Tavsiyeni dinliyorum canım kafamdaki sorunları bir bir çözmeye başlıyorum. Bugün çok şükür daha iyiyim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
normal doğum yapan anneler dikişleriniz tamamen iyileşti mi ne kadar sürdü. özel birsey yaptınız mı benim 14. günüm fazla ayakta kalınca hareket yapınca birde sert zemine oturunca ağrım var. 8 gün boyunca batikon ile sıcak suya oturma banyosu yaptım hametan krem kullandım. daha hızlı iyileştirmek için ne yapabilirim haftaya pazar kızımın mevlidi var. temizlik hazırlık derken ayağa kalkmam lazım
Kizlar bu gaz sorununuz ne zaman basladi? Biz yirmi gunluk olduk pek sikintimiz yok erkek cocugu gazli olur derler ki ben hamilelikte ve hala cok gazliydim. Benden etkilenme ihtimali var mi? Korkuyla bekliyorum. Insallah ggazlardan kurtulur yavrular.
Bugün pazar mıymıs? ahh ah hergün birbirinin aynısı valla...
Daha çokk erken canım ikisi de zamanla geçecek...
Benim dr korseye izin verdi hemen bu hftiçi ilk iş daracık bir korse alacağım.
İyi pazarlar canım sana da:)) ve gercekten bugun pazar mıymış? :)))
Karpal tunel sendromu bende de vardı, gecen hft acılmaya basladı elim ilk defa. Cok su ıcıyorum min 4 litre ve sütümü sağdıkça sağdıkça açıldı sanki. Mantıklı hıcbır acıklaması yok sadece hıssıyatım.
Kuyruk sokumu da sanırım fazla kılodan(
Tavsiyeni dinliyorum canım kafamdaki sorunları bir bir çözmeye başlıyorum. Bugün çok şükür daha iyiyim.
Sezeryan doğum yapan arkadaşlar korseyi ne zamandan itibaren takmaya başladıniz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bişey sorcam arkadaşlar bebekleriniz eğer emerken uyuyorsa gazini nasıl alıyorsunuz ben gazini alayım derken tekrar uyanıyor ve emmeden de uyumuyor şaşırdım kaldım artık bu gaz sancıları mahvetti bizi gece 2 buçuk tan beri.. çıkıyor ama hala var ben anlamadim ki bu işi. .yarın biogaia dan ben de istiycem doktordan umarım bi faydası olur Meteokids die bi damla verdi bı ise yaramiyor
Canım herkeste gaz sıkıntısı olacak diye birşey yok. Maşallah de nazar değmesin bebişine. İnş olmaz gaz probleminiz. Sende sıvı şeyler tüketmeye özen göster. Normalde bende de gaz problemi hep var. Rezene çayı içiyorum her gün sana da tavsiye ederim işe yarıyor.
Benim doktorum rezene anason içiyo musun diye sordu. Tavsiye edecek zannettim. Hayır dedim. Sakın içme dedi. Ben de burda yazılanlardan ötürü almayı düşünüyodum vazgeçtim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba kızlar.kızım 35 günlük oldu. göbeğindeki şişlik üzerine dr a götürdük.tam göbek deliği şiş.fıtıkmış
dr kendiliğinden geçiyo dedi ama ben endişeleniyorum yaa.çok üzülüyorum.bebişinde böyle bi durum olan var mı?
sarılıktan daha doğumun 4. günü hastaneye yatırıldı.agzı pamukçuk oldu.o geçti derken gözleri çapaklanıyo.ve fıtık.sürekli hastanedeyiz.çok yoruldum artık.
uykusuz geceler gaz,kabızlık sorunu da cabası.
sağlıklı olsun da herseye razıyım tabi de dayanmak güç
Benim doktorum rezene anason içiyo musun diye sordu. Tavsiye edecek zannettim. Hayır dedim. Sakın içme dedi. Ben de burda yazılanlardan ötürü almayı düşünüyodum vazgeçtim
Doğum yapalı 15 gün oldu aynı duruyor dikiş ler.bende her tuvalet sonrası batikon uyguladım bugün şişe düştü kırıldı yarın eczaneden alacaz yine.hala acıyor çünkü. Ne zaman düşecek bunlar bilgisi olan varmı?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/Q
yavas yavas duser artık...batıcon a devam....benim ilkinde aynı boyle idi...ikincisinde estetık dikş dedi cilt altından mış...çok farklı bi dikiş ortada gozuken yada ele gelen hiç bişi yoktu fazla agrıda yapmadı...bir hafta sonra sanki hiç birşey yokmuş gibi oturup kalktım hala anlamadım nasıl birşeymiş diee...yinede ağdaya cesaret edemedim....zaten vakit yok..malum hep memedeyız ...
Canım herkeste gaz sıkıntısı olacak diye birşey yok. Maşallah de nazar değmesin bebişine. İnş olmaz gaz probleminiz. Sende sıvı şeyler tüketmeye özen göster. Normalde bende de gaz problemi hep var. Rezene çayı içiyorum her gün sana da tavsiye ederim işe yarıyor.
Selam kızlarr..
İstesemde çok sık yazamıyorumgündüzleri hiç derin uyku uyuyamıyoruz neden anlamıyorum geceleri gündüze oranla bi nebze daha iyiyiz ama gündüzleri kucağımda memede uyuyakalıyor yere bırakınca da 5 dakkada hoop uyanıyor pış pışlayınca azcık devam ediyor uykuya ama her zamanda pışpıllayammıyorum ki iş güç yapmam gerekiyor hiç bişeye elimi süremiyorum böyle olunca. Ne özeniyorum 3 saatte uyanıyor emziriyorum yine yatıyor diyenlere.. Hepsine maşallah biraz da biza inşallah :)
Nedenini sormadin mi?
Cok icen var diye en azindan..
Buarada hangi doktora gidiyorsun?
Yarin bizde saglik ocagina gidecez hemsireyi bir soru yagmuruna tutayim :)
Bilmem ki sormadım. İnternette okumuştum icildigini falan dedim... İlk bel. Polikliniğinde Aydın Sarı'ya gittik tanıdığımız bi dr. Geçen de Sener şafak a gittik. Bunu diyen de Şener bey.
Sen kime gidiyosun? Ben karar veremiyorum. Doğum evinden iyi bi dr bulup ona gideyim diyorum ama kimseyi tanımıyorum. Altınovaya da para yedirdigim yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?