2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Slm anneler içinizde nurse harvey surup kullanan var mi? Benim kızıma dr verdi fakat uyku yaptı sanki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende arada çok ıkınıyorsa veriyorum bir tatlı kaşığı kadar, uyku yapmadı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim bebeğimde 5 dk 10 dk emip uykuya dalıyor az içtiği için doymayıp kıss sürede uyanıyor saat başı falan emziriyorum bazen emzik veriyorum o zaman uzun uyuyabiliyor ama ben vicdan yapıp üzülüyroum o emziği emeerken ben kendimi çok kötü hissediyorum sürekli emmek istediği için bazen yemek esnasında veriyorum rahat yemek yiyim diye ama iki damla süt giderdi midesine keşke emzirseydim die pişman oluyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim kaç gunluksunuz biz 29 günlüğüz bizimde sarılık devam ediyor kızım hiç mama almıyor sadece beni emmek istiyor o yüzden uzadı galiba

Bayadır giremiyorum zaman bulanıyorum bir türlü bizde emzirme sorunu yaşıyoruz sütümü sıkıyorum fışkırıyo bu sütümün olduğunu mu gösteriyor anlamadım emerken bebeğim ağlıyor emmiyor sanırım biberona alıştı başta sütüm az dşye biberon vermeye başlamıştım hala da veriyorum hergün ama emmiyo sütüm azalıcak diye korkuyorum ne yapmalıyım ki kızım tekrar emsin tecrübeli anneler yardım edin

allahim hepimize gecmiscolsun sifa wersin....bizim bisiyimiz yokmis atlattik fakat hasta olan kuzulara sifa diliorum ......

hirilti falan yok dedi dr. burun icin gunluk kullanim olana dewam dedi 6 ay burun sikintisi yasarsin alis dedi....

gaz icin zinco werdi ii gelir mi kizlar kullanan war mi

ben de kontrole ciktim heesey yolundamis yumurtaliklarim yumurtlamis yakinda adet olurmusum kahkaha atmamak icin zor tuttum kendimi ;;))) ;))) birde yontemleri anlatti korunmak icin....cerezatte die emziren anbelerin kullandigi amerikadan gelmis 1 yildir turkiyede satilan hap warmis....en yan etkisiz bana bu geldi spinal falan korktum acisindan iliski esnasinda kanama falan deyince ...zaten hep hapla korundum...bunu emziren anneler kullaniomus duyan fikri zikri olan war mi size sormadan alamadim kararsiz kaldim kizlar kg diolar yan etkiye ama

Allah hepimizin yardımcısı olsun. Burda hamilelikten beri olumsuz şeyler okudukça kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorum. Bebeklerimiz birer melek unutmayın. Bol bol dua edelim.

Kızlar sünnet yaptırın anneler :) anadolu yakasında hangi hastanede yaptıripta memnun kaldınız?

Canım gece gece şu yorgun perişan halimle güldürdün beni ya
Walla ben emzirmeyi bıraktım ilkinde, bikaç ay sonra tekrar hamile kaldığım için toparlanamadılar neneminkine benziyolar
Ama bi arkadşım da benimşe aynı durumdaydı iki çocuktan sonra ara vermişti toplandı demişti
Bi de mustelanın göğüs sıklaştırıcısı var kullanmadım ama ürünleri kaliteli genel olarak

Bi de önceki msjın İçin tşkler canım

Çok geçmiş olsun neden acaba merak ettim. İnş düzelir

Kızlar sünnet yaptırın anneler :) anadolu yakasında hangi hastanede yaptıripta memnun kaldınız?

Bu sabah yaptiricaz biz sunnet ins.ama avrupa yakasi.ins memnun kaliriz isimiz rast gider.

kızlar dikişleriniz tamamen iyileşti mi?

Bir ay oldu hala aci vvar hafif hafif...koca kafali da bi oglum var

Şuanda bizim de otribebe ile çıkmıyor yine de günde birkaç kez deniyorum. Özellike banyodan sonra. Bir se nebülizatör denen bir hava cihazı var onunla buhar veriyorum 3-4 kere. Biz Demir çok ciddi hastayken almıştık bir kere yoksa normalde alınması, bir evde bulunması makul bir durum değil hani... Başka da ne yapılır inan bilmiyorum. Demir yaşındaki çocuklarda uzman oldum her türlü o burnu açarım da:))) Deren çok ufak

Bu arada o doktoru gerçekten banyoda bebeği sümkürtürken görmeyi çookkk çok isterdim.... Merak ettim doğrusu söylediğini kulağı duymus mu duymamıs mı:))))

Suanda steril su damlalarından baskasını kullanamayız canım hele ki doktor söylemedikçe. Yani bence doğru yapıyorsun. Pekii otribebenin hortumlu nefesle burundan çekilen bir aparatı var onunla çekiyor musun geliyor mu, herhangi birşey?

İnanamazsın ama bugun yavrucağı yine aynı bakıcıyla gördüm! Birşey düşünmek için erken bence şoktan öyle davranmışlardır diyordum ama bu sabah dişleri sıka sıka sövdüm içimden ana babasına... İçimden yüzlerine tükürdüm. Çocuğuna tokat atan bakıcıyı ne demeye evinde tutarsın be adam be kadınn.... Büyüyünce yediği dayakların hesabını sorar nasılsa sizden!!!

Süt konusunda.... Ben biliyorsun baştan beri düzenli el masajıyla sağıyorum canım. Bu sağma yöntemini de bana mastit geçirdiğimde hastanedeki hemşire öğretmişti. Bu hemşirelere laktasyon hemşiresi deniyor o olmasa ben de tüm gögsü nasıl boşaltırım bilemezdin.
Bence sende içeride kalan bir miktar oluyordur ve bebek bunu emerken çıkarıyordur aksi halde 900 gr alamazdı bence. Sadece sağarak vermiyorsan sağdığında çıkan miktarlara takılma, kalanı emzir gitsin. Sadece sağacaksan netten el masajları hakkında bilgi alıp resimleri incele derim, ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Oferta canımmm.....Kuzey'i yaz okuluna vermelisin bence Ayaz'a anneanne bakmalı...

Tüm kalbimle benim evlatlarım olsaydı ne yapardım diye düşünerek söylüyorum.

Artık çok büyüdüler, Kuzey ve Demir yaşındakilere babaanne anneanne enerjisi yetmez, bizimki zor yetiyor. Çocuk enerjisini atamaz, tüm gün kardeşini düşünmeye zaman kalır. Okula giderse kendi hayatına dalar, sizi düşünmeye zaman bulamaz. Yorulur eğlenir, akşam arıza çıkarsa bile günü mutlu geçirmiş olur, anlatacak şeyleri olur...

Ayaz'a da anneannesi en iyi şekilde senin istediğin gibi bakar. Evde ailecek başbaşa kalacağınızdan huzurunuz olur.

Bence böyle....

Sağmalısın bence canım...

Off çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer önemli birşey değildir
Haberlerinizi bekliyoruz

Mamajoo bu konuda en iyisi tavsoye ederim. Sessizligi digerleroyle kiyaslanmaz bile. Once 2 dk msj yapiyor sonra istedigin hizda otomatik cekim yapiyor ve harika tavsiye ederim

Tamamen tüm gögsü boşaltıyor mu gerçekten. Ben medeladan hiiiçççç memnun kalmadım.
Sırf o yuzden hastane tipi kiraladım. Elektirikliler bir müddet iyi çalışıyorlar ama motorları sık kullanımda yoruluyor ya da rutubey yapıyor sutten bir sure sonra muhakkak bozuluyorlar diye dusunuyordum.

Tecrübeli sayılmam ama benim kizim da goguslerim yumuşak olduğunda, yani bana göre süt az olduğunda emerken ağlıyordu. Yine öyle yaptığı zaman emme pozisyonunu değiştiriyorum o zaman guzel emiyor. Su pozisyonda yani

Eklentiler

• $1403147311947.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 55

Biz Yeditepe ünv hastanesinde yaptırdık Selami hocaya, pek de memnun kaldık cnm :) Benimkinin pipisine meşe palamudu diyorum şimdi

Hangi markayı öneriyorsun canım öyle yapayım

Ben ta dört sene önce en iyisi diye Medela elektirikli almıştım. Sonra öyle kötü bir zamanda bozuldu ki, (sehır dısındaydım) oğlum da emmiyordu, sağıyordum. Sütümün kesilmesinin başlangıcı olmuştu o olay, bu yüzden pek iyi hatırlamam Medela'yı...
Sonra aldığım yerden elektirikli olanların motoru çabuk bozuluyor hep demişlerdi.

Aradan kaç yol geçti. Buradaki arkadaşlar avent ve başka bir markayı daha önerdiler. İstersen onlara bir danış canım yoksa benim zamanımda kötünün iyisi Medela idi. Şuan hastane tipi olanlardan kiraladım. Aylık kira ödüyorum, uzun kullanımda pahalıya mal olacak biliyorum ama maaşallah hem sonuna dek çıkarıyor, hem bozulursa ertesi gün yenisi geliyor hem de çok sessiz gece sağarken bebeğin yanında bile sağabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…