- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
Saol canm darisi badiniza ben cok rahatladım banyodan sonraaklimdaki negatif dusuncelerden eser kalmadi. Kizimda daha buyumus geliyor gözumeBen yanima yatirmadim hic emzirip yatagina koyuyorum geceleri ama gunduz her uyudugunda olmasada gazini cikardiktan sonra omuzumdan kaldirmiyorum gogsume dogru kaydiriyorum biraz daha,oyle yuzustu uyuyor bende o uzerimde uyuyorum bazen :)
Tedbirlisin aslinda ama yine de dikkat et canim..
Gozunaydinn :) bizimde cikacaksa ciksin ucacaksa ucsun artik su 40 :)
Bu bebislerin agzina bisy verme heyecanina nasil giriyorlar anlamiyorum..Niye yani bu heves? Kucucuk cocuk o ya niye verirsin ki..
Benim kv de cok iyiniyetli biliyorum sordu gecen aglarken pekmez sureyim mi dedi hayir anne dedim ne geregi var ki emecek zaten simdi..Saf mi o cocuk agzina bisy surelim bos bos yalansin zaman mi kazanalim yani aglamasin diye..Zaten ne dertleri var ki emmek aglamaktan baska..Niye kandirayim evladimi simdiden..
Bence beyinleri standartlasiyor insanlarin..Bebek gorduuk hoop agzina bisy ver ayakta salla agliyor kesin gazi var vs..
Cok sinirlendim :) ama iyi niyetlisin diye yapmasinlar boyle ya illa patpat laf mi soylemek lazim uzuluyorum..
Hadi bu seferde sen giydir demis..Lutfetmis..Al elinden sen bebegi ver esyalarini eline sen elinde sivazlada isinsin anacim de :)))
Arkadasim bebekler cabucak buyuyor bence bu hallerininde tadina varilmali..Birgun elbet gidecegini ve bebeginin butun ihtiyaclarini kendinin yapman gerektigini hatirlat kayinvalidene :)
Sistim sabah sabah :)
Saol canm ilk zamanlarin yorgunlugundan olsa gerek 2-3 kez uyumustum cok korkmustum simdi ise ne olur ne olmaz diye oturarak veriyorum ama uyuduktan sonra yatagin 1 ucunda o diğerinde ben yatıyorum.Emzirerek uyumak tehlikleli papatyacım ama aynı yatakta yatmak olabilir bence. Mis gibi bebekle uyumak. Ama kişiden kişiye değişir genelde anneler senin gibi bilinçleri açık uyurlar. Ama kimsi duymaz bebeği.
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Esime aldirdim biletimi kimse karisamaz dedi aldiktan sonra soyledim bisey demedi yarinda babam geliyomus kayinbabam yani uzgunum ama ailemde beni bekliyodubide bebisler emerken sutun geldigini anliyo musunuz ben farketmiyorum emzigide bos emiyo sesi cikmiyo bundada oyleyse diyorum doymuyo zaten tecrubelerinizi paylasirmisiniz kizlar ihtiyacim var
Ben oraya yazmayim guzel bi hikayem yok dogum yapmis olanlar okusun :)
Saol canm darisi badiniza ben cok rahatladım banyodan sonraaklimdaki negatif dusuncelerden eser kalmadi. Kizimda daha buyumus geliyor gözume
Valla bende gitmedim kontrole :)Masallah şimdiden alistirmis kendini anne demeye benimki 2 kere belki anne diye aglamistir geri kalani ingaaaa diye inletiyor evi.
lohusalar bile kalmiycak nerdeyse ☺ paylas artik bizahmet dicemde yazmissin hemen okuyorum.
Cok zor gecmis dogumun Allah evlatlarini sana bagislasin.... ama cook duydum 1 evlat 2 evlat bana yeter diyipte ikinciyi ucuncuyu doguranlari :)
Sonda cok igrenc bişey aklima gelince bile korkuyorum 3 gun boyunca sondayla aldilar idrari alakasi varmi bilmiyorum ama hala agriyor orasi.
Dogum sonrasi kontrole de gidemedim korkudan☺41. Gun
Demir'im kuzum yine hasta, atesi 39,5'larda... Yarın da kırk mevlüdümüz var. Allah annemden razı olsun geldi, hazırlıklarımızı yaptı. Kayınvalidemden hiç ummazdım ama doğum sonrası bizi hep yalnız bıraktı ve bana karşı çok soğuk. Şaşırdım ama üzülmüyorum. Kimse mecbur değil birşey yapmaya benim için diye düşünüyorum. Yalnız mevlüdü yapalım diye çok ısrar ediyordu, bir sürü akrabam var gelmek istiyorlar diyordu, şimdi hepsi şehir dışında gelemiyorlar dedi şaka gibi! Bir sürü hazırlık yapmayı planlamıştık günler öncesinden, neyse önemli olan kızımın duasının ve isminin kulağına okunması...
Evimde huzur sağlı olsun da gerisi boş, hem de bommboşşş:)))))
Geçmiş olsun canım ekinezyanin bir zararı olacağını düşünmüyorum aksine sıvı olduğu için sutune faydası olur.c vitamini al bolca dinlenmeye çalış fırsat buldukça bebekle beraber sen de uyu.Kızkar çok fena grip oldum salya sümük. Bebeğimde bugün hiç uyumadı çığlık çığlığa. Ihlamur falan içtim ama kar etmedi. Acaba ekinezya çayı içsem bir zararı olur mu ki bebeğe, ya da napmam gerek fikri olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim benim salgın var sanırım gorumcemin çocukları da aynı durumda dikkat et sana bebeğe gecmesin.kuzucuk atlatir inşallah hemen.ben de oferta ya katılıyorum.kv annen kiskanmis olabilir.Demir'im kuzum yine hasta, atesi 39,5'larda... Yarın da kırk mevlüdümüz var. Allah annemden razı olsun geldi, hazırlıklarımızı yaptı. Kayınvalidemden hiç ummazdım ama doğum sonrası bizi hep yalnız bıraktı ve bana karşı çok soğuk. Şaşırdım ama üzülmüyorum. Kimse mecbur değil birşey yapmaya benim için diye düşünüyorum. Yalnız mevlüdü yapalım diye çok ısrar ediyordu, bir sürü akrabam var gelmek istiyorlar diyordu, şimdi hepsi şehir dışında gelemiyorlar dedi şaka gibi! Bir sürü hazırlık yapmayı planlamıştık günler öncesinden, neyse önemli olan kızımın duasının ve isminin kulağına okunması...
Yok birlikte yasamiyoruz sehirler bile farkli ama ben daha bunu birakip gitmem diyo esimle aralari bozuk konusmuyolar on gundur hic soylesemde bisey degismez ben cok sessiz biriyim hic bisey soyleyemem ki cok sinir oluyorum ama sesim cikmiyo daha eve geldigimiz ilk gece sen yat ben bebegi getirir besigine koyarim dedi yattim gece bi baktim bebek yok gittim salonda koynunda yatirmis hic istemedigimi bildigi halde emzik vermis cok guzel uyuyodun kiyamadim emzik verdim diyo ac biraktik cocugu hastanelik oldu
Geçmiş olsun lilacım inş düzelir hemen sağolsun annen nazını iyi geçirdinDemir'im kuzum yine hasta, atesi 39,5'larda... Yarın da kırk mevlüdümüz var. Allah annemden razı olsun geldi, hazırlıklarımızı yaptı. Kayınvalidemden hiç ummazdım ama doğum sonrası bizi hep yalnız bıraktı ve bana karşı çok soğuk. Şaşırdım ama üzülmüyorum. Kimse mecbur değil birşey yapmaya benim için diye düşünüyorum. Yalnız mevlüdü yapalım diye çok ısrar ediyordu, bir sürü akrabam var gelmek istiyorlar diyordu, şimdi hepsi şehir dışında gelemiyorlar dedi şaka gibi! Bir sürü hazırlık yapmayı planlamıştık günler öncesinden, neyse önemli olan kızımın duasının ve isminin kulağına okunması...
Annemize nazımız geçiyo genelde. Yapma desek yapmaz alınmaz şikayet etmez sen git uyu der yemek yapar ne de olsa anne :)Hasta olanlara gecmis olsun ya Kıyamaaaam. Bide diyorum ki aynı şeyleri annelerimiz yapsa yine gözümüze batarmi :)
Esime aldirdim biletimi kimse karisamaz dedi aldiktan sonra soyledim bisey demedi yarinda babam geliyomus kayinbabam yani uzgunum ama ailemde beni bekliyodubide bebisler emerken sutun geldigini anliyo musunuz ben farketmiyorum emzigide bos emiyo sesi cikmiyo bundada oyleyse diyorum doymuyo zaten tecrubelerinizi paylasirmisiniz kizlar ihtiyacim var
Sonda cok igrenc bişey aklima gelince bile korkuyorum 3 gun boyunca sondayla aldilar idrari alakasi varmi bilmiyorum ama hala agriyor orasi.
Dogum sonrasi kontrole de gidemedim korkudan☺41. Gun
ay benim başımdada var aynısından.. senı çok ıyı anlıyorum
kaç gundur evdesın bıraz hava al başbaşa gezzın diye aklıma giriyor eşimle dışarı çıkıyoruz. maksımum 2 saat kaldık emzık vermiş gaz için dr un yazdıgı bı ılaç var ( bitkisel ama zorunlu olmadıkca vermek ıstemıyorum) ondan vermiş yarım biberon nerden baksan 30 40 cc su içirmiş. suyu emdirdikten sonra ağzı temızlensın dıye cok az vermek ıcın hazırlamıştım. ya sabır diyorum eşime söleniyorum bizim aramız bozulcak valla. emzik çok yakışıyomuş vercekmişim
bıde bugun ağlıyo dıye calpol ver dedı ya son bomba o.. uzuyomuş büyüyomuş eklemleri ağrırmış... alllaaaaam yaa
Sanirim fazla cinsim :)Hasta olanlara gecmis olsun ya Kıyamaaaam. Bide diyorum ki aynı şeyleri annelerimiz yapsa yine gözümüze batarmi :)
Sağol canım inşallah. Çok yorgunum bugun. Gece sabaha dek bir Deren'e bir Demir'e koştum. Bir gidip sağıyorum, bir Demir'e şurup içiriyorum. Bir emziriyorum bir Demir'in ateşi fırlıyor duşa sokuyorum, bir Deren'in altını açıyorum bir Demir'i tuvalete oturtuyorum... Vayy diyorumm annelik süpermenlikmiş... Yine de biliyorum ki hiç yardım almasan resmen delirirdim oturup ağlardım.Çok geçmiş olsun üzüldüm Kuzeyde hastaydı banada geçti biraz şimdi toparlandım ama.
Anneler olmasa ne yapardık bak çok yardımı oldu sanada. Kayınvaliden niye öyle yaptı acaba annenimi kıskandı ilk aklıma bu geldi.
Mevlutunuz şimdiden hayırlı olsun imşallah sorunsuz çok güzel geçer.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım ekinezyanin bir zararı olacağını düşünmüyorum aksine sıvı olduğu için sutune faydası olur.c vitamini al bolca dinlenmeye çalış fırsat buldukça bebekle beraber sen de uyu.
Canim benim salgın var sanırım gorumcemin çocukları da aynı durumda dikkat et sana bebeğe gecmesin.kuzucuk atlatir inşallah hemen.ben de oferta ya katılıyorum.kv annen kiskanmis olabilir.
Geçmiş olsun lilacım inş düzelir hemen sağolsun annen nazını iyi geçirdin
Annemize nazımız geçiyo genelde. Yapma desek yapmaz alınmaz şikayet etmez sen git uyu der yemek yapar ne de olsa anne :)
ay benim başımdada var aynısından.. senı çok ıyı anlıyorum
kaç gundur evdesın bıraz hava al başbaşa gezzın diye aklıma giriyor eşimle dışarı çıkıyoruz. maksımum 2 saat kaldık emzık vermiş gaz için dr un yazdıgı bı ılaç var ( bitkisel ama zorunlu olmadıkca vermek ıstemıyorum) ondan vermiş yarım biberon nerden baksan 30 40 cc su içirmiş. suyu emdirdikten sonra ağzı temızlensın dıye cok az vermek ıcın hazırlamıştım. ya sabır diyorum eşime söleniyorum bizim aramız bozulcak valla. emzik çok yakışıyomuş vercekmişim
bıde bugun ağlıyo dıye calpol ver dedı ya son bomba o.. uzuyomuş büyüyomuş eklemleri ağrırmış... alllaaaaam yaa
Kızlar yaf bebişler ve bizler iyice kendimize gelince bi bulusalım yaf... Özlemle bakıorum her gun buraya, iyi ki varsınız
hayat benim içinde baya zorr ilk hafta annem vardı sonrasında hep yalnızım eşimde geç geliyo gece nerdeyse hiç uyumuyorz gündüzler bölük pörçük bazen akşam oluyo ben daha bişey yememiş oluyorum komsular da olmasa bir aydır hiç çorba yememiş olcam uzun uzunn akşam yemeği yemeyi özledimmm
akşam eşimin gelmesini dört gözle bekliyorum emzirip ona bırakıyorum 2 saat falan anca uyuyorum sanırım depresyondayımsürekli ağlamak istiyorum
ama bugünlerde geçcek sabır diyorum allaha şükürler olsun ne güzel bi sağlıklı bi kızımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?