2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

hb tşk ederim cnm

Kizlar bebegim bronsit yuzunden hastaneye yatti dun gece. En az bir haftalik tedaviye baslandi. Cok kotuyum bir kere gorebildim. Sut sagip goturuyorum. Sorum su ki bir ogunde kac cc icmesi gerekiyor. Israrla mama veriyorlar. Uc saatte bir iki gogsumden 120 cc kadar sut sagabiliyorum. Hemsirelere sordum ama düzgün cevap alamadim. YeterlI midir sizce? Emzirmeme izin vermiyorlar. Sutum cekilmez degil mi? Dua edin yavrum cabuk ciksin...

Çocuk olunca çok zor... Dondurma, şeker, pasta... Hiç yememesi gerektiğini anlatmak çok zordur. Allah yardımcınız olsun canım.
Kuzuna da başka sağlık problemi yaşatmasın ömür boyunca...

Amin insallah tesekkur ederiz

Cekilmez canim icini ferah tut.
Bende ilk dogumda belim kitlendigi icin hastanede kalmis 2 ay igneler yuzunden emzirememistim hic bisey olmadi iyilesince devam ettik.bebegin rizkiyla da alakali
Gecsin gitsin ins hastaliklar

Çok geçmiş olsun üşüttü mü, ne oldu, çok üzüldüm........

Bebeciğin kaç kilo bilmiyorum ama sütün çok yeterli bence. Bebeğinin kilosunu 150 ile çarpman gerekiyor. Çıkan rakam günlük alması gereken süt miktarı. Onu da 8'e bölersen 3 saatte bir kaç cc alması gerektiğini bulabilirsin.
Böyle bir durumda neden mama veriyorlar anlamadım. Mutlaka doktorlar ile konuş. İyileşme sürecinde anne sütüne daha çok ihtiyacı yok mu, sen bebeğin hasta oldugu için ona göre özel bir süt üretiyorsun şuan.

Diğer taraftan sütünü sağmayı ihmal etme, hastaneye veremiyorsan özel süt poşetleri var. Üzerine tarih ve cc yazıyorsun. Derin dondurucuda 6 ay, buzdolabının dondurucusunda 3 ay saklanabiliyormuş.... Sütün kesilmez neden kesilsin..

Hay allah ne oldu böyle çok geçmiş olsun. Sütün yeterli bence niye vermiyorlarki ısrarcı ol bu konuda senin sütün daha faydalıdır şu anda. İnşallah kısa sürede atlatır bebeğin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah dedigin gibi olur. Cok sagol rabbim korusun yavrularimizi.

Neden oldugundan emin degilim. Birkac kere terledi ve ben ustunu degistirmek yerine bez koydum arkasina. Cereyanda kalmis da olabilir. Hic bilmiyorum Az once yine gittim israrla benim sutumu kullanin mama vermeyin dedim. Be seferki hemsire daha ilimliydi anne sutu varsa vermeyiz gibilerinden knustu. Bebegim 4.5 kg. Ogun basina 70 cc veriyorlarmis. Sut posetlerim var. Ona koyup da veriyorum. Buzluga atmiyorum dolaba koyup hemen hastaneye goturuyorum yakin cunku. Tek derdim kucagima alip koklaya koklaya emzirememek. Insallah cabuk atlatiriz. Cevabin icin tesekkurler..

Canim ins biseyi yoktur benim oglumunda kalbinde delik var hamileyken ogrendik dogana kadar kapanir dediler dogdu ufurumu vardi kapanmamis bi kac doktora gittik delik var ama kucuk kapanir iki yasina kadar kapanmasada hic onemi yok dediler nefes nefese kalıyo oda ama sikinti vermiyo sikma canini yuzde doksani kapaniyomus kapanmayanda ya problem olmuyo yada kucuk bi operasyonla hallediyolar uzulme ama yoktur insallah

80-90 cc arası verebilirler aslında. İnşallah yakında kavuşursunuz, eminim çok iyi bakılıyordur yakında iyileşir.
Doktorlarla konuş vermesinler mama, sütünü o kadar taşıyorsun ne yapıyorlar döküyorlar mı?

canim benim o 150 ne ben yaptim 90 cikii ama benden 3 saatte bir okadar sut cikmio ;(

mama daha tok tutuo die kolayina gelior arkadasim onlarin su milupa falan sut artirici caylar war bol bol ic fazla fazla sag gotur bitanem acil sifalar...

insallah sizinkide kendiliginden gecer canm gecmis olsun....insallah bizimkindede bir buyuk bir sorun yoktur hala randevu tarihini bekliyoruz nasil bir sistemse 18 gundur randevu tarihi yazilmis mektubun gelmesini bekliyorum

hb tşk ederim cnm
Hosgeldin aramiza iyiki geldin :)

Cok uzuldum cocuklarda seker hastaligi zor olmali Allah yardimciniz olsun insallah bu ilk ve tek saglik sorunu olur.

Cok gecmis olsun insallah atlatirsiniz bu 1 haftayi... arada bebisini emzirmeyede izin verseler keske

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşaallah..
Kendi yavrummus gibi üzüldüm, içim cız etti birden.
Ama Allah uzun ayriliklar yasatmasin ve daha büyük hastaliklar vermesin inş.
Bizim de basimiza geldi.. süt konusunda hemşireler çok umursamaz davranabiliyor ne yazik ki..
Ablamin ikiz bebekleri oldu. Erken ve çok zayif doğdukları icin10gun kuvezde kaldılar.
Her gün sütünü son damlasina kadar sagip goturdu
Ama hastane cikisinda o kadar çok süt ünü geri verdiler ki çoğunu icirmemisler bile.
Siz israrci olun ki, anne sütü alsin da bian önce iyilessin inşaallah kuzucuk.
Dualarimiz senle ve yavrunla canim..
Eminim bian önce iyileşecek kuzun..

Cok gecmis olsun..
Gercekten anne olmak baskaymis,normalde de cok uzulurdum ama suan icimin acidigiji hissediyorum hemen boyle cocuklar soz konusu olunca..
Vve oyle sinirlendim ki..Kac tanesi anne kac tanesi seni anlayabiliyorda hala mamayi veriyor sen bu kadar cabalarken..
Insallah cok kisa surer tedaviniz hemencik iyilesir melegin..

ewet canim hem saglik hemde eskilerin lafi ile 40 doldurduk iste acilisi yaptik....ama hic ole ac maci yok yani bazi topikte okudum da ilk cok acilidi falan die cok nadir kisiden kisiye degisiodur heralde herseyin eskiye donmesi cok guzel ;))

her yazılana da aldırmamak lazım.bi ara ilaçlı rahim filmi çektirmiştim.nette okudum öyle fena anlatmışlardı ki,ben işleme girerken inanılmaz kasıldım.sırf
okuduklarım yüzünden ama hiçte öyle abartılan bişey yoktu.birde bu konu için moda girip anın keyfini kaçırmamak lazım :)

bak bunu düşünmemiştim.sadece sonuca odaklanmıştım.neticede titizlendiğimiz için bu ürünü seçtik.kaş yapalım derken göz çıkarmak olacak.bende yazıcam hemen.dönüş yapacak olurlarsa birbirimizi haberdar edelim.

çok ağır sporlar değil ama başlamakta fayda olduğunu biliyorum.ona bakacak olursak emzirdiğimiz için homini gırtlak herşeyi yemeliyiz.yok böyle bişey.illaki bu yağlar yakılacak.niyeti bozmamak lazım :)

kızlar bebişlere emzik verdinizmi,ilayda emziği tutmuyor ya bazen veriyorum emiyor genelde almıyor ama midesi kalkıyor,ne yapabilirim emzik vermek istiyorum

bende ilk olarak çok iyi ve kaliteli olduğu iddia edilen özellikli bir emzik aldım.bebeğim istemedi.birkaç gün sonra farklı basit bişey denedik.onu sevdi.emziği değiştirmeyi deneyebilirsin.

geçmiş olsun,acil şifalar..düzenli sağdığın sürece kesilmez inş.doktor bana mamanın eskisi kadar korkulacak bişey olmadığını bu kadar kasmamak gerektiğini söyledi.sen yine de elinden geldiğince kendi sütünden vazgeçme gerisi içinde çok kasılma derim.

ha yasa ) ) cok haklisin tatlim....

bu arada spor demisken bu dikislere zaar wermeden bu gobis nasil erir...ben daha korse bile takmadim...

Kizlar bebeklerle nasil disari cikabiliyosunuz :what:
Bugun ilk kez cikalim dedik.ben arabadan inemedim bile.indik bi magazaya girelim dedik basinda uc kisiyiz bebisin, 10-15 dk zor durduk.aglaya aglaya bi hal oldu yavruma...oysaki emzirip inmistim arabadan.biberonu nasil tutturdugumu bilemedim...
artik hic gezemicekmiyimmmm ben yaa???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
canim ben cikiorum dilimi isiraim bizim ki arabayi falan pek sewio hep uyuo ama emzirmek sorun teskil edio tabiki de.... sagip yanima aliorum eger acil ciktisak mama yediriom

ofertacim ayni programi kullaniiz bisi sorcam yada baska bilen warsa....ha kesfederim die die vekledim ama olmuo bulamadim ...

bu alintilioz ya mesela ben mi goremiorum sen alintiladin mesela beni lilacsofiyi handrekayi altlarina cewap yazdin saece yazilan metin gorunuo kimi alintiladin kime cewap yazdin gorunmuor...

seninde ole mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…