Canım gece gece şu yorgun perişan halimle güldürdün beni ya
Walla ben emzirmeyi bıraktım ilkinde, bikaç ay sonra tekrar hamile kaldığım için toparlanamadılar neneminkine benziyolar
Ama bi arkadşım da benimşe aynı durumdaydı iki çocuktan sonra ara vermişti toplandı demişti
Bi de mustelanın göğüs sıklaştırıcısı var kullanmadım ama ürünleri kaliteli genel olarak
Bi de önceki msjın İçin tşkler canım
Ben ta dört sene önce en iyisi diye Medela elektirikli almıştım. Sonra öyle kötü bir zamanda bozuldu ki, (sehır dısındaydım) oğlum da emmiyordu, sağıyordum. Sütümün kesilmesinin başlangıcı olmuştu o olay, bu yüzden pek iyi hatırlamam Medela'yı...
Sonra aldığım yerden elektirikli olanların motoru çabuk bozuluyor hep demişlerdi.
Aradan kaç yol geçti. Buradaki arkadaşlar avent ve başka bir markayı daha önerdiler. İstersen onlara bir danış canım yoksa benim zamanımda kötünün iyisi Medela idi. Şuan hastane tipi olanlardan kiraladım. Aylık kira ödüyorum, uzun kullanımda pahalıya mal olacak biliyorum ama maaşallah hem sonuna dek çıkarıyor, hem bozulursa ertesi gün yenisi geliyor hem de çok sessiz gece sağarken bebeğin yanında bile sağabilirim.
Görümcemde medela kullanıyordu onun kide bozuldu avent içinde iyi diyorlar bu süt sağma makinalarıda çok pahalıymış ben biraz daha bakayım öyle alayım artık başka çarem yok
İnternetten yorumlarına bakabilirsin. Marka adı ve şikayet yazınca çıkıyor, hakkında aynı türde ve çok fazla şikayet, arıza olan markayı elersin mesela. Bir de E-Bebek te (özellikle büyük merkez mağazasında) denetiyorlar steril ediyorlar ve açıkları var diye biliyorum. Ses şiddetini, çekiş gücünü görmüş olursun.
Kiralık olanların aylık kirası 80 TL... İnş gönlünce olur canım.
Alırsan ve memnun kalırsan bilgi ver olur mu)
Biz Yeditepe ünv hastanesinde yaptırdık Selami hocaya, pek de memnun kaldık cnm :) Benimkinin pipisine meşe palamudu diyorum şimdi
Alırsam haber veririm canım ben bebeğimi emzirmek istiyorum hala nasıl biberondan vazgeçiririm onuda düşünüyorum sütğm olduğu halde mama vermek zorunda kalıyorum bu çok kötü kaşıkla mama vermeyi denesem olur mu belki tekrar emmeye başlar of of moralim çok bozuk
Avent'in kaşık biberonu diye bir ürünü var, ama çok zor kullanması hep süt ziyan oluyor. Bir de bebek büyüdükçe yetmiyor gıdım gıdım...
Sanırım mama vermeyi istemediğin için sıkıntı duyuyorsun? Eğer öyleyse hiç zaman kaybetmeden bir sağma makinası edinip, önce iki saatte bir düzenli sağmaya başlamalısın bence. Böylece biberon ile beslemek seni o kadar üzmez hem de bebeğin anne sütünü almış olur. Mama vermek gayet normal birşey ama buna istemediğini issettiğim için söylüyorum; her verdiğin mama öğünü kadar daha az süt üretmeye başlayacağını unutma. Bunun yerine sağarak anne sütünü biberonla verebilirsin...
Canım bebişlerin burunlarındaki tüyler daha tam oluşmadığı içinde en ufacık bi tozda bile hapşurabilirlermiş. Yani illa üşüttüğü için değil. Benimkide bazen üstüste 4-5 kere hapşuruyor ama hiç kötü düşğnmüyorum bu sıcakta nasıl üşütelim yavrucakları yahu
Hoşgeldinizz:)) Yenidoğanlarda hapşurmak üşüdüğünün göstergesi olmayabilirmiş. Doğumdan sonra hava yollarında kalan yabancı maddeleri atmaya devam edebiliyorlarmış bu şekilde... Burnunun tıkalı olması iyi değil, emmesini de etkiler. İsterseniz doktorunuza ne yapılabileceğini bir sorun.
Havalar gerçekten çok sıcak, giysi seçiminde bizi zorluyor. Ben artık gündüz sadece yarım kollu çıtçıtlı body ile penye alt giydiriyorum.
Sezeryan olan arkadaslar korse taktiniz mi bi de egzersiz yapiyor musunuz? Nette okuduklarimin aksine hastanenin hemsiresi az once tlfnda dizden gogusaltina kadar olan korsemi giyebilecegimi kirkimiz cikincada egzersizlere baslayabilecegimi soyledi. Hayirlisiyla bir an once forma girmek istedigimden soylediklerine sasirdim ama sevindim de ayni zamanda. İsrarla bi zarari olmaz di mi diye sordum olmaz dedi her seferinde.
Azcık buyusek gecer mi bu öcülükler..
Dun misafirlikteydik..Ocü teyzeler yabancida degil ama bıktırdılar..
Biri diyor cok sicak ondan agliyor soyuyoruz digeri diyor banyo yapti usur..
Agliyor emzir! (Ben bilmiyorum ya nesen agladigini onlar biliyor :) )
Emiyor sonra oyalaniyor aglayinca hemen hadi emzir,yetmiyor mu ki doymadi mi ki....
Sezen sessizce yatip durmuyor buarada mutlaka muhabbet istiyor yattigi yerde bile olsa..
Alismis o kucaga diyorlar..
Sadece karni agriyordu rahatlamak icin emmek istiyordu..
Karnina masaj yaptim uyudu ama bu biraz zaman aldigi icin bu anlattiklarim oldu..
Insanin evi gbsi,yalnizligi gbsi yok..
Eve gelirken uyudu sonra yine uyudu 10 a kadar surdu,sonra o aglar ben aglar bir vaziyetteydik :)
Sonra tok diye anneme biraktim amcamda sevmeye gelmisti,ben boyle daha fazla sinirli dolasmayim yatayim dedim en iyisi aglak aglak..
Suan evde yalniziz bugun dun gb olsa eminim o kadar yorulmam..
Insanlarin cok bildiklerini sanmalari karsilarindakileri nasil yoruyor bilseler keske..
Sanki onlar cocuk buyuturken biliyorlardi herseyi,buyuyunce tecrubelendin kabul et teyzecim iste,birak konusmayi herkes elbet biliyor biseyler..
Canimi acitan sadece yavrumun caninin yanmasiydi tabii..
Yarın bi 40 gezimiz var bakalim :)
En iyisi az once yaptigim gb minigi kucagima alip yurudum..Gezmenin hası bu :)
Temiz hava,temiz kafa :)))
Sezeryan olan arkadaslar korse taktiniz mi bi de egzersiz yapiyor musunuz? Nette okuduklarimin aksine hastanenin hemsiresi az once tlfnda dizden gogusaltina kadar olan korsemi giyebilecegimi kirkimiz cikincada egzersizlere baslayabilecegimi soyledi. Hayirlisiyla bir an once forma girmek istedigimden soylediklerine sasirdim ama sevindim de ayni zamanda. İsrarla bi zarari olmaz di mi diye sordum olmaz dedi her seferinde.
Canim kaç gunluksunuz biz 29 günlüğüz bizimde sarılık devam ediyor kızım hiç mama almıyor sadece beni emmek istiyor o yüzden uzadı galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
oy oy oy..o kadar iyi anlatmışsınki.aynılarını yaşıyorum.millette dolu dolu tavsiye ve ısrar..yahu bi bırakın ilk defa anne olabiliriz ama bizde saftirik saftirik çocuk bakmıyoruz.bu süreci daha farklı hayal etmiştim.lohusa olan benim,ayakta olan benim,hep birilerinin gönlünü etmeye çalışıyorum.insanlar bencil ve hoşgörüsüz.bu kısmı an sıkıcı ama bebeğim acıkınca yanağımı bir yalıyor,ben kendimden geçiyorum.mucize bu.şükredelim ve anneliği yaşamak isteyenleri dualarımızda unutmayalım.
bu arada bizimde bugün 20. günümüz.yarı kırkımızı yapıcaz :)) senin gibi alıp yavrumuzu gezmenin hayalini kuruyoruz.sizinde kırkınız hayırlı olsun annesi :)
bana doktorum artık takabileceğimi söyledi,faydasını görürsün dedi.bu sıcakta zor iş ama denicem.ben kırkımız çıkınca egzersiz yapıcam.dikişlerimi düşünmemiz lazım.ama korse sarkmayı önlüyormuş denemekte fayda var
Hosbulduuukkk:))
Bizimkinde üsüdügünün değil, aksine terlediginin göstergesi sanirim :) yavaş yavaş çözmeye basladim artik küçük hanimin hoşnut olup olmadigi şeylerin listesiniüzerini daha az örtünce dünden beri çok terlemedi mesela..:)))))
Saglik ocagina gittik, ebe bi sorun olmadigini söyledi. Burnu tıkalı gibi olmasina ragmen Emmesinde de bi sorun yok çok şükür.
Öyle mi böyle mi derkeen herşey düzene girecek sanirim zamanla. İtinayla sevgi ve sabirla günleri geçirmeye devam :))
Alırsam haber veririm canım ben bebeğimi emzirmek istiyorum hala nasıl biberondan vazgeçiririm onuda düşünüyorum sütğm olduğu halde mama vermek zorunda kalıyorum bu çok kötü kaşıkla mama vermeyi denesem olur mu belki tekrar emmeye başlar of of moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?