2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Ben de yediklerimin bebeğe gaz yapıp yapmayacağını internetten uzun uzun araştırdıktan sonra deneyerek anlaşılabileceği kanaatine vardım. 8 gün boyunca normal gazlı bir bebek olan oğlum ben 3-4 dilim kavun yedikten sonra gaz nöbetleri geçirdi resmen. Masajlar da fayda etmedi. Ağlaya ağlaya Uykusuz kaldı yavrum 1 gün boyunca.... Onun o halini gördükçe psikolojim bozuldu, ağladım hep. Allahtan 10. Gün kontrolümüzde dr gaz damlası verdi de rahatız 2 gündür. Ben de kimyonlu rezene içmeye başladım.
Karpuzsuz yaşayamam diyordum ama artık tövbe [emoji17]

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Tam da kalkip kavun dograyacaktim kendime gozum korktu:/ Biz de iki gun incesine kadar rahattik. Simdi kizarip bozariyor. Gaz da cikariyor ama yetmiyor herhalde. Rezene iciyorum sipamdan cok bana yaradi. Gazmani gectim tobe :)

Kizlar sol gogsumde bir iki damar oyle aciyor ki elimi suremiyorum. Sutum oyle dolu dolu degildi ama sanci olmaya basladi. Sagma makinem de manuel cok uyuz birsey. Oglum da uyuyor karni da tok. Ne yapsam da rahatlasam.

Bu arada uyumayan yavrularin anneleri ana kucaginda yatirmayi denediniz mi bicirlari? Bizimki besigini sevmiyor -israrla besiginde yatiriyorum ki alissin- cok uykusu oldugu ve uyuyamadigi zaman ana kucagina koyuyorum. En az iki saat uyuyor. Kizim da boyleydi. Bir iki arkadastan da ayni seyi duydum. Kendilerini guvende hissediyorlar galiba. Koyun icine bir iki sallayin rahatlarlar belki. Butun uykular onlarin olsun :)

Oferta evini basip esin de dahil kovasim va herkesi!! Allah yardimcin olsun. Yavrlarinla sana evine huzur versin insallah.

:))) hicbir zaman ideal olamayacagimi bilsem de elimden geleni yapicam...
Haklisin canim, eger bebegim cok gazli olsaydi ben de buluttan nem kapardim herhalde...halimize sukur, iki gundur asiri emme istegi ve aksam uyumada huysuzlugumuz var, buyume atagina girdik yine galiba, ben de ya hep boyle huzursuz olsa dedim ve halime sukrettim...Allah kolikli annelerin yardimcisi olsun

Oy kiyamam ikinize de Neyin etkiledigini bulmak da cok guzel, yaz bitmeden bebis buyur sen de yersin kavunu karpuzu insallah canim, bu etabin sikintisi gaz:)) sirada dis vs. var:)))))

Bugün deli gibi gerginim kaçmak istiygorum imdat
Üç yaşındaki çocuğa ağlıyorum bağırıyprum kovvuyorum
Hiç tahammül edemiyorum yaptıklarına

Siz nasıl tahammül ediyorsunuz ben çok sabırsızım biliyorum yanlış ama engel olamıyorum kendime. Bu zamanda kimse çocuğuna vurmuyor. Şu an bile beni deli ediyor onunla ilgilenmeye hiç tahsmmülüm yok çok kötüyüm bugün GÜZİN ABLA :)
Ya seni de bulduk bi de biz kafanı şişiriyoruz hakkını helal et ama çok hoş birisin gerçekten. Resmine de baktım çok da güzelsin maşallah :)

Ben bu koligi daha yeni ogreniyorum ne oldugunu biraz arastirinca ana benim ortanca kiz kolikmis ya dedim kendi kendime hicmi durmaz bi bebek hepmi aglar hicmi uyumaz okadar Zor bi bebektiki anlatamam simdi oglum melek gibi geliyo arada gaz sancimiz oluyo ama onuda zinkoyla geçiriyoruz cok zor vallahi koligi olan bebek Allah yardim etsin ben 1 bucuk yil cektim halilarin ustunde uyuya kaldigimi bilirim hep kucagimda ne bulasik yikayabilirdim ne ev supurebilirdim evime azlaha kurt dusecekti o derece olmustuk simdi buyudu zilli benle toz aliyo yemek yaparken yardim ediyo :)

Bugünden beri kaçıncı mesajım Bu uzun uzun yazıyorum vakit ayırıp hop mesaj gonderilemiyor hepsi siliniyor parça parça yazıp işgal edeceğim sayfaları deli mi bu kız demeyin.özledim kulübü ya

Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle efemm sizleri çok özlemiş olmakla beraber tüm gün kızımla nasıl geçtiğini bilmeden gidiyor 18 günlük olduk bile.babamız çok geç gelebildiği için tüm yük ben de sayılır bebek çikolatamız da bitti şimdilik gorumcemin getirdigi dondurmayla idare edıyorum.yemek yapamıyorum zira kızım heeep kucakta durmak istiyor.uyanık olduğu her an memede zaten haftada 350 gr almış oburum 4kg olduk bile maşallah.ilk tulumlarimiz olmuyor çok duygulandim lohusa bir anne olarak gün gelecek nasıl evlendirecegiz bunu diye ağlıyorum eşime aksamlari.vitamin olarak tetrazinc kullanıyoruz dün başladım unutmusum.bizimki sevdi tadını kavun kokuyor.

Sonracima 3 kilo fazla kaldı eminim gece gündüz çikolata yemesem o da giderdi.hoc ozenmeyin çünkü hala dombiliyim +10 kilo ile başlamıştım gebeliğe 13 kg kaldı diye düşünüyorum.karnım masalı hamuru yumus yumus arada mekik çekiyorum ufak ufak.kanamam azaldı iyice günlük Ped kullanıyorum.hem daha sık değiştirin daha iyi oluyor.dikişlerim düşmedi ama eli kulağında yaklaşık 5 6 gündür acı vermiyor artık.

Bestekiz SaiKing Patatyaorj geçmiş olsun.papatya uzunca bir tatil yap türkiyede sayın eşin de kıymetini anlasın. Çok sinirlendim ona kusura bakma.oferta senin o tatlı canını sikanlari döverim bak.sen sutune odaklan.inan ki artacak. Saraçoğlu dereotu kürü söylemişti evelallah sağmak zorunda kalacaksınız diyordu bi araştır derim.Lilacsofie komşu kızına üzüldüm.süt arttırıcı paylaşımın süper bu topiginvelinimetisin.incir kaynattim soğutuyorum şimdi.demir hastaydi son durumu nedir merak ettim.Gülsüm yavrum geçecek inşallah.tek çocukla ben bazen iflas bayrağını çekiyorum.böyle hissetmek çok normal.sabırlı ol bize dok içini rahatla.

Emzirirken giriyorum okuyorum ama yazamıyorum maalesef.düzenim yeni yeni oturuyor.uykusuzluğa açlığa yeni yeni adapte oluyor vücudum.en büyük sıkıntım les gibi terlemem.şu lohusalık bir bitse de gözüm aysa...ömrümde böyle kokmadim yav.

Haftasonu annem babam buradayım kardeşlerim de tabi...hersey çok güzel giderken son gece eşimin kardeşi zili çaldı ben de tam duştan çıkmıştım olayı görmedim.meğer eşim tekrar çalmasın diye omzuna asya hızlıca kalkınca yerdeki kilim kaymış asya ana kucağına düşmüş eşim yere yapısmış.asyamin başı vurmuş allahtan yumuşak yere gelmiş anlamamis bile tabi o şok eşime yetti ben ne oldu diye sorunca eşim birden bağırmaya başladı bana ve dışarı çıktı.sinirleri bozulmuş ağlamış dışarda.ama babam çok sinirlendi ve bir gece daha kalacakken o gece çıktılar yola...zaten eşimin başından beri iyi bir profili yoktu ailemin gözünde tam hersey yoluna giriyorken hep böyle oluyor.kızıma birsey olmadı çok şükür ama böylesine de gereksiz bir gerginlik yaşandı.zaten gergindik annemlerle.nasıl düzelecek araları bilmiyorum.eşim de çok Üzgün.gönül almamız gerekiyor.benim gönlüm haftaya Mevlüte kadar gitmekten yana ama eşim 40 çıkmadan istemiyor evden çıkmamızı.40 ta ramazana denk geliyor bayramda gideriz diyor.bu zamana kadar hep uzun aralıklarla gittim annemlere ve az kaldım hep sıkıntı oldu yine öyle olmasın diye uğraşıyorum.eşimi ikna edip haftaya gitmeliyim dua edin bana yavru ceylanlarim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bugun belimdeki agri icin dr gittim ama moralim cok bozuldu stres kirigi olabilirmis mr istedi dr. Daha cektiremedim mr ama tedavisi yatak istirati imis ve 6-8 haftada iyilesirmis fitik ya da baska bisey de olsa sadece yatak istirati bu da yetmezmis gibi bi gogusundeki sutum azalmisss bugun sagdim da 10 cc bile cikmadi umarim gecici bi durumdur da artar gene sutum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar misafir geldi yine bana, içlerinden biri tutturmaz mı bu bebek kafasını tutamıyor hamur gibi D vitamini vermiyor musun bilmem ne. Arkadaşlar ben bilmiyorum ama bebekler kafasını ne zaman tutar?
Cumartesi doktordaydık bşr terslik olsa söylerdi herhalde diye düşünüyorum ama sizin bebekleriniz kafası tutuyor mu benim ki 40 günlük oldu uyanıkken arada kafasını tutuyor ama o da canı isterse sizinkilerde durum nedir?

Off ben de ole yaa çok terliyorum sonra Üşüyorum falan garip haldeyim her gün duş alsam yine aynı. .

Ayy uzun bir doğum ve sonrası maratonundan sonra anca yazabiliyorum. Kızım bi uyanırsa onu da yazamayacağım :) Foruma giremedim. bi bakayım dedim bugün herkes aynı dertlerden muzdarip. kolikten biz de çektik ama zinko kullanıyoruz faydasını gördük. bu arada göğüslerim çok tahriş emzirirken çok fena acıyor. lansinoh ve diğerleri hepsini kullanıyorum ama tam geçireni yok. bir de sağ göğsüm çok tahriş olunca bir müddet sağıp verdim çünkü artık kanayıp bebeğimin ağzına gidiyordu. daha sonra kanaması bitti ve taşlaştı göğsüm resmen. bi kitle var gibi. bebeğim emince rahatlar gibi olduk ama geçmedi. aranızda bu gibi sorun yaşayan var mı? (

Bugünden beri kaçıncı mesajım Bu uzun uzun yazıyorum vakit ayırıp hop mesaj gonderilemiyor hepsi siliniyor parça parça yazıp işgal edeceğim sayfaları deli mi bu kız demeyin.özledim kulübü ya

Guldurdun beni posta posta :)
Masallah kilolarda gitmis,bendede 4 kaldi zayifta duruyorum vucut olarak ama gobis hamur masallah :))
Aile durumuna uzuldum,esinde o an stres yapmistir normal aslinda buyuk korku ama iste zaten ne oluyorsa bi anda oluyor..
Insallah duzeltirsiniz arayi..
Ter mevzusuda malesef ayni..Evde olmak sahane diye giriyorum iceri cikinca..
Buarada hic mi cikmiyorsun?
Annenlere gidersiniz gunduz zaten yine evde olmus olacaksin..Ben sadece aksam ezanindan sonra cikmadim bebisle hic kendim ciktim bir kere dugune gitmem gerekiyordu eski is arkadasimindi gittim geldim esimle..

O hanimefendiye sormak istiyorum onun ki bos diye mi o kadar dik kafaliymista boyle bisy dusunmeden soyluyor sana!tovbee!!
Bizimde 32. gunumuz,ara ara bakinirken tutuyor kafasini ama cabucak yoruluyor..
Bence gayet normal bu kadarcik vucutta suan en buyuk yerleri kafalari,nasil tutsun cocuk..

kızlar ilk ay aşısını olanınız var mı. iğne mi yapıyorlar yoksa ağızdan damla mı veriyorlar. aşı sonrası ateş sorunu oluyor mu.

hayırlı olsun darısı başımıza bizde haftaya halledeceğiz.bu hafta kaldı maalesef.

gel canım gel valla kurtar beni bu cadı kazanından :)

Bugün deli gibi gerginim kaçmak istiygorum imdat
Üç yaşındaki çocuğa ağlıyorum bağırıyprum kovvuyorum
Hiç tahammül edemiyorum yaptıklarına

gülsüm bende oğlumla benzer şeyleri yaşıyorum bağırıyorum sonrada oturup pişmanlıktan saatlerce ağlıyorum.psikolojim yerlerde iyicene.bugün kendime söz verdim oğluma asla asla bir daha bağırmayacağım.

bugün biraz daha iyi süt durumu inşallah toparlayacak inşallah.

kötü olmuş gerçektende.bu dönemde ne yazıkkı herkesin sinirleri gergin

canım benimkide bazen kafasını tutuyor bazende hamur gibi yığılıp kalıyor omuzuma.zaten çok küçükler daha erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…