2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Biz de aynı durumdayız gaz konusunda canım sürekli ikiniyoruz gaz da cikariyo ama hiç bitmiyo..benim kızım da 4000 gr 1 numara kullanıyoruz şükür kalça kontrolumuzu de olduk bi sıkıntı yok..

Bu bilgiler çok işimize yarar sağol teyzesi. Biz de acık sorun yaşıyoruz. Vakit ayırmak zor oluyo büyüklere

Geçmiş olsun cnm inş düzelirsiz hemen nasıl ayrıldın ya rahatlamışsındır ama ayrılmak da zor Allah kavuştursun :)

Hayırlı uğurlu olsun canım hadi bakalım gelince anlat bize durdu mu bebişlerin
Ben gittim bikaç kez bazen bebiş durmadı kucağımda pışpışladım ötekinin de durmadığı oluyor naz niyaz bişiler yapıyoz

Ben iki kullanıyodum premiumcare. Kalmamıştı üç aldım rahat geldi

Canim benimkidevkesiliyordu az kalsin vitamaltta care buldum 1 sise vitamalti 2 ye boluyorum yarisini sabah yarisini yatmadan once iciyorum ve artik mama vermekten kurtuldum tavsiye ederim

bende prima 2kullaniyirum

Kızlar fırsat buldukça okuyorum alıntı yapamadım şimdi ama emzirmek konusuna şöyle çözüm buldum. Oğlum doğduğundan beri emerken uyuyakalıyor, kısa bir süre sonra ağlayarak uyanıyordu. Doymadığına karar verdim. Sütümün de yetip yetmeyeceğini görmek için emzirdikten sonra sağıyorum. İnternetten araştırdım BEBEĞİN KİLOSUNU 150 ile çarpınca günlük süt ihtiyacı bulunuyormuş. Benim oğlum 4 kilo yani günlük 600 cc içmesi gerekiyor. Emzirdikten sonra uyuyor bile olsa hafifi uyandırıp bir önceki sağdığım sütü biberonla veriyorum. (Fazla çaba sarfetmediği için yorgun olsa da içiyor onu) Oğlum uyuduktan sonra da memede kalanları sağıp bir sonraki seferde aynı şekilde veriyorum. Emerken 20-30 cc emiyor tahminen, ben de biberonla 50-60 cc falan veriyorum. Günde ortalama 8 defa besliyorum bu şekilde ve 2,5- 3 saat uyuyor. Doyduğundan emin olabiliyorum. Göğüs pompanız varsa yada alabilecek durumdaysanız mutlaka tavsiye ederim. Ağladığı zaman başka bir derdi olduğunu anlayabiliyorum en azından. Çünkü herkes doymamıştır ondan ağlıyordur diyor klasik!
Dr,un verdigi damla gaz konusunda ise yaradi cok sukur. Bir de egitim videosunda izlemistim, bebeginizi emzirdikten sonra memeyi kapatmak icin falan vakit kaybetmeden hemen omzunuza alip gazini cikartin cunku vakit gecince gaz sindirim kanalina geciyormus. Biz oyle yapiyoruz hizlica omuza alip poposuna vurunca hemen cikartiyor gazini.
2 gundur bebegim altini temizlerken agliyordu bugun bir baktim ki poposunun beze dokunan kismi tahris olmus cok kotu. 2 kez altini acinca farkettim ki bezin ustundeki file gibi olan doku kaka yapinca poposuna yapismis. Acaba bezi mi dgistirsek, prima yenidogan kullaniyorum. Pisik kremini poposuna surup bezin popoya degen kismina zeytinyagi damlatiyorum ama baska onerisi olan var mi?
Ki bezini 2-3 saatte bir degistiriyorum kaka veya cis farketmez. Suanda baktim tekrar bezin ambalajinda "sivi kakayi emen petek doku" yaziyor. Gercekten de cok iyi emmis cunku oglumun kakasi sivi ama bez emince kuru bir tabaka olusmus o da poposunu tahris etmis.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bilgilerin için tşkler canım. Bezin filesi bizimkine de yapışıyor ama bi sorun görmedim ben. Sıvı kakayıemen doku o zaten. Ben memnundum. Markette bulamadığım in mavi paket aldım. Ama cilt yapısına kaka yapısına göre değişirmiş asitli olurmuş kimininki

Canım damlanin adı ne

Canım o kiloyla 2 numaraya geçmelisin 1 rahatsz eder bebeğini ilk bağladığında normal gibi gözükebilir ama tuvaletini yaptığında sıkıştırır.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evett sizde mi yoksa? Deneyelim bakalim son çare o olur belki tesekkur ederimm plojovic...

Evet sakaryaliyim bende merkezdeyim? Siz?
Hamilelik boyunca bi Sakaryali gelmedi buralara diye yakinip durdum :)

★
Bize doktorumuz Aguline diye bir surup vermisti gaz icin,eczanede Om-x varmis onu aldirdim,iyi geldi aksam..

kızlarr bebeğim çook kusuyo sanki sizinkilerde durum nee acaba ne kadar kusması normal sayılıyoo

Canım damlanin adı ne

Sab simplex diye bir damla, (gunde 4 defa 5er damla dedidr receteye yazmisti ama devlet odemiyormus. 29 tl. İşe yaradi cok sukur. Ama acaba pisik bu yuzden mi oldu diye geldi aklima, acaba kakayi asitlli mi yapti bu damla. Cunku 3 gundur kullaniyoruz damlayi 2 gundur kakadan dolayi popoda pisik var.

Selam pisik icin mustelanın pişik kremini tavsiye ederim inanılmaz güzel 2 3 sürüşte düzeliyo.Bana hastaneden testırını vermişlerdi ufacık bi kırmızı olur gibi oldugunda sürdüm hep bidaki bez degiştirmemde kırmızılık filan kalmiyo.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kandil msjı atmışım yanlışlıkla kızlar kusura bakmayın.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Diger bebek bakim urunlerinde de mustela almayi dusunuyordum, hepsini birlikte alayim hemen. tavsiye icin cok tesekkurler. Umarim ise yarar...

Tamam cnm teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…