2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Tavsiyeni dinliyorum canım kafamdaki sorunları bir bir çözmeye başlıyorum. Bugün çok şükür daha iyiyim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevindim. Herşey birbirine girmiş gibi göründüğünde, birşeyleri düzeltmek için tek yoldur.
Elimde kağıt kalemle yapmışlığım bile çok vardır, hep te işe yaramıştır. İnşallah senin için de öyle olacak.
Birşeylerden vazgeçecek, hayata küsecek değiliz. Anneyiz biz, hem de katmerlisinden, örnek olacak çocuklarımız, çok mutlu olunacak günlerimiz var:))

normal doğum yapan anneler dikişleriniz tamamen iyileşti mi ne kadar sürdü. özel birsey yaptınız mı benim 14. günüm fazla ayakta kalınca hareket yapınca birde sert zemine oturunca ağrım var. 8 gün boyunca batikon ile sıcak suya oturma banyosu yaptım hametan krem kullandım. daha hızlı iyileştirmek için ne yapabilirim haftaya pazar kızımın mevlidi var. temizlik hazırlık derken ayağa kalkmam lazım

Doğum yapalı 15 gün oldu aynı duruyor dikiş ler.bende her tuvalet sonrası batikon uyguladım bugün şişe düştü kırıldı yarın eczaneden alacaz yine.hala acıyor çünkü. Ne zaman düşecek bunlar bilgisi olan varmı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bişey sorcam arkadaşlar bebekleriniz eğer emerken uyuyorsa gazini nasıl alıyorsunuz ben gazini alayım derken tekrar uyanıyor ve emmeden de uyumuyor şaşırdım kaldım artık bu gaz sancıları mahvetti bizi gece 2 buçuk tan beri.. çıkıyor ama hala var ben anlamadim ki bu işi. .yarın biogaia dan ben de istiycem doktordan umarım bi faydası olur Meteokids die bi damla verdi bı ise yaramiyor

Kizlar bu gaz sorununuz ne zaman basladi? Biz yirmi gunluk olduk pek sikintimiz yok erkek cocugu gazli olur derler ki ben hamilelikte ve hala cok gazliydim. Benden etkilenme ihtimali var mi? Korkuyla bekliyorum. Insallah ggazlardan kurtulur yavrular.

Kizlar bu gaz sorununuz ne zaman basladi? Biz yirmi gunluk olduk pek sikintimiz yok erkek cocugu gazli olur derler ki ben hamilelikte ve hala cok gazliydim. Benden etkilenme ihtimali var mi? Korkuyla bekliyorum. Insallah ggazlardan kurtulur yavrular.

Canım herkeste gaz sıkıntısı olacak diye birşey yok. Maşallah de nazar değmesin bebişine. İnş olmaz gaz probleminiz. Sende sıvı şeyler tüketmeye özen göster. Normalde bende de gaz problemi hep var. Rezene çayı içiyorum her gün sana da tavsiye ederim işe yarıyor.

Bugün pazar mıymıs? ahh ah hergün birbirinin aynısı valla...

Olsun buyuyuncede hergun farkli olur
Hergun baska yaramazliklar,taze taze sorular :)

Esim kizim ve ben ilk seferimizi yaptik bugun..Daha once ciktik tabi ama boyle vakit gecirmek icin degildi..
Babaannesine goturduk minigi ve biraz gezdik hava aldik,cok sukur..Bende boylece hatirladim pazari :)

Tavsiyeni dinliyorum canım kafamdaki sorunları bir bir çözmeye başlıyorum. Bugün çok şükür daha iyiyim.

Herseyi cozmeye baslamak galiba kabullenmekle oluyor :)
Cok sık emdiginde uyumadignda minik sorun gb dusunuyordum once,simdi kabullendim cabuk yoruluyor uyuyakaliyor sonra yine uyanip meme istiyor diye..Simdi daha zevkli :)
Sanirim hersey biraz boyle..

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar korseyi ne zamandan itibaren takmaya başladıniz

29. gunumuzdu bugun..Gecen hafta basladim..10. gun kontrole gittigimde takabilecegimi ogrendim ama cesaret edemedim hemen :)

Ben hemen omuzuma kaldiriyorum poposuna alttan vuruyorum ritmik bi sekilde omuzumda devam ediyor uyumaya gozlerini acsada..Galiba yaptikca alisiyor ilk once uyaniyordu dedigin gb..

Benim doktorum rezene anason içiyo musun diye sordu. Tavsiye edecek zannettim. Hayır dedim. Sakın içme dedi. Ben de burda yazılanlardan ötürü almayı düşünüyodum vazgeçtim

Allah allah niye öyle dedi ki acaba? Ben doğuma bir ay kala başlamıştım rezene içmeye hala da içiyorum günde bir fincan. Bebeğimde de kendimde de etkisini görüyorum. Doktorumda bişi demedi . Ama doktorun içme dediyse içme bence vardr heralde bi bildiği.

canım kızkardeşimin bebeğinde de oldu aynısı, resmen göbek kısmı dışarı doğru top gibi şişti, 6. aydan sonra yavaş yavaş şişlik indi, kardeşimin kızı şimdi 14 aylık ve eser yok eski göbeğinden, normal göbek görünümlü yani.merak etme gerçekten kendiliğinden geçiyor.

Benim doktorum rezene anason içiyo musun diye sordu. Tavsiye edecek zannettim. Hayır dedim. Sakın içme dedi. Ben de burda yazılanlardan ötürü almayı düşünüyodum vazgeçtim

Nedenini sormadin mi?
Cok icen var diye en azindan..
Buarada hangi doktora gidiyorsun?
Yarin bizde saglik ocagina gidecez hemsireyi bir soru yagmuruna tutayim :)

Bizim gibi burun tıkanıklığı yaşayan var mı iki doktor a sordum olur dedi ağzı kapalı nefes alıyorsa sorun olmadığını söylediler baktılar ağzı kapalı nefes alıyor ... Ama ben kafama taktım niye tıkansınlar yazık Oğluşuma ... Otri bebe ile temizliyoruz ...

Serum fizyolojik damla kullanabilirsin burun tıkanıklıği icin,burnu tıkanmıyodur belki kuruyodur evin havasından.Çünkü benim oglanında burnu kuruyo mama yedirirken anlıyorum nefes almasından.

Arkadaslar merhaba ben de mayıs annesi oldum :) 28.05.2014te kızımı kucağıma aldım :) bugüm 12 günlük olduk daha :) yavrumun simdiye kadar gaz sıkıntısı olmadı çok sükür . Ben iki üç saatte bir emzirmeye çalısıyorum emerken de uyuyor zaten bir 10 15 dk sonra. Yeteri kadar emiyor mu kestiremiyorum. Sol göğsümü emiyor sağ göğsümü emmiyor zaten. Ben de sağ göğsümü sağıp ta veriyorum çoğu zaman. Yeteri kadar yiyip yemediğini nasıl anlıycz

Son düzenleme:

Valla bosuna demiyorlar annnenin nazari daha cabuk deger diye. Bu gece ikin ikin bi hal oldu sipam. Gaz cikiyor da kaka yapamiyor. Normalde gece iki uc kere yapiyordu bugun hic yapmadi. Saat basi da uyandi. Bildigim birkac yontem var bugun bekleyecegim yapmazsa uygularim artik. Bu kabizligin devit'ten kaynaklandigini okumustum bir yerde. Denk mi geldi bilmiyorum ama biz de uc gundur kuklanmaya basladik. Birakamayiz da insallah sorunlar cozulur.
Bu arada rezeneye dun basladim. Fayda goruruz umarim. Cevabin icin tesekkurler.

Selam kızlarr..
İstesemde çok sık yazamıyorum gündüzleri hiç derin uyku uyuyamıyoruz neden anlamıyorum geceleri gündüze oranla bi nebze daha iyiyiz ama gündüzleri kucağımda memede uyuyakalıyor yere bırakınca da 5 dakkada hoop uyanıyor pış pışlayınca azcık devam ediyor uykuya ama her zamanda pışpıllayammıyorum ki iş güç yapmam gerekiyor hiç bişeye elimi süremiyorum böyle olunca. Ne özeniyorum 3 saatte uyanıyor emziriyorum yine yatıyor diyenlere.. Hepsine maşallah biraz da biza inşallah :)

Merhaba teyzeleerr ve minik kardeşler.. :)
Biz daha bugün 7 günlük olduk ama sanki 7 ay gibi geldi banaa:) geceli gündüzlü günler ne uzunmus megeeerrr:)
Bence sükretmelisin canım. Bizim tam tersi geceleri hic uyumuyoruz. Memede olunca uyur uyanik ama yatagina yatirinca 10 dakika demeden uyanıyor. Yanımda annem var şuanda hicbisey yapmiyorum ama o gidince de gece uykularimiz olmazsa gündüz de sersem sersem naparim bilmiyorum..
Dudak tirkayisi oldu kızım resmen yaa

Nedenini sormadin mi?
Cok icen var diye en azindan..
Buarada hangi doktora gidiyorsun?
Yarin bizde saglik ocagina gidecez hemsireyi bir soru yagmuruna tutayim :)

Bilmem ki sormadım. İnternette okumuştum icildigini falan dedim... İlk bel. Polikliniğinde Aydın Sarı'ya gittik tanıdığımız bi dr. Geçen de Sener şafak a gittik. Bunu diyen de Şener bey.
Sen kime gidiyosun? Ben karar veremiyorum. Doğum evinden iyi bi dr bulup ona gideyim diyorum ama kimseyi tanımıyorum. Altınovaya da para yedirdigim yeter

Bizim dogumda Sener bey gordu 10. gunde o gordu simdide hastanedeyim ona geldim yine daha yeni diye ama bende devamli gelecem diye karar vermedim daha..
Dogumevinde Mustafa Göndü diye birini onerdi arkadasim ona gidiyorlarmis,kalca cikikligi icin oraya gidecem daha aktif diye hem doktoruda denemis olacaz bakalim :)
Ben simdi sorarim Sener Bey'e ne diyecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…