canim benim o 150 ne ben yaptim 90 cikii ama benden 3 saatte bir okadar sut cikmio ;(
Kizlar bebeklerle nasil disari cikabiliyosunuz :what:
Bugun ilk kez cikalim dedik.ben arabadan inemedim bile.indik bi magazaya girelim dedik basinda uc kisiyiz bebisin, 10-15 dk zor durduk.aglaya aglaya bi hal oldu yavruma...oysaki emzirip inmistim arabadan.biberonu nasil tutturdugumu bilemedim...
artik hic gezemicekmiyimmmm ben yaa???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ha yasa) ) cok haklisin tatlim....
bu arada spor demisken bu dikislere zaar wermeden bu gobis nasil erir...ben daha korse bile takmadim...
her yazılana da aldırmamak lazım.bi ara ilaçlı rahim filmi çektirmiştim.nette okudum öyle fena anlatmışlardı ki,ben işleme girerken inanılmaz kasıldım.sırf
okuduklarım yüzünden ama hiçte öyle abartılan bişey yoktu.birde bu konu için moda girip anın keyfini kaçırmamak lazım :)
bak bunu düşünmemiştim.sadece sonuca odaklanmıştım.neticede titizlendiğimiz için bu ürünü seçtik.kaş yapalım derken göz çıkarmak olacak.bende yazıcam hemen.dönüş yapacak olurlarsa birbirimizi haberdar edelim.
çok ağır sporlar değil ama başlamakta fayda olduğunu biliyorum.ona bakacak olursak emzirdiğimiz için homini gırtlak herşeyi yemeliyiz.yok böyle bişey.illaki bu yağlar yakılacak.niyeti bozmamak lazım :)
bende ilk olarak çok iyi ve kaliteli olduğu iddia edilen özellikli bir emzik aldım.bebeğim istemedi.birkaç gün sonra farklı basit bişey denedik.onu sevdi.emziği değiştirmeyi deneyebilirsin.
geçmiş olsun,acil şifalar..düzenli sağdığın sürece kesilmez inş.doktor bana mamanın eskisi kadar korkulacak bişey olmadığını bu kadar kasmamak gerektiğini söyledi.sen yine de elinden geldiğince kendi sütünden vazgeçme gerisi içinde çok kasılma derim.
her yazılana da aldırmamak lazım.bi ara ilaçlı rahim filmi çektirmiştim.nette okudum öyle fena anlatmışlardı ki,ben işleme girerken inanılmaz kasıldım.sırf
okuduklarım yüzünden ama hiçte öyle abartılan bişey yoktu.birde bu konu için moda girip anın keyfini kaçırmamak lazım :)
bak bunu düşünmemiştim.sadece sonuca odaklanmıştım.neticede titizlendiğimiz için bu ürünü seçtik.kaş yapalım derken göz çıkarmak olacak.bende yazıcam hemen.dönüş yapacak olurlarsa birbirimizi haberdar edelim.
çok ağır sporlar değil ama başlamakta fayda olduğunu biliyorum.ona bakacak olursak emzirdiğimiz için homini gırtlak herşeyi yemeliyiz.yok böyle bişey.illaki bu yağlar yakılacak.niyeti bozmamak lazım :)
bende ilk olarak çok iyi ve kaliteli olduğu iddia edilen özellikli bir emzik aldım.bebeğim istemedi.birkaç gün sonra farklı basit bişey denedik.onu sevdi.emziği değiştirmeyi deneyebilirsin.
geçmiş olsun,acil şifalar..düzenli sağdığın sürece kesilmez inş.doktor bana mamanın eskisi kadar korkulacak bişey olmadığını bu kadar kasmamak gerektiğini söyledi.sen yine de elinden geldiğince kendi sütünden vazgeçme gerisi içinde çok kasılma derim.
canim benim o 150 ne ben yaptim 90 cikii ama benden 3 saatte bir okadar sut cikmio ;(
Hosgeldin aramiza iyiki geldin :)
Cok uzuldum cocuklarda seker hastaligi zor olmali Allah yardimciniz olsun insallah bu ilk ve tek saglik sorunu olur.
Cok gecmis olsun insallah atlatirsiniz bu 1 haftayi... arada bebisini emzirmeyede izin verseler keske
Kizlar bebeklerle nasil disari cikabiliyosunuz :what:
Bugun ilk kez cikalim dedik.ben arabadan inemedim bile.indik bi magazaya girelim dedik basinda uc kisiyiz bebisin, 10-15 dk zor durduk.aglaya aglaya bi hal oldu yavruma...oysaki emzirip inmistim arabadan.biberonu nasil tutturdugumu bilemedim...
artik hic gezemicekmiyimmmm ben yaa???
canim ben cikiorum dilimi isiraim bizim ki arabayi falan pek sewio hep uyuo ama emzirmek sorun teskil edio tabiki de.... sagip yanima aliorum eger acil ciktisak mama yediriom[/QUOTE
Masallah kuzuna.
Ben çıktığımda sağdığım sütü (deepfreezeden ya da taze fark etmez) termoslu kaba buz jeline sarıp alıyorum. Gittiğim yerde hemen buzdolabına veriyorum. Ayrıca emzirme örtüm de yanımda oluyor. Tabii en önemlisi ufaklığın gezmeyi sevmesi, dışarda rahatsız olup ağlıyorsa pek yapacak birşey yok. Zaten şu çocuk felci vb yüzünden AVM'lere sokmayın diyorlar. İlk başta yakın ev gezmeleri, açık hava gezintileri daha mı uygun sanki?Zaten arabada emzirdim ben de.planimiz da acik havaydi ama ruzgar ve yagmur plani bozdu.benim de kafam bozuk olunca bari arabadan ineyim die awm ye girdik ve ciktik
sinehas .!.:Ahahhaha dur yahu ne cabuk sikildiniz :))
Gezersin gezersin daha bakinmayi bilmiyorlar susturucu tek sey meme.emiyorsa emzikte ise yarar bi muddet
Ama sonra etrafa bakininca bisey kalmaz
Aslinda disari cikinca ozellikle arabada aninda pert oluyolar ama esref saatinde degilmis :)
gezmeyi sewmeliii ins
Kizlar bebegim bronsit yuzunden hastaneye yatti dun gece. En az bir haftalik tedaviye baslandi. Cok kotuyum bir kere gorebildim. Sut sagip goturuyorum. Sorum su ki bir ogunde kac cc icmesi gerekiyor. Israrla mama veriyorlar. Uc saatte bir iki gogsumden 120 cc kadar sut sagabiliyorum. Hemsirelere sordum ama düzgün cevap alamadim. YeterlI midir sizce? Emzirmeme izin vermiyorlar. Sutum cekilmez degil mi? Dua edin yavrum cabuk ciksin...
Tabiki bunada sukur hamdolsun yavru kuzularimiz iyi ..Merhaba hosgeldiniizzz:)
Ben de seninle benzer durumları yasiyorum canım ama arada farkımız var sanırım..
-Bizim anneannemiz de gitti yalniz kaldik..
-Kızımın burnu tıkalı,
-Ve esimi ben de cokk özlüyorum...
Ama farklarımız da şöyle kiiii,
-Biz daha bugün 18. günümüzdeyiz ve 16.günden beri yalniziz..
-burun tıkanıklıgı için ebe normal dedi ve hicbisey verilmedi..
-Esim isten 11 bucukta gelip sabah kalkıp tekrar gidiyor..
Yemek yapicam inşallah ama kızım müsaade ederse. Emerken uyuyup kaliyo 10 dk sonra uyanip ayni sahnelere bi daha basliyoruz..
Napalim buna şükür :)
ha yasa) ) cok haklisin tatlim....
bu arada spor demisken bu dikislere zaar wermeden bu gobis nasil erir...ben daha korse bile takmadim...
Kizimin bi sıkıntısı var ama anlayamıyorum hep agliyo gazı var diorum çıkıyo yine agliyo aç diyorum emziriyorum istemiyo sonra yine agliyo kakasini yapamıyo yine ondan mi acaba ne zman duzene girecek bu kaka olayı yaa
Deniyorum canım öyle her poposunu açtığımda o hareketi yapıyorum gazı çıkıyo ama kaka cikmiyo bizim.kulakcubuguna zeytinyağı sürüp poposunu uyar dediler onu da yaptım ilkinde yaptı kakasini şimdi o da kar etmiyo..kaç günde yapio senin kızın?Benim kızım da kendi kendine kakasını yapamıyo maalesef..
Ayaklarını ellerimle tutup, karnına bastırıp cekiyorum o zaman yapıyor ancak.
Sen de öyle dene istersen canım faydası olur belki.
Üc dört defa pes etmeden yap, gazını falan cıkarır rahatlar.
Ben öyle yapmaya başlayınca kızım hemen ıkınmaya basliyo zaten. Bagirsaklara da baskı uygulamış olunca daha rahat yapıyo
Deniyorum canım öyle her poposunu açtığımda o hareketi yapıyorum gazı çıkıyo ama kaka cikmiyo bizim.kulakcubuguna zeytinyağı sürüp poposunu uyar dediler onu da yaptım ilkinde yaptı kakasini şimdi o da kar etmiyo..kaç günde yapio senin kızın?
Dr fitil verdi 10 güne kadar normal sonrasında fitili verebilirsiniz dedi daha vermedim fitil de..
Kizlar bana emzik cesidi tavsiye edin. Mumkunse marka model falanda yazinda esim alacak cunku bende hic anlamiyorum.birde uyku emzigide tavsiye edin lutfeeeeen.
insallah sizinkide kendiliginden gecer canm gecmis olsun....insallah bizimkindede bir buyuk bir sorun yoktur hala randevu tarihini bekliyoruznasil bir sistemse 18 gundur randevu tarihi yazilmis mektubun gelmesini bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?