2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Saol canm darisi badiniza ben cok rahatladım banyodan sonraaklimdaki negatif dusuncelerden eser kalmadi. Kizimda daha buyumus geliyor gözume

Kızkar çok fena grip oldum salya sümük. Bebeğimde bugün hiç uyumadı çığlık çığlığa. Ihlamur falan içtim ama kar etmedi. Acaba ekinezya çayı içsem bir zararı olur mu ki bebeğe, ya da napmam gerek fikri olan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol canm ilk zamanlarin yorgunlugundan olsa gerek 2-3 kez uyumustum cok korkmustum simdi ise ne olur ne olmaz diye oturarak veriyorum ama uyuduktan sonra yatagin 1 ucunda o diğerinde ben yatıyorum.

Esinin isin icinde olmssi sevindirici :)
Hic uzulme sen bugun gayet sakin bi tutum sergilemissin..Bilet iside dedigim gb esin zaten yardimcin ama o konusmuyor ya soyleme isi sana kalirsa belki o zmn kirici olabilir..

Ben oraya yazmayim guzel bi hikayem yok dogum yapmis olanlar okusun :)

Kurtulmussunuz gercekten buna da sukur canim..Olsun senin hikayendede neler yasanabilecegi var,sabirli bi anne var :)

Saol canm darisi badiniza ben cok rahatladım banyodan sonraaklimdaki negatif dusuncelerden eser kalmadi. Kizimda daha buyumus geliyor gözume

Insallah..Ben 40 hakkinda kotu bisy dusunmuyorum ya rahimin toparlanmasi 6-8 haftaya tekabul ediyor 6 haftada 40 gun vs anneyi korumak adina eskiden beri gelen bir adet diye dusunuyorum..Insan neyi dusunurse onu ceker bence,once iyi dusunmek her zaman iyi :)))
Masallah ikinizede..

Valla bende gitmedim kontrole :)

Demir'im kuzum yine hasta, atesi 39,5'larda... Yarın da kırk mevlüdümüz var. Allah annemden razı olsun geldi, hazırlıklarımızı yaptı. Kayınvalidemden hiç ummazdım ama doğum sonrası bizi hep yalnız bıraktı ve bana karşı çok soğuk. Şaşırdım ama üzülmüyorum. Kimse mecbur değil birşey yapmaya benim için diye düşünüyorum. Yalnız mevlüdü yapalım diye çok ısrar ediyordu, bir sürü akrabam var gelmek istiyorlar diyordu, şimdi hepsi şehir dışında gelemiyorlar dedi şaka gibi! Bir sürü hazırlık yapmayı planlamıştık günler öncesinden, neyse önemli olan kızımın duasının ve isminin kulağına okunması...

Evimde huzur sağlı olsun da gerisi boş, hem de bommboşşş:)))))

Çok geçmiş olsun üzüldüm Kuzeyde hastaydı banada geçti biraz şimdi toparlandım ama.
Anneler olmasa ne yapardık bak çok yardımı oldu sanada. Kayınvaliden niye öyle yaptı acaba annenimi kıskandı ilk aklıma bu geldi.
Mevlutunuz şimdiden hayırlı olsun imşallah sorunsuz çok güzel geçer.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geçmiş olsun canım ekinezyanin bir zararı olacağını düşünmüyorum aksine sıvı olduğu için sutune faydası olur.c vitamini al bolca dinlenmeye çalış fırsat buldukça bebekle beraber sen de uyu.
Canim benim salgın var sanırım gorumcemin çocukları da aynı durumda dikkat et sana bebeğe gecmesin.kuzucuk atlatir inşallah hemen.ben de oferta ya katılıyorum.kv annen kiskanmis olabilir.

ay benim başımdada var aynısından.. senı çok ıyı anlıyorum
kaç gundur evdesın bıraz hava al başbaşa gezzın diye aklıma giriyor eşimle dışarı çıkıyoruz. maksımum 2 saat kaldık emzık vermiş gaz için dr un yazdıgı bı ılaç var ( bitkisel ama zorunlu olmadıkca vermek ıstemıyorum) ondan vermiş yarım biberon nerden baksan 30 40 cc su içirmiş. suyu emdirdikten sonra ağzı temızlensın dıye cok az vermek ıcın hazırlamıştım. ya sabır diyorum eşime söleniyorum bizim aramız bozulcak valla. emzik çok yakışıyomuş vercekmişim
bıde bugun ağlıyo dıye calpol ver dedı ya son bomba o.. uzuyomuş büyüyomuş eklemleri ağrırmış... alllaaaaam yaa

Geçmiş olsun lilacım inş düzelir hemen sağolsun annen nazını iyi geçirdin

Hasta olanlara gecmis olsun ya Kıyamaaaam. Bide diyorum ki aynı şeyleri annelerimiz yapsa yine gözümüze batarmi :)
Annemize nazımız geçiyo genelde. Yapma desek yapmaz alınmaz şikayet etmez sen git uyu der yemek yapar ne de olsa anne :)

Yutkunma sesi geliyor mu emerken ona dikkat et

Sonda cok igrenc bişey aklima gelince bile korkuyorum 3 gun boyunca sondayla aldilar idrari alakasi varmi bilmiyorum ama hala agriyor orasi.
Dogum sonrasi kontrole de gidemedim korkudan☺41. Gun

Bende de baya zaman agri ve idrar yaparken yanma oldu. O sondaya bagliyorum, simdi gecti cok sukur

Koptum ya.sinirden tabi.allah akıl fikir vicdan versin yahu.calpol olayı sinir bozucu resmen göz kulak ol yavruna canım.

Sağol canım inşallah. Çok yorgunum bugun. Gece sabaha dek bir Deren'e bir Demir'e koştum. Bir gidip sağıyorum, bir Demir'e şurup içiriyorum. Bir emziriyorum bir Demir'in ateşi fırlıyor duşa sokuyorum, bir Deren'in altını açıyorum bir Demir'i tuvalete oturtuyorum... Vayy diyorumm annelik süpermenlikmiş... Yine de biliyorum ki hiç yardım almasan resmen delirirdim oturup ağlardım.
Gerçekten annemi kıskanmış olabilir mi bilmiyorum ama içimden çok kırıldım ona gözüme bile farklı görünüyor yüzü, üzgünüm böyle oldugu için... Hamile oldugumu ilk önce onunla paylasmıstım ve Demir'i ihmal ederim diye yasadıgım korkuları. Üzülme kızım ben oldukca senı hayatta yalnız bırakmam yanında olacagım demıstı. Baska zamanda gecen sefer senı cok yalnız bıraktık, bu sefer kırkın cıkana dek hıc bırakmayacagız demıstı... Oysa dogumumdan sonra o kadar garıp davranıslarda bulundu kı, bır fırsat olursa ayrıca anlatırım, sok oldum.

Cok korkuyorum Dern'e gecmesınden, ay Allah korusun. Oferta da annenı kıskanmıs demıs, hıc aklıma gelmemıstı bılmıyorum ama davranısları kıskanclıkla acıklanamayacak kadar ondan beklemedıgım sekılde, bılemıyorum... Ben ne ıstıyorsam Demır ıcın ıstıyorum. Yemek yapın, ev ısı yapın demıyorum zaten zavallı kocacıgım sabahtan aksama kadar calısıyor ama sırf bız rahat edelım dıye karsı olmasına ragmen evde bır yabancıyla yasıyor...Anneanne babaanne gelınce cok mutlu oluyor, benım eksıklığımı fazla hıssetmıyor ondan ıstıyorum. Bbaannesı de her fırsatta o benım hayatım, baska hıcbırseyın onemı yok der Demır ıcın. Pekı şimdi bu ne perhız bu ne lahana tursusu oluyor? Tavrı kıme olursa olsun asıl zararı gören Demır oluyor....... (((

Geçmiş olsun lilacım inş düzelir hemen sağolsun annen nazını iyi geçirdin

Annemize nazımız geçiyo genelde. Yapma desek yapmaz alınmaz şikayet etmez sen git uyu der yemek yapar ne de olsa anne :)

Bugun Demır, ben anneannemı cok ozluyorum gıdınce dedı. Ben de oğlum ben anneanneni yıllardır çok özlüyorum bir de beni düşün dedim. Ben cocukken anneanne calısırdı bıze babaanne baktı, bız de onu cok ozledık hep dedım. Bana baktı baktı dusundu dusundu sonra, tesellı olarak kafama pat pat dıye vurup şap diye yanagımdan optu :)) Hayatta hıckımse anne gıbı olamaz. Dogumdan sonra 15 gun geldı, hayatım bambaska oldu. Keske hep yanımda olsa... Herkes kendı evladını dusunuyor.

Şaka mı yapıyorsunuz? Gözlerim fal taşı gibi açıldı... Tövbe tövbe... Ya ben çok asabiyim, sabırsızım ya da siz çok sakinsiniz maaşallah.
Eşinizle gezmeniz de burnunuzdan gelmiştir resmen yazık, üzüldüm gerçekten ne kadar cesaretliymiş öyle kendi kendine neler yapmış.....

Annen neden gitti canım? Buarada bakıyorum da lohusalığı en zor geçenler hep annesi yanında olmayanlar. Anneler olunca herşey ters gıtse de bır sekılde dayanılıyor. Umarım ılerde ben de kızımın yanında olabılırım, Allah omur verır kısmet eder de, onu bebegı olunca rahat ettırırım. 5 yıl istese 5 yıl yanında kalırım:))

Benim kizim saat öglenin 3 unden beri uyanik saat 9 a geliyor 6 saattir uyumadi hala uyutmaya calisiyorum gazida yok karni tok alti temiz normalmi bukadar uyanik kalmasi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…