Geçmiş olsun biz xlear diye birşey kullanıyoruzdün geceden beri çok hastayım boğazlarım şişmiş.Büyük oğlan hastaydı ondan bana geçti sanırım.başım acayip ağrıyor yutkunamıyorum.minoset içtim pastil aldım idare etmeye uğraşıyorum.
sabah farkettimki Ayazın burnu tıkanmış hırıl hırıl yapıyor.onadamı geçti hastalık bilmiyorum.işin kötüsü çocuk doktorumuzda bir hafta izne çıkmış.başka birinede götürmek istemiyorum.
burun tıkanıklığı hiç yaşamamıştık önereceğiniz bir burun açıcı varmı.evde otri bebe var banyodan sonra çekiyordum zaten ama bu defa hastalıktan tıkanmış olabilir.
Bebegim ameliyat oldu bugun30. Gunumuzdeyiz.. cok agliyordu bazen..ben gaz sancisi zannediyordum..meger kasik fitigiymis..dun doktora goturduk bugun ameliyat doktor dediki farketmeseydin hayati tehlike olurdu yavrum bembeyszdi ciktiginda inliyodu..narkozun etkisiymis Allaha emanet hepimizin kuzusu..siz de ihmal etmeyin hanimlar..gaz diyip gecmeyin kontrol edin/ ettirin mutlaka..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Emdiğinde sağımdan daha farklı oluyor. Mesela ben sürekli sağıyorum biliyorsun; tek damla kalmayıncaya dek sağıyorum sonra kızımı emziriyorum tekrar süt geliyor. Sende de aynı durum oluyordur ya da sütün resmen yaramış, yoksa 90 cc mama normal, o kadar kilo nasıl alsın kuzucuk? Her halukarda maasallah:)
Buarada bakıcı işini ne yaptınız canım?
:)) canım komşuya gönderdim biraz nefes aldım. Ben de annemden babamdan dayak yedim biliyorum acısını.Annesi hic kiyilirmi böyle yakışıklı bir çocuğa.
Buyuyunce kötü bir anı olarak kalıyor hafızalarında..
Benim eşim küçükken çok dayak yemiş babasından hep anlatıp üzülür gerçi bende içimden ohh canıma değsin keşke bende ozaman babanın yanında olsaydım da beraber dövseydik seni diye iç geçiriyorum 😄
Geçmiş olsun canım hemen iyileşir merak etme annesi bilgilendirdiğin için tşk ederimBebegim ameliyat oldu bugun30. Gunumuzdeyiz.. cok agliyordu bazen..ben gaz sancisi zannediyordum..meger kasik fitigiymis..dun doktora goturduk bugun ameliyat doktor dediki farketmeseydin hayati tehlike olurdu yavrum bembeyszdi ciktiginda inliyodu..narkozun etkisiymis Allaha emanet hepimizin kuzusu..siz de ihmal etmeyin hanimlar..gaz diyip gecmeyin kontrol edin/ ettirin mutlaka..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Lohusalıkta özellikle dikkatetmek lazım canım geçmiş olsunEvet canim 40 mevzusu ben de senin gibi sayılirim yalnızım eşim bişe olur diye korkuyor.dedim ya buldumcuk diye😁
Ben uşutmuşum kızlar bir karnım
Ağrıyor ki sormayın aman dikkat edin kendinize.
Canım ben 40 abdestimi aldım kırmızı sarı ve beyaz olmuştu günlük kullanıyodum bikaç gün sonra resmen kırmızı geldi adet oldum sandım ped taktım bikaç gündür böyleyim az az kırmızı geliyo bilmiyorum noluyo :)Kızlar bişey sorcam kirkim çıkmasına bi hafta var ama benim kanamam Sanki 2 gundur çoğaldı sizde durumlar nası normal mi ki değişiyor bazen çok çok az bazen de biraz çok giderek azalması gerekmiyor mu benim gibi olan var mı? Bazı arkadaşlar günlük ped kullanmaya başlamış ama benimki okadar az degil
dün geceden beri çok hastayım boğazlarım şişmiş.Büyük oğlan hastaydı ondan bana geçti sanırım.başım acayip ağrıyor yutkunamıyorum.minoset içtim pastil aldım idare etmeye uğraşıyorum.
sabah farkettimki Ayazın burnu tıkanmış hırıl hırıl yapıyor.onadamı geçti hastalık bilmiyorum.işin kötüsü çocuk doktorumuzda bir hafta izne çıkmış.başka birinede götürmek istemiyorum.
burun tıkanıklığı hiç yaşamamıştık önereceğiniz bir burun açıcı varmı.evde otri bebe var banyodan sonra çekiyordum zaten ama bu defa hastalıktan tıkanmış olabilir.
Off galiba mastit oldum( Gogsume dokunamiyorum, usuyorum kemiklerim kiriliyor agzimda aci bir tat :/ Kompres de yaptim masaj da emzirdim de. Kizimda da olmustu cok cekmistim. Gecer insallah. Sipa da sabahtan beri uyanik alti temiz kkarnitok uykusu var uyumuyor. Her yolu denedim. Buyuk kizim acikti sıkıldı onla da ilgilenemiyorum. Evde mutfak kalk gidelim diyor salon b.k yeme otur diyor. Isyan bayragini hazirlamak uzereyim.
Canim benim de bi gogusum cok kotu yarildi kan topladi, dr garmastan ile bactolu bi krem verdi gerci ben lansinoh kullaniyordum ama gene de ise yaramamisti. Dr keemlerin yaninda gogus kalkani al dedi. Aldim ve cok rahat ettim gerci oglum biraz zorlandi ama alisti simdi iyi oldu kalkani da biraktim ama lansinoh haric diger kremleri cok kullanmadim yikamam gerektigi icin cunku yikarken bile ucuna dokundugumda sizliyordu. Bu arada gogusun sut doldugu icin sisip sertlesmistir sicak banyo yap bi de sicak havlu sicak su torbasi gibi bisey koy kanallarin acilsin sonra da sagma makinan varsa sag ancak oyle rahatlarsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam cnm bnde de aynı dert var sana tavsyem sık sık emzır gerkeırse yarım saatte bı en cok bu ıyı gelıyor bende de kıtleler olusuyor ve o bıcım sızlıyor uykumdan uyanıyrum bazen taş gıbı muthıs agrı yapıyor
Kızlar selam oğlum doğduğunda 3500gr di 3 gun sonra 3250 ye düştü 19 günlükten kontrole götrdk 3500 gr geldi kilosu yani dogum kilosuna 19 günde almıştı Dr sınırın altında dedi mama takviyesi önerdi ben istemedim son bi şans olarak bir hafta bekleyelim dedi eğer kilosu normale donmesse mamaya başlaman şart dedi sımdı ctesi gunünü bekliyoruZ sabırsızlıkla sizin bebişler bir ayda ne kadar kilo aldılar yada dogum sonrası ne kadar zamanda aynı kiloyu yakaladılar bana fikir verir mısınız morallerim sıfır suanda
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bugün aylık kontrolümüz vardı. oğlum 3500 gram 52 cm dogmustu,hastaneden çıkarken 3200 e düşmüştü kilosu, 10. gn kontrolünde dogum kilosunu yakaladık,bugün de 1. ayımızda 4500 kilo 54,5 cm dedi doktor ve gelişiminin gayet iyi oldugunu söyledi kesinlikle mamaya gerek yok dedi. ilk günden beri öyle fışkıran sütüm olmadı,göğsüm sadece gece uyuyunnca biraz serleşiyor süt doluyor,onun dışında hep yumusacık sanki süt yokmus gibi elle sıkınca damla damla bir iki yerden geliyor sadece buna ragmen bizim minik her yarım saatte bir nerdeyse beni emiyor. neyse cok uzattım,etrfımdaki herkes cok sık emiyor kesin doymuyor memende sertleşmiyor diyip durdu hatta mama bile aldırdılar ama ben inat ettim vermedim,demekki ne sertlesmeyle ne sık emmeyle alakası yok bu doyma işinin
şu an cok mutluyum bebegim kilo almıs ve doyuyormus. etrafımdaki beni sinir eden yorum yapn tüm sevdiklerime selam olsun:)))
kızlar istanbulda olup ta sünnet yaptıran arkadaslar kaçıncı günde,hangi anestezi türüyle ve hangi hstanede yaptırdınız. bze ilk 40 gün yapılırsa iyi lur dendi,annem de yanımdyken yaptıralım dioruz ama bir türlü gidemiyorum,yavrmun canı yanacak diye( hemen iyilşir degil mi
bir de d vitamini olarak devit 3 mü kullanıyorsunuz yoksa multivitamilerden mi. biz bugün bir aylık olduk ve yeni başlayacagız, doktorumuza ben hatırlattım,bir de herşeyi kadınlar kulübünden bakıyorsunuz derler,ben şimdi bilmesen d vitaminini sormasam adama bebegime verlmeyecekti yani. multivitamin yazdı ama benim güvenim kalmadıgından size soruyorum. zaten gelecek ay degistirecegiz doktoru,bi yüzüm gülmedi doktorlardan yana(
bir de son bir soru daha kızlar
az önce saglık ocagından aradı ebe,bebegin alık kontrol sonuclarını sordu bir de kalça ultrasonunu sordu. bizi doktor ikinci ay dedi o da bu ay da cekebilirdi dedi. sizinkiler hangi ayda cektirdiler ultrasanu acaba,buna da geç kalmayayım vitamin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?