2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Tecrubeli anneler bi dogum sancisi kasiklarimdan daha assa tarafa diye tabir edeyim igne batmasi gibi mi? Bu mudur dogum sancisi? Yoksa yaniliyor muyum?
Herkesinki farkli olabilir ama Dogum sancisi genelde belden kasiklara dogru iner.

Korkularım var yine de ya tekrar böyle bir durumla karşılaşırsam diye... Cook zor allahım sana sığınıyorum...
Basin sagsolsun Rabbim tez zamanda hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah... ayni durum bi tanidigimizin basina gelmisti.... doktor ona 6 ay boyunca cocuk yapmamasi gerektigini vucudunun kendisini toparlamasi gerektigini söylemisti.... ucuncu veya dörduncu aydi sanirim kazara hamile kaldi hamileligi hep korku icinde gecmisti ama sukur ki simdi cok saglikli bir evladi var.

Cok gecmis olsun insallah önemsiz birseydir...

kızlar sütüm az.bebeğe yetiyo ama yinede ileride yetmez.incir suyu kayısı hosafı meyve suyu soğan dere otu denedim ama fayda görmedim.süt arttıran ne tavsiye edersiniz.
3-4 dal rezene otunu yiyorum uyumadan ustunede 1-2 bardak su öyle yatiyorum... 2 saate sutum oldugunu ben bile fark ediyorum

Canım başın saolsun cok uzuldum seni cennetin kapisinda bekleyecek yavrun emin ol şefaatcin olacak ve sen sabrettigin icin ayrica mukafatlandirilacaksin insallah... canım 3 ay beklemen gerekiyo sezeryan dogumdan sonra 3. Ayinda kalabilirsin benim doktorum oyle demisti ben en az bir yil gecmesi gerekiyomus diye sordum eskidendi o 3 4 ay gectikten sonra hicbir problem olmaz demisti ama sen yinede iyi bir doktorla gorus istersen Allah yardimcin olsun

Kizlar merhaba kalca utrasonu icin hangi bolumden randevu almam gerekiyo ?
Sanırım radyolojidir?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off çok şükür daha iyiyim. Dün gece kayınvalidem hiç uyuyamamış. Ne yaptık tek başımıza diye uykuları kaçmış, bugun eşim ve Demir'le birlikte o da geldi. Allah razı olsun, yemek yaptı, Demir'le biraz ilgilendi. Demir'in de bugun ilk kez ilaçsız ateşi çıkmadı demek ki antibiyotik işe yaramaya başladı. Ben de az önce 3 saat uyumuşum çok mutluyum:)))) Kızımı doyurdum, şimdi süt sağıyorum.

Korkularım var yine de ya tekrar böyle bir durumla karşılaşırsam diye... Cook zor allahım sana sığınıyorum...
Haklısınız ama hep iyiyi düşünmeye gayret edin, Allah yardımcınız olsun. Buarada kadın doğum doktorum artık aynı zamanda arkadasım gıbı oldu. Ona sonsuz guvenırım, ondan bır soracagım bu durumda ne kadar beklenebılır dıye, yazarım size... Umarım sizin de doktorunuz bu süreçte sizi anlayacak destekleyecek dikkatli ve özenli bir doktor olur.

Canım tesekkur ederım ama ınan ozel bırsey yapmadım, ayrıca her annenın içinde bır kahraman yatar gerektıgınde kalkar)

Minikler biraz daha iyi gibi, Deren'i de umarım sütüm koruyordur sadece anne sütü alıyor ama bilmiyorum bu işler bu kadar basit mi

Ben hep böyle hastalıklarda kahrolunca, çocuğu çaresiz hastalıkları olan anne babaları düşünürüm. Dün baktım ne kadar karamsar seyler yazmısım, biz böyle olursak, o ana babalar ne yapsın,utanıp şükrettim halime
Buarada inş Demir iyileşsin Sapanca programı yapacağız, umarım görüşebiliriz, ayy çok heyecanlı:)) Bizm mutfagın ve holün resmini getirecegim sana bak şaşıracaksın:)

Çok sağol canım... Size de çok geçmiş olsun inş iyi çıkar sonuçlar bizi haberdar edersen seviniriz.

Gaita tahlilini neden istedile cnm rutin mi çok merak ettim...

Canım yazdıklarını okudum Allah yardımcın olsun, daha beterinden korusun inş. Sen ne kadar güçlüsün ki tekrar toparlandın ve yeniden bir bebek sahibi olmak istiyorsun. Moralini yüksek tut. Kötü olaylar karşısında sabretmek ve dua etmekten başka çaremiz yok. Ben3-4 ay diye biliyorum bekleme süresini inş öyledir.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tabii ki her zaman kotusunu dusunuyoruz ama insan hep oyle dusunup kendi sıkıntılarini gormezden gelemiyor her zaman,yoruldugun zamanlar oluyor elbette :)
Yine de yoruldum diye degil cocuklar hasta olmasa diye bahsediyorsun :)

Senin kahraman cok saglam kabul et :))))

Gecen ruyami ve cevabini esimede anlattim geliyorlar mi sapancaya dedi :) insallah denk getirebiliriz..Haziran dediginde kesin bu haftaya denk gelir diye dusunmustum kuzenimin dugunu var uzulmustum :) Tabii Demir hasta olmasaydida siz gelseydiniz elbet gorusurduk yinee baska zaman :)

Bekliyorum sapanca gezinizi dort gozle :)

Buarada bizde gaita istemedi sadece kan ve idrar yapildi..Sariligi uzamis gb dedi ne olur ne olmaz yapalim dedi oyle yaptik..Kan alinirken kacacaktim biara sonra Sezen'e bakip ben kacabilirim ama o kacamaz ve en cok bana ihtiyaci var dedim bir an ayrilmadim yanindan..Kacmadigim icin ayrica rahatladim :)

Uyyy Çok geçmiş olsun Allahım şifa versin kreşten mi alıyo hastalıkları canım
Muhtemelen öyledir canım
Üstelik hasta olan çocuklarını yine de gönderiyor bazı insanlar

Hepimiz öyleyiz canım ama çok sağol:)
Buarada bizde de ikinci olunca babamız olumlu yönde değişti gerçekten daha fazla hissettiğini görüyorum babalığını.

Beni zaten bir tek siz şımartıyorsunuz:)))) Gerçekten şımaracağım yakında. Şaka bir yana sen de çok iyi bir annesin, iki değil oniki çocuğun olsa benden en daha iyisini yapacağını biliyorum. Zaten buradaki tüm arkadaşların kaygılarına, mutluluklarına bir baksana, hepimizin varsa yoksa derdi bebeklerimiz.
Sapanca için ben de bu hafta olur diye düşünüyordum. Eşim işini ayarlasa hemen geleceğiz. Çok ihtiyacımız var biraz dinlenmeye, Sapanca bize hep çok iyi gelmiştir. Demir de çok seviyor. Belki Temmuz başına kalır bilmiyorum. Ben sana özelden cebimi göndereceğim artık haberleşiriz gelmeden önce.
Yalnız beni görünce şaşırma. Gerçekten doğum sonrası 1 gr bile veremediğim gibi, doğumda kaybettiklerimin üzerine de birkaç kilo aldım sanırım. Pehlivan gibiyim maaşallah. En iyisi ben kırk mevlüdünden de bir iki resim ekleyeyim de, buluşunca kocama "eşiniz nerde gelmedi mi, yardımcınızla mı geldiniz sadece?" demeyin))))))

benmi kötüyüm bir akıl verin bana ne olur.şimdi ay başında işe başlayacağım biliyorsunuz Kuzeyide okuldan aldık yazın evde olsun dinlensin diye.ona annem bakıyordu böyle olunca şimdide aynı düzen devam edecek.Ayaza ise babaanne bakacak yani aylarca bizde kalacaklar demek oluyor bu.ben bu insanları sevmiyorum her yaptıkları batıyor resmen.iyide yapsalar kötüde benim için hiç farketmiyor anlayacağınız bir kere film kopmuş artık ne yapsalarda sevmem mümkün değil.biz böyle iç içe nasıl yaşayacağız bilemiyorum.bir yandanda annemim hem kuzeyi hem ayazı bir arada bakması mümkün değil zaten de yazık anneciğime kuzey zaten yeterince zor bir çocuk.nankörlükte yapmak istemiyorum sonuçta bebeğime kanından canından biri bakacak ama aynı evde gece gündüz nasıl olacak bilemiyorum.bütün düzenimiz değişiyor onlar evde olunca.zaten eşimlede gerginiz offf yaa ayaz bir an önce büyüsede kreşe gitse bende bağımlılıktan kurtulsam bu insanlara.hadi bakmasına baksında bebek bakımı konusundada kayınvalidem çok kötü hep kucağında tutuyor o kadar da söylüyorum alıyorum yerine koyuyorum çocuğu daha odadan çıkmadan arkama dönmeden hooop yine kucakta bizimki.kaç kere anlattım sıcak havalar böyle vıcık vıcık olma diye yok anlamıyor yinede.hadi ben şimdi evdeyim alıyorum kucağından işe başladığımda eminim hiç indirmeyecek kucağından.allahım düşündükçe deli olacağım.Kuzey bile onlar varken eve gelmeyi istemiyor çocuğun huyu değişiyor resmen hafta sonu eltimde kalmışlardı kuzey o kadar rahat ve sakindiki.kardeşine daha yakındı çok az sorun çıkarıyordu.ama onlar eve gelir gelmez çocuk delirdi yine basbas bağırmaya yaramazlık yapmaya sürekli kavga etmeye başladı benimle.beni anneanneme götür gelmek istemiyorum bu eve diyor.götürdüm bıraktım akşam alırım seni dedim gelme dedi bana eve gelmeyecekmiş.gitsin onlar diyor.çocuk eve gelirken hep soruyor kim var bizde diye aylardır kendi evimizde bir huzur bulamadık biliyorsunuz.kardeş kıskançlıkları bir yana evdeki bu durum onu çok rahatsız ediyor.bir yandanda bebeğin bakımı için mecburum çıkamadım işin içinden yine kafanızı şişirdim dimi.ben çokmu kötüyüm acaba ? insanlara haksızlıkmı yapıyorum bilemedim.amannnn yine takıldım işte bu ara buna.

Kızlar bana bir yardım edin. Sağ göğsüm çok şiş. Emziriyorum bebeğim 5 dk sonra almak istemiyor. Pompaya sağdım.30 dk da 10 cc süt bile çıkmadı. Tıkandımı acaba. Ne yapcam. Nasıl geçer. Bi akıl verin..

banyoda sıcak suyla masaj yapsan iyi gelir diye düşünüyorum.yada sıcak havlu koy sağarken üstüne elinlede masaj yaparak sağmayı denesen.

Kızlar bebeği emzirirken sıcak bişey içilmez diyorlar sizler duydunuz mu böyle bişey?

O uzerinize dökülme ihtimalinden soylenir..
Her ne kadar buyukler boyle seyleri korkutarak ya da baska sebebi varmis gb soylesede :)

Hic de kotu degilsin. Bir kisi de olsa evin duzeni degisiyor. Allah razi olsun gelip bebegine bakacak ama insan eti agirdir. Yani bazi zaman anneme bile katlanamiyorum ben. Kizim onu gorunce hemen sapitiyor ev isime karisiyor sutume laf soyluyor diye onbes gunun sonunda evine yolladim. Allah basimizdan eksik etmesin tabi. Ama seni anliyorum. BellI ki Kuzey de rahatsiz durumdan ama soyledigine gore yapacak birsey yok. Yani sabredeceksin mecburen. Anlasilir bir dille de bebegine nasil davranilmasini istedigini anlat. Hic usanma surekli soyle ki belki anlar. Bir kere film kopmus dedigin gibi ne yaparsa yapsin batacaktir malesef :) Insallah isler yoluna girer.

Mutlaka bosaltip sert bir damar varsa masaj ve sicak kompres yap ki yumusasin. Iki gun once ayni oldum aksamina ates icinde yattim. Hala dokunamiyorum. Sitmasi tutmasin dikkat et. Tutarsa da dr gorun. Gecmis olsun.

Kuvet varsa ilik suda bekledikten sonra sagip acabilirsin gogsunu..Yoksa da ofertanin dedigi gb..insallah cozum olur..

Sunu unutmamaliyiz ki sut sadece goguslerimizle alakali degil,sirtimizda kurek kemiklerimizin hizasinda sut bezlerini calistirmak icin masaj yaptirabilirsiniz eslerinize nette vardir masajlar biz kursta gormustukk..
Ilik dusta bu anlamda yararli..
Ama her sabah dusa giremeyenler goguslerine ilik suyla distan ice dogru masaj yapabilirler..

Kızlar bebeği emzirirken sıcak bişey içilmez diyorlar sizler duydunuz mu böyle bişey?

dökülür diye bence söylenmiştir bence.benim emzirirken neler neler yaptığımı bir görseniz şok olursunuz resmen.:)

inşallah canım artık Ayaz kreşe başlayana kadar katlanacağım galiba.ayyy en az iki sene yani .

Sesli guldum inan ki :)))))
Banada annem korseyi giymiyorsun diyor,dedim bundan iyisi samda kayisi :)))
Kalacaksa kalsin gobis bu sicakta beni giydigim tsort bile sıkarken :)) bosversene..Dogumda ogrendim ki pesinden kostugumuz tek sey saglik ama elimizdeyken hep bizimle kalacakmis gb baska seylere takiliyoruZ..

Buarada bende 2. icin cesareti buldugumda bu soyledigini dusunecem sımartacam kendimi :) bakalim neler yapabiliyormusum :) suan cook uzak olsada,Allahin izniyle kardesi olsun isterim..

Kim olsa evi kusatildiginda ayni tepkiyi verir bence Kuzey bile boyle tepkiliyken senin hamileliginden beri yasadiklarinla bu kadar sakin kalman inanilmaz bile..Bence icindeki canavari cikarmak icin cok da ustune gelmeyip huyuna gitsinler senin :)
Kotu degilsin tabi kii..Sadece huzur istiyorsun..
Mecbur gb gorunuyor oyle yasamaniz yabanci birine birakamayacaksan Ayaz'ı..
Allah sabir versin canim..

yabancı birine bırakmam mümkün değil maddi olarakta bakıcı tutacak paramız yok zaten evet mecburum bu yüzden.eylülde kuzeyin okulu tekrar başladığında belki o zaman annem bakabilir ayaza.bir çıkış yolum bu şimdilik.gerçi ben öyle iki sene filan bunlarla oturamam mümkün değil öyle ayazın kreş yaşına kadar bende kalamazlar öyle bir durumda tutsunlar istanbuldan bir ev bir iki eşyada atsınlar içine akşamları evine gitsinler.çünkü eltiminde evinde pek istediği yok açıkçası.şimdilik eylüle kadar bendeler orası kesinde gerisinede bakıcaz artık.

Sagol cnm,
sarilik icin idrarda mi baktilar size ? Kanda bakmislardi bizim bebege.
idrar icin de ne yazikki poset verdiler.kap olsa dahankolay olur bencede.diskiyi 5 dak icinde idrarinda 45 dak icinde getirin dediler.
bahsettigim unv hastanesi bize cok uzak.bende ozèl bir labaratuvara vermeyi dusunuyorum yakinimda.

tam diorum hiii artik rahatca girerim nete...hop bi bakmisin yine kopuorum ufff.....
kaldiki sadece burasi war...oyle netlerde face lerde dolasan bi tip degilim...size bile zaman ancak kalio....

nasilsiniz ii misiniz herkesin ufak tefek sirunlari olduu gibi bende de war....allahima binsukur en kotu gunumuz bole olsun diorum.....

Tabi canim tahlilleri vermedim henuz paylasirim sonucunu.
bende gazdan oldugunu dusunuyordum hep.ancak cisn ve kakasini cok iyi yapiyor.buyuk insanlar bile ikiniyor bagirsak hareketlerinde.bunu dusundugumde gazdan olmadigina karrar verdim.
ki dr da teyit etti bagirsak hareketleri cok hizli calisiyor dedi.
Altini acip idrar yaptiriyorum hic zorlanmiyor.idrar yolu enfeksiyonuda degildir bence.tek secenek kaldi allerji ihtimali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…