi uyuyor inşallah tesadüf değildir işe yarayan ilaçtır.daha önce sab sımplex kullanıyorduk pek işe yaramamıştı.
bugün misafirlerimin bir kısmı gitti sadece kayınvalidem ve kayınpederim kalacak bende bunada şükür ne diyeyim bu günleride gördüm ya.
yarın büyük temizliğe kalkıyorum artık gecikmeli olarak güya doğum temizliği olacaktı bu yapacağım ama malum ev dolup dolup taştı biliyorsunuz.akşam halıları yolluyorum yıkamaya haftaiçide kadın gelecek temizliğe sonunda içime sine sine evimi temizleyeceğim nihayet.kafamdaki bir sorun ortadan kalkmış olacak böylece.
bugün pazar sakin burası herkes çok çok iyidir umarım kocaman öpücüklerrrrr
Tesadüf değildir inşallah canım. Herşey çok çok daha iyi olsun inşallah. İyi pazarlar:)
güzel anneler mis kokulu bebekler merhaba,
vakit buldum hemen yazayım istedim tesadüfmüdür bilmem ama dün geceden beri gaz ilacı olarak biogaia kullanmaya başladık maşallah bebeğim çok rahat etti mıkır mıkır fıkır fıkır olan çocuk rahat bugün daha iyi uyuyor inşallah tesadüf değildir işe yarayan ilaçtır.daha önce sab sımplex kullanıyorduk pek işe yaramamıştı.
bugün misafirlerimin bir kısmı gitti sadece kayınvalidem ve kayınpederim kalacak bende bunada şükür ne diyeyim bu günleride gördüm ya.
yarın büyük temizliğe kalkıyorum artık gecikmeli olarak güya doğum temizliği olacaktı bu yapacağım ama malum ev dolup dolup taştı biliyorsunuz.akşam halıları yolluyorum yıkamaya haftaiçide kadın gelecek temizliğe sonunda içime sine sine evimi temizleyeceğim nihayet.kafamdaki bir sorun ortadan kalkmış olacak böylece.
bugün pazar sakin burası herkes çok çok iyidir umarım kocaman öpücüklerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?