Şaka mı yapıyorsun,,,,,,,,,, Benim evimi tarif ediyorsun hem de birebir... Antreden mutfakta camın önündeki masaya kadar... Nasıl oluyor ki bu acaba? Tek tutmayan birşey var; eşimin masayı topluyor olması)))))))))))
Kızlar yaf bebişler ve bizler iyice kendimize gelince bi bulusalım yaf... Özlemle bakıorum her gun buraya, iyi ki varsınız
Off galiba mastit oldum( Gogsume dokunamiyorum, usuyorum kemiklerim kiriliyor agzimda aci bir tat :/ Kompres de yaptim masaj da emzirdim de. Kizimda da olmustu cok cekmistim. Gecer insallah. Sipa da sabahtan beri uyanik alti temiz kkarnitok uykusu var uyumuyor. Her yolu denedim. Buyuk kizim acikti sıkıldı onla da ilgilenemiyorum. Evde mutfak kalk gidelim diyor salon b.k yeme otur diyor. Isyan bayragini hazirlamak uzereyim.
Bugun 40. Günümüz ama dünden beri kanamam var...
Adetim büyük ihtimal... Acaba buna rağmen ben ve kızım 40. Abdestimizi alıpta temızlenebilir miyiz yoksa adetin bitmesinidemi bekliyceğim?
Kızlar selam oğlum doğduğunda 3500gr di 3 gun sonra 3250 ye düştü 19 günlükten kontrole götrdk 3500 gr geldi kilosu yani dogum kilosuna 19 günde almıştı Dr sınırın altında dedi mama takviyesi önerdi ben istemedim son bi şans olarak bir hafta bekleyelim dedi eğer kilosu normale donmesse mamaya başlaman şart dedi sımdı ctesi gunünü bekliyoruZ sabırsızlıkla sizin bebişler bir ayda ne kadar kilo aldılar yada dogum sonrası ne kadar zamanda aynı kiloyu yakaladılar bana fikir verir mısınız morallerim sıfır suanda
iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
bir de son bir soru daha kızlar
az önce saglık ocagından aradı ebe,bebegin alık kontrol sonuclarını sordu bir de kalça ultrasonunu sordu. bizi doktor ikinci ay dedi o da bu ay da cekebilirdi dedi. sizinkiler hangi ayda cektirdiler ultrasanu acaba,buna da geç kalmayayım vitamin gibi
kızlar istanbulda olup ta sünnet yaptıran arkadaslar kaçıncı günde,hangi anestezi türüyle ve hangi hstanede yaptırdınız. bze ilk 40 gün yapılırsa iyi lur dendi,annem de yanımdyken yaptıralım dioruz ama bir türlü gidemiyorum,yavrmun canı yanacak diye( hemen iyilşir degil mi
bir de d vitamini olarak devit 3 mü kullanıyorsunuz yoksa multivitamilerden mi. biz bugün bir aylık olduk ve yeni başlayacagız, doktorumuza ben hatırlattım,bir de herşeyi kadınlar kulübünden bakıyorsunuz derler,ben şimdi bilmesen d vitaminini sormasam adama bebegime verlmeyecekti yani. multivitamin yazdı ama benim güvenim kalmadıgından size soruyorum. zaten gelecek ay degistirecegiz doktoru,bi yüzüm gülmedi doktorlardan yana(
Bugun 40. Günümüz ama dünden beri kanamam var...
Adetim büyük ihtimal... Acaba buna rağmen ben ve kızım 40. Abdestimizi alıpta temızlenebilir miyiz yoksa adetin bitmesinidemi bekliyceğim?
Valla canım 2 bakıcı degistirdik... En son esimin evinde 8 sene calısmıs bir kadın yatılı basladı. Esim onu istedi ben ona guvenırım bu saaatten sora diye... Biraz yası var ama napalım... Ama benim annem hic istemedi, begenmedi bu gelen kadını..kayınvalidem ile birbirlerine girdiler...annem sen getirdin bu kadını dedi, kaynanam burası oglumun evi o ne isterse o olur dedi fln cirkef otesi birşeyler oldu. Benim için yatılı kadınla yasamak zor evimiz öle buyuk degil, ama yardımı oluyor... Gerci ben gunduzleri bebişle anneme cıkıorum ( ust katta oturuyor) bakıcıyı gormek istemio diye..biraz zamanla düzeni kurucaz...en azından evimi emanet edebiliorum gonul rahatlıgıyla... Sizin durumlar nasıl
kızlar istanbulda olup ta sünnet yaptıran arkadaslar kaçıncı günde,hangi anestezi türüyle ve hangi hstanede yaptırdınız. bze ilk 40 gün yapılırsa iyi lur dendi,annem de yanımdyken yaptıralım dioruz ama bir türlü gidemiyorum,yavrmun canı yanacak diye( hemen iyilşir degil mi
bir de d vitamini olarak devit 3 mü kullanıyorsunuz yoksa multivitamilerden mi. biz bugün bir aylık olduk ve yeni başlayacagız, doktorumuza ben hatırlattım,bir de herşeyi kadınlar kulübünden bakıyorsunuz derler,ben şimdi bilmesen d vitaminini sormasam adama bebegime verlmeyecekti yani. multivitamin yazdı ama benim güvenim kalmadıgından size soruyorum. zaten gelecek ay degistirecegiz doktoru,bi yüzüm gülmedi doktorlardan yana(
Benim oglum 2880 dogdu ama 2400 e dustu hastanede yatti mamaya basladik hem emziriyorum hem mama veriyorum 46 gunluk oldu 4 kiloyu geciyo ama ben sadece emzirmek istiyorum sutumde var emiyoda ama doymuyo aciktiginda emzirmek icin aliyorum kayinvalidem mama verelim sanki sende ne varki diyo cunku mama verince anneye ihtiyac yok kendi veriyo sinir oluyorum sadece emzireceksem bende bitince kucagimdan aliniyo emzirirkende agzimin icinde bebek seviyo eli benim elimin ustundeyse alip kendi tutuyo ben oyle emziriyorum cok canim sıkılıyooo disari cikiyoruz bebek arabasini kendi sürüyor yada kucagina aliyo bos arabayi bana veriyo daha anne gibi hissedemedim hic
Çok sinir bozucu gerçekten.birlikte mi yasiyorsunuz canım..kibarca uyarsan ise yarar mı ya da eşinle konuş..Benim oglum 2880 dogdu ama 2400 e dustu hastanede yatti mamaya basladik hem emziriyorum hem mama veriyorum 46 gunluk oldu 4 kiloyu geciyo ama ben sadece emzirmek istiyorum sutumde var emiyoda ama doymuyo aciktiginda emzirmek icin aliyorum kayinvalidem mama verelim sanki sende ne varki diyo cunku mama verince anneye ihtiyac yok kendi veriyo sinir oluyorum sadece emzireceksem bende bitince kucagimdan aliniyo emzirirkende agzimin icinde bebek seviyo eli benim elimin ustundeyse alip kendi tutuyo ben oyle emziriyorum cok canim sıkılıyooo disari cikiyoruz bebek arabasini kendi sürüyor yada kucagina aliyo bos arabayi bana veriyo daha anne gibi hissedemedim hic
Eşin kızmayacaksa inşallah buarada başka görüşmeler yaparsınız da içine sinen birini bulabilirsin. İşe başladığında gönül rahatlığıyla bırakabileceğin biri olmalı çünkü. Bizimki maaşallah diyeyim, dilimi ısırayım, çok iyi. Ben de çok seviyorum iyi de anlaşıyoruz. Hem de sağ kolum oldu. Deren ile Demir'i de çok seviyor, Demir'le iyi anlaşıyorlar, her işi yapıyor. Ben de gözünün içine bakıyorum mutlu olsun diye.
Yok birlikte yasamiyoruz sehirler bile farkli ama ben daha bunu birakip gitmem diyo esimle aralari bozuk konusmuyolar on gundur hic soylesemde bisey degismez ben cok sessiz biriyim hic bisey soyleyemem ki cok sinir oluyorum ama sesim cikmiyo daha eve geldigimiz ilk gece sen yat ben bebegi getirir besigine koyarim dedi yattim gece bi baktim bebek yok gittim salonda koynunda yatirmis hic istemedigimi bildigi halde emzik vermis cok guzel uyuyodun kiyamadim emzik verdim diyo ac biraktik cocugu hastanelik oldu
Soğuk su kompres de iyi geliyor uzun süre emmeyecegi zaman bepanthen merhem sür. Sonra yıkamaya ihmal etme amaCanim emzirirken doğru tutmak gerekiyor bebeği yaraların en büyük sebebi yanlış duruş. Bir de her emzirmesen sonra sütünu bırak göğüs ucunda çok iyi geliyor.18 günlük olduk ilk haftayı landığında sadece lansinohu sonra gerek duymadım.
Hastanede çok sıkıntı oldu ilk emişi zaten. göğüs uçlarım tam çıkık değildi. orda başladı yara olmaya zaten hemencecikşimdi tuttturuyorum ama binbir acıyla. dediklerini yapıyorum ucu iyileşecek gibi. ama sağ göğsüm taş gibi.
Bize dr tetrazinc verdi multivitaminkızlar istanbulda olup ta sünnet yaptıran arkadaslar kaçıncı günde,hangi anestezi türüyle ve hangi hstanede yaptırdınız. bze ilk 40 gün yapılırsa iyi lur dendi,annem de yanımdyken yaptıralım dioruz ama bir türlü gidemiyorum,yavrmun canı yanacak diye( hemen iyilşir degil mi
Benim oglum 2880 dogdu ama 2400 e dustu hastanede yatti mamaya basladik hem emziriyorum hem mama veriyorum 46 gunluk oldu 4 kiloyu geciyo ama ben sadece emzirmek istiyorum sutumde var emiyoda ama doymuyo aciktiginda emzirmek icin aliyorum kayinvalidem mama verelim sanki sende ne varki diyo cunku mama verince anneye ihtiyac yok kendi veriyo sinir oluyorum sadece emzireceksem bende bitince kucagimdan aliniyo emzirirkende agzimin icinde bebek seviyo eli benim elimin ustundeyse alip kendi tutuyo ben oyle emziriyorum cok canim sıkılıyooo disari cikiyoruz bebek arabasini kendi sürüyor yada kucagina aliyo bos arabayi bana veriyo daha anne gibi hissedemedim hic
Yok birlikte yasamiyoruz sehirler bile farkli ama ben daha bunu birakip gitmem diyo esimle aralari bozuk konusmuyolar on gundur hic soylesemde bisey degismez ben cok sessiz biriyim hic bisey soyleyemem ki cok sinir oluyorum ama sesim cikmiyo daha eve geldigimiz ilk gece sen yat ben bebegi getirir besigine koyarim dedi yattim gece bi baktim bebek yok gittim salonda koynunda yatirmis hic istemedigimi bildigi halde emzik vermis cok guzel uyuyodun kiyamadim emzik verdim diyo ac biraktik cocugu hastanelik oldu
Cok gecmis olsun. Benim bebekte bazen cok agliyor. Bunu evde biz nasil anlayacağız. anlamanin bi yolu yokmu ki doktor bisey demedimi
Cok haklisiniz ama nasil soylerim hic bilmiyorum az once bebegim ondaydi cok uykum geldi uyutup yatiyim bende dedim senin uykun var diye odami uyucak diyo simdiye kadar kimseyle tartismadim bisey derse konusamam aglamaktan boyle anlatinca bile cok rahatsiz oldum aslinda ama baska anlatabilecegim kimse yok size anlatip biraz soguttum icimi Sağolun :)
bir de son bir soru daha kızlar
az önce saglık ocagından aradı ebe,bebegin alık kontrol sonuclarını sordu bir de kalça ultrasonunu sordu. bizi doktor ikinci ay dedi o da bu ay da cekebilirdi dedi. sizinkiler hangi ayda cektirdiler ultrasanu acaba,buna da geç kalmayayım vitamin gibi
Cok haklisiniz ama nasil soylerim hic bilmiyorum az once bebegim ondaydi cok uykum geldi uyutup yatiyim bende dedim senin uykun var diye odami uyucak diyo simdiye kadar kimseyle tartismadim bisey derse konusamam aglamaktan boyle anlatinca bile cok rahatsiz oldum aslinda ama baska anlatabilecegim kimse yok size anlatip biraz soguttum icimi Sağolun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?