Slm anneler içinizde nurse harvey surup kullanan var mi? Benim kızıma dr verdi fakat uyku yaptı sanki
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben 4 günlükken başladım bu şurubu kullanmaya uyku yapmadı bize ama gaza çözüm olmadı bizde uyku düzenini çocuk kendi ayarlıyor sürekli değişir bunlar bizimde 2 gündür uykumuz yavaş yavaş düzeliyor inşallah sizinde düzelir benim kızımda en fazla 5 dakka emiyor çıkarıyor memeyi ama kiloda alıyor gibi geliyor bana sizce normalmi sarılığımızda hala devam ediyor bu yüzden 2 saatte kalkıp emziriyoeum siz saati nasıl ayarlıyorsunuz
Fistiklar, emzirme donemi bitince memeler kuculuyo mu tekrardan??? Ben yeni hallerini hic sevmedim( lutfen donsunler, birazcik sarkmaya da raziyim ama bu koca, esmer ve buyumus haleli hallerinden hic hoslanmiyorum (((
Esim guzel diyo ama inanmiyorum da...
kızlar günlerdir hastanelerde geziyoruz bebeğim çok kusuyor röntgen çekildi ultrasonla falan bakıldı bişey bulunamadı şimdi idrar kültürü sonucunu bekliyoruz canım kızım kusmaktan helak oldu çook üzülüyorum bize dua edinnnn
Kızlar sünnet yaptırın anneler :) anadolu yakasında hangi hastanede yaptıripta memnun kaldınız?
kızlar dikişleriniz tamamen iyileşti mi?
Şuanda bizim de otribebe ile çıkmıyor yine de günde birkaç kez deniyorum. Özellike banyodan sonra. Bir se nebülizatör denen bir hava cihazı var onunla buhar veriyorum 3-4 kere. Biz Demir çok ciddi hastayken almıştık bir kere yoksa normalde alınması, bir evde bulunması makul bir durum değil hani... Başka da ne yapılır inan bilmiyorum. Demir yaşındaki çocuklarda uzman oldum her türlü o burnu açarım da:))) Deren çok ufakBizimde hırıltı var pazartesi Dr gittik göğsünden değilmiş. Burnu tıkalı olabilir bebeklerde ödem oluyor tıkanıklık falan dedi. Serum fizyolojik damlatip otribebe yle çekin dedi. Ama biz beceremiyorum onu çekiyoruz bişey gelmiyor. Dr umudun ilginç bi önerisi daha var banyo yaparken burnunu sumkurterek temizleyin dedi. Acaba 2 aylık bebeği nasıl sumkurtebilirim bi fikri olan var mı 😊😊😊
canim bu kutucukta yazdiklarin mi oncelikle gecmis olsun dilerim hawa ile ustesinden gelirsiniz.....benim hastaliktan oldugunu dusunmuorum....eger bu kutucukta yazdiklarini soluosan ben yapmam gerekeni anlayamadim ;;(( ki malesef.....bu gundelik damlalardan baska onercegin bisi war mi peki...hataliktan degil dir die dusundu cunku dr. dedi sik tikanir bunla dewam et dedi...ama gunah nefes alamior goruom sasirdim bende napicagimi...ama sanirim akintisi war dedigin gbi cunku hani haz cikarirken agzindan akarya o biraz sumukumsu offf ii ce daraldim ben gece gece
Çok geçmiş olsun canım, umarım dedikleri gibi kendiliğinden kapanıp gider de daha fazla sıkıntıyla uğraşmazsın.. Dualarımdasınız..
Erkekler bazen bizden daha fazla kohusalık sendromuna giriyorlar sanırım. Bence miniğiniz biraz ele avuca sığınca bide baba deyip kucağına atlayınca bütün yelkenleri suya indirecektir. Hangi erkek böyle bi aşka hayır diyebilirki
Biraz geç bi yorum oldu ama bi türlü cvp yazamadım şimdi yazayım bari içimde kalmasınsizin ana babalığınıza başlarım şimdi! Sizin süt kuzunuzu hırpalayacak kendini bilmez haspanın biri sizde izin vereceksiniz öylemi? Yazıklar olsunnnnn!
Ohh be rahatladım acıkallah senden de razı olsun ne güzel düşünceli bi insansın, çocukların çok şanslı böyle sevgi dolu bi anneye sahip oldukları için..
Dizi izler gibi takip ettim olanları, en sonunda mutlu sonla bittiğine sevindimhasi sana güle güle kaynana
Benim eşim doğuma girmişti benle beraber ve videoya çekmiş doğumuçok az izlemeye çalıştım ama yüreğim elvermedi, üstelik kolay bi doğum olmasına rağmen..sanırım uzuuuun bi sürede açıp bakamam napmışım ben diye
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Hiçte kötü düşünceli değilsin. Umarım bi an önce istediğin düzene kavuşur evin..
Canım bebişlerin burunlarındaki tüyler daha tam oluşmadığı içinde en ufacık bi tozda bile hapşurabilirlermiş. Yani illa üşüttüğü için değil. Benimkide bazen üstüste 4-5 kere hapşuruyor ama hiç kötü düşğnmüyorum bu sıcakta nasıl üşütelim yavrucakları yahu
Ya benim göüslerim neden böyle dolmuyor hepsağıyorum da ama iki göğüsten anca 60-70 cc çıkıyor o da fazla bile söyledim. Ama kuzum da 900 gram almış bi ayda. Sence durumum nasıl? Bana da bi yol göster canım ya
Sağmalısın bence canım...Bayadır giremiyorum zaman bulanıyorum bir türlü bizde emzirme sorunu yaşıyoruz sütümü sıkıyorum fışkırıyo bu sütümün olduğunu mu gösteriyor anlamadım emerken bebeğim ağlıyor emmiyor sanırım biberona alıştı başta sütüm az dşye biberon vermeye başlamıştım hala da veriyorum hergün ama emmiyo sütüm azalıcak diye korkuyorum ne yapmalıyım ki kızım tekrar emsin tecrübeli anneler yardım edin
kızlar günlerdir hastanelerde geziyoruz bebeğim çok kusuyor röntgen çekildi ultrasonla falan bakıldı bişey bulunamadı şimdi idrar kültürü sonucunu bekliyoruz canım kızım kusmaktan helak oldu çook üzülüyorum bize dua edinnnn
Mamajoo bu konuda en iyisi tavsoye ederim. Sessizligi digerleroyle kiyaslanmaz bile. Once 2 dk msj yapiyor sonra istedigin hizda otomatik cekim yapiyor ve harika tavsiye ederim
Bayadır giremiyorum zaman bulanıyorum bir türlü bizde emzirme sorunu yaşıyoruz sütümü sıkıyorum fışkırıyo bu sütümün olduğunu mu gösteriyor anlamadım emerken bebeğim ağlıyor emmiyor sanırım biberona alıştı başta sütüm az dşye biberon vermeye başlamıştım hala da veriyorum hergün ama emmiyo sütüm azalıcak diye korkuyorum ne yapmalıyım ki kızım tekrar emsin tecrübeli anneler yardım edin
Sağmalısın bence canım...
Tecrübeli sayılmam ama benim kizim da goguslerim yumuşak olduğunda, yani bana göre süt az olduğunda emerken ağlıyordu. Yine öyle yaptığı zaman emme pozisyonunu değiştiriyorum o zaman guzel emiyor. Su pozisyonda yani
Kızlar sünnet yaptırın anneler :) anadolu yakasında hangi hastanede yaptıripta memnun kaldınız?
Hangi markayı öneriyorsun canım öyle yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?