2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Arkadaslar süt sagma makineleriniz hangi marka. Bende almak istiyorum neyi öneriyorsunuz?

Medikalci bi ark. Süt sağma makinesinin ferrarisi medeladır dedi. Ben de gorumcemin verdiği medela elektrikli tekliyi kullanıyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar şu hırıltı meselesi kafama takıldı doktordayız şimdi. Bakalım ne diyecek çıkınca yazarım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Normale dönüyor merak etme canım. Sen benimkileri bir görsen zaten büyüktüler şimdi çok fena çok ağzıma girecek o derece yani. Zaten boyumda kısa yürüyen meme gibiyim resmen.

Bende tam tersi küçültme ameliyatı istiyorum şu emzirme bitince :)

Medikalci bi ark. Süt sağma makinesinin ferrarisi medeladır dedi. Ben de gorumcemin verdiği medela elektrikli tekliyi kullanıyorum.
.

Hmm etkileyici :)

Bana arkadaşlarım lansinoh hediye almışlardı ikili elektrikli çekiş gücü falan gayet iyi ben memnunum tavsiye edebilirim ...
Herkes farkli marka kullaniyor anlasilan. Sagol canim

Normale dönüyor merak etme canım. Sen benimkileri bir görsen zaten büyüktüler şimdi çok fena çok ağzıma girecek o derece yani. Zaten boyumda kısa yürüyen meme gibiyim resmen.

Yaaaaa cok güldüm Allah iyiligini versin

Of kızlar morelim çok bozuk oğlum burnu tıkalı ve sürekli öksürüyor doktora randevu aldım iki gün önce kalça filmi için hastahanedeydik klimalardan üşüttü galiba ne yapacağımı bilmiyorum çok korkuyorum

Arkadaşlar bebeklerdeki burun tıkanıklığı gürültü sesi hastalıktır demek için ateş öksürük burun akıntısı ile birlikte olursa hastalık olduğunu düşünmemiz gerekmekte... Diğer tıkanıklıklar bebeklerin burun delikleri henüz küçük olduğu için kıkırdaklar ses ve hırıltıya sebep olmakta büyüdükçe geçecek ama bunun yanında her gün günde bir kez serum fizyolojik damlatıp otri bebeyle çekiyorum (doktorum tavsiye etti ben de sizin gibi endişelenmiştim) ... Hepimize geçmiş olsun ...bu arada ağzı kapalı uyuyor mu doktor ona baktı ve emmede güçlük çekiyor mu ona baktı ikisinde de problem yok sadece ses geliyor

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım, umarım dedikleri gibi kendiliğinden kapanıp gider de daha fazla sıkıntıyla uğraşmazsın.. Dualarımdasınız..

Erkekler bazen bizden daha fazla kohusalık sendromuna giriyorlar sanırım. Bence miniğiniz biraz ele avuca sığınca bide baba deyip kucağına atlayınca bütün yelkenleri suya indirecektir. Hangi erkek böyle bi aşka hayır diyebilirki

Biraz geç bi yorum oldu ama bi türlü cvp yazamadım şimdi yazayım bari içimde kalmasın sizin ana babalığınıza başlarım şimdi! Sizin süt kuzunuzu hırpalayacak kendini bilmez haspanın biri sizde izin vereceksiniz öylemi? Yazıklar olsunnnnn!
Ohh be rahatladım acık allah senden de razı olsun ne güzel düşünceli bi insansın, çocukların çok şanslı böyle sevgi dolu bi anneye sahip oldukları için..

Dizi izler gibi takip ettim olanları, en sonunda mutlu sonla bittiğine sevindim hasi sana güle güle kaynana

Benim eşim doğuma girmişti benle beraber ve videoya çekmiş doğumu çok az izlemeye çalıştım ama yüreğim elvermedi, üstelik kolay bi doğum olmasına rağmen..sanırım uzuuuun bi sürede açıp bakamam napmışım ben diye

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Hiçte kötü düşünceli değilsin. Umarım bi an önce istediğin düzene kavuşur evin..

Canım bebişlerin burunlarındaki tüyler daha tam oluşmadığı içinde en ufacık bi tozda bile hapşurabilirlermiş. Yani illa üşüttüğü için değil. Benimkide bazen üstüste 4-5 kere hapşuruyor ama hiç kötü düşğnmüyorum bu sıcakta nasıl üşütelim yavrucakları yahu

Ya benim göüslerim neden böyle dolmuyor hep sağıyorum da ama iki göğüsten anca 60-70 cc çıkıyor o da fazla bile söyledim. Ama kuzum da 900 gram almış bi ayda. Sence durumum nasıl? Bana da bi yol göster canım ya

Malesefki hasta etmişiz kuzuyu. Abisinden bulaşmıştır dedi doktor. Burun tıkanıklığı ondanmış boğazlarında enfeksiyon varmış birde bu halde nerdeyse sünnet ettirecektik doktor iyiki getirmişsin dedi. Şimdi özellikle sünnet ettireceğimiz için iyileşmesini bekleyeceğiz ve ne z yazıkki antibiyotik verdi. Kaşıkla içirmeyi denedim tükürdü geriye artık ağzına ne kadar gittiyse bilemiyorum. Akşama damlalıkla yavaş yavaş vereceğim. Bizim burun tıkanıklığımız hastalıktanmış sizde takip edin normalden farklıysa doktora götürün özellikle evde başka çocuk varsa bulaştırma riski çok yüksek.

kızlar günlerdir hastanelerde geziyoruz bebeğim çok kusuyor röntgen çekildi ultrasonla falan bakıldı bişey bulunamadı şimdi idrar kültürü sonucunu bekliyoruz canım kızım kusmaktan helak oldu çook üzülüyorum bize dua edinnnn

Sefamolsun benimde gögüslerim öyle sert değil fos fos hatta emzirdikten sonra emin olamayıp 30 luk mama yapıp deniyorum yermi diye ama istemiyor bebek. Bir ayda 1100 gr aldı bizimkide. Demekki süt yetiyor o zaman dedi doktor zaten yetmese aç kalsa ciyak ciyak ağlıyor. Bir iki gün stresten süt azalmıştı doymadığında ortalığı yıkıyordu mecbur mama veriyordum. Halada gögüslerim öyle çok sert olmuyor bakalım iki aylık olunca kontrolde kilosuna ne diyecek doktor.

Çok geçmiş olsun inşallah korkulacak bişey yoktur. Sonucu paylaş canım.

Ya arkadaslar.uyku duzenini nasil sagliyorsunuz? Bi gece uyuyosa bi gece ayakta... dun gece 11den sabah 4e kadar hic uyumadi... gunduzleri uyanmak istemiosa napsan uyanmiyor... uyumak istemezse de napsan uyumuyoor

Bizimki gece gündüz uyumuyor şaşkınım ben. Nasıl dayanıyor bilmiyorum. Denemedik yol bırakmadım anason çayı bile verdim banamısın demedi çocuk.çocugun huyuyla ilgili galiba büyük oğlumda hiç uyumazdı dörtbuçuk yaşında hala uyumuyor.

Tam diyecektim ki bence alistirma soz konusu degil suan tamamen canlarinin istedigi gb davraniyorlar ve onlarin huylari kendilerine ozgu bi halleri simdiden var..Boyle hayata yeni alissalarda onlarda kendi kurallariyla gelmisler :))

Ofertanin dedigide bunu kanitliyor..

Slm anneler içinizde nurse harvey surup kullanan var mi? Benim kızıma dr verdi fakat uyku yaptı sanki

Slm anneler içinizde nurse harvey surup kullanan var mi? Benim kızıma dr verdi fakat uyku yaptı sanki

Uyku mu yaptı hemen almaliyim:) :)
Şaka bir yana canım ben kullanmıyorum ama gaz sorununu cozuyomus diyorlar. .

canım ben 4 günlükken başladım bu şurubu kullanmaya uyku yapmadı bize ama gaza çözüm olmadı bizde uyku düzenini çocuk kendi ayarlıyor sürekli değişir bunlar bizimde 2 gündür uykumuz yavaş yavaş düzeliyor inşallah sizinde düzelir benim kızımda en fazla 5 dakka emiyor çıkarıyor memeyi ama kiloda alıyor gibi geliyor bana sizce normalmi sarılığımızda hala devam ediyor bu yüzden 2 saatte kalkıp emziriyoeum siz saati nasıl ayarlıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…