2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Bence erkekler sadece büyümesine seviniyorlar, kahverengiymiş mormuş farketmiyor:)))

Görümcemde medela kullanıyordu onun kide bozuldu avent içinde iyi diyorlar bu süt sağma makinalarıda çok pahalıymış ben biraz daha bakayım öyle alayım artık başka çarem yok

Görümcemde medela kullanıyordu onun kide bozuldu avent içinde iyi diyorlar bu süt sağma makinalarıda çok pahalıymış ben biraz daha bakayım öyle alayım artık başka çarem yok

İnternetten yorumlarına bakabilirsin. Marka adı ve şikayet yazınca çıkıyor, hakkında aynı türde ve çok fazla şikayet, arıza olan markayı elersin mesela. Bir de E-Bebek te (özellikle büyük merkez mağazasında) denetiyorlar steril ediyorlar ve açıkları var diye biliyorum. Ses şiddetini, çekiş gücünü görmüş olursun.
Kiralık olanların aylık kirası 80 TL... İnş gönlünce olur canım.

Alırsan ve memnun kalırsan bilgi ver olur mu)

Alırsam haber veririm canım ben bebeğimi emzirmek istiyorum hala nasıl biberondan vazgeçiririm onuda düşünüyorum sütğm olduğu halde mama vermek zorunda kalıyorum bu çok kötü kaşıkla mama vermeyi denesem olur mu belki tekrar emmeye başlar of of moralim çok bozuk

Biz Yeditepe ünv hastanesinde yaptırdık Selami hocaya, pek de memnun kaldık cnm :) Benimkinin pipisine meşe palamudu diyorum şimdi

Merhaba oğlum 35günlükken üsküdar hospital türkte sünnet ettirik.Dr. İzzetin yılmaz yaptı çok memnun kaldık.tavsiye ederim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Azcık buyusek gecer mi bu öcülükler..

Dun misafirlikteydik..Ocü teyzeler yabancida degil ama bıktırdılar..
Biri diyor cok sicak ondan agliyor soyuyoruz digeri diyor banyo yapti usur..
Agliyor emzir! (Ben bilmiyorum ya nesen agladigini onlar biliyor :) )
Emiyor sonra oyalaniyor aglayinca hemen hadi emzir,yetmiyor mu ki doymadi mi ki....
Sezen sessizce yatip durmuyor buarada mutlaka muhabbet istiyor yattigi yerde bile olsa..
Alismis o kucaga diyorlar..
Sadece karni agriyordu rahatlamak icin emmek istiyordu..
Karnina masaj yaptim uyudu ama bu biraz zaman aldigi icin bu anlattiklarim oldu..

Insanin evi gbsi,yalnizligi gbsi yok..

Eve gelirken uyudu sonra yine uyudu 10 a kadar surdu,sonra o aglar ben aglar bir vaziyetteydik :)
Sonra tok diye anneme biraktim amcamda sevmeye gelmisti,ben boyle daha fazla sinirli dolasmayim yatayim dedim en iyisi aglak aglak..

Suan evde yalniziz bugun dun gb olsa eminim o kadar yorulmam..
Insanlarin cok bildiklerini sanmalari karsilarindakileri nasil yoruyor bilseler keske..
Sanki onlar cocuk buyuturken biliyorlardi herseyi,buyuyunce tecrubelendin kabul et teyzecim iste,birak konusmayi herkes elbet biliyor biseyler..

Canimi acitan sadece yavrumun caninin yanmasiydi tabii..

Yarın bi 40 gezimiz var bakalim :)

En iyisi az once yaptigim gb minigi kucagima alip yurudum..Gezmenin hası bu :)
Temiz hava,temiz kafa :)))

Avent'in kaşık biberonu diye bir ürünü var, ama çok zor kullanması hep süt ziyan oluyor. Bir de bebek büyüdükçe yetmiyor gıdım gıdım...
Sanırım mama vermeyi istemediğin için sıkıntı duyuyorsun? Eğer öyleyse hiç zaman kaybetmeden bir sağma makinası edinip, önce iki saatte bir düzenli sağmaya başlamalısın bence. Böylece biberon ile beslemek seni o kadar üzmez hem de bebeğin anne sütünü almış olur. Mama vermek gayet normal birşey ama buna istemediğini issettiğim için söylüyorum; her verdiğin mama öğünü kadar daha az süt üretmeye başlayacağını unutma. Bunun yerine sağarak anne sütünü biberonla verebilirsin...

Sağol canım dediklerini dikkate alıcam inş iyi sonuç alırım

Sezeryan olan arkadaslar korse taktiniz mi bi de egzersiz yapiyor musunuz? Nette okuduklarimin aksine hastanenin hemsiresi az once tlfnda dizden gogusaltina kadar olan korsemi giyebilecegimi kirkimiz cikincada egzersizlere baslayabilecegimi soyledi. Hayirlisiyla bir an once forma girmek istedigimden soylediklerine sasirdim ama sevindim de ayni zamanda. İsrarla bi zarari olmaz di mi diye sordum olmaz dedi her seferinde.

Haklisin canim ama terleyip sogumasindan korkuyorum. Çünkü emerken kafasi boynu sirilsiklam oluyo yada uykudan uyandiginda.. Sanirim kizim sicagi pek sevmiyor, bende üsümesin diye fazla örttüğümden terliyor heralde galiba sanırsam:) zamanla birbirimizin sevdiği sevmediği şeyleri öğrendikçe, kızımın vucudunun sicak/soguk duyarliligina alistigimda daha kolaylaşacak umuyorum ki herşey

Hosbulduuukkk:))
Bizimkinde üsüdügünün değil, aksine terlediginin göstergesi sanirim :) yavaş yavaş çözmeye basladim artik küçük hanimin hoşnut olup olmadigi şeylerin listesini üzerini daha az örtünce dünden beri çok terlemedi mesela..:)))))
Saglik ocagina gittik, ebe bi sorun olmadigini söyledi. Burnu tıkalı gibi olmasina ragmen Emmesinde de bi sorun yok çok şükür.
Öyle mi böyle mi derkeen herşey düzene girecek sanirim zamanla. İtinayla sevgi ve sabirla günleri geçirmeye devam :))

Ben giyiyorum.40 a kadar da giyicem. cok toparladı. Bu sıcaklarda zor oluyo ama sabredicez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oy oy oy..o kadar iyi anlatmışsınki.aynılarını yaşıyorum.millette dolu dolu tavsiye ve ısrar..yahu bi bırakın ilk defa anne olabiliriz ama bizde saftirik saftirik çocuk bakmıyoruz.bu süreci daha farklı hayal etmiştim.lohusa olan benim,ayakta olan benim,hep birilerinin gönlünü etmeye çalışıyorum.insanlar bencil ve hoşgörüsüz.bu kısmı an sıkıcı ama bebeğim acıkınca yanağımı bir yalıyor,ben kendimden geçiyorum.mucize bu.şükredelim ve anneliği yaşamak isteyenleri dualarımızda unutmayalım.

bu arada bizimde bugün 20. günümüz.yarı kırkımızı yapıcaz :)) senin gibi alıp yavrumuzu gezmenin hayalini kuruyoruz.sizinde kırkınız hayırlı olsun annesi :)

bana doktorum artık takabileceğimi söyledi,faydasını görürsün dedi.bu sıcakta zor iş ama denicem.ben kırkımız çıkınca egzersiz yapıcam.dikişlerimi düşünmemiz lazım.ama korse sarkmayı önlüyormuş denemekte fayda var

Ben bir onbeş gün sonra takmaya başladım doğumun ardından. Çokta güzel toparlandı karnım halada takıyorum sıcakta çok zor ama.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

biz 52 günlüğüz canım bende anne sütü sarılığı var yani tahlilsonuçlarına göre doktor öyle dedi ilk cocugumda böyle oldu 3 ayda geçmişti oda ilaçla ama şimdiki doktorumuz ilaç vermem diyor ilaç biraz riskli yeşil reçeteyle satılıyor bakalım bol bol emzir diyor ama bizimkide sık emmiyor ağzından çıkarıyor sürekli

Allah en kisa zamanda bekletmeden nasip etsin insallah bekleyenlerede hayirlisiyla saglikla..Kuzenim 12 yillik evli ve ugrasiyorlar iste,insallah bekliyoruz guzel haberlerini..
Aslinda cok zorlanmadim lohusalikta annem sagolsun sadece ilk zamanlardaki saskinlikla yorgunlukla cebellesirken her gece misafir gelmesi yormustu bir de simdi bu gezintiler yorucu..
Kendimi bildim bileli sevmem zaten kadinlarin cok oldugu gun vb gezmeleri..Dun daha bi sıkıcıydı yarin icin biraz umutluyum :)
Allahtan takılıp kendimi uzecek biri degilim :)

Dedigin gb minikler,o tatli halleri olmasa hic katlanilabilecek birsey degil :)

Buyumussunuz sizdee :) sizinde hayirli olsun..Zaman cabuk geciyor hemencik gelir 40ida :)

Süpersiniz işte böyle)))

Tatlım bozma moralini çözümsüz birşey yoktur Allah'ın izniyle.. Ben başıma gelecekleri baştan kestirebildiğim için hamileliğimin son 3 ayında göğüs pompası araştırdım ve en sonunda avent elektrikliye karar verdim. Doğumdan sonraki ilk hafta çok sıkıntılı geçti ve bebeğimi saatlerce memede tutamıyordum ama emdikçe geleceğini bildiğim için ve ilk haftanın faydalı sütünü son damlasına kadar vermek istediğim için 2 saatte bir sağdım. Dediğim gibi memeye tutamıyordum oğlumu ama ilk 3 gün hariç sadece sütüm yetti. Sağmanın bir avantajı da nekadar süt içtiğini hesaplayabiliyorsun doyup doymadığına karar verebiliyorsun. Herkes bana çok kızdı biberona alıştırma memeyi almaz diye.
Artık bebeğimin çenesi kuvvetlendi emebiliyor. Emzirirken kelebek denilen plastik uçlardan kullanıyorum o yüzden memeyi de biberon gibi algılıyor :) hem de yanlış emmekten kaynaklanan meme ucunun yara olmasına engel oluyor.
biberondan süt çıkarmak kolay memeden süt gelene kadar vazgeçmesin diye, emzirmeden önce 1-2 damla süt gelene kadar masaj yapıp sıkıyorum, bebeğim acıktığında önce emziriyorum sonra kalanı sağıyorum. Dolapta günlük yenilediğim ve acil durumlarda kullanmak üzere 2 porsiyon sütümüz de oluyor böylelikle rahat ediyoruz.
Alma imkanın varsa pompayı şiddetle tavsiye ederim. İyiki almışım dediğim 1 numaralı ürün benim için. Etiket fiyatı 390 civarı, internette birçok yerde 250 ye kadar iniyor. Ben avantajlı ürünler diye bir siteden almıştım 229 tlye ertesi gün elime ulaştı. Konforlu ve kullanışlı bir ürün.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kizlar merhaba sinirlerim altust bugun muayene olmaya gittik yarin bir aylik oluyoruz doktorumuz muayene etti kalca ultrasonu istedi neyse ultrasona bakan doktor kalca oturmamis dedi canini sikmacogu bebekte oluyo duzelmiycek bisi degim dedi onumuzdeki ay tekrar bakalim dedi doktorumuzda 2 tane bezle bezle bebegi 1 ay dedi ya boyle biseyle karsilasan oldumu baska doktorada gitsemmi ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…