2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım cidden güzin abla gibi oldun burda çok tatlısın inanki.bu arada komşunun küçük kızına çok üzüldüm okurken bile canım yandı.inşallah ailesi sandığın kadar duyarsız kalmazlar kovarlar o bakıcıyı.

bugün biraz daha sütüm arttı sanki ama şakır şakır gelen sütüm bir anda azaldı.şimdi emzirip mama takviyesi yapıyorum mecbur ama pes etmeyeceğim çoğalacak sütüm inşallah.

kızlar ilk ay aşısını olanınız var mı. iğne mi yapıyorlar yoksa ağızdan damla mı veriyorlar. aşı sonrası ateş sorunu oluyor mu.

Dün yapıldı kızımın asısı,bacagindan igne vuruldu..Hicbir sorun,huysuzluk olmadi cok sukur..
Bu cansiz,masum bi ası bildigim kadariyla..Zor olanlar sırada :)

Off ben de ole yaa çok terliyorum sonra Üşüyorum falan garip haldeyim her gün duş alsam yine aynı. .
Yok duş deodorant hicbirsey ise yaramıyor 2 Kez duş alıyorum aynı zaten süt de eksi eksi kokutuyor.acaba emzirme dönemi boyunca böyle süt kokacak miyiz
Canim emzirirken doğru tutmak gerekiyor bebeği yaraların en büyük sebebi yanlış duruş. Bir de her emzirmesen sonra sütünu bırak göğüs ucunda çok iyi geliyor.18 günlük olduk ilk haftayı landığında sadece lansinohu sonra gerek duymadım.

Canim ya annem sakarya da ben istanbuldayım gorumcem 2 sokak ötede oraya bile gitmemi istemiyor beyefendi buldumcuk iyi ki bir kızı var.

Süt için annem 40 tan sonrası önemli dedi.40 a kadar genelde yetermis.benimki şimdilik yetiyor diye düşünüyorum çünkü kilo alımı ıyı bu kürleri ilerleyen zamanda yapayım diyorum şimdi bide fazla sutlenip mastit olmayayım.

selam cnm bnde de aynı dert var sana tavsyem sık sık emzır gerkeırse yarım saatte bı en cok bu ıyı gelıyor bende de kıtleler olusuyor ve o bıcım sızlıyor uykumdan uyanıyrum bazen taş gıbı muthıs agrı yapıyor

Sağol canım baktım olmayacak komşuya gönderdim oğlanı. Sonra da ben gittim çene çalıp lafa dağıttım rahatladım biraz sağolsun komşuma duaertim
Geçmiş olsun arslarında kaldın sanırım Allah yardımcın olsun canım

Benimki 46 günlük tam tutamıyo sıkma canını

Benim kolaltına doğru kitle olmuştu sürekli emzirdim iki üç günde geçti aynı durum mu bilmiyorum

kızlar ilk ay aşısını olanınız var mı. iğne mi yapıyorlar yoksa ağızdan damla mı veriyorlar. aşı sonrası ateş sorunu oluyor mu.
Oferta cvplamış

Ofertacım alıntıya yazamadım. Bebek ağladı. Biz gerildikçe geriliyo çocuklar ama desteksiz ben beceremiyom şimdilik bazıları çok dayanıklı sabırlı oluyor ben değilim malesef bugün komşu kurtardı baklım yarın kim kurtaracak :)

Kızlar ben bizim bebişe gündüzleri 3 saatte bir 90 cc mama veriyorum.
Geceleri ise bu 4-5 saatte bire cıkabiliyor. Sürekli emziriorum ama malum sütümüz damla damla...
Dün sünnet oldu, hastanede tarttılar. 14 günde 1 kilo almış. Doktorumuzu aradım, çok fazla almıs dedi. Araları biraz daha uzat dedi. Uzatmaya calısınca bebiş ellerini kollarını emmeye baslıyo... Mama ile bu kdr hızlı kilo almak iyi değil yazıyor her yerde... Bizimki 45 günlük şimdi, acaba çok mu fazla mama veriyorum ben?

Sende ceneni tutamiyon biz bisey diyomuyuz deseydin ... ben olsam derdim :)

Canım ben 3 saat yatıyırsa uyuduğu yerde 90 lık mamayı veriyorum. Yavaş yavaş uyanıyor yedirdiğim vakit ondan sonra 2 saat uyumuyor en son bir 60 lik hazırlamak zorunda kalıyorum onu da içip yine 3 saat yatıyor bizim ki bir cins beslenme stiline sahip doktora söyledim açsa vereceksin dedi. Zaten bizim ki 41 günde sadece 600 gr almıştı. Kızım o kadar çok ıkınıyor ki bu kadar mamayı başka bebeğe versem 1500 gr almıştı valla, enerjisini boşa harcıyor ama yapacak birşey yok. Açsa vereceksin başka ne yapabiliriz ki..,

Kızlar hem içimi ferahlattınız hem de yüzümü güldürdünüz, iyi ki varsınız yaaa. Valla bazen cinnet geliyor insanların söylediklerinden, annem bile hala olmayan sütümün derdinde. Annem bile böyle yaparsa millete ben ne diyeyim...

Insallah gerek bile kalmaz..
Bu disari cikmama meeselesi seni cok etkiler bence konunun bu tarafindanda baksin,gercekten cok iyi geliyor..

Kayinvalidem ilk zamanlar bi kere emzirirken sut icin geliyor mu acaba dedi,gelmese aglar durmaz anne uyumaz bile dedim..iyi niyetli kendisi biliyorum ama icten ice sordum kendime..O donem durmadan emiyordu yetmediginide dusundum sonra lilacsofie rahatlatti..
Annemde surekli gorsun gormesin ohh masallah ne guzel sutun emiyor fln diyor..
Soylenen kucucuk bi kelime bile bizim dusuncelerimizi tetikliyor farkinda bile olmasak etkileniyoruz..
Hic izin verme sutun icin birsey soylenmesine..
Simdi hep kendime bi nevi gaz veriyorum :))))

Cook guzel ya koptum.çok haklısın.

Vuhuuuu kızlar az önce kızımı aldım sarmaladim markete gittim sitenin karşısında 50 metre mesafede ama çoook iyi geldi...banyo yapmıştık fazla uzağa gözüm kesmedi zaten bebek arabasıyla gitmek gerekir onu da 4 kat çıkaramam bebekle...kayısı ve deodorant aldım ikisi de lohusa ihtiyacı😁

Son düzenleyen: Moderatör:

Hehh soyle :)
Hergun yap bence sen bunu,hava almis olursunuz sana da iyi gelir..
Temiz hava da lohusa ihtiyaci

canimbitanem tazelettigim ici cok ozur dilerim..hicmerak etme allahin gucune giderde esini tepe takla eder naptim ki ben der....allaha hawale et...ama annenle paylasmani tawsie ederim zaten gurbetsi anlattikca paylastikca azalir dertler biter ...allahim sanada kizinada guc kuwwet sifa wersin rabbim birbirinize bagislasin..

himm bi daha okim de deneyim bari :))) ;)) ;)) canikom

canim duru da nefes nefese kalio bence bu normaldir su kesio kafasi falan...genelde kapanior sadece takip edersin hayatim

Slm cnm,oncelikle kimsenin lafina bakma agzi olan konusuyor,her bebek farklidir,bizim bebis 2 gunlukken kontrolde doktor ellerinden tuttugunda kafasini kaldirip kalkmaya ugrasiyordu,kimi bebekde kafasini hemen dik tutamaz bunda bir terslik yok sakin sikma canini her soylenenede kulak asma.

Canim benim de bi gogusum cok kotu yarildi kan topladi, dr garmastan ile bactolu bi krem verdi gerci ben lansinoh kullaniyordum ama gene de ise yaramamisti. Dr keemlerin yaninda gogus kalkani al dedi. Aldim ve cok rahat ettim gerci oglum biraz zorlandi ama alisti simdi iyi oldu kalkani da biraktim ama lansinoh haric diger kremleri cok kullanmadim yikamam gerektigi icin cunku yikarken bile ucuna dokundugumda sizliyordu. Bu arada gogusun sut doldugu icin sisip sertlesmistir sicak banyo yap bi de sicak havlu sicak su torbasi gibi bisey koy kanallarin acilsin sonra da sagma makinan varsa sag ancak oyle rahatlarsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hehh soyle :)
Hergun yap bence sen bunu,hava almis olursunuz sana da iyi gelir..
Temiz hava da lohusa ihtiyaci
Ay evet ara ara yapıcam olur da hasta olursa allah korusun eşimin dilinden ve vicdanında kurtulamam diye korkuyorum ama badi düşünürsek alistirirsak öyle olurmuş
canim duru da nefes nefese kalio bence bu normaldir su kesio kafasi falan...genelde kapanior sadece takip edersin hayatim
Asya'nın saçları da sırılsıklam oluyor hele 3 saat sonunda falan emiyorsa boguluyor kızım emerken.

Bugün iyi uyudu bizimki bense hiç uyumadim gece zor olacak gibi😨

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…