2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Geçmiş olsun biz xlear diye birşey kullanıyoruz

Geçmiş olsun canım iyiki farketmissiniz

Valla canım 2 bakıcı degistirdik... En son esimin evinde 8 sene calısmıs bir kadın yatılı basladı. Esim onu istedi ben ona guvenırım bu saaatten sora diye... Biraz yası var ama napalım... Ama benim annem hic istemedi, begenmedi bu gelen kadını..kayınvalidem ile birbirlerine girdiler...annem sen getirdin bu kadını dedi, kaynanam burası oglumun evi o ne isterse o olur dedi fln cirkef otesi birşeyler oldu. Benim için yatılı kadınla yasamak zor evimiz öle buyuk degil, ama yardımı oluyor... Gerci ben gunduzleri bebişle anneme cıkıorum ( ust katta oturuyor) bakıcıyı gormek istemio diye..biraz zamanla düzeni kurucaz...en azından evimi emanet edebiliorum gonul rahatlıgıyla... Sizin durumlar nasıl

:)) canım komşuya gönderdim biraz nefes aldım. Ben de annemden babamdan dayak yedim biliyorum acısını.
Geçmiş olsun canım hemen iyileşir merak etme annesi bilgilendirdiğin için tşk ederim

Evet canim 40 mevzusu ben de senin gibi sayılirim yalnızım eşim bişe olur diye korkuyor.dedim ya buldumcuk diye😁

Ben uşutmuşum kızlar bir karnım
Ağrıyor ki sormayın aman dikkat edin kendinize.
Lohusalıkta özellikle dikkatetmek lazım canım geçmiş olsun
Canım ben 40 abdestimi aldım kırmızı sarı ve beyaz olmuştu günlük kullanıyodum bikaç gün sonra resmen kırmızı geldi adet oldum sandım ped taktım bikaç gündür böyleyim az az kırmızı geliyo bilmiyorum noluyo :)

Geçmiş olsun önce ben sonra lilacsofie şimdi sen. Bizim kısa sürdü hemen doktora götürmedim düzeldi ama geniz akıntısı çok rahatsız etti bikaç gün çare bulamadım bebeğe. Şimdi iyi. İnş siz de hemen iyileşrisiNiz

Off galiba mastit oldum ( Gogsume dokunamiyorum, usuyorum kemiklerim kiriliyor agzimda aci bir tat :/ Kompres de yaptim masaj da emzirdim de. Kizimda da olmustu cok cekmistim. Gecer insallah. Sipa da sabahtan beri uyanik alti temiz kkarnitok uykusu var uyumuyor. Her yolu denedim. Buyuk kizim acikti sıkıldı onla da ilgilenemiyorum. Evde mutfak kalk gidelim diyor salon b.k yeme otur diyor. Isyan bayragini hazirlamak uzereyim.

Canım ya bazen böyle üst üste geliyor dün de ben berbattım abisinden çıkardım hıncımı resmen bugün daha iyiyim inş sen de ceraha erersin hemencik işi gücü düşünme kıza da idarelik bişiler ver eline arada oluyo işte

Canim emzirirken doğru tutmak gerekiyor bebeği yaraların en büyük sebebi yanlış duruş. Bir de her emzirmesen sonra sütünu bırak göğüs ucunda çok iyi geliyor.18 günlük olduk ilk haftayı landığında sadece lansinohu sonra gerek duymadım.

Hastanede çok sıkıntı oldu ilk emişi zaten. göğüs uçlarım tam çıkık değildi. orda başladı yara olmaya zaten hemencecik şimdi tuttturuyorum ama binbir acıyla. dediklerini yapıyorum ucu iyileşecek gibi. ama sağ göğsüm taş gibi.

garmastan da kullandım. Nafile. Göğüs kalkanım da var ilk almadı hanımefendi. sonra bir iki alıyodu ama o kadar tahriş olmuştu ki kan kalkanın içine akıyodu resmen şimdi o kadar değil ama iyileşmedi tam. pompa var makine almadım. sıcak kompres yapıyorum geçmiyo. yarın aşımız var. o sırada danışıp doktora gidicem galiba. Umarım ciddi değildir. İnşaallah senin de göğsün iyi olur.

Benim kolaltına doğru kitle olmuştu sürekli emzirdim iki üç günde geçti aynı durum mu bilmiyorum

Gülsüm84, koltukaltımda yok ama emziriyorum geçmiyo 1 haftadır. İnşallah geçici bişeydir.

evet aynen sızlıyo. emziriryorum bizimki maaşallah çıkarana kadar emmiyorum demiyor ama geçmedi bir türlü.İnşaallah senin sıkıntın da geçer.

Bugun 40. Günümüz ama dünden beri kanamam var...
Adetim büyük ihtimal... Acaba buna rağmen ben ve kızım 40. Abdestimizi alıpta temızlenebilir miyiz yoksa adetin bitmesinidemi bekliyceğim?

bugün aylık kontrolümüz vardı. oğlum 3500 gram 52 cm dogmustu,hastaneden çıkarken 3200 e düşmüştü kilosu, 10. gn kontrolünde dogum kilosunu yakaladık,bugün de 1. ayımızda 4500 kilo 54,5 cm dedi doktor ve gelişiminin gayet iyi oldugunu söyledi kesinlikle mamaya gerek yok dedi. ilk günden beri öyle fışkıran sütüm olmadı,göğsüm sadece gece uyuyunnca biraz serleşiyor süt doluyor,onun dışında hep yumusacık sanki süt yokmus gibi elle sıkınca damla damla bir iki yerden geliyor sadece buna ragmen bizim minik her yarım saatte bir nerdeyse beni emiyor. neyse cok uzattım,etrfımdaki herkes cok sık emiyor kesin doymuyor memende sertleşmiyor diyip durdu hatta mama bile aldırdılar ama ben inat ettim vermedim,demekki ne sertlesmeyle ne sık emmeyle alakası yok bu doyma işinin
şu an cok mutluyum bebegim kilo almıs ve doyuyormus. etrafımdaki beni sinir eden yorum yapn tüm sevdiklerime selam olsun:)))

Kızlar selam oğlum doğduğunda 3500gr di 3 gun sonra 3250 ye düştü 19 günlükten kontrole götrdk 3500 gr geldi kilosu yani dogum kilosuna 19 günde almıştı Dr sınırın altında dedi mama takviyesi önerdi ben istemedim son bi şans olarak bir hafta bekleyelim dedi eğer kilosu normale donmesse mamaya başlaman şart dedi sımdı ctesi gunünü bekliyoruZ sabırsızlıkla sizin bebişler bir ayda ne kadar kilo aldılar yada dogum sonrası ne kadar zamanda aynı kiloyu yakaladılar bana fikir verir mısınız morallerim sıfır suanda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birde sormak istediğim benim oğlum sık sık kusuyordu Dr gaviskon verdi sabah aksam süte karıştırıp veriyorum Cok kusan bebekler de kilo almazmış nispeten kusmadı azaldı gibi ama halen kusuyor arada sizlerde kusma durumu nasıl?
Meme uçlarım nasıl yara anlatamam bugun emiremez oldum artık pompaya sağdım biberonla verdim ins memeyi bırakmaz bi sekilde verenler varmı ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimki 10. Gün doğum kilosundaydı. Ki olması gereken de buymus.. 16. Gün 300 gr almıştı. Bebeğin doyup doymadığını sen anlarsın zaten? Bozma moralini ya en olmadı mamayla biraz takviye yaparsın olmaz mı?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar istanbulda olup ta sünnet yaptıran arkadaslar kaçıncı günde,hangi anestezi türüyle ve hangi hstanede yaptırdınız. bze ilk 40 gün yapılırsa iyi lur dendi,annem de yanımdyken yaptıralım dioruz ama bir türlü gidemiyorum,yavrmun canı yanacak diye( hemen iyilşir degil mi

bir de d vitamini olarak devit 3 mü kullanıyorsunuz yoksa multivitamilerden mi. biz bugün bir aylık olduk ve yeni başlayacagız, doktorumuza ben hatırlattım,bir de herşeyi kadınlar kulübünden bakıyorsunuz derler,ben şimdi bilmesen d vitaminini sormasam adama bebegime verlmeyecekti yani. multivitamin yazdı ama benim güvenim kalmadıgından size soruyorum. zaten gelecek ay degistirecegiz doktoru,bi yüzüm gülmedi doktorlardan yana(

maşallah bebişine canım.benimde göğüslerim sertleşmiyor bir iki kere öyle sert oldu sonra hep fos fos ama bebeğim alması gereken kiloyu almış bir aylık kontrolde.illaki sert olacak memişler diye bişey yok bencede.
benim sütümü bir tek stres etkiliyor iki gün önce bitme noktasına gelmişti mesela mama takviyesi yapmıştım şimdi toparlandı çok şükür burdaki arkadaşların tavsiyelerini dinledim işede yaradı allah razı olsun hepinizden.

bir de son bir soru daha kızlar
az önce saglık ocagından aradı ebe,bebegin alık kontrol sonuclarını sordu bir de kalça ultrasonunu sordu. bizi doktor ikinci ay dedi o da bu ay da cekebilirdi dedi. sizinkiler hangi ayda cektirdiler ultrasanu acaba,buna da geç kalmayayım vitamin gibi

bizde haftaya yaptıracağız sünneti 43-44 günlük filan olacak.ben araştırdım bir iki yer dikişli yapılacak sanırım her gittiğim yer öyle dedi.2-3 günde iyi olur diyor herkes.büyük oğlumu 9 aylıkken yaptırmıştım bir sorun yaşamamıştım ama 9 aylık hareketli olduğundan ben çok korkmuştum bişey olacak diye ama şimdi bizim bebeler zaten az hareket ediyor henüz birde daha çok uyuyorlar o yüzden çokta zor geçmez diye umuyorum.
bana sağlık ocağından devit3 vermişlerdi 15. günde kullanmaya başla demişlerdi.sonra çocuk doktorumuzda aynısını söylemişti.bize henüz multıvitamin vermediler daha.

bizim birinci ay çekildi kalça ultrasonu.sağlık ocağı banada sordu sonuçları verdik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…