2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canim benim o 150 ne ben yaptim 90 cikii ama benden 3 saatte bir okadar sut cikmio ;(

İlk üç ay, kilosu başına günlük 150 cc alması gerekiyor.
Duru'nun kilo alımı iyiydi diye hatırlıyorum, alıyor demek ki bir şekilde sütünü
Takviye yapıyordun galiba bir de, yetiyordur canım.

Ben çıktığımda sağdığım sütü (deepfreezeden ya da taze fark etmez) termoslu kaba buz jeline sarıp alıyorum. Gittiğim yerde hemen buzdolabına veriyorum. Ayrıca emzirme örtüm de yanımda oluyor. Tabii en önemlisi ufaklığın gezmeyi sevmesi, dışarda rahatsız olup ağlıyorsa pek yapacak birşey yok. Zaten şu çocuk felci vb yüzünden AVM'lere sokmayın diyorlar. İlk başta yakın ev gezmeleri, açık hava gezintileri daha mı uygun sanki?

ha yasa ) ) cok haklisin tatlim....

bu arada spor demisken bu dikislere zaar wermeden bu gobis nasil erir...ben daha korse bile takmadim...

Benim dr. korse takabilirsin dedi. Spor ve mekik çekmek yasak. Hafif yürüyüşler ok. Karnını sürekli iöeri çek bırak gün içinde çok faydalı şimdilik bunu yapabilirsin dedi.

Tamam cnm yazısırız buradan

Tesekkur ederim canim.
Cok zor hemde nasil.laf anlamaz anlatmaya kalkinca hircinlasir.baskasinda gorunce dayanamaz,idare etmeye calisiyoruz.dengeleyebilirsek ins biraz rahat edicez

Ahahhaha dur yahu ne cabuk sikildiniz :))
Gezersin gezersin daha bakinmayi bilmiyorlar susturucu tek sey meme.emiyorsa emzikte ise yarar bi muddet
Ama sonra etrafa bakininca bisey kalmaz
Aslinda disari cikinca ozellikle arabada aninda pert oluyolar ama esref saatinde degilmis :)

Sütüm yetmiyor diyen arkadaslar, internette 'Tomrisin Emzirme Günlüğü' diye bi yazi dizisi var okumanızı tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu da ordan ufak bi alıntı.

Eklentiler

• $1403419142980.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 45

Son düzenleme:

Canimm cok cok gecmis olsun Allah acil sifalar versin insallah.cok uzuldum okuyunca biran once iyilesir insallah

Lilacsofie, buz jeline sardigin sütü bebege nasil veriyorsun. Soguk olmuyor mu? Bende yola cikicam napsam diye düşünüyorum

Tabiki bunada sukur hamdolsun yavru kuzularimiz iyi ..
Esin epey gec geliyomus ve cok erken yalniz kalmissin rabbim yardimcin olsun taze anne cok tecrube edeceksin boyle erkenden benim esimde aksam 19.00 da geliyo ama gelisini iple cekiyorum sanirim bebekle yalniz kalmaktan korkuyorum bisey olursa ona naparim diyr..sanirim profesyonel yardim almam gerekecek bu konuda..oysaki hamileyken kendimi herseye hazir hissetmistim ama lohusalik yaman bir durum..anneme anlatinca bu durumlari cok uzuluyo cunku cok uzakta her an gelemiyo dedigi tek sey ben 5 inizide buyuturken ayni seyleri yasadim GECECEK....umarim GECECEK... Rabbim dermansiz dert vermesin ...kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ...ben 3 yil hasretiyle yandim rabbim kimseyi yakmasin..

ha yasa ) ) cok haklisin tatlim....

bu arada spor demisken bu dikislere zaar wermeden bu gobis nasil erir...ben daha korse bile takmadim...

bende hala takmadım.hava çok sıcak ve nemli ama takmamız gerekiyor o da ayrı :)ayran göbek yağlarını eritmekte faydalı hemde sıvı alırız.bi yerden başlamak lazım.

Benim dr. korse takabilirsin dedi. Spor ve mekik çekmek yasak. Hafif yürüyüşler ok. Karnını sürekli iöeri çek bırak gün içinde çok faydalı şimdilik bunu yapabilirsin dedi.[/QUOTE]

hamilelikten önce dümdüz karnım vardı.ben kiloyu popodan alırım.karın kaslarım sağlamdı.sebebinde bu içine çekip bırakma tekniği olduğuna inanıyorum.daha yeni genç kızlığa adım attığımda teyzemin uyarmasıyla prensip edinmiştim,gerçekten işe yarıyor.çok teşekkürler,bu halde aklıma gelmemişti.ben başlıyorum :)

Kizimin bi sıkıntısı var ama anlayamıyorum hep agliyo gazı var diorum çıkıyo yine agliyo aç diyorum emziriyorum istemiyo sonra yine agliyo kakasini yapamıyo yine ondan mi acaba ne zman duzene girecek bu kaka olayı yaa

Benim kızım da kendi kendine kakasını yapamıyo maalesef..
Ayaklarını ellerimle tutup, karnına bastırıp cekiyorum o zaman yapıyor ancak.
Sen de öyle dene istersen canım faydası olur belki.
Üc dört defa pes etmeden yap, gazını falan cıkarır rahatlar.
Ben öyle yapmaya başlayınca kızım hemen ıkınmaya basliyo zaten. Bagirsaklara da baskı uygulamış olunca daha rahat yapıyo

Deniyorum canım öyle her poposunu açtığımda o hareketi yapıyorum gazı çıkıyo ama kaka cikmiyo bizim.kulakcubuguna zeytinyağı sürüp poposunu uyar dediler onu da yaptım ilkinde yaptı kakasini şimdi o da kar etmiyo..kaç günde yapio senin kızın?
Dr fitil verdi 10 güne kadar normal sonrasında fitili verebilirsiniz dedi daha vermedim fitil de..

Kizlar bana emzik cesidi tavsiye edin. Mumkunse marka model falanda yazinda esim alacak cunku bende hic anlamiyorum.birde uyku emzigide tavsiye edin lutfeeeeen.

Tomris hanımın notlarını bende okudum hatta kendisine ulaşıp sorularımı da sordum her tecrübesiz annenin mutlaka okumasi gerekiyor. Sütü dışarda da koruma meselesini bende merak ediyorum o kadar zorlukla sagiyorum isittiktan sonra icmezse çabuk sogudugu için ziyan oluyor

Selam ben bişey öneriyim sana aguline diye bi gaz ilacı var biçok bitkiden yapılmış yag,tamamen bitkisel netten araştır.Düzenli olarak 2 3 gün kullan bagırsakları yumuşatıp kaka yapması saglıyo.Bize hastanede vermişlerdı

Kizlar bana emzik cesidi tavsiye edin. Mumkunse marka model falanda yazinda esim alacak cunku bende hic anlamiyorum.birde uyku emzigide tavsiye edin lutfeeeeen.

Ben aventin emzigini kullanıyorum 0.3 ay olanını,küçük ve agzına tam oluyo.Anne gögüs ucuna yakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…